ГЕРБ се присъедини към събора на русофилите

Любовта е чувството, което помага на хората, държавите и народите, заяви край язовир Копринка Красимир Велчев, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ се присъедини към събора на русофилите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сред официалните гости на събора край язовир Копринка" бяха още и посланикът на Руската федерация Анатолий Макаров, депутатите от ГЕРБ Емил Христов и Борис Кърчев," А бе, на тоя събор само гербаджиите ли бяха, така както е написано в статията! А вие плюете русофилите и ги наричате комунисти! После пак плюете по русофилите, значи плюете по ГЕРБ! Плюйте ГЕРБ, те го заслужават - третият ешелон на БКП и недобитите седесари!

а, бе много глупаци има в този форум! браво на статята! Hашият и рускят народ са братcки! точка!

Коя Русия? Русия на сърпа и чука,на Сталин и Путин(каквито портрети се размахваха) или Русия на изстрадалите от болшевизма руски братя?

Таз година при събора на русофилите в България, догодина с на от Холандия и в ромските махали у нас. Така де, гласоподавателите трябва да се ухажват подред.

учили като мен в Русия .... - Русия или СССР?

РСФСР

направете събор на българофилите, да видим кои ще отидат.

комунетата, наричащи себе си русофили или други, отивате си за последно заедно с тях.

То хубаво русофили, ама защо не се уточните кого обичате - белогвардейци като генерал Казимир Ернрот, направили много за България или Червенорамейци и НкВД? В България има м ного белогвардейци избягали от режима, а не само 30000 разпльокани рускини женени за българи , както някой нагоре писа? Обаче хората приемат гордо нещата , а не хленчат.

поне два куршума в главата си и те носи яко, май мозъчето ти е станало на компот. Врякаш такива тъпни, че просто няма накъде повече...

Лично&Откровено : Приемайки за възможно В случая (на Това ...изберете думата) Човек а. да НЕ блъвнеНезабавно ..и б. Да се попозамисли Трезво&Откровено => то Всеки Българин/ка - Е вече АбсолютноНаясно че Вси'наште' СА ЕдноЕдинно (изберете думата). ...а азЛично - с Такива ЯсноКакви --> НЕ преговарям ! ...а Ние-Всички, Хора ?

отворете си саковете да видим какво има вътре ??? цървули, чушки, томаховки , фалшиво евро , газови бутилки , презервативи и минерална вода , деиствате като европеици но се дързжите като кур в зженски ръце. поздравленя. бързо учите а ???

Който следи футбола и волейбола, ще забележи как много наши национали направиха кариера в Русия и сега играят там. В България има над 30000 рускини, женени за българи още от преди 1988, много други са учили там. Отделно кирилицата, православието и общата история ни свързват. Сага има други тенденции, но защо със злоба и омраза се коментира? Нека има и събори на гурбетчиите от Испания, Гърция, Англия, САЩ, Германия, Тирция ...

Ти не разбра за кого говорят- за народа или за олигарси.Едното е с християнски корени , другото е изрод.

Гати малоумниците. Тия вече се чудят накъде да си зъвъртят гъза. Остава след това русофилите да се присъединят към събора на американците, за да бъде кашата пълна.

Малоумници или по-точно е помияри.Това е нечистоплътно.

надяваи се...

Трябва да се внимава с чуждопоклонничеството. Особено като става въпрос за нации с имперски манталитет и многовековни апетити към балканите. Предполагам на срещата са били основно старци с промити мозъци от соца. А герберите са опитали да цепят твърдото ядро на Курнела.

Присъствието на Велчев на тази среща синхронизирано ли е с Борисов...Оттук могат да се направят съответните изводи...

извода е,че от козяк свалят подкрепата си за боко!!!!!!!!!!!!!!!!!

ще ви затрие като нация. Всъщност там се събират тези, които са били гурбетчии в СССР и Русия, тези, които се сещат за хубавите си години, когато са били млади, здрави и силни. Това един вид собор на гурбетчиите. Нищо повече, ама тук веднага налетяха съскащи влечуги, пръскащи ненавист и злоба, засрамете се!!!

Хубава среща на истински българи, приятели на Русия.

кой ?Велчев ?Тоя го оплюват всеки път поред и продължава да се вясва там където не е желан.Тръгнал да определя какво е отношението и слага всички партии под общ знаменател.

Трябва да има повече такива събори, да не се забравя историята и да не се подменят християнските ценности с евро-западнали и атлантически такива...

Събора на русифилистиците

Абе не е лошо да се хвърли един поглед и към Русия. Че както са тръгнали нещата ... Знае ли човек ...

А ! - Удряме ли Москава ?

нищо ново под слънцето..... нали бб е с партиен билет

Западналите ГЕЙБЕРАСТИ какво правят при хората?

Къде видя хора? Там има само национални предатели? Колкото до шепата хора в България, които наистина милеят за България, тези хора се надяват всички събрали се там да заминат, я за Русия, я за някой пропаднал западен свят ...

тези хора -десетки хиляди, са изкарвали там пари, за да построят къщите си тука, в Бг, техните деца са получили много добро образование там. Парите си те се харчели в БГ, плюс от там значително по-евтино България е получавала дървен материал. Сам си предател, защото плюеш срещу народа си.

Да живее руската Империалистическа Руска Федерация! Вечна дружба и с нейния най-добър приятел Цар Долар!

Цуци, пак се изложи!

Да обичаш Русия повече от Родината и народа си! За мен това е патология. Какво добро е донесла Русия на собствения си народ, какво добро е донесла на народите, които е поробвала!?

Патология е да виждаш неща, които не са написани и казани и на всичкото отгоре да изопачаваш случилото се без да си бил пряк свидетел.

И какво точно е изопачил? Напротив казал е самата истина. Тези същества, трудно ми е да нарека един национален предател човек, та тази същества са готови да предадат и род и родина, в името на руските интереси. Понеже има твърде много русофили в България, затова и България е последна и най-бедна в Европа. Това си е абсолютен факт.

Банкя, ще отрича ли още, че някъде на тъмно се е сговарял с Курделия, да им оставят на комунягите, длъжноста президент!?В замяна на "други услуги", като им дойде времето!?

Ресофил=Национален предател. Да сте чували за други "....фили", които да си правят национален събор? Няма и да чуете, защото подобни на русофилите няма, толкова отдадени на руските (чужди) интереси, толкова бясно отдадени на всичко руско (чуждо).

След отрепките от БСП вече и отрепките от ГЕРБ се стремят да яхнат русофилията в България с надеждата това да им гарантира оцеляване.

А все още има лумпени, които си мислят, че САЩ видиш ли дърпа конците в България - ха ха ха ха! Дали не е очеизвадно, че това продължава да е Русия, а всичко останало е театро!

щерев,пии си хапчетата и си лягаи...

Вълк (ГЕРБ), надянал овча кожа! Нов метод за пичеляне на симпатизанти. Дали някой ще се излъже в проруските симпатии на ГЕРБ (мутрите)?Сигурно, като се има предвид, че "материалът" на мутрите , вече години наред, като дрогиран гласува за тях.

Ние сме на всеки километър, ние сме на всеки километър и така до края на света....Герб в скоро време ще запее тази песен май:-)))

Че те си я пеят от как са се пръкнали...

Искаш да кажеш-ОТКАКТО СА ГИ ПРЪКНАЛИ.Дебили като Мтрата, Физкултурника, Фидосова, Калинка, Лили и к.о може само на Козяка да ги изфабрикуват и пръкнат.

Догодина Герб и на Бузлуджа ша дойдат ...

Че те отдавна ги сърбят краката да отидат.Нали, повечето от тях са с комунистическо потекло, ама още ги е срам.Поглеж ги засилили по баира надолу.

Явно Борисов дълбоко се е вживял в ролята си на пощенски гълъб, щом е пратил свои хора и на събора на русофилите в България.

Цял събор хора за освидетелстване ....

Нали знаеш, че единствените които се смятат за нормални са лудите ?

Ако ги освидетелстват, ще ги вкарат в психиатрия и те ще са си добре там. За мен всички на този събор са за затвора - няма по-големи национални предатели от русофилите.

задавиш със жлъчта си.

всеки соросоид е национален предател-разбира се по дефиниция!

Русофобите, протестърите и соросоидите вече разучават руски песни и танци. Солисти - Щерев и Дървосекача. На следващите русофилски сбирки ще се изпълняват Калинка, Смуглянка, Катюша ... и други песни, както и традиционния Казачок. Солисти - отново Щерев и Дървосекача

Някой знае ли защо т. нар. 'РУСОФОБИ" не могат по никакъв начин да се съберат поне в една градинка, да се видят кой, кой е, пък и да се преброят?! Освен да си правят душевни чекии по форумите за нищо друго не стават Отврат!

Този събор е просто организирана демонстрация на чуждопоклонничество и национално самоунижение. Няма нищо общо с любовта към руската култура и руския народ. И после се чудете защо Русия се отнася към България като към васал, а когато България дръзне да отстои своите интереси или някакви принципи в ущърб на мегаломанските мераци на Русия, нас тогава "братята" руснаци ни наричат "предатели" и "проститутки". Между другото, да сте чули в Русия да има движение на българофили, което да провежда ежегоден събор край някое водохранилище там?!

има ли някой да мисли че герб не са и те те другари

Много се радвам, че и ГЕРБ са другари, защото и аз съм комунист !

Ако не си русофил не си непременно русофоб. Но комунист русофил е друго и намирисва на болшевизъм. И нищо лично, но ако не влагате ирония връзката комунист - и характерния за прасетата звук е доста забавна...

Нищо особено като новина. Все пак 75% от ръководството на ГЕРБ са все бивши партийни членове и съветски възпитаници. Държавата, и партията, която ти е дала хляб трябва да се уважава!

При присъствието на хиляди хора ,не мисля ,че приносът е на Герб...

къде бяха"русофилите"от ГЕРБ предишните години ?!нещо е "припалило"на задника на Тиквата и започва да се подмазва,основна негова черта ,страха е водещ при него !!очаквайте изненади !!

В ГЕРБ има и разумни хора. Все пак русофилството е национална черта на българите

Ако това е трайна тенденция и ГЕРБ започнат да обслужват руските интереси в България, на следващите избори ги чака много неприятна изненада от "русофилския" български народ. Слава богу, вече има много възможности човек да чете и да научи истинските факти за събития старателно забърсвани десетилетия с червения идеологически парцал. Народът знае и чувства при кого е бил по-добре, по-свободен, по-човек и ще направи правилния избор.

Е сега беше момента ги хванат на кръстосан огън. 4 картечници и айде

МУТРИТЕ НА ГЕРБ НЕ СА НАЙ-ЗНАЧИМОТО ПРИСЪСТВИЕ НА ТОЗИ СЪБОР ЗА ДА ГИ ОТБЕЛЯЗВАТЕ.

Да не би отново да идват избори, че от ГЕРБ пак започнаха врътките? Този номер се изтърка!

Това сборище на изроди и родоотстъпници се оправя само по един начин - с напалм! Тогава ще настъпи мир и любов!:)

"Обичам миризмата на напалм рано сутрин! Мирише на ......... победа!" - "Апокалипсис сега" - 1979 година .

иска ли са позволение от американския посланик тия бре?

От поредният брътвеж на Мануел Насименто разбрах, че на събора е имало само баш партиеца на Герп...

Русофилията е мозъчно заболяване.

Русофобията също :D

Ще искате Путин максимално бързо да се оттегли от управлението на обичаната от нас страна. Вредите, които вече й нанесе, ще се отразяват негативно в близките десетилетия.

Защо ли 85% от руснаците не мислят така?

А защо ли 85% ми се струват, в устата на стар болшевик, толкова "малко" ? Нали винаги гоните "99"...:)

Това същото беше и при ТЖивков, при Чаушеско , при Кадафи, при СХюсеин- но това са данни на официалните медии, от тия 85% повече от половината псуват Путин, когато влязат в магазина да си купят нещо - я квас, я "бояршчик".

Браво на ГЕРБ!

А стига бе! Ще докарате някой инфаркт на Роско Тапета!