ГЕРБ настоя Радев да се съобрази с искане на 2.5 млн. души

И в следващия парламент ГЕРБ ще продължи да настоява за приемане на мажоритарната избирателна система, заяви председателя на групата Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ настоя Радев да се съобрази с искане на 2.5 млн. души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУДЯ СЕ !!!! ЗАЩО СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ УШКО !!!!!!!!!!! ОБРЪЩАЙТЕ СЕ КЪМ КРАВАРНИКА ОТ МАНТАФОН, ТЕ КАЗВАТ ЗА СЕГА, КОЕ КОЙ КАК !

Гербераското стадо имаше три месеца да вкара този въпрос в дневния ред на парламента. Поведението на техния овчар пък е хем шизофренично, хем комично. Бидейки министър председател, той се обиди, фръцна се и си хвърли оставката и още на следващия ден започна да драпа пак да става министър председател. Това е някакъв абсурд. Лудост някаква. Радев по никакъв начин не трябва да се съобразява с подобни стада и субекти!

НАД З МИЛИОНА-НЕГЛАСУВАЛИ ИЛИ ГЛАСУВАЛИ "ПРОТИВ",КАК ЩЕ СЕ СЪОБРАЗИТЕ?!

ДА СА ГЛАСУВАЛИ БЕ, НЕГРАМОТНИК!! КОЙТО НЕ Е ГЛАСУВАЛ, ЗНАЧИ НЕ МУ ПУКА, И ТРЯБВА ДА СЛУША ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ПОТРУДИЛИ, А НЕ НА МАСАТА, И ПОСЛЕ ДА РУЧАТ Л...А !!!

как ще са крадели, човека няма костюм, ръкавите му окъсяли, я са от новоотбрантската вечер, знае ли се, Демократ. Поздрав и бъди здрав.

ИМА ЛИ НЯКОЙ НАИВНИК, КОЙТО ДА ВЯРВА, ЧЕ АКО ГЕРБ НЕ БЯХА СИГУРНИ, КАК ЩЕ ПОСТЪПЯТ ДРУГИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ, ЩЯХА ТАКА СМЕЛО ДА НАСТОЯВАТ ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ СМУЩАВАШ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СЪНИЩА РЕФЕРЕНДУМ? ПО ТОЗИ НАЧИН ГЕРБ ИЗПЪРЗАЛЯ ВСИЧКИ. "ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ!" "НИЕ СМЕ ЗА НАРОДА (дето довчера му смучехме кръвчицата), А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА СРЕЩУ НЕГО. Я, СЕГА ДА ПОДХЛЪЗНЕМ И РАДЕВ , ТА ДА МУ СМЪКНЕМ МАЛКО ГАРДА И НИЕ ОТНОВО ДА "ЯХНЕМ МЕТЛАТА"!

Разбрахме , че досегашните закачки на медийната мутра - Слави Трифонов с лидерите на ГЕРБ са били само част от ПР план - важното е да се говори за тях !От няколко дни , изпадналите в бяс сценаристи и самия Слави нещо май "газ пикаят", ореваха орталъка и оплюха с груби обиди всички 151 депутата /без ГЕРБ/Цветанов и компания бяха издигнати , като най-честните , най-почтените , най, най , най ...депутати !С други думи медийната мутра , с медийната бухалка -Слави Трифонов, облиза всички плюнки и храчки с които засипваше ГЕРБ последните години!Прозрачен сценарий между две мутри ....ОТВРАТ!

Слави е обикновен наемник. Той започна кариерата си като подлога на Костов на издръжка на Мултигруп. Когато Кастов и Мултигруп развалиха далаверата стана антикостовист. Слави беше твърд привърженик на Бок,о но в последствие не се разбра и почна да го плюе. И в двата случая става дума за едни пари.

.....Навън е толкова студено, че са видени комунисти да бъркат в собствените си джобове за първи път от 100 години насам.

Ко стаа 1 милион експерти , мамоо баси то много иксперти в България , пък ни щът да стаат министре. Амчи тая фатмашка кратуна да земе да пусне еднъ обявъ въ работничедко дело бе да ниди що експерт ша се намери. Тая столетницата експерти стжлетни дал господ и по два да са що даят фира.

Дали Цветанов е толкова некадърен , че не си дава сметка , за това , че приемането на мажоритарната система е немислима в този Парламент , тъй като всички политически сили в него са против нея?Този селски хитрец няма и никакво намерение да се приема промени в избирателните правила!Целта е да се закичат със звания за борци за демокрация, борци за народовластие и т.н. предизборни трикове!За съжаление речта на Цветанов бе приета с умиление само от шоумутрата и неговата банда сценаристи......толкова им е акъла!

Цвъки, знаем ви зора-да ВКАРАТЕ кмета на Симитли!:))) Разбираме ви, ч о в е ш т и н ка е!:)) Ама вие се оливате, бе!!!

когато змията умира ,хапе най-много, това са милиционерите -комунисти в лицето на партия гроб

ДАНО ДА МУ Е ПОСЛЕДНОТО МАНИПУЛИРАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА!!!В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ГО ИСКА!!!

Pesh0

Ама той следващия парламент ще е не легитимен ако не се избере както е казал суверена , МАЖОРИТАРНО.

Няма по-лесен начин да се провали мажоритарното гласуване от това, ГЕРБ да го припознае.

ТОЗИ НАГЛЕЦ СЕДЕМ ГОДИНИ И ДВА НЕДОВЪРШЕНИ МАНДАТА НЕ СЕ СЪОБРАЗИ СЪС СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ, СЕГА ВЗЕ ДА ДАВА АКЪЛ!!!!!!

исканията на народа и скоропостижно гласувайте необходимите промени в изборното законодателство! Като имате намерение да го правите и в следващият парламент то какво ви пречи да го направите и сега?! Въведете сега мажоритарната система, а при нужда в следващият парламент внесете необходимите поправки в изборното законодателство! Няма да го направите не за друго, а защото хората няма да гласуват персонално доверие никому от вас и по-голямата част от вас няма да са в следващия парламент при мажоритарната система! Виж с пропорционалната система е друго - партийни листи които самите вие редите и така се самообявявате за избрани и се самонастанявате в парламента. Има разлика и каква, нали!!!

За съжаление в България до сега всички партии са производни на БКП_ДС. Имитации на леви и десни, само за заблуда и точене на еврофондове. Само се менкат, а резултата един и същ. Някой сега да не би да гласува за БСП, за да ни отърве от ГЕРБ. Че то от зле, по-зле. И не е да не сме ги гледали преди какво могат експертите. Тяхната игра е да се връткат на няколко години и да не допускат други играчи.

най-вредното за човека е вегетацията на сивото му вещество ,което го превръща не в някакво нормално животно ,а в изрод и психопат .това бе гениалната идея на комунизма ,роден в сатанинските мозъци !

След ББ, Цв. Цв. и "плеядата видни гербери" България ще възкръсне!!!

С Р.Овч., Курнелия, Таско, Жаблянов и кой още?

Сега следва Сладкото отмъщение на Б.Б. срещу Станислав Трифонов и ръководещите го ЧЕНГЕТА зад него, които искат през 4 години да избираме НОВИ ЛИЦА - а те отзад все същите от 1989 година и да потриват ръце. ...Слави е в шах от ГЕРБ и се почесва там дето не го сърби...Сега срещу кого ще насочи недоволството, което 6 години насочваше срещу Бойко Борисов и ГЕРБ. Снощи много кротко коментираше........, не както срещу ЦИК.............

където има комунисти има само глад мизерия и сибирски студ

*комунисти-евреи и техните слуги ,това трябва да се отбелязва задължително .

Популизмът на ГЕРБ е върховен! Само те са защитниците на народа и само те мислят за него.Всички останали са маскари. Снощи Слави Трифонов и той с умиление рече: "Само ГЕРБ ни подкрепи". Нали това се търси в задачката. "Шоуто на Слави да работи на пълни обороти за ГЕРБ в тия няколко месеца до изборите. За да ги изберем пак. Но да оставим това настрана. Друго е любопитно. На теория мажоритарния вот изглежда прекрасен и той наистина си има хубави страни. Но и много недостатъци! Въпросът е: ЗАЩО В "ШОУТО НА СЛАВИ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ КОМЕНТИРАТ НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ? Всеки политик,който се опитва да говори за слабостите на този вот е "разпъван на кръст" от сценаристите на шоуто и от самия Слави Трифонов. А какво да кажа за подлата позиция на Цветан Цветанов? Вижте какво казва той:" Румен Радев да има в предвид,че много от хората гласували с "да" на референдума са гласували и за него!" Значи ли това,че Президентът трябва да изпълнява,без да се съобразява със законите и рисковете на мажоритарния вот?! Та това си е чиста проба изнудване!

Вие хептен станахте за смях ,уволнете си съветниците ,те май са напълно неуравновесени и с психични отклонения ,кого се опитвате да заблуждавате с "плоски" номера ,детска градина !!! Хаховци ,ами ако искахте наистина да направите нещо за България не трябваше да подавате оставка ,кой малоумник ви би по главата !? Вие сте за лудницата ,сутрин искам реформи ,вечерта ,не искам ,сутринта ,ще мисля ...!

То за мажоритарния вот ясно, ама за паретата от субсидии ни бъкел, ни лаф , там всички са единни.

Тази игра да не ни я пробутват пак! ГЕРБ ни "спасяваха" от БСП, сега искат да се менкат, но дупе ги лъже!

Откъде накъде Цв.Цв. ще иска от ген. Радев да удължи живота на това НС, за да приемели мажоритарния вот? Че какво се мотаха от 06.11.2016 г. досега? А новият президент с нарушение на Конституцията ли да започне мандата си вместо да махне най-яловия парламент в последните години? И още - ГЕРЪП имаха цели 6 години преди това /Б.Б. е най-дълго управлявалия премиер в последните 27 години!/ да направят нещо за тая държава - какво се мотаха, кой им пречеше - Станишев ли? И мажоритарния вот ли е най-важният от всичко друго за незавидното дередже на държавата, че в последните години се закотвихме на последно място в Европа /не само в ЕС!/, а и Бонго-Бонго от петия свят са вече преди нас? Да, това ни донесе "управлението" на партия ГЕРЪП! "Благодарим ти и сбогом, Партийо любима"! И само мажоритарният вот ли беше резултатът от референдума? Къде са въпросите за задължителното гласуване и за субсидията от 1 лев? Затова - стига толкова евтин популизъм и демагория! ГЕРЪП за ГЕРБ!!! Това беше от теб, другарю Борисов, толкова можеш! И колкото по-скоро си отидеш завинаги, толкова по-малко агония за България!

Той си е заминал, но червените дрОгари да не се надат, че пак на тях ще се наденем!

Навън е толкова студено, че са видени комунисти да бъркат в собствените си джобове за първи път от 100 години насам.

Когато са застрашени и ГЕРБ, и БСП, И ДПС, и Патриотите и всичките гласуват заедно - справка "съдебната реформа". Сега разиграват циркове пред мат'риала.

Едните дс-слуги си мерят патките с другите дс-слуги кой да се нареди на хранилката. Ни едните искам, ни другите! България без ченгета и ДС-агенти!

ГЕРБ защо не се тръшкаха толкова и за субсидията от 1 лев? И това го имаше в референдума. И въпросът се решаваше само с едно гласуване. Ама тогава се таяха като бълха в гащи и бяха в пълно единомислие в Парламента. А сега искат за един ден да променят Избирателния закон, защото така им изнася.

Крадливи герберчета, чий го крепахте от 6 ноември до сега? Айде марш у киреча!

повторно,след президентските избори всички срещу себе си.

Ами като станат простите хора в България повече от умните , което е на път може и да се случи!

съобразява с конституцията, а не с някакви си пожарникари, физкултурници и тем подобни случайници от организираната престъпна група /ОПГ/ ГРОБ.

Спор няма - Радев спазва Конституцията, не заръките на тези от БСП и ДПС, дето го издигнаха ;))

Удобно забравяте за Реформатори, Патриоти и БДЦ

тия сега се сетиха за българския народ... а досега само крадяха.....

ГЕРБ след 6.11.2017 имаха достатъчно време и мнозонство в парламента защо не го направиха тогава , а сега искат точно 12 без пет отново да излъжат народа.

Аз не знам колко промит или заблуден трябва да си , че да не разбираш едно ГЕРБ управляват на всички нива и как може да си помислиш въобще че с избора на един фигурант , защото в България той е такъв , няма значение от коя ПП е , че те ще са вече аут или ще ги няма вече! Това е пълна лудост и загуба на време да го пишеш въобще! Дори втори да са на изборите без тях управлението на страната е немислимо и невъзможно!

Радев се съобразява бе Цеко. Повече от 2,5 млн. българи, казаха ГЕРЪБ да се маха.

"Епааа" гласували са - 3 540 829 избиратели което е - 51.62% от всички които имат право , как изчисляваш не знам! Не си се запознал с изборните резултати и пишеш глупости!

гербаджийски номера! Тия крадльовци не разбраха ли, че нкой вече не ги бръсне за слива?

Само в твоята глава никой не ги бръсне за слива , а реално не е така , те нямат загуба до сега избора за президент е изключение , много от хората на ГЕРБ гласуваха за Радев и ако се не лъжа най голям процент от партиите защото да не е концентрирана цялата власт в техни ръце , което обаче не означава че ще изгубят парламентарните , напротив в техен стил е да се мобилизират и да печелят с голяма преднина , а за изчезване от политическото пространство и луд да си не можеш го допусна , а и на практика няма как да се случи!

Вярно, ще се мобилизират. Ще започнат да плашат хората с уволнение, ще раздават по-едри и по-дребни подаръци, обществени поръчки и субсидии на когото трябва, и така ще си осигурят електорат, както са правили до сега. Въпросът е колко хора ще им се вържат този път.

Бесепарската тролска смрад отново изпълни Дира. Че и лъжат на поразия. Казват, че ББ бил сикаджия, а те, сикаджиите: "...който бе назначен за зам.-вътрешен министър след скандала с депутата от БСП Иван Иванов, отстранен за връзки с групировката СИК в миналото... " "Номинацията на Иван Иванов за заместник-министър в Министерството на вътрешните работи е на БСП и лично моя", призна пред Радио Шумен депутатът от Коалиция за България Димитър Дъбов. 

Че то ДИР-а си е техен. Нали Моника ?Аз стоя в заради бетонните глави, да ги усмивам постоянно. Просто се кефа с тъпаците червени.

Че са "бетонни глави", такива са, ама не са "комунистически", ами най-долни крадливи и разбойнически, щото комунистите са против частната собственост върху средствата за производство, докато бесепарите са най-едрите собственици, капиталисти и олигарси, което обаче постигнаха не с акъл, знания и къртовски труд, както например един достоен за възхищение Хенри Форд, ами заграбвайки всичко създадено от българския народ!

ГЕРБ първо да построят Белене или нов блок/блокове в Козлодуй според както реши един преден референдум.

Па ходи си го строй като искаш бе комунде ! Съберете си пари всички червени изроди и си го постройте с доброволен труд ! Ама то с общи пари на народа е най-лесно , и после Овчаров и ко да си лапат комисионните . И на тая пародия за референдум за Белене нямаше и 20 процента гласували - само се потрошиха едни 20 милиона за реклама на крадливата ви партия !

няма нужда от такова гласуване, защото либералните управления унищожиха интелигенцията, кого ще избирате като няма личности относно партийните субсидии те могат да бъдат премахнати и сега от този парламент

Сидеров се скри Да живее Орешарски Орешарски се скри Да живее Бареков Бареков се скри Да живее Радев

Цецко а къде бяхте когато си гласувахте почти цял месец ваканция и някакъв ваш гошко обикаляше всички телевизии и обясняваше че пак ще си работите Не ни правете на идиоти ГРОБАДЖИИ

Фири

Ако корнелия не спре разпасалите се феодали и не въведе мигом мажоритарен вот аз прогнозирам по-малко от 38 депутати за БКП в следващия парламент. Трифонов и ГЕРБ ще вземат горе долу фифти фифти, ДПС техното си Атака я влезея не ПФ мое леко но не много си дигне резултата.

Моля ,Господата в оставка да вървят на м.....а си и да не раздават съвети ,кой,какво трябва да прави!До като бяха на власт ,да са си свършили работата!Сега да си мълчат и да седят там ,където сами пожелаха и където впрочем и е мястото.Защо си почиваха толкова дълго около Коледа-да бяха работили и сега да не си правят ефтин PR

Дали изборите ще са мажоритарни или пропорционални или смесени , много от малките партии който сега присъстваха в парламента НЯМА ДА ГО ИМА! Не че не е важно какъв ще е закона , но за тях резултата е един - извън борда са и затова троловете им сега газ пикаят срещу ГЕРБ!

Или ако имат, то това е някаква странна смеска от най-неморалните черти на мутра, проститутка, изпечен крадец, рекетьор, патологичен лъжец, пълен простак, подмазвач и национален предател! ако са искали, до сега да са внесли предложението за промени в ИК в парламента. Два месеца се чесаха зад ушите и заплашваха хората а сега Радев да им свършел работата .... ебаси морала!

Ние още не сме президентска република и няма какво да решава президента за избирателната система. Че той президента няма законодателна инициатива даже. Тоя пощальон да си гледа физкултурата, апартаментите и да подслушва. Няма какво да се меси там дето не разбира.

Идиоти! Ако бяха толкоз политически отговорни нямаше да се поддават на себелюбието на вождът си и щяха да останат в управление! Сега това са жалки опити да удължат агонията! Смъртта на ГЕРБ е факт и няма връщане! Не защото избирателите са го пожелали...Промени се вятъра откъм Козяк и Брюксел и никой не иска да се замесва с подкрепата на доказан престъпник!

Смърт ама като се събудиш и единия ти крак у трифазния вътре!

Причината е, че парното е гръмнало, а водата е замръзнала, съобщи високопоставен полицейски източник. Ръководството на МВР е изпратило във вторник т. нар. Окръжно до всички структури в системата, за да ги информира, че не може да се използват услугите на НИКК. С нареждането за неограничено време се стопира работата на криминалистите от цялата страна. Подобно нещо се случва за първи път в историята на ведомството. Това на практика означава, че не могат да се извършват балистични, трасологични, ДНК профили, кръвни и т. н. експертизи. Именно на тях се крепи разкриването на тежките криминални престъпления,

В знак на дългогодишното ни сътрудничество моля те да ми преотстъпиш 2,5милиона матрял за изборите, че съм в недостиг!