ГЕРБ отхвърля ветото на Радев върху Закона за МВР

Красимир Ципов твърди, че идеята е новата Главна дирекция за охрана да бъде насочена към охрана на служители на държавната администрация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавната и общинската администрация е надута като плондер. Тая сган не върши никаква работа. Хората недоволстват, че след като им плащат заплати (като данъкоплатци) тези клатикрачоли не само не работят, но си гласуват много по-високи заплати за безделието им и на всичко отгоре си гласуват да бъдат охранявани с нашите пари от нашата "народна любов"! Това е не само малоумна държава, но и народът вече го превръщат в дебили. Премиерът се гордее, че е прост, за да му е по-лесно в живота и в тупането на гърбовете на европейските партньори. Той ако се приема, че е най-умният в неговата партия и власти, изводът е че партията ми е партия на простаци, а той е най-големият простак! Нека са живи и здрави та да се откажат от това безумие да ги охраняваме, че са прости, некадърни и излишни в ерата на електронните услуги.

Корупцията в България е без аналог.Публична тайна е темата вербувани служители по всички министерства та и на по-високо ниво политици,ужас!В М.В.Р корупция е втората страна на монетата,нерегламентираните контакти със криминалният контингент. Със тези два огромни минуса М.В.Р????Значи онуй заптие от Сараите ахмет и шайката башибозуци не могат да снасят информация на анкара за Н.С.О,Второ кофти е когато професионалисти без значение от кое министерство са политически и идеоологически обвързани със партии,религии или обслужват интереси на външни влия ия и тн??Вместо политиците да работят за подобряване на координацията между служби и силови министерства??Заради политфирмените инфантилниинтриги и мутроолигархични интереси??,са готови да рискуват сигурноста в държавата??Подобно противопоставяне ще изостри взаимоотношението между служителите и ще влоши координацията и повиши рисковете!

Адв. Грета Ганева каза: Ще гледате от първия ред поглъщането на бизнеса си с промените в закона за МВР. Това с измененията на Закона за МВР не е просто дублираща по функции на НСО структура. Буквално дни след влизане в сила на текстовете, които очевидно ще преодолеят ветото, могат да ви идват на данъчна проверка, например, с полиция, при това въз основа на прокурорски акт. Представете си ситуацията от ваша гледна точка докато тече проверката или ревизията, представете си я сега от гледна точка на данъчния. Като му е възложена проверка и се налага да я извършва под окото на полиция, въз основа на прокурорски акт, какъв ще е резултата? Сега да ви напомня, че Данъчно- ревизионните актове подлежат на изпълнение, дори и да обжалвате, сиреч преди да са влезли в сила. Докато изчакате да влезе в сила съдебното решение, ако не сте достатъчно омаломощен, ще можете да гледате от първия ред поглъщането на бизнеса си, а вие самият ще сте аутсайдер. НАП плюс Прокуратура плюс полиция е равно на какво? Влезли сме в тежка въртележка, капанът ще щракне съвсем скоро и демокрацията, наред с правовата държава, ще се окажат химера. Събудете се, бе хора!

Лъскаш ли бастуна

Парламента всички без изключение са комунисти, а щом са такива означава, че са *.

А леля Пена, чистачката ще има ли право на охрана?

ПРИ настъпването на фашизма в Европа ,големият чешки ПАТРИОТ Юлиус Фучик е отправел призива : ХОРА БДЕТЕ !!!!! Така в Германия е започнал фашизма -- със ЩУРМОВИТЕ отряди ,довел до гибелта на милиони хора . ДАЛИ и СЕГА в България не се подготвя узаконяването на ЩУРМОВИ ОТРЯДИ в защита на ШАЙКАТА -- то се вижда коя партия настоява за това УЗАКОНЯВАНЕ !!!!! ХОРА БДЕТЕ !!!!!!!

Радев да не подписва закона гласуван от РОБИТЕ на хунтата и така няма да влезе в сила, останалото ще си дойде на место, когато гробарите се заядат и по този начин изкаран народа на улиците. Тогава ще става това,което трябваше да стане както стана с Чаушеско и Кадафи.

..Защо трябва ние да плащаме за краставите задници, като на този идиот Ципов, той е пълен шибаняк, невероятно прост човек , идпълзярл от небитието за да направи някаква кариерица и то намерил къде.. в партия Герб!

Не са чели достатъчно книжки герберите . Ако бяха чели щяха да знаят ,че няма случй в световната история охрана да е опазила диктатор-Е, Фидел Кастро може би. Юлий Цезар -убит от най близкият си, Брут. Тиберий -удушен от шефа на охраната си Макрон Калигула-съсечен от този който го е носил на ръцете си. Троцки -убит с чук от прислужника си.

Дойде време, ставайте, от сън се събуждайте, доста тикви и калинки всички на оръжие!

Аванти пополо, ала рискоса, бандера роса ......

Като чета коментарите се чудя как България е на 111 място по свобода на словото. Като се обиждат грозно Президент Премиер Главен прокурор?

Трият се коментари против Бкп.

Трият се коментари против ГЕРБ, но идва Слави ....... "здравейте мисирки ..."

Всекиму - според заслугите.

Не се прави на луд бе! Все едно ли е, ако тук напиша "Цвета К. е проста кърджалийска п. а" ? Ще ме приемат за обикновен злобар и никой няма да разбере.. Но ако това го каже някой високопоставен ,във властта, и големите медии мълчат товая е за 111 то място.

Още имало хора които така и не са проумели какво значи свобода на словото:((((((

Тия 100 служби за охрана нали ние ще ги храним с данъците си? Тая държава все повече се превръща и бантустан

Ние ще ги храним, за да има паралелна охрана на тиквата, която се изложи пред цял свят. На всички е ясно, че някоя негова компаньонка го е снимала, но се прави на жертва и обвинява НСО.

Искам охрана, едни деца - идиотчета хвърлят пиратки по всяко време и за малко да ме улучат, докато се качвах в колата.

Издебни ги и им хвърли и ти ама от най-мощните - така ще се научат

Най добре ще да е като им се надупи и издаде залп по шайкаджиски срещу тях... Няма как да не се рабягат от ''аромата''...

Явно здраво ги тресе в ГЕРБ щом толкова се пънат за тази охрана !

Тресе ги страхът, а и НСО е под управлението на Президента - боко мрази да не контролира всичко, иска цялата власт .

ГЕРБ помпа мусколи от всеки скандал в неговите редици, превръщайки ги в народна любов и политически дивиденти! Колкото повече се корумпират с по-големи суми и облаги, толкова по-се харесват на огромната част от народа, която има нагласата да краде всичко, което им е на ръка разстояние! Народа винаги се е стремял, към работа-длъжност, която разпределя резурси, или поне има чекмедже за събиране на пари в брой! ГЕРБ вече правят каквото пожелаят, дори се гаврят с Президента , показвайки на народа, как той с нищо не може да им отговори на каквато и да е тяха безсмислица! Поне да действат по-радикално! Да, не мъчат жертвите си! Импичмънт за Президента и закон за забрана на БСП - партия единствен официален наследник на Престъпната БКП! И тогава да видите какво става, само да си от ,или за ГЕРБ!

Все се мисля, че народът ще прогледне, защото вече се видя, че "царят е гол", по-точно - царят си спинка гол с пищова и пачките.

Ти сериозно ли вярваш че с избори може да бъде свален ГЕРБ от власт?

До "само" - ако не може с избори, тогава ще пеем "аванти популо ...."

И мафията извън Парламента е по-силна. Прегледах просто "коментарите" и какво....? Платена плява. Народът си знае работата и е твъъъърде умен. Подгответе се още поне 5 години да пишете същите "прозорливи коментари".

Радев, приятел, намери генерали, съмишленици и смъкнете хунтата на Борисов.

Шубето е голем страх. Очевидно правителствените шушумиги все повече се страхуват от непрекъснато нарастващата народна любов. Освен това не са сигурни дали тази привързаност няма да се разпространи и в редиците на МВР и затова организират собствен еничарски корпус, който да може да им осигури, ако не друго, то поне безпрепятствено напускане на странтаа, заедно със заглабените мангизи. И това ако не е диктатура, здраве му кажи. Преди няколко години Бокича прехвърли ДАНС и НСО от подчининие на президентството към подчинение на МС, а сега допълнителен еничарски корпус.

Нципов, да си чувал нещо за" Белите брези"?

Абе Ципов, хиляди хора получават заплахи при изпълнение на служебните си задължения. Ще им осигуриш ли охрана?!

Браво престъпници, осигуряване охрана за да пази откраднатото.

С пари и оръжие ГЕРБ ще брани властта си до край. Те си дават ясна сметка ,че ако сдадат властта мирно, след това ги чакат дълги години разкарване по следствия конфискации и арести и бетонират властта си. А Б.Б знае ,че е ненавиждан от една голяма част от народа и се готви за сериозна битка . Ужаса остава за лакеите ,които са наясно какво следва след падане от властта.-цялата добре смазана финансово машина на "партия" ГЕРБ ще рухне и ще бъде оставена на милостта на улицата(виж САЩ-2020г.)

Кой народ Руския ли.?

Руският народ си има достатъчно собствени мафиоти за да се интересува и от българските.

Мафията ГЕРБ иска нова охранителна фирма от мутри, но на държавни разноски. Ще гласувам и за дявола, само и само да се махне плиткоумната тиква.

Много точно казано! Не на хунтата в България! Българи не си мълчете, че ще Ви стане кошмарен живота! Не, че сега сме много добре, но ако не протестираме ще стане по-зле! Долу хунтата начело с лицето Бойко Методиев Борисов - доказан престъпник и мафиот!

Някой е убеден, че скоро ще подава оставка и тулупите му трябва да си намерят работа, а най-добре е да се покрият в МВР!

На властта и е неизгодно НСО да бъде подчинено на президента. Затова ББ иска свое НСО, но кой ще го плаща /40млн. лв е бюджета на президентското/ , новото колко ще струва, като стартира от „0“. Тези паразитни структури трябва да бъдат закрити.

Това новина ли е????? И от какво ще да ги охраняват тия служители на държавната администрация, че им е малко дето им плащаме заплати, осигуровки, здравно, транспорт и софри????? Дтрах лое пази е гербото обяснение, но всяко нещо има начало и край....

превръщаме се в полицейска държава

По каква причина държавната администрация трябва да бъде пазена, освен ако не е замесена в корупция или незаконен натиск. Такава администрация трябва да бъде пазена в затвора.

ПРИ настъпването на фашизма в Европа ,големият чешки ПАТРИОТ Юлиус Фучик е отправел призива : ХОРА БДЕТЕ !!!!! Така в Германия е започнал фашизма -- със ЩУРМОВИТЕ отряди ,довел до гибелта на милиони хора . ДАЛИ и СЕГА в България не се подготвя узаконяването на ЩУРМОВИ ОТРЯДИ в защита на ШАЙКАТА -- то се вижда коя партия настоява за това УЗАКОНЯВАНЕ !!!!! ХОРА БДЕТЕ !!!!!!!

Евала бе гробарлък, тази ваша наглост и безпардонност ще бъде наказана от гласа на хората в най-скоро време. Та значи раздухвате държавната администрация до ента степен, за да имате платен електорат, след това на част от тази калинковска администрация да и осигурим и охрана, за сметка на нашите пари... УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

И шибанякът спи ама с пълно чекмедже! А е пълно защото ние спим!

БОГ

КРАКАТА НА ЛЕТЕЦ-ГУБЕРНАТОРА https://novini.bg/profile/29 НА КЕ НЕФА СЕ КЛАТЯТ :) НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ШПИОНИ, ДА СИ СЕ РАТ СПОКОЙНО :)

Имаш раздвоение на личността, мислиш се за бог, а пък аз съм Наполеон. Но ако аз съм Наполеон, ти ще си Жозефина.

Още преторианци, още пари за харчене и охрана от народната любов и признателност. Гадовете вече са за бесене.

БОГ

ПО-МИ-ЯР ПАЗВАНТИ :)

Благодарение на тебе се дължи най-калпавия ЗМВР от 30 години на сам! Намериха ти пак благинка да ръсиш мозък!

Новата агенция ще следи ли за маски, неудобни въпроси от журналисти и хора, които не се усмихват и махат ентусиазирано на премиера? Може да ги пратим на обучение в Северна Корея за натрупване на опит.

Фуражката нали не си е мислил ,че ветото му ще мине и нещата ще бъдат в негова полза ?

Какво е това шикълкавене от ГЕРБ? По-лесно е да се прехвърли подчинението на НСО към Премиерът, вместо на Президента и да и се добаявят всички други налагащи се функции! Така Държавата се раздвоява и не същото, а нещо по-мащабно, може да се получи както на времето в кв. "Белите брези"! ГЕРБ стегнете се не Ви отива това шикълкавене! Слушаите депутатите Манев и Гърневски. Те за сегха са най-праволинейни и безкомпромисни! Закривайте БСП, има всички предпоставки - законови и морални за това! Стегнете медийната слободия! Не може куцо и сакато да плюе Правителството и управляващите от ГЕРБ по места!

:-) Ама те от майтап не разбират, все пак.

Абе от кого ще ги охраняваме, от извънземни ли? Не спряха да ни харчат парите за щяло и нещяло.

От народната любов ще ги охраняваме.

Говорителят на комунягите ще остане в историята като декламатор на комунистически речи и безсмислени вета.

Кво лепите минуси, мижитурки, дайте някой контрааргумент. Ама нямате.

Та ти не виждаш ли колко ти е празен коментара? Ако замениш „комуняги“ с „герберасти“, ще се получи същото безсмислено твърдение.

Очакваше се! Мафията в Парламента е по силна!