17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"правителство на ГЕРБ вече трети мандат получава възможност да лекува страната от раните ѝ" Та кой казахте осъдихте от всичките тези изброени престъпници за три мандата?

Браво!

Многото атаки на ГЕРБ срещу президента показва страх и е отчаян опит на управляващите да омаловажат протестите и да припишат на Радев "война срещу властта.Президента има подкрепата и уважението на българите защото досега а и преди да стане президент не е изцапал ръцете и името си.Страхувай се ГЕРБ - и нападай защото нападението казва някой си било най добрата отбрана.

Та,Радев винаги е бил с цървули и по потник!

цървул ли?!

гърневски, гърневскиии, бяхме те забравили, хубаво ни подсещаш, че и ти взимаш заплата на наш гръб

Президентът ви НЯМА уважението и доверието на българите. И той е атакуващия, във всяко свое изказване...

дойде на власт с обещанието да осъди виновниците които докараха държавата до просешка тояга и какво се случи за тези три мандата...едно голямо нищо, заиграха с тях игричките си за милиони! Но идва видов ден и всичките те ще получат червен картон, та дори БСП пак да дойде на власт!

Хамелеончо Гърневски пак на трибуната. Аз съм с вас - които сте на власт!

Точно комсомолскоият секретар Гърневски да говори за пребоядисване 1989 г., е малко като Гьобелс да чества Ханука в синагогата. И поет бил отгоре на всичко този нежен натюрел - в-к Пулс от 1988 г. още помни пламенните му стихове за Партията. Сами не усещат колко са смешни вече. Управляващите милиционери живеят в една отделна реалност в смисъла на Кастанеда. :(

в мантия...смях!

упс, прочетох срах, то било страх. хаха

Спасе, Спасе, пудел безмозъчен!

депутатът Спас Гърневски, известен и като поет - много даже е известен - "Води ни партийо с априлски уст рем напред!" абе лапането е голяма работа за "поетите"....

НАРОД КОЙТО СЕ ПРЕКЛАНЯ ПРЕД МАНТАЛИТЕТА НА ЕДИН ПОЖАРНИКАР И ХУЛИ ЛЕТЕЦ ...НЕ ГО ЧАКА НИЩО ДОБРО !!

все пак не съм с зелени чорапи...

Тоя ли помияр пишеше стихове във възхвала на БКП?

кой по потник кой с филия мас и бухалка ко да праиш...

Така е другарю Гърневски. Криминален преход към криминална власт, с криминален престъпник начело, с криминални "народни" представители, пишещи криминални законови текстове, закрилящи криминалните автори на криминалните престъпления. Направо сте нацелили десетката, дугарю Гърневски. Как ви учиха в АОНСУ, кога настъпват революциите, другарю Гърневски?

Да мислиш, че Радев е някой...колко трябва да си глупав? Не се ли усетихме вече, че който го го издигна, на него слугува...неговите манипулации чете...на БСП отчаяно им трябват нови и незнайни имена...още неокаляни сламени човеци.

Ейй Спасее много се пенявиш бе !

пълен с хелий,който започна да издиша!

А па Румбата на 90км от Пловдив роден, не е селяндур...па ти?

кой с кранта,кой-без...

Ако наистина в бяла мантия или не,Президентът поведе война срещу тази Власт-браво на него. Те просто трябва да си отидат.

БКП, после от СДС, и сега от ГЕРБ, а после ще прекрачи в ДПС.....имаше едни кучета на които им викаха помиари!

Походът е на народа срещу мафиотската групировка Гроб!

Ама сега ГРБ са на власт. Догодина ще е от БСП, другарят Гърневски. Стига БСП да спечели избори, което е твърде невероятно. Виж, ако случайно спечели ДПС, колко му е -едно обрязване и готово. Пак в крак с времето.

ДРУГАРИ,СПАСЯВАЙТЕ РЕЙТИНГА НА РАДЕВ,ЗАЩОТО СЕ СРИВА ГЛАВОЛОМНО!!!

О, Боже. Спасе, ти политическо мумийо. Верно ли си в редиците на Герб?

С президента или без хората ще изметат тлъстата мутра и шайката му!!! Капиш?

че,ако счупите машинката....

В грешка си! Другарят Гърневски в опит за спасяване на рейтинга на другарят Борисов и ГЕРБ /комунисти/!

"бивши " комунисти като тоя клозетски!

а е кух,като гъдулка...

И ще докарате Банев и Арабаджиев на власт ли?!?!?

Напъните от всякакъв вид за ПЕНСИОНИРАНЕТО на Борисов като ...... "президент" ..... продължават с пълна сила!!!

Тролският ти напън е жалък

Троле, троле, досаден си!

и свинското стадо се разквича!

към другарЕте от ГЕРБ и те са комундета, или си забравил, че вълка козината си мени, но нрава никога, те комунистите винаги дебнат нещо да гепи нищо че са пребоядисани!!

Българите са на страната на Президента

и то...бяла...да паднеш от смях!

Трябва да имаш здрав стомах, за да го гледаш тоя на трибуната.

Търсят външен враг да сплотят редиците !!! Народа протестира от отчаяние и безизходица крадци некъдърни .... Президента ви го казва право в очите ,ами вие сте много нагли да поемете някаква отговорност и това ще ви изяде главата

Импичмън на фърчилото. Червен чехлю.

ДА, АЗ КОПНЕЯ ДА ВИ ИЗРИНЕМ ДО ЕДИН! РАДЕВ СЪЩО Е В СПИСЪКА!

лети надолу?!

На език и ентусиазъм го докарва ,но на мозък -НЕ. Какво го топли пенсионера растежа с 3.5 % ,ако инфлацията е двукратна? Какво го топли работещият ,че расте БВП ,ако този ръст отива в работодателя ,а не в него. какво го интересуват обикновеният човек европрограмите -като парите от тях отиват в ръцете на "наши" хора- Като случая с" Приказките за старата костенурка" и тенденции и иновации в английската кухня. Какво го интересува обикновеният гражданин- колко пари допълнително са дали за здравеопазване -като тези суми отиват в бездънните джобове на собствениците на болници ,а здравеопазването става все по лошо. Какво ни интересува колко пари допълнително са дали за образование -като децата излизат все по неграмотни. А вишисти и професори на килограм -без грам опит и знания. ГЕРБ живеят в друга България ,и признавам тя си живее добре ,тази другата -но тя е не повече от 20% от държавата. А Гърневски си е въздух под налягане -от партия в партия и така вече 30 години.

Плевню, ти ли си чадо?