ГЕРБ алармира: България отказала да участва в операция на Европол за разследване на пари за ковид

Искам да подчертая, че като човек, който участва в писането на правилата за европейско финансиране, е изключително тежко да приеме, че моята собствена държава не може да се възползва от тях, заявява евродепутатът Андрей Новаков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България не участвала в разследването на фондове, от които не е получила нищо. Да ви шибам в евро ди путатите.

Ти ли се тревожиш бе, вие герберите продажници съсипахте всичко

Подлогите се изевяват

Кацаров любимеца на Мунчо ще бъде в кофти ситуация. Как да участваме??

Надяваме се скоро европейската прокуратура да предприема разследвания за Турски паток,АЕЦ Белене,магистрали,еврофондове ,кюлчета,къщи в Барселона и с общо условия да въдворим крадливия парапитек еднокнижник Боци и крадливата му банда гърбави чакали при Бай Ставри за заслужена доживотна ваканция.

Комунистическите идиоти са като папагалите знаят само едно/шкафчета,кюлчета,къща в Барселона/ и го повтарят дано някой да им повярва.СМЕШНИЦИ.

Гербопитешките идиоти май още не сте разбрали, че откакто Бъцко Тиквоча е станал на 18, е спрял да бъде комсомолски секретар и е станал пълноправен комунист?! И после викате на другите смешници, ха ха ха!

Европейската прокуратура разследва злоупотреби с Европейски средства. Явно шефът ви е пропуснал да ви кажа тази подробност на сутрешния брифинг.

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

Нищо удивително за нашенците! Все пак това е периодът на управление на корумпето "Ало, Ваньо" и днес е управление на т.н. борчета срещу корупцията от послушковците на ПростоКириякСтефчов. Вече знаем, че последният не се интересува от наследените корупционни практики на герберастите. Да не споменаваме и стражът на управляващите партийни интереси каскетчето Вишински...

Защото новите честни и почтени не обичат да бъдат изкарвани лъжци. Защото ако бяха се съгласили да участват в това разследване щяха да лъснат лъжите им. Както лъснаха до момента всичките им лъжи една след друга. Ей затова не искат.

Предлагам и прокуратурата да мине към МФ. За целта онези в оставка да предложат конституционна промяна. Ако не може, онези в оставка да направят да може ;-)

ГРОБ откраднаха милиони по тази програма. Логично е да е искат да ги разследват.

ГЕРБ са откраднали милиони по тая програма и настояват да бъдат разследвани???? Ти нещо малоумен ли си или да? Кой крадец иска да го разследват бе смешник???

Кадърът на ЮЗУ-то участвал в писането на правилата за европейско финансиране?! Да не би НОВАКов да е родил и НОВАТА идея ЕК ДА РЕЖЕ ЕВРОФИННАСИРАНЕ заради НЕОЧАКВАНО ДОБРИ резултати?!

tonk11

Абе верно ли всички коментирали до тук са толкова тъпи та не са разбрали даже какво пише? Какъв ГЕРБ пак ви гони бе? Сегашните не искат да участват. Сегашните промениха правилника за надзора. Сегашните. Простия киртак и ококоления педер. Защо пак герб?

тъпи само гърбавите тролове!!! А и много си личат.

Те са усвоили парите, вие искате самида се разследват постфактум. Все едно да с ихвърлиш парите през терасата и да чакаш сам ида долетят обратно. Трябваше през всичките тези 12 години да разследвате всек иевроценбт от европейските програми. Но вяие допуснахте "европейски проект" да стане синоним на корупция.

tonk11

Добре де, що тогава не резследват? Що не щат да се включат? Нали са "промяна?

Дето пише пълни простотии. Я да те питам моето момче кой не иска да го разследват? Тоя дето е невинен и оклеветен или крадеца? Или според малоумната логика на поръчковите коментатори като вас един крадец сам се натиска да бъде разследван???

За човек който не може да чете с разбиране доста си бърз с етикетите. Както казах - никой, усвоил пари, не се натиска да участва в рвзследеане на това като как ги е усвоил. "Платен трол" ще викаш пред огледалото. А може и да си припомниш приказката - "Гузен недонен бяга"!

Значи крадците били герб, ама герб искат разследване. Обаче новите честни и почтени не искат. Но са виновни герб. Брилиатен неплатен коментар:)))))

Дамаджан като е зает да гради още 12 кенефа

е тоя селски тюфлек от снимката, бе? Този дебелосерко ли представлява България в ЕС? Падение!

е Радан (Рада Дълбоката), Ленчето Йончева и други знайни и незнайни педалокомуняги

Ти от кое Чекмедже искочи ? Това до Кюлчетата или до Пачките с Евра ? Пуяк с Мисирка !

Е, нали Киро Дебило обяви министерския съвет за контактна точка на европрокуратурата, ама там влизали предимно "разносвачи" на пици!

Защото пази Боко Шестака, който ги разподари на свои,по-свои и най-свои!

Ами тъпите бюрократи да резнат просто парите за Мангалистан и готово, какво се правят на луди! Първо хвърлят пачки с пари както бабите на Алоизмамниците после иди търси кой взел парите !!! Тука колко докторчета и чиновничета и фирмички станаха милионери от тия работи !

ГЕРБ не може да алармира за нищо след унищожителното 12 годишно крадене и разсипия! Най-добре да се скрият някъде като пътьом приберат и боклуците дето са направили - ИТН и копейковците.

ГЕРБ да си ЕПМ ..

на ПП ще им ебъм путката майна , те вече са наведени .