Гаф на ГЕРБ - обявиха, че Цветанов се е срещнал с покойник

Пресцентърът на ГЕРБ сътвори международен гаф, след като обяви, че Цветан Цветанов се е срещнал с "председателя на македонския парламент Арбен Джафери".

Обратно в новината

Коментари - Гаф на ГЕРБ - обявиха, че Цветанов се е срещнал с покойник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов, скоро не си идвал у Смолян, хайде остани със здраве, от компюл партия сме. Весели Коледни и Новогодишни празници!

Суперменът Цветанов е бил временно в отвъдното!

"ГЕРБ обявиха, че Цветанов се е срещнал с покойник" А дано, по-скоро...

Борисов: -Шефе, обади се Росен, каза че ще вали.

нашият зет е благ като мед

ДО МАЛЕВ-ОТ ВАС ПО ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧЕТА ИМАЛИ?ВАШАТА МУТРА,ОЩЕ НЕ СЕ РАЗДЕЛИЛ С ЧЕРВЕНАТА КНИЖКА ОТ БКП!НЕЩО ДА КАЖЕШ ДРУГАРЮЮЮ?

Това е новина равна на...да речем следната: "Бойко Борисов и Цветан Цветанов посетиха планетата Марс и обмениха мнения с изпреварилите ги пришълци

Цецо вече си говори с духове

Оставете го да се среща с когото си иска. През януари 2018 е срещата му с Рамзес II

Хайде чичковите червенотиквеничета хващайте перото и творете !Обявявам конкурс за най -тъпото изказване по темата. Нали сте безгрешни.

...Екшън с ДЖЕЙМС БОНД....Гърмежи и той пада в несвяст.По едновреме отваря око и вижда един белобрад надвесен над него...Бонд бързо влиза в сценария и казва. --Бонд!Джеймс Бон. ---Ааа.Петър,Свети Петър,.приятно ми е.

Това е дето прилича малко на онова,но понеже онова на нищо не прилича,ГЕРБ правят и съществена разлика с ,,добре обосновани предположения,,на вероятните отклонения,които с наукообразен стил доказват ТОВА.........Ама да ти кажа--това НЕ е за инженери и това се вижда по стандарта на живот-вашият и на политиците.

SeoKungFu ( регистриран ) 08.12.2017 03:34 ГЕРБ е сбирщина от генетически недоразумения, грешки на природата и богопоразеняшка шайка престъпници !

Те са най-лошият материал от обществото.Просто ще окаже прав К. Кеворкян.ГЕРБ ще се самоизядат.И всеки ден виждам как това става с пълна сила и ми става кеф.

Цецо Глупака в акция. И това извънземно мечтае някой да го гали по кухата кратуна както другата звезда в герп - Боко Кухото. Тъпите герберасти така и не могат да разберат, че са продали душите си, за да управляват откровени идиоте като горните двама.

Хм... срещнал се с покойник... Може бе, всичко може...

Объркването на имената е малкият проблем, до като върхът на простотията е Цв. Цв. да отиде в Македония и да се срещне с бивш командир редиците на албанската Освободителна народна армия..... борила се срещу Македония!!!! пък бил той сегашен председател на парламента им .... Какво освобождава тази Албанска армия ? Чий го търси Албанската армия в Македония .... бивши български земи! За къф чеп Цветанов се среща с този терорист ??!!!

Е, какво толкова, всеки може да сбърка малкото име на чужденец....хайде, вие от Дир-а, толкова грешки правите........

Ам`чи тъй я, скивай как Виетнам се сдоби с нова столица!

Аз съм явно неграмотен инженер. Моля, пояснете ми какво е това "перспефкита".

този човечец е невероятен, направо е извънземен, да се срещне и разговаря с нечий дух е сериал от филма за отвъдното, ама кой да подозира за това, направо да стане световна врачка и да предсакзва сватби и погребения, мир и война или суджукгейт напремер...,направо си е за завиждане

Ц.Ц. - говорещият с отвъдното хахахахахахха - човекът, на който и Ванга може да завиди...

Какво очаквате от партия, ръководена от мутра, дето трошеше с бухалка витрини по Витошка и от канцеларски плъх, който дори за учител по физическо не става? Заобградени от проститутки (мъже и жени) с фалшиви дипломи, борещи се за министерски пост.

ВИЦ: Чък Норис така е изплашил Смъртта, че тя му разрешава да се среща с умрелите предния ден, а Бойко Борисов има разрешение да се среща с всички мъртъвци без значение кога са умрели!

Не се учудвам, от ГЕРБ могат всичко - страшни магьосници са !

А дано, скоро да е...

Голям праз. Боби пък ще се срещне с Винету, когато си поиска - хахахах

Уж "дясната" партия ГЕРБ е бъкана с крайно леви престъпници-комунисти, агенти на Държавна сигурност (репресивния апарат на БКП), откровенни крадци, убийци, мошенници и лъжци! ГЕРБ са новите-стари комунисти в България!

а бе на власт са ,,медиуми,,...!!! ,,медиа-тори,,...!!!

Колко умно!

Голяма работа, PR-а да върви...

Дай боже да се срещне.

европейската перспефкита

ГЕРБ е сбирщина от генетически недоразумения, грешки на природата и богопоразеняшка шайка престъпници !

Като стане конфликт,почват да размахват етническата карта.Така е и в Македония.Талат Джафери бил член на демокр .съюз за интеграция.Преди това е бил командир на албан.освобод.армия.-считана за терористична организация.Талат Джафери-организатор на клането край Вейце,8 македонски униформени запалени живи в камиона си.Албанската мафия се издържа от наркотици.Албанската мафия ,тя се гради изцяло на етнически принцип, както и че действията и се отличават с особена жестокост, пред която бледнеят не само тази на Коза ностра, но и на южноамериканските наркобарони. Впрочем, мафиотските войни, които албанските босове вече пренасят от собствената си страна на територията на благополучния Запад, карат правителствата на много от държавите в ЕС сериозно да се замислят, как да се отърват от албанската напаст. Холандия и Германия например, тихомълком пристъпиха към доброволно репатриране на албанските бежанци обратно в Косово и Албания.С кого хукнали да се съюзяват.

В Черна Гора са същите мафиоти на власт. Но нали знаете - краставите магарета през девет баира се намиратл Събират се и започват да се надревават заедно. Дано не си мислят, че някой ги слуша и още по-малко да им повярва...

вие не спите ли, та по цял ден и нощ плюете герб и Борисов? Каквито и да са, са мноого, много по добри от комунистите на Нинова. За предпочитане са. Държавата върви напред , слава на Бога. Господ да ни пази от комунистически изроди като вас!

Тихо, тихо ще падне нощта над теб.

може ли да ти е'бем макята герберастка мутро, така културно да вземем разрешение, а тебе и без разрешение че те онодиме, герберастки мръшляк гнусен. Макетата поне спираха албанците,а сега ни проблемите ни с тях ще се решат, хем и албански ще го ядем заради вожда ти чуждото мекере продажно.

Ей, това което казваш е, че Бойко е най-добрия комунист, след него са Цв.цв., Цецка, Лилито и цялата му партия

Нема лошо!

Новината може и да е вярна. След като Борисов стана пощенски гълъб на Меркел, защо Цветанов да не е станал пощенски гълъб на Свети Петър ?

ВСИЧКАТА ИМ РАБОТА Е ТАКАВА---КьОРФИШЕК!!!!

Май забравихте министъра от бесепето и неговото Збогом? Там грешката беше в първо лице, ама лицето си е пак същото.

Кой знае къде ходят по барове, жени и какво ли не на наши разноски, после пресцентърът на ГЕРБ съчинява титанични епоси как Цвъ. Цвъ и сие работели по 25 часа в денонощието за добруването на България, Ама са толкова некадърни, че не забелязали, че човекът е умрял преди 5 години.

80%

В ГЕРБ са 100%, сред другите - под 80 и средноаритметичното се запазва.

а си е обикновена неграмотност. А в тоя пресцентър са най-учените от ГЕРБ. Такива са им всички "новини". И за да придадат по-голяма достоверност даже снимчица са пуснали.

Без нареждане "от горе" е забранено да се правят корекции!

Така става с такава кадрова политика - който рита топка с Бойко - директно става митничар!

А Бойко жив ли е още???

Не искам и да мисля колко "умрели" душИ ще гласуват за ГЕРБ на идущите избори. Цецо-Гуменката ни скри шайбата на всички с купуването на гласове от Отвъдното. Майката си трака тая изобретателност на ГЕРБ. КЪРТЯТ МИВКИ.

Баа'х мааму, На Боко му голема тиквата и каска не го побира Цецо Гуменката се среща с покойници Плевньо му връчили награда за Ходжа ...

Онзи май ще излезе прав за дебилите наборе.

Манипулациите ,арогантноста и самонадеяноста на ГЕРБ и т.н.им лидери водят до самоизлагане и излагация на страната ни.

Ами ако го е възкресил?! Както господ е нахранил нахранил с един хляб гладните, така и ЦвЦв е купил с една пенсия на тъщата 6 апартамента!

Типично за идиотите от герб!

че някой учудва ли се на тия лешпери от ГЕП....бръмбар до бръмбар, калинка до калинка мила моя майно льо...да не говорим че Генчовото момче с особената форма на главата (каун с уши) изобщо не е бил в час какво и къде върши както винаги...