Търновалийски: Още един депутат от ГЕРБ с данъчна измама

Народният представител от ПГ на „БСП за България“ Георги Търновалийски съобщи в парламента, че има още един депутат от ГЕРБ с данъчна измама.

Обратно в новината

Коментари - Търновалийски: Още един депутат от ГЕРБ с данъчна измама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изчезнат ли пари,следите винаги водят към хора на ГЕРБ. Ако имат смелост да ги разследват,всички ще са по затворите. Лапат и грабят като за последно.... И ДАНО ДА ИМ Е ЗА ПОСЛЕДНО,ЧЕ ГРАБЯТ КАТО НЕВИДЕЛИ.

Ами че те по тези КРИТЕРИИ ги избират и назначават в ГЕРБ: 1. Крадливост. 2. Гьонсуратлък. 3. Послушание. 4. Верност на шефа.

Алооо, журналиститеее! Знаете ли какво е данъчна измама??? Знаете ли че така обиждате целия български народ, който си изповядна сделките за имоти на данъчна оценка?!!

Тиквата и свищовското му ПУЦ аджийче се занимават да преследват хора от свободните професии за по 500 600 лева задължения и да ги тормозят всеки месец. А собсвените им крадци и измамници от ГЕРБ а не само те дето дължят милиони на хазната се разхождат необезпокоявани.

"Къде изтичат парите на данъкоплатците? , пита депутата;)) Ай с'я ще си задаваме отговори! То и врабчетата вече разбраха, че "парите на данъкоплатците отиват в джобовете на народните избраници" и нямам предвид само депутатите;))

По непотвърдена информация за последните 24 часа потреблението на успокоителни и алкохол рязко е скочило сред представителите на герб и нап.

то па вие, щот сте моого убави...

Онзи вчера ви написа- проверете ги тези 93 фирми собственост на безимотният Георги Георгиев, прехвърлени му от тарикатчетата и вижте какво става.Всички са със неплатени задължения.Влезте в имотния регистър,вижте и другите клошари с фирми и всичко ще стане ясно. Борисов, разпореди им ,бе!Ама не ви отърва!

Ха ха ха! Обявяват ме за експерт на ГЕРБ !!! ШАЙКАДЖИИ

Добре политиците, които имат доблест ще си подадат оставката, а така наречените "бизнесмени" за тях ще има ли последици или държавата да го духа??? Аре да се направи справка по професии и прослойки, колко от прехвърлените милиони за ДДС измами на клошари са от депутатите и колко от мръсни крадливи мутри бизнесмени??? Да не излезе, че от 6 милиарда, депутатите са прехвърлили милион, а останалите 5 милиарда и 999 милиона са открадната от мръсните "бизнесмени"... Щото последните са днешните кръвопийци и дерибеии на България...

Лъже като дърт циганин.

парламент ли сме имали депутат от ромското малцинство?????

прави на светата вода ненапита,я да каже как някога направи така че царя му киро не дължеше нищо,а тогава да се прави на нинова,че и тя е същата като него

те всички гербери са така,лъжат и мамят и лапат-друго не са кадърни да свършат!!!!!!айдуци

сина му не яде ли бой че се е правил на мъж пред мма боец,а нека и тоя депутат със странния си цвят на кожата да каже по негово време какво беше дереджето на нап,и прибираха ли се достатъчно тогава държавните пари?

Тия как намират да си продават фирмите на хора са повтарящи се имена - предния беше продал на Георги Георгиев, този - на Динко Динев.....

Не е Динко Динков, та да се повтарят имената, а за разнообразие е Динко Динев. Иначе в което и РПУ да отидеш все са Георги Георгиевци, Димитър Димитровци , Иван Ивановци и т.н. ....

вика,дръжте крадеца