ГЕРБ: БСП живеят в друга държава, в паралелна вселена

Подобряването на здравната система е приоритет на правителството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мишоци, вие сте тези, които явно не знаете къде живеете. Колко хора са загубили живота си или живеят в мизерия заради неефективна здравна и социална политика, а?! От колко време се мотате със закона за хората с увреждания? Ако така се грижите за приоритетите си, направо се омитайте!

ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ЗАУЧЕНИ ДУМИ ТОЗИ И ТОЙ Е ЕДНА КАЛИНКА НА ГЕРБ КАКВОТО МУ КАЖАТ ТОВА ГОВОРИ СТАВАТ ВЕЧЕ СМЕШНИ

Усеща се задоволство , че вота няма да мине , но царуване на Борисов и Цветанов няма да е вечно!Проблема е , че народа изнемогва от оплетените с корупцията им проблеми и много скоро ще изока яко!

Герберски говеда прости, вие осъзнавате ли , че такъв култ към личноста -----не е имало от 1956 година насам?:)))))))))) ..... Герберски говеда прости ----тлъстото ви баце прилича на Вълко Червенков , без коса!:)))))))))))

ПП ГЕПИ живее в паралелна вселена и май тотално са скъсали с действителността. Това, че вие от ПП ГЕПИ крадете и имате пари не означава, че и останалата част от населението на България живее добре и вижда перспектива за бъдещето си. Хората масово напускат България защото виждат "успешното" Ви управление, пардон успешната ви кражба и лично забогатяване. Цените колко скочиха 30-40%, а не лъжите които ги изнасяте, че е 3,6%. Всеки усеща по джоба си. ПП ГЕПИ извършвате геноцид спрямо всички пенсионери, убихте 20 човека край Своге и говорите за успехи, кои са ви успехите - УБИЙЦИ. Дирници защо триете коментарите и пак защитавате ГРОБАРИТЕ изедници.

БКПто на ГЕРБ е БКПто на БСПто с помощатта на останалите БКПта в парламента разиграват поредно театро.

Герберски говеда прости, 10 години се ебавате с хората на България!:))))))) ...герберски говеда прости----вие сте мръсни гадове!

Партийният кадър на ГЕРБ съвсем не е в час. Кой живее в друга държава е спорен въпрос. Щом не се виждат смачканите доходи и пенсии, ръстът на цените, корупцията, безчинствата на циганите, тогава какво да коментираме?! Друга държава! Наглост! Наистина ли не вижда господина какво се случва? Решили от БСП да искат вот на недоверие заради здравеопазването. Ами че те която и тема да изберат, няма да сбъркат! Изглежда само оядените "калинки" на ГЕРБ виждат всичко в розово. Имало било проблеми! Ситуацията е катастрофална, а той говори "има проблеми". За нашите майки и бащи е просто катастрофа! От 1 юли им увеличиха пенсиите със смешните 3,6%, като същевременно пак от същата дата вдигнаха цените на ток и парно. Цената на тока автоматично вдигна цените на всички стоки и услуги. След това вдигнаха цената и на газа! Как ще оживеят пенсионерите, те си знаят. А младият дихател на ГЕРБ казва "има проблеми"! Има наглост уважаеми господине!

между ГЕРБ и БСП по произход няма -бивша членска маса /повече в ГЕРБ/ на БКП. Затова се вярва повече на ГЕРБ, по малко време са имали за золуми. Жалкото е, че са се задали и в двете звена на наследниците на БКП, едни млади калинки с родите си и чакат сладкото калинско/държавна служба/ място. Горко на българите извън тия структури. За несъгласните ще спомена в кое класиране сме добре? Пари за саниране и асфалт има, за сиганите неоправдано размножаващи се също. Това няма да е до БЕЗКРАЙ, помнете го!

Герберски говеда прости----ВИЕ живеете в паралелната вселена на Цар Бою Симитлията 3ти!:))))))))))))))))))) .... Ама краят ви идва!!!

Вие май не виждате по-далече от носа си!Хората живеят в мизерия и на вас това ви харесва?Пълни идиоти ли сте?Живеете в измислен свят!Тъпанари прости!

Младежа гербераст има вид на жертва на системата на здравеопазване построена от герб. Психопат, като вожда си.

за продължителна антидържавна работа

ЦК---е в ГЕРБ, начело с леля цецка цачка !:)))))))))))))))

Gal1974

3 мандата решават проблеми??? А колко са решили?

Хабер си нямате че народа ви псува за геноцида който извършвате над НЕГО ,за вас определено важи поговорката -СИТ НА ГЛАДЕН ВЯРА НЕ ХВАЩА,

С лайняна,неотръскана лопата...и на ръб.

Нормално е за червените дебили

Оранжевите дебили са още по-зле.

Вижте какви хора има в нашета държава. Цитирам "хахото (нерегистриран) ма па и вие не сте по долу от бсп та им се връзвате на дивотиите" Този хахо днес се яви в 18 заглавия.Дърдорко,всезнайко,.Прекалил с хапчетата. Е как да правиш държава с такива простаци. Я всеки да си носи раницата. Хората се борят да подобрим здравеопазването ,това диване блее като шиле.

Аз пък смятам, че точно герб живее в друга вселена и си има мантра, че България се развива и се живее все по-добре.

БСП е представила на Рубин доклад, в който "Визията им за България" е дословно преписана от Визия за Сомалия, където кланетата са нещо нормално в там.

сиганин на снимката?

След като все още в БСП не са разбрали, че не може да се договаря без налични пари, значи не са от тази планета. достатъчно е да погледнете Нинова и Радев и моментално ще се отчаете, че ГЕРБ няма да паднат от власт освен ако сами не подарят всичко на БСП. Палячовци искат да харчат чужди пари и не могат да изкарат нищо! Смях на бунището.

Паралелна държава, паралелна система, паралелна реалност ? Ще внесем рестарт ? Европейската ценностна система ? Къде живеете вие бре ? Кого продължавате да лъжете ? Десет години и всеки ден като ви хване народа ( не прокуратурата, не полицията ) в крачка и почвате на другия ден да се рестартирате. И откъде го гребете този "рестарт" ? Пак от народа. То , нито душа, нито сила не му остана на този народ от това пусто "рестартиране", но няма народа да ви измете, а тези, които ви поставиха, щото и на тях им писна, а при тях от лицемерие пред собствените им избиратели, прошка няма.

Пожелавам му на този михлюз да отиде да се лекува в обикновена поликилинка/болница, а не в Правителствена болница. За предпочитане - в малка болница, някъде в Северозапада. Пък тогава да видим кой живее в паралелна вселена.

Не знам дали БСП живеят в друга държава, но Хасан и Ибрахим имигрираха в Германия. Момчетата няма да се връщат в България. Това е заради управлението на ГЕРБ.

Живеят в тяхна си държава. Където всичко им е бащиния и им е полага по наследство. Където всички хора са им длъжници още от люлката и с първия дъх се задъжават да им работят за слава, а те да плюскат, грабят и лъжат поколение след поколение, че им уреждат едно ходене към някакво светло бъдеще. Държава, в която могат да си правят каквото си поискат и да вземат от нея колкото си поискат.

Май не са само БСП са в паралелна вселена. Даже май ортогонална, ама това е без значение. И ДПС и БСП и НДСВ и ДСБ и ДБГ . . . .а бе всички, като минат прага на Дондуков 1 за 15 минути и преминават през червеевата дупка . . . .

а вие в коя държава живеете бе КРАДЛИВИ И НАГЛИ ДЪРВЕНЯЦИ?

... не им вярвайте на тез тарикате, ве! И едните и другите са маскари!

ма па и вие не сте по долу от бсп та им се връзвате на дивотиите

Не знам дали БСП живеят в друга държава, но аз живея в друга държава заради ГЕРБ.

а като дойде нинова на власт да разбирам че ще се върнеш нали?

Аз избягах в Холандия заради идиотщините на Тиквата и неговата ОПГ. И, който и друг да дойде на власт освен герп, ще се върна. Доволен ли си от отговора?

що се праиш на улав бе провокаторе,нали си клечиш тука пред компа ама иначе знаеш на картата къде е холандия

ГЕРБАДЖИИ - ПРОСТИ И НАГЛИ, КАТО ТОЗИ ОТ СНИМКАТА! ТОЧНО ВИЕ СТЕ В ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА НА РАЗХИЩЕНИЕ И ОХОЛСТВО С КРАДЕНИ ПАРИ ОТ НАРОДА, КОЙТО ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И БЕЗПАРИЧИЕ! БОКЛУЦИ!