ГЕРБ сезира Брюксел, че МЗ издава европейски сертификат след първа доза

Нарушение на правилата и предоставянето му след антигенен тест, казаха още от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЛЮКАРИ И НЕЩАСТНИЦИ, ТОВА СА ГЕРБ !!!!

Възпитаниците на ДС от ГЕРБ не забравят занаята, доносничат цял живот.

Три неща е научил тъпанара в милиционерското училище....да лъже, ....да краде ......да убива Чувството му на утвърден лидер , на база простотия и наглост, го прави уникален идиот Не сравним със несравнимото Безкраен в безкрайността ПРОСТАК Животно И тоя професор със същата глава и идиотски поглед Отправен към вселената на идиотите и лудите На 100% дрогирани гевреци и духовни духовници В расо

Ако се заровим в историята и Светото писание ще намерим много общи неща между най-почитаните Божи синове и Генерал Бойко Борисов! Например, както Иисус Христос храни хиляди хора с 5 хляба и 2 риби, Генерал Бойко Борисов осигури храна във всеки български дом и се погрижи да няма бедни и гладни българи! Както Давид, Генерал Бойко Борисов се изправи срещу Голиат, в лицето на огромната комунистическа машина БКП, победи и наложи демокрацията и справедливостта в Република България! Както добрият самарянин, който помага на нуждаещите се, Генерал Бойко Борисов помогна на всички българи да заживеят щастлив живот, осигурявайки висок стандарт за младите, достойни старини за нашите родители и светло бъдеще за нашите дечица!

от Народа за Изрода.

Стартът на предизборната кампания беше изключтелно позитивен, морално и духовно обогатяващ и най-вече вдъхновяващ! Тръгваме на избори, вдъхновени от идеята да се борим за доброто на България, да помагаме на всеки един българин и да върнем демокрацията, реда, честността и добротата в българската политика, слагайки край на хаоса, в който слугите на задкулисието и олигарсите вкараха Република България! Избрахме да започнем сред народа български, а мястото на откриването бе храм-паметник Рождество Христово, изграден и реновиран, с щедрата помощ на Генерал Бойко Борисов и ПП ГЕРБ! Символиката да стартираме предизборната надпревара пред този прекрасен свещен Божи дом не е случайна, защото всичко, което правим за България и българите винаги е било с личната подкрепа на Господ! Огромната духовна сила на Генерал Бойко Борисов и близостта му с Господ гарантира на нас българите, че най-висшата сила на света е зад нас и твърдо подкрепя дейността и идеите на Генерал Бойко Борисов и ПП ГЕРБ! Неслучайно Генерал Бойко Борисов е и най-почитаният от духовенството лидер! Близостта му с висшият клир, начело с Патриарх Неофит Български е пословична, а на световно ниво е уважаван, почитан и признат от най-висшите духовни лидери и е гален по главата от 3-ма Папи! Още от древни времена най-великите български владетели, като Цар Симеон, Цар Калоян, Цар Иван Асен II и др. са се титулували, земни царе и наместници на земята на Господ, небесния цар! Традиция, която продължава и до наши дни, в лицето на Генерал Бойко Борисов, който за нас българите е Божи наместник на свещената българска земя! Аз лично силно вярвам в Господ, винаги се обръщам към него, когато имам въпроси и често, докато се моля, усещам как сякаш ми нашепва, че задължително трябва да върнем на власт Генерал Бойко Борисов, като единственият достоен, да бъде Божи наместник на земята българска, защото само така ще смирим Божият гняв, който се стовари върху нас българите, под формата на финансова, социална, екологична, енергийна, политическа, конституционна и демографска криза, които удариха България, след като г-н Борисов слезе от власт! Затова е и от огромно значение за бъдещето на България всички българи да бъдем смирени, да спазваме християнските традиции и ценности, да вярваме в нашият спасител Иисус Христос и най-вече да вярваме на Генерал Бойко Борисов, като и задължително го подкрепим на предсрочните избори, гласувайки за ПП ГЕРБ! С Бог напред и ние след него!

Престъпника от Банкя клепа собствената си държава, която се опитва да се справи с кризата! Боко винаги е бил умствено изостанал бек!

На г-н Борисов шапка му свалям за манипулация и пропаганда. От това което прочетох от статията се вижда, че той никъде на споменава името на ваксината. А всичките РНК (общо наименование) ваксини са с две дози за ваксинация. Само че вчера масово хората са се ваксинирали с ваксината на Janssen, която е (ДНК) и е еднократна ваксинация. Нормално след нея да получиш и сертификат.

Той е единственият човек(оподобен), който стреля напред, а курдумите му се забиват в собствения свинктер. Майстор!

умишлена грешка - свинктер вместо сфинктер. Отлично попадение в случая!

И банкнотите в евро от шкафчето са само амбалажна хартия за завиване на златните кюлчета .

В Германия също издават Европейски сертификат след първата доза. На втората страница пише «1/2». След втората индекция издават нов сертификат «2/2»

Орел , рак и щука.

Всичката мара втаса само това е зора!! Да е.а и предателите с И тия ..

Злорадия тиквоч и майка си ще продаде само да запази властта. Вече спазарил Македония за ЕС. Радва се на труповете от пандемията за да плюе по Радев. Абе направо тъп превратаджия шумкар и предател!

Мразя политици които топят страната си пред чужденци независмо от коя партия са и поради каква причина.

Със Баце и господ ще изметеме Ушко и разните там буклуци

Тулупа ще си повърне жлъчката от ярост и злоба. Еми няма вече пачки за шкафчето. Трябва пак да хваща бухалката и да застрахова наред.

Този селянин, само за дето прекара през цялата България, газопровод, без да има отклонение за нас, следва да бъде разстрелян. Където близа ануса на Ердоган, следва да беде набучен на кол... Където е крал , да бъде разпънат на жп линия.. Където е ебал малолетни, да бъде обесен Мръсно животно На коленееее

Аз ще гласувам за ГЕРБ-СДС!

Ако искаш, гласувай и за КараДахлъ!

Така ще стане ,че държавите от ЕС няма да вярват на българските служебни управници и България ще изпадне в голяма изолация при Муньо.

Долу физкултурникс-летец, довел българския народ до ръба на пропастта.

Тоя прилича на сърдито дете, на което са взели близалката. Радев ще му подаде нова...

И при нас сме му приготвили едни близалки. Хайде, пращайте го, че сиренясаха.

бацилус булгарикус е по опасен от ковид... има ли някъде другаде такова чудо??? българи "клепат" други българи пред Брюксел за да направят живота на всички българи по тежък... Ако могат Герб да издействат най тежкия сертификат с най много ограничения за нас. Не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле!!! Приказката за казана на българите в ада... спомнете си...

Буци та Вие затворихте държавата при 2-ма болни, места в болниците "нула" кръгла нула, хаос по магазините с мерене на квадратура, 1.5 м. отстояние за парлама в кафенетата.... Сега се сложи Ред в хаоса!

Изведнъж Гробарите станаха много прецизни и клепат даже.. Няма лошо, но кога се сетиха, че имало и правила. а при тях всичко беше през просото. Магистрали с кал, огради без основа, паспорти по 3хил евро...

Буда снася....

ББ: "Избирането на Румен Радев ще струва хиляди човешки животи през тези четири седмици" Бойче, иди си с мир! Достойнство не ти остана.

не си прав, преболедувал съм и лежал в Инфекционно на база на положителен антигенен тест, рентген на бял дроб - пневмония, имам издадена епикриза, но не мога да получа зелен сертификат! Това е дискриминация!

какво има този индивид против селските бакалии

Барба Ганяс от Банкя е долен злобар. Торба с л.... Ъжи.

Доносници си бяха при комунизма, доносници си останаха и при демокрацията!

Тези на снимката от ГЕРБ са най- големите боклуци !!!! Какво дърво ще яде на изборите Борисов, направо не е истина!!

квоо-квооооооооо-квоооооооооооооо не се издавал след първа доза квооооооо, не се издавал за антигенен тест квоооооооооо долна, евтина, манипулативна прапаганда забележете, те обмисляли да ли да не ..... кажат на ......... пффуууууууууу

Хора, а бе не е ли време да изритсне от политиката и ефира такива, кати ББ и неговите лакей, уж хира с диоломи и титли... хора,на който той трябва да им носи чантите, а те му се накланят, срам и позор за уж интелигенцията. Но службичката му по групировките му даде голямо предимство, занае как да плаши, купува и изнудва. Това не се учи в университетие, тива е далепч от морала и почти в престъоното поведение. Знае на кой да даде, и съм сигурен, че за всички назнапени от него има компромати и никой няма да си отвори устата. Вторите, ги оставя да прегрешат, и оп, отново в лапите му. Тизи човек трябва да не се допуска до никакви позиции. Не съм партуен или член на нищо, и никога не съм бил, но много хора знаят досра беша за тизи..... Но, какво от тива...

Бойко пак се изложи

Тикво банкянска, ти не чу ли какво казаха хората на брифинга, НЯМА да се издават нов вид европейски сертификати!!!! Те са строго регламентирани. Ще се създаде наш сертификат за нуждите на тези мерки!!! Той ще включва изискванията от заповедта!!! Не си разбрал, или не ти се иска, Тикво!!!! Боклук крадлив!!!!

Борисов е Мунчо

Моля моля. Не обиждай Мунчо.

Тиквата напипа дъното... Не смятах да гласувам за Радев, ама тоя с чекмеджета та ме амбицира и цялото ни семейство тържествено решихме да се включим в изборите и да сложим окончателно край на управлението на ГЕРБ и ББ.

На тия, дето хвърлят храчки по Борисов, искам да кажа, че вероятността да не признаят в ЕС сертификатите, издадени от България, клони към 100%, след самоволните изпълнения на мунчовата хунта! Много хора ще пострадат. Колкото до доноса, едва ли Борисов ще изпрати такъв донос, при положение, че Брюксел си има достатъчно агенти в България, чиято задача е да следят за спазването на правилата. Ще стигнем и да спирането на разни помощи и фондове, както обикновено става, когато управляват комунетата крадливи.

И Вие бълнувате за европейски сертификати, май...! Това е сертификат, който ще е за местни нужди, а не за европейски и ще бъде само за целите да се изпълняват мерките по заповедта (която заповед на министъра не важи за целия ЕС, а само за България)! Не съм фен на Радев, но не обичам да се правите на глупаци, за да настройвате неинформираните с фалшиви новини, създадени от простака, който казва, че обича да се прави на прост!

Гербаджийските тролове яко заработват.

Уж ГЕРБ ще слагат ред в хаоса, а постоянно противостоят на другата страна. Ако им е мил българския народ поне за това да се споразумеят с другите партии за обща национална кауза ! Стига с това, кой да бъде първи, и кой втори !!!

По-скоро правят хаос в реда.

Не щеме ний масони (Гнусен Моше Гадев), не щеме ний пари (дубайски дирхами), а искаме свобода, човешки правдини! Припев: Напред! Напред! Напред да вървим! България от робство да освободим! Не щеме ний военни, не щеме ний паши (олигарси) – жадуват свободата нашите души! Нее щеме ний подлоги (черепарски), ни православен цар (царя) – свободата свята е нашият олтар! Не щеме ний Маями, не щеме Бабикяни ни екзарх-шарлатани (Киро Ментата)! Не щем да сме робове на Господ самозван (Славуца)! Разкъсайте робове робския ярем, щом не сме свободни, по-добре да мрем!

Гърневски, много слабо! Явно си загубил вдъхновението, с което измисляше рими и възхвали за БКП. Ама сега е по-лесно! Удариш една шпакла по задните седалищни части на Вожда Тулуп и всичко е на ред!

Във Франция,където 85% от тъпото и неразбиращо население е ваксинирано, издават почти от година сертификат на всеки преболедувал със само една доза на Пфайзер!Аз лично съм така и се разпрах да пътувам!85% са над 50милиона!Чипирани,тъпи и нетарикати като нас у Бг!

Право в десетката, както винаги! Браво, г-н Борисов! Господ живот и здраве да ви дава!

тоя радев тръгна направо през просото , конституцията си я чете както му е удобно , сега и европейското законодателство , утре и изборния резултат ,КОРУПЦИЯТА ЛИ ? ТЯ Е САМО ПРИ ВАС ! при радев се нарича приемане на подаръци и трябва да се стимулира ,утре ще прочете че сме в съветския съюз , не в европейския , айде гласувайте за тоя дебил , хак да ви е

Поне я чете, а не като Тиквата с едно "Винету" изкара и средно и пожарникарско и докторантура по физическо възпитание.

Нещастнико Чекмедже-ага, а нещо за 5,5 млрд с които ни зароби само за 1 година нещо да кажеш?

Един от редките случаи в които ГЕРБерите имат право. Побългаряването на нещо не е от вчера, но в случая касае много човешки животи и съдби.

Заради простотията на Радев и Кацаров ще спрът да ни пускат в Европа. Няма толкова гнусна паплач като комунистическата. НЕ се научихте до сега нито от Луканов, нито от Виденов, нито от Орешарски и Станишев. Няма да се научите и сега от Рубленчо.

Заклетият комунист, събудил се една сутрин като десен субект, няма дори политическа платформа. От пребиваването му в СИК, през МВР и начело на правителство той е отдаден на две неща: власт и пари.

Естествено,че е така.Дали пази ваксината или не не знам,обаче ако не си ваксиниран не можеш да мръднеш в Европа.И някъде ако не се загледат може и да мине,иначе ще те върнат.Не са нищо страшно тия ваксини,без тях само ще си усложниш живота.Системата няма да я преборим ние.Цял свят така действа,така че няма мърдане

ЗА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ, ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ И ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА. ЗА ГОРИВАТА И ТОКА. ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ ДЪЛГИ ГОДИНИ... В ЗАТВОРА !

Тиква, дати напишат доноса и иди сам да го занесеш! А където видиш някой с по-така костюм или външен вид, да козируваш, да се кланяш и да се правиш на прост! Щото така ти е по-лесно, нали?