ГЕРБ отчете рекорден растеж и обяви, че БСП не е алтернатива

В края на управлението си отчитаме рекорден за последните 8 г. икономически растеж и бюджетен излишък, който директно води до намаляване на държавния дълг.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отчете рекорден растеж и обяви, че БСП не е алтернатива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не беше ли оня, дето каза, че Ботевата чета е водела бой с турските представители. https://link

ПРАВ Е ЗА РАСТЕЖ,НО НА МИЗЕРИЯТА,ПРЕСТЪПНОСТТА И НЕКЪДЪРНОСТТА!!!

тъпак,С ЧУЖДА ПИТА БАЩИН ПОМЕН ЛЕСНО СЕ ПРАВИ. ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ вас

Господи,къде си???

Що триете всичко за неграмонтия алкохолик Благовест Кирилов /Reebok78/ Май е ваш служител, а Моника??? ЧЕРВЕНИ БЕТОННИ КРАТУНИ

Цялата настървеност на другарите е провокирана от едни около 70 млрд.лева спестявания на хорицата в банките, дето им бодат очите (като червеното на Бика) и те не могат да спят спокойно докато отново не ги нулират като през 97-ма година ... Още повече, че Руменчо Гечев има Ноу-хау как да го направи ... А пък онези 12 млрд. лева във фискалния резерв направо ги побъркват при мисълта колко усилия ще са им необходими да ги стопят до онези 340 млн.лв. които "най-честния" им премиер - Другаря Жан остави след социалното си управление ... Мъкааа ... голяма червена мъка ... И голяма лакомия да "преразпределят" чуждото .... От Нас зависи дали след предсрочните избори през пролетта ще излезем като народ или ще се окажем мърша, доминирана от мазохисти ...

З'богом герберски боклуци

другариую Данаилов познах те успех другариую Данаилоф

НИЕ ТИ ПАЗИМ КИЛИЯ В ПАЗАРДЖИШКИЯТ ЗАТВОР, НАЙ ГОЛАМАТА ИМА САМО ДВА ПЛЪХА В НЕЯ И 300 ГРАМА БЪЛХИ.

ЩО ЗА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА Е ТОВА ,съдете по реакцията на Б.Борисов в Сл.бряг към мафията , "НАЛИ ВИ КАЗАХ ДА НЕ МИ ПЛАШИТЕ ТУРИСТИТЕ " ,ЗНАЧИ ,РАБОТЕТЕ СИ АМА ТИХИЧКО .......и няма да ви закачам ,оооо падение !!!!

Трътките се събраха за да се поздравят един друг за добрата работа, т.е. успешно крадене, унищожение на българския народ и подлизурство пред ЕС. Няма да ви забравим. И в бъдеще ще страдаме заради вас.

Защо Румъния може ,а вие ни обяснявате как не може да стане ,само не с тези ку .. номера !!!!Станахме за смях на съседите с най-ниски мин. пенсии и заплати и ширеща се битова престъпност ,да ви и смотаните полицаи ,ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ С БЪЛГАРИТЕ ,Е ДО ТУК !!!!!!!!!

ОПАСНО нещо.. Особено като мислиш, че са ти приятели.. Всъщност - НАЙ-ВЕЧЕ ТОГАВА.. а объркаш РАСТЕЖ с ГРАБЕЖ!!! След като ДОНООЛУУ черно на бяло си го е написал ОТКЪДЕ Е ИЗЛИШЪКА В БЮДЖЕТА и "РЕКОРДНИЯ" РЕЗЕРВ.. Може и да видим как БОКО ТРЕТИ обвинява кабинета на БОКО ВТОРИ за спрените еврофондове, за които говори ДОНЧООЛУУУ.. Как връщамве парите за СТРУМА, щото тъй през 2011-та Я Е ПОДПИСАЛ ПРЕЦЕДЕНТИН ЧЕХЛЬО.. Знай ли се..

Герберите живеят в държава, различна от онази, в която живеем ние, които сме извън властта. Що за безочие на фона на милиардни заеми и мизерни доходи за преобладаващата част от народа, да разказват приказки за главозамайващи успехи? През дългогодишното си управление така и не разбраха, че щом не мислят за хората, хвалбите им губят всякакъв смисъл.

Погледнете си оценките в Интернет - кръгла нула!

с толкова заеми рстежът трябваше да е поне 10 процента

ама в кражбите и комисионните от санирането,гадове мръсни!

ДА ТЕ ГО НАЧУКАМ,КРАДЛИВА МУТРО!!!НАИСТИНА РЪСТА НА ЛЪЖИТЕ, КРАЖБИТЕ, ФАЛШИВИТЕ ОБЕЩАНИЯ И МАНИПУЛАЦИИ, РЕКЕТ-БЕЛЕЖАТ НЕВЕРОЯТЕН РЪСТ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА МУТРЕНСКАТА БАНДА, НО СКОРО ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ТОВА!!СКЪПО ЩЕ ПЛАТИТЕ!!!

Браво, ама много голямо браво на г-н Цв. Цв. Чак сега разбрах, че сме постигнали такъв як разтеж и че народа благоденства. Все си мислех, че сме зле, че нещата не вървят, че затъваме в заеми, че... Едно нещо ме успокояваше, а именно, че поне от Румъния, Македония и Албания сме по-добре, защото данъците са ниски, а заплатите и пенсиите са още по-ниски. Абе нещата са си били наред, ама кой да ти разкрие истината... Я си представете, че беше взел решение да не ни светне за реалността такава, каквато е?

Дали има някой да му вярва???? Смешно е , но е траурно тържествено!!! Да имаш да даваш 20 милиарда,а да кажеш че си добре означава едно,голям ИДИОТ си!!

"Това вече е мързел. Свикваш, всеки месец отиваш и си взимаш лихвичката и колкото - толкова. Всеки, който продаде къща, вила, нива, а да не говорим, че сега стотици милиони даваме за отчуждителни процедури и всъщност ние много хора направихме богати. Този БОКОВИЗЪМ принуди дори уважителния към властта в. Труд да коментира: На вниманието на г-н Борисов - по данни на БНБ 75% от влоговете на българите са до 1000 лв., а средната печалба от тях е 55 лв. на година. Остава премиерът да ни обясни как човек може да мързелува с 15 стотинки на ден

даваха 15 стотинки на ден.. Покриваха и таксите на банките.. 2016 ЛИХВИТЕ НА БАНКИТЕ дават вече НУЛА стотинки на ден.. НО ПЕЧАЛБАТА НА БАНКИТЕ Е СЪЩАТА, ЧЕ ДОРИ И ПО-ГОЛЯМА..

Ние в Пресцентъра на Партията сме вбесени от лъжите на г-н Цветанов. След две години управление на ГЕРБ, в държавата цари пълна разруха. Изключение правят единствено новите 250 000 хиляди работни места, които обещахме и успяхме да изпълним, въпреки че не сме на власт - постижение, което ГЕРБ несправедливо си приписват. След като по един или друг начин си я вземем отново, обещаваме още 500 000 нови работни места, което ще гарантира дългосрочен просперитет на Партията и на българия.

Странна логика има Цветанов. Да теглиш 20 милиарда заем ,да имаш приход от 3 милиарда и да твърдиш че си на плюс

Странна ви е логиката на Позитано. Заемите не са приход, а друг начин на финансиране на разходите. Борисов може да е взел 20 милиарда, но е върнал 25, което не е влизало във вашите анали и затова няма как да го отчетете.

от 9,48 милиарда за 2016-та взеха, че станаха 25,8 МИЛИАРДА.. Нали БАЦЕ по твойто писанийце ГИ Е ВЪРНАЛ.. КЪДЕ ГИ Е ВЪРНАЛ??? Явно си в час.. Що не ни посочиш.. Съмненията ни за НЕГОВИЯ ДЖОБ да разсееш..

Пълни идиоти, които не знаят в коя държава живеят!!!

Само 11 Януари сме а тия завалии продължават вече бая дълго време да ни напомнят за 1 Април:))))

да припомним това за БОКО ПЪРВИ: 7,24 млрд. лв. са похарчени ПОВЕЧЕ ОТ ПРИХОДИТЕ в държавната хазна от 2009 до 2012 г. В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв. Дотук с баснята за успешното управление на ГЕРБ!

КОНГРЕС НА ЕНП в БОН 10,12,2009г. Изказване на Б. Борисов: " По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което означава 16 млрд. лв., или 8 млрд. евро. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. евро от резерва за инфраструктурни проекти и за модернизиране на страната. САМ СИ ГО Е КАЗАЛ: НАСЛЕДИХ ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО!!!! За 2016-та - 25,8 МИЛИАРДА ВЪНШЕН ДЪЛГ или 29% от БВП-то..

да прибавим - ОТ ЗДРАВНАТА МУ КАЦА.. Дето българите с личните си вноски му я пълниха.. Като ЗДРАВНА КАСА.. ЗА ЗДРАВЕТО СИ.. Ама сега - 2016-та, сме ВТОРИ в СВЕТА, ПЪРВИ в ЕС по СМЪРТНОСТ..

Когато увеличите и пенсиите тогава ще се хвалите!

Правилно,Бсп не е алтернатива - алтернативата е ДСБ

ПРЕЗ 2020 Г. МИН.ЗАПЛАТА ЩЕ СТАНЕ 500 ЛВ . ПРЕЗ 2030 Г. МИН.ПЕНСИЯ ЩЕ СТАНЕ 200 ЛВ . ТЪРПЕНИЕ, БЪЛГАРИ .

През 2030г. - 1000 лв мин.заплата. През 2040 г. - 300 лв мин.пенсия .

Цецкооо, СРСто в ІІІ гинекология нещо не работи

Ти си главният виновник за загубата на ГЕРБ! Лъжеше Боко и му подливаше вода, ама на него толкова му е и акъла, че не се усеща! А тебе вече само като ти видят противната мутра гласуват по инерция за някой друг! Осъден на две инстанции като престъпник води предизборна кампания?!

Порастнаха тумбакът на Бойко и задникът на Лилето.

Да кажем твърдението за икономически растеж от принос единствено на ГЕРБ е частично вярно и по- скоро невярно. Ние сме във валутен борд. ГЕРБ направиха акции по митниците, с които докараха 1 млрд приходи и още 1 млрд от данъци основно от обмитените стоки. Оказа се, че България изнася оръжие, което попада във военните действия и приходите са част от ръста на икономиката. Европомощите са принос на ГЕРБ. Хората в един отбор зад кадър, както показа Прокопиев са: Пеевски, Борисов с целия ГЕРБ, Местан, Доган, Цв.Василев, Кунева, Кънев, Костов, БСП изцяло, съдебната власт и прокуратурата. Те показаха икономически сговор и пълна негодност. Заради някои от тях липсват едни 200 млн от КТБ, която фалира и разпределиха активите на банката за свои хора като изтеглиха от държавата 2 млрд за покриване на гарантираните влогове. Твърде скъпо, за да остане на власт и повече някога да се появи ГЕРБ на сцената! От тук какво може да се заключи: Отива си един порочен икономически негоден модел, който получи много от търпеливия и благороден, към българския народ Запад. За сметка на това пропагандата им не спря да пуши срещу ЕС, който ги държи живи, защото без ЕС те са мъртви. Изброените по- горе икономически групировки не заслужават нищо! Те са отрицателни знаци, които увреждат обществото ни. Те излъгаха, че са опозиционни едни спрямо други, но взаимно се подкрепяха. Няма никаква разлика между Нинова, Р.Овч, Борисов, Пеевски, Цв.Василев, Цв.Цв. Кънев и Москов. Отличава се единствено Кунева като пророк на мракобесието от комунистическите времена на култа към личността.

Те сами си ръкопляскат, сами си се награждават и после си се хвалят. Отвратителни са. Намери се един Стефан Цанев накрая на живота си да им откаже и те побързаха да го обезличат със сравнения с една американска актриса, сякаш трябва да гледаме нея, докато мислим за него. Такива подлеци нямат равни в безочието си. А на изборите ще играят на загуба, за да спечели БСП, които са икономически слепци и ще продължат да правят същото, докато се гаврят с пенсионерите, на чиито гласове разчитат. Това не е демократичен модел и докато те са на власт няма да е друг. ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ, СДС, Атака, ВМРО са една и съща плява, произхождаща от БКП. Няма и не може да е друго, защото няма грамотни хора, които да ги изобличат и да предложат реална икономика. Икономически ръст основан на конюнктура не е реален ръст. Много е странно как всички се правят, че вярват. Или всички са неграмотни или се правят, че вярват. Не е възможно, когато някой безочливо ви лъже в очите вие да ходите и пак да му поднасяте микрофона, за да продължава да лъже. Няма никаква причина да няма гражданско общество, което да не реагира на подобни лъжци. А КТБ , от които излязаха 2 млрд за гаранция на влоговете не е провал на властта ли?

"Доходите на българите се увеличиха, а безработицата намаля значително." Ко, ко речи? Явно съм сляп, глух и малоумен, че не го виждам...

на комунистите им давам 6. даже и толкова не им давам.

ЛЪЖИ ЛЪЖИ ВЪРХУ ЛЪЖИ !!! ИЗЛИШЪЦИ ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВСЯКА ГОДИНА ВЪНШНИ ЗАЕМИ !!! Контрабанда без един заловен и осъден контрабандист ...ЗАЩОТО КОНТРАБАНДИСТИТЕ СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ !!! ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА Е ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ И ЕЖЕСЕДМИЧНИ РЕФЕРЕНДУМИ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ/ЗА ТЕЗИ КОЙТО СА ПРОТИВ ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ ЩЕ НАПОМНЯ ,ЧЕ ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК И ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ПАРИ СЕ ДВИЖАТ ЕЛЕКТРОННО А НЕ В ЧУВАЛИ ПО УЛИЦИТЕ !! ПРАВАТА ВИ ДА СА ОГРАНИЧЕНИ ДО МИНИМУМ ..ВСИЧКО СТАНАЛО ГО ВИДЯХМЕ 27 ГОДИНИ !!!

абе ,клюн,като те гледам наистина нямаш алтернатива !! нито по грозотия,нито по наглост ,а като крадци сте ненадминати ,!!никаква алтернатива,вие сте еталон,!!затова ще ви се е*е мамата на изборите !!!

Боклуци , че аз за 40 години не можах да натрупам толкова заеми колкото вие за 8 години.Да не казвам това дето го построих за тези години вие не можете да го боядисате само.Национални предатели сте като всички след 89година дето се редихте на опашка за властта . Нужно е пак да се направи преврат и да се разстрелят 100-200 от вас и да се национализира всичко което разпродадохте на безценица.

Novae

В редиците на бсп-то все пак има съвестни хорица, като например Пирински и Янаки Стоилов.Ала общо взето, това са хора безотговорни, първи избягаха от БКП разграничавайки се от нея като ни лук яли, ни лук мирисали. Ако бяха отговорни, щяха да си пасуват най-много, докато се произнесе историята окончателно. Май че времето да се намеси историята като че ли идва и а дано се инициира референдум за забраната на бсп като наследница на престъпна организация.Трябва да се има също така предвид, че недоучените учени от Русия мечтаят всеки дсен и нощ за второ издание на Октомври, та белким проведат политиката на Ленин, която сталин опорочи до неузнаваемост.Но, нека също ткака се знае, че тав в русия револйция никога не може да спечели сърцата на хората, те отдавна са спечелени от друга сила, ръководна през всичките им векове на съществуване.

Първите, които избягаха от БКП са Костов, Софиянски, Петър Стоянов и цялата пасмина, писала се "демократи", защото усетиха къде ще е келепира! Дай да не говорим за безотговорност, защото ще стигнем и до Плевнелиев, Цецка, Цветанов, Боко и т.н.

Novae

Е и какво- бягането им от БКП е отговорност ли? Пред Кого? и за какво?

Novae

Костов не е блягал от БКП, а поставен в СДС от Луканов с мисия.А Викторчо, човекът на ДС няма какво да го виниш за бягство-също така поставен в синикаквите редици.

се изцепил нещо там!?Един от най-наглите простаци на висока държавна хранилка!Българска икономика висяща на крупни държавни заеми, група партийно-партизански бизнесмени, изцоцващи държавния бюджет и средствата от еврофондовете! И два милиона и половина българи, избягали извън страната в най-трудоспособната си възраст! Плюс тежък и постоянно, изключително опасно увеличаващ се, демографски упадък в раждаемостта на българското население!?Ей това е, гърбавото "икономическо чудо"! Следва още 3-4 години от същото "икономическо" мъждеене и след това финансово-икономическа катастрофа и пълно угасване на всякаква българска "икономика"!Която катастрофа, лицето Цвъцко ще наблюдава весело, от апетитно имотче някъде в чужбина, доста по на запад от българската територия!?И ще подвиква оттам с весели възгласи!-"Ехо-о!?Мрете ли вие там!?Мрете, мрете!Аз хапвам, пийвам тука и съм много добре!Да сте били и вие такива хитри и маневрени, като мене!"

Този бюджетен излишък след заемите ли го отчетохте?

Да, още помним, другар! Върни апартаментите и откраднатите пари!

Ми що бягат от властта като се справят толкова добре? Герб печели 3 избора подред и още не може да довърши един мандат до край. Няма как някой да ти говори за стабилност и успехи и в същото време да абдикира от отговорностите си за пореден път.

Ако един народ се управлява от човек учил за пожарникар значи, че тоз им е най-умния.

Махайте се от Парламента мръсни лъжливи олигофрени ! Къде се научихте да лъжете като черни цигани ! Не се намери някой да ви осъди за вредите които нанесохте на Българския Народ ! Дано на следващите избори да не ви виждаме в НС , народа разбра кои сте тъпи агнешки глави !

тоя не беше ли подсъдим за злоупотреба с служебното положение

Наистина рекорден растеж във взетите заеми и нито дума кой ще ги връща!С тези трябва да направим растеж на присъствието в затвора!

цецка ли цецко ли все е за бонището

Като сте толкова успешни защо спряхте днескашното предаване по радиото о Народното събрание. Какво повече от това, че управлението ви е мутренско може да кажат. Най много пак да се спомене за Бай Х.

Спрете с глупавото си бръщолевене, каквото и да ви родят простите и нагли кратуни, сте АУТ!

Слушайте днес по Пайнер най-новия хит на Герп: "Розав снегорин" в изпълнение на дуета Цурка-Цецко.