ГЕРБ-СДС със спешни промени в Изборния кодекс за връщане на хартиената бюлетина

Проектът предвижда също техническите устройства за машините и софуерът да бъдат изцяло собственост на българската държава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На ГЕРБ-СДС им липсват недействителните бюлетини и фалшифицираните протоколи. Изборните измами са техен патент.

Мръсни и тъпи са тези Тикви , няма скоро да ги изчагъртаме от Управлението на България !

Е иначе как щяха да седят 12 години на власт без измами ?

Депото за боклука на Вселената!

Друго си беше мъкненето на чували посред нощите .... Кой чувал къде отишъл никой не чул...за игри с чувалите никой от ЦИК не бил чувал ?!

Като се гласуваше с хартиени бюлетини, на ГЕРБ/ДПС кликата им беше лесно да манипулират вота и всички цигански махали и десетките хиляди турци в Турция, които не знаят една дума на български, да гласуват. Сега като се въведе машинното гласуване и арестуваха десетки цигани - медиатори, царе, принцове, босове, аги, паши и тн наркомутри, отговарящи за купени гласове - нулева активност за гласуване в циганските махали.

Н апредишни избори с хартиени бюлртини, не във всички цигански секции печелеха Герб... грешна ти е опорката. Факт е ,че сега почти никой не гласува, дали заради машините или заради Рашковите милиционерски акции...

Значи ще има избори

Така е най-справедливо - човек да има избор, също така софтуерът да е изцяло наш, а не венецуелски! Знаем как ИТ секторът спонсорира Комунистическа България, а само те и ИТПН качиха вот на изборите. Това е меко казано подозрително.

Освен чували има и протоколи....не си наясно, а сега има само протоколи от машина, дали протокола отговаря на отрязъците??? никой не знае. Цик сама каза,че има разминаване между протоколите и отрязъците в няколко проверени секции в чужбина....Сам си прави изводи...ако можеш

Стига с тези глупости бе герберски хермафродит гаден Тъпите ви цигани не излезнаха да гласуват и сега ревете като курви

Съвсем правилно! И още: 1. В СИК да се броят - по партии и преференции към тях 2. Задрасквания извън квадратчетата да не се взимат под внимание, тоест да няма невалидни бюлетини. 3. А общият протокол се изкарва машинно в съответния РИК!

Хахахахахахахахахаха Защо ли само ГЕРБ искат хартийни бюлетини а? Защо циганските махали не гласуваха??? Аре марш мангали герберски

Подкрепяш герб и се наричаш човек? Така ли ?

а мажоритарна кога? а паламент 100 капута с отзоваване? забраана за чужбина за гласуване?

Най-удачно би било да се гласува във външни селски тоалетни - тип клекало със септична яма. За целта "гласоподавателите" ще пускат "бюлетините" в бълбукащата маса, а партийните членове ще се гмуркат след карая на изборния ден за преброяването на им - така ще оценят и осмислят значението на израза "Политикате е най-мръсната игра". А ето как ще приключва преброяването за членовете на партиите :) https://www.youtube.com/watch?v=-tOpduJei9E&t=33s

Що бе, герберасти сладки? Не стават измами иначе, така ли?! ?

Колкото и да ме блокирате…. ИСТИНАТА Е ЕДНА ГЕРБ СИ ИСКАТ ЦИГАНСКИЯ ВОТ

Е, друго си е хартията, която можеш да подправиш много по-лесно... За пореден път им лиснаха дирниците на гърбавите!

Кофти е като от маалите не отидат да гласуват :)

Щото мангалите не могат да се снимат с бюлетината в кабинката ли?

ти не си софиянец, а СЕЛОянец...

+100

Не, има крещяща необходимост лесно с химикалка да се правят невалидни някои бюлетини при преброяването.

Петър Илиев ще е кандидатът за премиер на "Има такъв народ", обявиха източниците на "Дневник" в парламента. В 17.00 часа днес той ще отиде да получи мандата за съставяне на правителство от президента Румен Радев. Срокът за изпълнението му е седем дни.

Като чета коментарите тук...наистина за България важи приказката... Прост народ слаба държава. А принципно трябва да има различни начини за гласуване, като крайно време е да се помисли и за възможността по интернет. А също така всеки трябва да уважава и мнението на опонентите си... Но онзи режим и желанието за еднолично управление, макар и след 30г. още не е изкоренено в голяма от народа.

ГЕРБ надушват нови избори! И бързат ....!

непосредствено след изборите, хора са намирали пликове с бюлетини в контейнерите за боклук

Луд умора няма, само се поти. Видя се на изборите купения вот от кои партии взе гласове. Стотици хиляди гласове. Като не може да ти попълва друг бюлетината...

Ммм да , мислят хората за гласоподавателите си... даже и за тези ,които не са сред нас вече!

Какво мислите цялото гласуване да бъде под формата на анкета във Фейсбук?

Не "внасят спешни промени", а "внасят предложения за спешни промени". А дали ще се приемат е друг въпрос.

Само да ви предоставя една извадка: "...високообразованите хора в България основно са гласували за ГЕРБ-СДС и след това за Демократична България. При хората със средно образование, които са и най-голяма част от избирателите, вотът е за ГЕРБ-СДС , но след него вече са "Има такъв народ". Подкрепата на по-нискообразованите граждани в огромната си част е за ДСП и БСП. " Край на извадката! Продължавайте с упражнията. Успех ви желая на всичките!

Ето за това ми харесва Рашков - навря ви го до ушите!

Очевидно ГЕРБ може да печели избори само с хартиени бюлетини.

Колкото по -скарани са партиите на подмяната, толкова по- голям и монолитен изглежда Герб. Ако се замислите, освен шашмата ИТН, която никой не знае от къде се появи и като как спечели изборите (сигурно има връзка с машинното гласуване), та ако не броим тази аномалия (ИТН) всички останали НАКУП имат подкрепа колко Герб. Че Герб трябва да се вземат в ръце и да се върнат на власт в името на стабилната българска държавност е ясно дори на Христо Иванов. Повечето от тези площадни герои попаднаха в центъра на управлението на Държавата като пионки и марионетки, те са наясно с това, както са наясно, че отгворността трябва да се отече на някъде и те са много подходящи бушони. Всъщност, президентът Радев, подпомаган от няколко олигарха, подгонени като него от Прокуратурата, както и едно могъщо посолство стоят зад Анархията и Хаосът, в който бе хвърлена България. Вината на Бойко е, че се самозабрави, стана бавен, самодоволен и не очакваше тази организирана операция "пълзящ преврат и президентско управление чрез фиктивен служебен кабинет". Честно казано, гледайки алтернативите на Бойко - некадърни зависими псевдо дървени философи като Христо Иванов и Тошко Африкански, абсолютни опортюнисти като Мая и Татяна, напълно абсурдни образи като Бабикян и Хаджигенов, ами естествено, че Бойко ще гледа сериозно само на ДПС, защото там има подготвена политическа генерация. Впрочем ДПС, макар и проводник на руски интереси, макар и представяйки се като "либерална" партия, са често по - големи патриоти от хора като генералчето - гном, например, или някой абсурден персонаж като Соломон Паси. Те също живеят тук, децата им са тук, семействата, бизнесите, гробовете на родителите им са тук. Те знаят, че една коренна промяна в модела, каквато и да е тя, ще бъде пагубна за държавната структура в настоящия геополитески момент....Но както и да е... цяла Европа гласува с хартиена бюлетина. Никъде в цивилизования свят не се ползват машини. С машини гласуват в Хаити, Уганда и Судан. Но както и да е..какво ли обяснявам..

Смешни промени...

Фактите са си факти! При тях 100 лъжи не правят 1 истина!

без фалшификации и манипулации ГЕРБ не може да спечели избори . С това предложение вече и си го признават официално.

Замириса на избори и мафията, започна да рови отново в лайната. Трябва да си подготвят кошера. Нека да спечелят, даже да имат абсолютно мнозинство. Ясно е, че българският народ заслужава точно такова управление. Шкафчета, простотии и компромати, квалификации, дори и на свои хора....всичко това, не прави впечатление на НАРОДА. Това трябва явно.

слагаш ли и тия с купените дипломи ? Напоследък се навъдиха много такива .

Всеки, който е с висше образование и гласува за ГЕРБ, трябва да си запали дипломата. Академичната общност го е провалила най-подло.

Светът тлее, а светът около нас ГОРИ, пряко, преносно и геополитически. И ти не спираш да говориш за шкафчета и за джипки. Съгласен съм с теб, че българският народ е много неграмотен, но оставам с впечатлението, че ти смяташ самия себе си за "умен и красив", но от дребнавото ти конспиративно мислене става ясно, че може би трябва да гледаш в огледалото, докато анализираш народа.. :*

Високообразованите хора подкрепят Да, България. Съответно се вижда какъв е процента високообразовани хора. Герберчетата не получават никаква подкрепа в градовете, но получават най-много подкрепа от ромските махали. Което отново потвърждава факта, че проучванията са тотално манипулирани и не отразяват истинската ситуация при гласуване.

тези които са гласували за ИТН не искат ГЕРБ. Ти значи изтриваш 600 000 гласоподаватели, които гласуват анти-ГЕРБ, за да може твоите да изглеждат света-вода и евентуално първи. ГЕРБ, при всичкото им вряскане и след два месеца да има избори, ако не могат да купуват гласове ще са с още по-малко депутати и не си мисли, че гласовете на която и да е друга партия ще прелеят към ГЕРБ. Електората на БСП и ДПС е твърд - той не мърда, останалите просто гласуват против ГЕРБ. Господи, прибери си вересиите.

защо да ходим на избори като машината сама решава кой да е победител. И защо някакви долнопробни чалгари се мислят за по-умни от Германския Конституционен съд? Видя се много ясно че има разминаване между отрязъците и протоколите на машината явно манипулирани от знайни и незнайни мадуровци!

Да, всички знаем за т.нар. административен вот и къде отива той по интерес. Всички в администрацията са висшисти. Няколкостотин хиляди.

Липсва ми. Ставаше за гъз-папир като я поомачкам...

....е как бе те даже ги снимаха, че и депутати станаха, единият сега бизнесменти Северният парк, Надежда и Свобода,/Толстой, не че не вложи пари за да има пардон, ама.... Отделно уж дигитализация, еко-френдли и прочие, а мислим ретроградно.....

От високо образованите - 25% за ГЕРБ, 22% за ДБ.