ГЕРБ и десните искат още време за преговори с Газпром

Служебното правителство трябва да предприеме действия за удължаване на срока, в който България да предяви претенциите си пред "Газпром".

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и десните искат още време за преговори с Газпром | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НИ БАЛАМОСВАТ ПРОДАЖНИТЕ ГЕРБЕРИ???"ЮЖЕН ПОТОК",ЩЕ НИ РЕШИ ГАЗОВИТЕ ПРОБЛЕМИ!!!НАГЛИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ЩЕ НИ УСПИВАТ,ЧЕ ДА КОПУВАШ ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НЕ Е РЕНТАБИЛНО!!!ЩО ЗА ДЕБИЛИ???

Защо ни е руски газ ? Роско обиколи света на наша сметка газ не донесе от никъде.Уж от Катар на камили уж Каспийски а то ? Баце и той лафка щеше да отваря за газ да продаваме а то ? За да бъдем енергийно "независими" нашите бяха съгласни от Султана да купуват пак руска газ но с турска надценка но друго е като кажеш "независима" газ !Та защо ни е руска газ давайте от сондажите на Баце опс те пък не са неговите не са и български та така !

А бе хора какви преговори с Газпром, за какво са ни, не ни трябва руска газ. Ще си точим газ от хъбчето край Варна и това е!!!

Това вродено качество ли ти е или си ходил на допълнителни курсове..

ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ОРЕШАРСКИ И ЛИ ПРОДАЖНАТА ВИ СОРОСОИДНА КЛИКА,НАРОДА ГО ДУХА ЗАРАДИ ВСИЧКИ КОИТО БЯХА ПРОТИВ ЮЖЕН ПОТОК

Кат си седнал да ВИКАШ във форума.. Викай ТОЧНО, а не по ПРИНЦИП.. Пък си почни със обаждането на БЪЧИ ШМАТКАТА от САЩ - БЪ.БЪ. спря трите руски проекта.. От юни 2014-та.. Пък продължи със самото БЪ.БЪ. от БЪЛГАРО АМЕРИКАНСКИЯ ФОРУМ в София - АЗ спрях трите руски проекта.. ПО-ТОЧНО ША ВИКАШ..

"Освен това, тая тръба руснаците да си я заврат отзад, не ни трябва още руска газова колонизация." Ми БАЦЕ що ПЛАЧКА ТОЛКОЗ ЗА ТРЪБА ДО ХЪБЧЕТО МУ??? А оня с газ от ШЕЛФА.. ТОТАЛ да не би случайно да ти каза - га ше идва да пуска ВТОРАТА СОНДА в хан Аспаруха!!! Щото ДВА МЕСЕЦА от времето, в което обещаха, че УЖ ша го обявяват туй нящо - УТЕКОХА.. Засега май хич не бързат пак да дупчат.. Досущ кат ШЕЛ в Силистар - от ФЕВРУАРИ 2016 търси, ама и той БЕЗ СОНДА..

Тя цената една ама като доставката е северна Германия и тразитните такси са за сметка на получателя може и да стане по - скъпо.

Е, гаа ти смешниците недоклатени! Тези искат да ми кажат за колко да си продавам .пийньето. ?

ПО ЗАПОВЕД НОВИЯ ГУБЕРНАТОР НА БЪЛГАРИЯ -МАКЕЙН .ВИНОВНИТЕ СМЕ НИЕ ЧЕ ИЗБИРАМЕ ПРОСТИТУТКИ ЗА ПОЛИТИЦИ

я спря министърче на БЛИЗАШКИ.. Второто служебно пуделче на ЧЕХЛьото и ПП ГРОБ.. Ама ти май и календарчето не ползваш. С датити се много зле.. Щот баба РОЗКА ти е най-драга гостенка.. Ха сега викни внучето да ти намери в нета - писмо, спиране, газпром.. И да ти прочете намереното.. Да са убедиш..

Когато излезе природен газ от нашия шелф, ще питате къде серат гладните и ще ровите за огризки в кофите на Позитано 20. Ама и за онези боклуци няма да има, та всички ще пукнете от глад, мастии съветски.

че излезе газ от нашио шелф кога и доде на баба ти, не че ми дреме за позотано 20, но газ ако не знаеш - НЕМА,

Ти, задника си за .шелф. ли го имаш,бе? Е, и от там иде газ.

Путката ти лелина да зарадвам...!

Никой не е против това - България да плаща евтин газ. Обаче руснаците казаха нещо, в което са прави. Европейците искат по- евтин газ, а в същото време увеличават акциза и крайния потребител пак е прецакан. Пък нали американския шистов беше по- евтин? Защо европейците не купуват по- евтиния, ами се натискат за руски газ??

не е руска работа. Освен това точно за природния газ акциз няма. Пак лъжете, а?

konsultant@dir.bg

абе соросоиден глупиндър, ИМА акциз и той през определени периоди се увеличава!

Глупостта не се лекува:((((Значи руснаците да им продават евтино те да си слагат голям % акцизи и незнам си какво.. да прибират пачките в джобовете си от хората и да манипулират че Русия продава ''скъпо''...

ГАС ЗАЩОТО ТЕ СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК,И АКО НЕМОГАТ ДА ОТИВАТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО....

Вие, русофилите, нали сте си родоотстъпници, все защитавате Русия ! И както винаги сте най-необразованите: Ако ГАЗ=ГАС, то ти си задник и би трябвало ти да ходиш на околовръстното!

О, неразумний и червений уроде ! Поради что тъжиш че България ще плаща по-евтин газ !?

затова. Сам си отговаряш на въпроса.

Защо сте против това, България да плаща по-евтин газ? Защо бе, мърши путинови?

Не става Теменужке -бсп,президента им и служебното правителство не дават да се свалят цените на газа.Важно е рашките да печелят че я виж що продажен трол и партии издържат.

Кажете на този, дето ви е дал опорната точка да защитавате кожодерите от Газпром, че сам си прави много лоша услуга. Ние няма да ги забравим тези работи, а вас и господарите ви ще ви разчекнем рано или късно на петолъчка, защото не заслужавате кръст, мръсни руски отрепки.

Е и по въпроса с по-добрите условия за договорите с ГАЗПРОМ ли имаме спор в обществото? Е не, това не може да са мнения на безпристрастни хора. Съвсем сме изкукуригали като общество.

Обществото дали е запознато с тези договори или трябва безмълвно да подържа таквиз като тези защото го били казали..Когато се покажат договорите на обществото тогава може да се иска диалог по въпроса.

Сорос продължава да управлява

Нали са голяма дружина тия двамцата и дружките им да вземат да се напъват белким след употребата от България ще остане и газ от напъването им да продават по каквито цени искат...Трябва да напълнят газовия си гъз пък тогаз да дават акъл на другите

мурзилъка все по-ясно показва чии интереси защитава,редно е българската държава да подгони тези народни предатели.

Драги ми прости и по прости, селяни демократи, по важното на дневен ред е вашите манипулативни медии да ви запознаят с анализите на американските, нали са братски, разузнавателни агенции за близките три месеца. Предполагам че като се запознаете, светлата демокрация ще я осветлите още повече за да не си замине зян.

идеално- единни европейски цени за газа.

Гербераси нали вземате властта бе ще си удължавате колкото искате ама като ви знаем как бързо бързо изпълнявате какво ви рекне меркел направо виждам ''голямо'' удължаване.. До кога бе гербераси все акъл на други ще давате, все другите ще да са ви виновни а не погледнете себе си първо, Нали приказвахте че служебното неможе да договаря нищо?????

В този труден момент за нашите по големи руски другари да отхвърлим като един по ниските цени на газта и да помогнем като продължим да плащаме тези или по високи цени.Нека да ни дава глупавата Европа фондове а ния ши ги препращаме на другарите от Масква

Само като изчисли човек колко сме надплатили на братушките от 90-те насам с неизгодните договори , подписани от проруските мекерета , то кражбата "КТБ" изглежда като обир в бакалия ! То не че участниците не са едни и същи !!!

Ко прайми ся.Ще станем за смях на цяла Европа.Другите държави искат намаление на цените ния не.

пак защитават руските интереси и Газпром. Да пукнете дано, мръсни предатели!

ПУКНИ ТИ ГНИДО СОРОСОИДНА НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА ВЗЕМЕШ ПЛЮВНАЛИЕВ,НЕНЧЕВ И МИТОВ ТА КА ЩЕ ВИ Е ПО ЛЕСНО

не ща да плащам на руските свине прескъп газ, че те с парите да се въоръжават и да финансират местните боклуци и национални предатели като тебе.

СЛЕД КАТО 2 ГОДИНИ ГЕРБ И ПЛЮВНАЛИЕВ ПЛЮХТЕ РУСИЯ СЕГА НЯМАТЕ ОЧИ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ НАЛИ ,ПРОСТОТИЯТА ВИ Я ПЛАЩА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПО СКОРО СЛУГИНАЖА ВИ КЪМ МЕРКЕЛ И ФОНДАЦИЯТА КОЯТО Е НАЕЛА БОРИСОВ КАТО ДЪРЖАНКА

мамка ви червена ,този път ще ядете дървото.поне на вас можем да си го изкараме!

"Има руски газ (то друг не може и да има), има проблем! Няма руски газ, няма проблем!", би казал... Ами спрете го, бе, десните, бесните и другите, пустият му руски газ, дето само проблеми (и кражби) създава! Пуснете по нашите земи само евро-атлантически диверсифициран-интерконекторен и хъбиран такъв!

Сега се опитват да се ЗАМАСКИРАТ, заради 30% увеличение на ГАЗА от тях самите. СМЕШКОВЦИиии

А кой са НОВА РЕПУБЛИКА?

Това са тези дето герб ги преебаха когато ББ си подаде оставката сега се пазари по ниско платените герой на Д.Донев

Като прочетох, че някаква си теменужка заедно с някакви си десни щели да решават въпросите с газа, направо страх ме хвана. Всъщност, теменужките и десните кой въпрос решиха до сега в енергетиката, че не се сещам.... освен че последно увеличиха едни цени с по 30%!

Ама, ти, можеш и да четеш ли, бе ?

Велев к.уво газ сереш и се индустриализираш .

ДА ПЛАЩАТ ДО ДУПКА!! --------------------------------- Според нас срокът трябва да бъде удължен максимално, предстои съставяне на редовно правителство, което трябва да има много важна роля в решаването на този въпрос.

България трябва да договаря заедно с целия ЕС! Само така ще се спасим от руските енергийни вампири и хайката родни продажници които цоцат комисионни от Кремъл за да продават българските интереси!

Чак сега почват да излизат подробности от договорите подписвани от комундетата още през 90-те за газовите доставки , които ги криеха яростно в продължение на 20 години, защото уж били "търговска тайна" ! Нищо чудно и от някъде да излезе и причината за убийството на Луканов , от някой документ на руските разведки !

Аз знам защо мене съсякоха, защо Лукавия го застреляха. И с Иван Вълчев и с Радой Ралин сме беседвали "тук" по въпроса, само Едвин Сугарев чакаме да изясним последните нюанси.

Медиите показаха пълния финансов отчет на Газпром - няма увеличение на цените, тая работа си е вътрешна

кои медии бе пиле:):):)

20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България! (Лозунг в цирка)

За българското "междувластие" срокът даден от "Газпром". за нещастие се оказва твърде КЪС. Да се надяваме, че след като Господ българина Разреши използването на националните ресурси за национални цели, България ще се оперчи и на ватниците и на пиндосите и еврогейците.

ЗАЩО СЛОЖИ МИНУС, БЛЯДЮКА?

не съм аз, но аз ще ти кажа защо те писал минуса! защото това дето си го написал, е все едно да пиеш шампанско със сельодка!

Само като видиш клаузата "Ползваш или плащаш" договорена от Руменчо Овч. и ти става ясно как са ни клатили братушките от 90-те насам ! Значи договаряме количество за 1 милиард за следващата година , обаче зимата се окаже по-мека от нормалното и изразходваме за 800 милиона , и плащаме за неизползваната , като от тази разлика си отиват пари за тролските комунистически агенции , и за нашите мили русофилистици !

Слагайте минусчета , чебуРашки ! С тези преговори ще ви отпадне още едно перо за финансиране на вашите антибългарски кампании , а в същото време и Марешки и разни други по-малки бензиностанции ви свалиха цените на картела при петролните продукти , и скоро време ще си пишете коментарите "про боно" , а не срещу копейките на Решетников !

1. Клаузата не е измислена от Р.Овч., а е общоприет световно термин за бедняци като нас. 2. Газът, идващ по тръбата е сложно нещо и не е като цистерна или дамаджана, от които можеш да си "токнеш", колкото ти се пие. 3. Ескимосите в Сиберия също искат да пият "уиски с лед", като теб, евро-атлантика! и да си планират лятото на Черноморските ти кур-орти!

май по канал 3 Делян Добрев каза че въпросът за цената на газа ще се движи от ЕК. На въпрос ЕК какво иска от нас,той отговори че от нас се искало само да огледаме мотивите да не са пропуснали нещо в доклада им относно България. Къде е истината един Господ знае. После пък един експерт по друга телевизия говореше..че промяна на формулата на цената било много рисково начинание ..ако променим елемента "петролни продукти" с друг който се ползва. Можело да не постигне вместо намаление..увеличение на цената. Сигурно за това служебните не смеят да пипат нищо.

само да не се окаже ,че ес купува общо газ! тогава русия продава на цена граница пък вий си го транспортирайте както искате!

А ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗОХА ДРУЖНО ДА ПРИЗОВАВАТ ДЕКЕВъР да не се вдига с 30% ЦЕНАТА НА ГАЗъ? Беха се изпокрили, немож ги намериш

ОЩЕ ИМАЛО МУРЗИЛКИ ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВДАВАТ С ДЕКЕВЪР

Газпром не ти е увеличил цената. А Банкянския Селяндур я увеличи

Това вродено качество ли ти е или си ходил на допълнителни курсове

да видим сега "временните" и президента как ще защитят интересите на БСП и Русия

Абе, тази жена не останали в Иран?

това: герб и десните е като бсп и левите, ама карай да върви!

изпуснахме питомното,сега ще гоним дивото,а като гоним дивото си получаваме дивото,нали господа червени гербери боядисани

тука имаше реплика за цените на газпром за европа и нас,защо я изтрихте бе цензурите,защото лъсва заднийа на булгаргаз,нали сте независима медия бе диросорос