ГЕРБ: Слабите министри останаха, трима избягаха от "великите успехи"

Според Тома Биков и Даниел Митов е трябвало да бъдат сменени шестима служебни министри заради провалите им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво става с конкурса за кандидат-президенти от ГЕРБ? Много ли са кандидатите?

Митов защо не обясни как е покрил разходите около свадбата си с англичанката, за които писа в пресата, че са над официалните му доходи към оня момент? Също да обясни вярно ли е, че е получавал възнаграждения от чужда държава, докато се преструваше на външен министър на България? След това да намали малко наглия си тон и тогава може и да му се обърне внимание на изцепките, които ни демонстрира в дует с другия ГРОБар - Биков.

Тези са изпята песен, пълни глупаци...

Пореден скеч на комедийната двойка - Дани Миткалото и Томи Телето! За демокрация се борят, за народа :) . Когато доржавата беше еднолична собственост на вожда им просто седяха и гледаха какво ще каже, че да повтарят. Как само се гласуваше в парламента - изгласуват нещо, ама вожда си го преместил от дрягата страна и те хъката, мъката - ще прегласуваме щото "размисихме". Сега от дебили на командно дишане се превърнаха в лейки /кухи/, почнаха акъл да леят.

в кухи лейки, а и в поцинковани кофи!

Тия двамата са се взели много на сериозно. Добре е да грабват спасителните пояси навреме.

Поставям си оценка отличен. Следвайки тази логика в училищата, учениците сами трябва да оценяват себе си или да си наемат PR който да им поставя оценките.

Скоро и на тия двамата герберчета, ще им спрат финансирането и друга песен ще запеят. Що се отнася до ИТН - балонът ИТН май започва да се пука ?! Радев разчиташе на тази партия, но тя се издъни, като, че ли се оказа пореден балон за наивници. Провалът на опитите в два парламента да се излъчи редовен кабинет концентрира за кратко време върху тях надеждите на много хора. Само за пет месеца в служебния те натрупаха огромен политически капитал. Мен ми се струва, че чрез Петков и Василев се цели да се убият конкурентите в зародиш и Герберите, които плюеха змии и гущери 12 години против всички, да се хванат за долните палци, а не Тулупа да се надява за поне второто място и на следващите избори !! Радев няма друг политически противник освен него (Тиквата) и оня фараж с каскета - поръчковия му прокурор !! Махнат ли го него - гаранция, че Магнолията на Гробаджиите ще бъде с раирани дрехи, освен ако не се усети да бяга някъде...

ИТН се оказа, че играят партия с ГРОБ и ДПС. Това е най-важния резултат от последното Народно събрание. Нема такъв майтап!

Тръгнали да дават акъл кой министър да се сменя. Абе кой ви бръсне вече за слива. Сядайте в публиката да наблюдавате поредният триумф на Радев !

Колко са жалки с тия пресконференции, хората им се подиграват на тъпотията. По-добре кротко да лижат задника на Толупа в зайчарника...

Герберастки подлоги на крадливата Тиква. Създания без каквото и да е достойнство. Родени да ближат гъз.

Геймитов и Тома неверни пак се дънят и излагат както винаги.Нагли корумпирани предатели.

Като няма да сколасат поне малко циркаджилък да има .

Митов сам ли си ги мисли опорните точки, или Бойко е " мозъка".

Ако тъпотията болеше, над цяла Българя щеше да се носи един огромен стон, чиито децибели в района на Народното събрание и правителството щяха да са над всички допустими норми !!! Глупостта обаче не само боли. Тя струва. За нея плащаме всички ние. Още повече, че отново предстоят някакви "избори" - 3-ти подред през ноември. Може да се каже, че 2021 г. е юбилейна. Навършват се 30 години от установяването в България на властта на бандитите и идиотите. Да, 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти !! Държавата престана да бъде партньор - корупция, примитивизъм, некомпетентност, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, пожарникари, физкултурници, "царе", "протестъри"…Така се връщаме към въпроса дали да гласувате. С гласуването легитимирате не вас, а тях. С негласуването - също. Дилемата е налице. Цялата система е заразена от трипера на венеричноболната "демокрация" - Демокрация ли ?! Струва ми се, че в СВЕТОВЕН ПЛАН ТАЗИ ДУМА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧЕГЪРТАНА !!! На България й липсва план на строежа, матрицата. Критерият на избора на участниците ДО СЕГА беше "колкото са по-глупави и крадливи, толкова по-добре" !! В тези избори - НОЕМВРИЙСКИТЕ, ще участват НЕ ПОВЕЧЕ от 30 на сто. За да оцелее, народът трябва да унищожи действащата срещу него държава и да създаде нова !! Това може да стане и с най-страшната за тях дума - ВЪЗМЕЗДИЕ. ПО-ПРОСТО - КАТО ГИ ИЗПРАТИМ ВСИЧКИ ОНИЯ - виновни за този 30 годишен "преход" В ЗАТВОРА - ОСОБЕНО НА ПОСЛЕДНО УПРАВЛЯВАЩИЯ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 12 год. "ГРОБАДЖИЙСКИ" ЕКИП НА СИКАДЖИЙСКАТА БАНКЯНСКА МУТРА !!!

Червените тролове пак мятат лайна. Псувни и нула аргументи, защото са им недоразвити селаките мозъчета. А и ГЕРБ са прави за всичко. Видимо за средноинтелигентния човек. За дебилите - не.

От хунтата на зелените чорапи! Нито чалгарите стават, нито протестърите Два ялови парламента заради тях Баста!

Разбра се ,че диверсификацията на горивата,така крещящо рекламирана от Тиквата,е било една голяма лъжа.Както винаги,се снимаше пред фалшиви станции и тръбопроводи,по които няма да минава газ от никъде и за никъде.

Тука са си и и ти както винаги размахваш някакви фалшиви листчета пред камерите и неграмотните си избиратели. Така,че не се хаби ,нямаш този капацитет. Тримата са тука,не са отишли никъде за твое съжаление.Ако бяха избягали,Тиквата щеше да подскача от радост из бостана си.

кат' чуйми за ГЕРБ и Бойко, и са подмокря ми....

Агент Буда е в потрес, отново неговата партия е в изолация. На следващите избори, пак няма да са в управление. Може би вече проклина оня час в който предложи Цецка Цачева за президент, но и Роско да беше предложил резултата пак щеше да е същия.

Успехът е одита на банката за развитие, който разбрал-разбрал...

Дани тъпо копеле си ! Влака замина , ти коментираш глупости ! От ГЕРБ ли си , значи си Калинка и Тъп до костите !

ГЕРБ - Патията на нормалните българи.

Севде ти ли си чадо, браво моето момиче, само ти остана проста като мен да пишеш глупости, колко сме велики

Броя ви.

Буци, къде ги намираш такива малоумни кретени бе чадо, те горките, прости, злобни, грозни, а бе пълни олигофрени... Вярно, че ти си тъп и ограничен, всички го знаем, затова ли си подбираш същите малоумници като теб Буци ? Хващайте гората Буци, че скоро ще чегъртате дните по стените в затвора и ти и тези недоносени дебили , като Митов и Биков.

НАКРАЯ НА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НА "ЦИРК- радефф" ОТНОВО ЩЕ ВИДИМ "Н И З Б Е Ж Н И Я - Б О Й К О "

Гледай да не видиш пак задника на Боко и пак да гълташ лайната му, кретен миризлив

Това е най-сполучливият прякор на Тиквун Първи от Банкя.

тия вече газ пикаят. А това е само началото!

Агент Буда е в потрес, отново неговата партия е в изолация. На следващите избори, пак няма да са в управление. Може би вече проклина оня час в който предложи Цецка Цачева за президент, но и Роско да беше предложил резултата пак щеше да е същия.

Добре бе хора от ГЕРБ, като имате добри идеи, предложете им ги, нищо че не сте на власт, поработете с тези хора или трябва на всяка цена да се знае че идеята е ваша? Нали всичко е за майка България?

Митов, а бе, да питам вие с Биков педерсти ли сте, или тепърва ще ставате двойка, че все заедно си джиткате ? Или ще добавите и онова недоносеното гейче Георг, за да си правите тройки...

Тия от Гроб продължават да се заяждат и да говорят глупости, както и е угодно, че видите ли Петков и Василев избягали.Не са избягали, а напротив, не са вече в служебният кабинет защото , ще основат партия и ще се явят на изборите с гръм и трясък.А ти Митов-къдревата Сю в качеството на какъв , даваш такива оценки ? Какъв си ти ве смешник?

Къдравата Сю и Биков гей двойка ли са?

Аххахаххахам, не разсмивайте хората така по обед, че ще се задавим.

Тези двамата , толкова Тъпи ли са , или се правят на Тъпи ! Никога ГЕРБ ! ДОЛУ ГРОБ !

Празнотата в шкафчето прави чудеса.

Дани, ти водиш ли нормален полов живот?

Води разбира се, нали аз ги таковам с 200 и двамата мои кретени и Биков и Митов. / Буци тъпото /

Нека плюването започне сегааааа..."епизод 25 от парламента....

Не съм за герб но не разбирам в случая за какво ги плюят. Всичко казано за служебните министри си е едно към едно. За съжаление.

щот си лееекинко умствено обременен, следствие онождането-опраскването с 200 от вашият вожд - Тулуоан Първи.

Я си спомни счетоводителката Теменужка,съсипала Енергетиката,която нямаше приятелка Гинка от Пазарджик.Или Петя,завършила Топлоенергия в ТУ много разбираща от пътища и плащаше стотици милиони авансово,без да има свършена работа,или рекламната торбичка Billa,платила авансово три милиарда за хвърчила,които няма да дойдат,но комисионните са в чекмеджетата,или Ботокса,на който не му стигаха чувалите за трупове. Кое не е вярно?

От на Сю избирателите ли?

ГЕРБ говорят за енергетика. Тези които не построиха АЕЦ Белене щото било гьол и в района имало твърде много мощности. Е видяхме сега в цяла югоизточна Европа има недостиг на ток. Тези които не построиха Белене щото било скъпо 10млрд., а дадоха 3 млрд за да захранят с газ сърбите, като им построиха турски поток. Турски поток разбира се съществува само защото същите спряха южен поток, който минаваше през България, не през Турция. Същите, които не договориха като поляците по-късна дата за затваряне на ТЕЦ-вете си. Тези които дадоха на виден хидроинженер един ТЕЦ във Варна и взеха студения резерв на държавния ТЕЦ, като му го връчиха на него. Тези които строиха зелените щуротии, когато бяха най-скъпи, понеже премиерът ни имаше връзка с една банкерка, която се занимаваше с това, докато другите чакаха до последния възможен момент. ТЕзи които назначиха Митко каратиста в ЧЕЗ за да следи дали и колко ресто им връща дружеството.Нямате ли срам, бре предатели и родоотстъпници, няма ли кой да ви потърси отговорност, че плячкосахте държавата ни и я продадохте за жълти стотинки.

А чекмедженцето и днес е празно...

Дръж здраво маркуча на толупа , пък проверявай от време на време дали изпуска ....

Сю,заради вашите велики успехи ,народът ви свали всичките министри.И повече власт няма да помиришете. И за разлика от теб,два пъти нереализиран премиер,то Петков ще е следващия премиер

Добре бе, аз се питам, кой нормален и мислещ човек ще гласува за тези кретени !? Само им погледнете физиономиите на тези двамата - злобни, празни, нищо човешко няма в тях, все едно са изтипосали две кухи глави, без съдържание и умствен багаж пред медиите. И не са само тези, ами Георг малкият олигофрен, ами Деса общата, ами майката Цачева... Е аз не виждам един нормален от тези, като добавим и онова човекоподобно, без какъвто и да е мозък в кухата си глава, Буци тъпото, картинката става пълна.

То щото Мунчовците до един умни и красиви, нали?! Смех, баце, смех!

Другарю викай на Буци, даже му кажи да ти покаже партийната си книжка, или си забравил, че този дебил Борисов си е жив комунист

В сравнение с калинките,са като холивудски звезди.

Някой да ти пречи за N-ти път да са съпикясаш в една и съща ТИКВА? Ми кат ти харесва Къдравата Сю - вземай си я..

Ще излизат на всеки час за да са нон стоп по медиите.

Какъв катаклизъм трябва да стане, та да се изринат всички боклуци от партиите? То ясно, без партии не може /леви, десни, център, либерали, демократи,зелени.../ ама как, най- големите г*вна еинаги плуват най- отгоре! Във всяка партия има читави, идейни и можещи хора, но ги задушават и заглушават, чуват се гласовете само на гръмогласните, алчни простаци!- ето тук е заровен ключа от бараката! Опростачиха народа и сега им е лесно, това е!

Кирчо Харвардския Канадец и Асенчо Умния Измамник още ли са министри

Не, вече не са, Умньо!

Слава Богу!

ма техните успехи са само ЧЕТИРИ месечни.. Та да та питам: Що немските кандидат-канцлери се замерят в дебатите с вождо ви. Премиерина ни СЛЪНЦЕ и неговите 12 годишни "успехи"? Кой от тях повече подкрепял изграждането на мафиотската държава България.

Митов трябва да е съвсем доволен, всички са еврейски еничари като него самия. Верни на господаря Родшилд...Едни харвардски евреи сменят други такива...А родшилдовите са врагове на България и от години се опитват да ни затрият...

Тоя в какъв паралелен свят живее. Например: Комитова ти изкара много факти, а ти нищо от тях не си коментирал. Изплатени аванси на строителна фирма за 70мл, а разходи показани за 16мл. Протестите са за какво - тия пари са изплатени авансово на същите тези “протестиращи”. Протестите са оргaнизирани от тъпи парти, обслужващи шепа дебили, които ходят по Сен Тропе и Turks & Caicos на гърба на българския данъкоплатец и Европейски средства. Ходете си в Русия да си мизерствате. Стига толкова. България не е бедна държава, трудна за управление. България е крадена държана. Казаха ви го. Тъпанар.

Ей минусчета, коментирайте моля авансовите плащания? Да ви чуя.

На тези и тухла да им покажеш, все Радев им е виновен. Да си издигат ПКП-то за президент и да се критнат.