Аню Ангелов остава твърдо зад комодор Гагашев

Министърът на отбраната Аню Ангелов заяви, че не смята да променя предложението си за кандидата за началник на служба „Военна информация" комодор Валентин Гагашев.

Обратно в новината

Коментари - Аню Ангелов остава твърдо зад комодор Гагашев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕНЕРАЛ АНЮ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ,ЧЕ МОРЯЦИТЕ СА ОПРАВНИ МОМЧЕТА.ГОЦЕ ДА ГО ДУХА.

Ясно е че агента Гоце ще иска партийно назначечние в разузнаването. Агент, който да докладва в Президентството. И понеже всичко там над 40 години са връзкари от номенклатурния период на БКП, ясно е защо му е тази "приемственост". И какво се получава? Когато трябваше да се запазят кадри на СДС за никаква приемственост не ставаше дума, но когато трябва да се бръкне в "святая святих" цялата червена сган ревна - не, не може така, трябва приемственост. Сега вече е съвсем ясно че номера с човека на Гоце няма да мине. Ако трябва ще назначат за шеф някой старши лейтенат, противник на БСП, но номера на дъртите комуняги, които са се окопали там на благите местенца този път няма да мине. Този път Гоце-Снайпериста ще се разправя лично с ББ. А онзи е серт. Не като Петко Сертов, много по-серт е ББ. И като е казал нещо така ще стане. Що се отнася до военните звания, някои от тях наистина звучат малко необичайно. Но у нас винаги е било така. Когато сме били съюзник на Германия в българската армия е имало звание "Поручик", което идва от руската армия. След което ня някой му хрумва да го замени с "Лейтенант", под влияние на съветската армия, които от своя страна са го заимствали от немската армиоя, с която по-късно воюват. Абе странни работи. Но названието на званието (а не "чин" , както е на руски, или "ранк" както е на англиски) в случая не е от значение. От значение е че отново агента Гоце иска дългосрочно да назначава свои верни кучета във важни служби. Но този път няма да му мине номера.

Много си прав. Този път няма да минат номерата на Гоце,затова се вдига тази врява.От друга страна Аню Ангелов е сериозен ветеран,железен боец и Гоце вече се чуди какво да прави. Цитаделата му получава все по-големи пробойни.

Е, Гоце не харесва комадор Гагашев, щото не е от неговите агенти-доностници и няма приемственост!?

Хане,какво общо има военното разузнаване с "доносТниците"?!

Имало един, дето спал с всички жени от блока. Само една не му пуснала. Казал един от мъжете на тия, дето спали с въпросния: "Абе, еди кой си бил спал с всички жени от блока, само една не му пуснала...", пък жена му отговорила: "...Ами да, знам я тая - оная глупавата от 3-я етаж..." Та така и с ББ: То няма един министър "енд со" да прочете Конституцията, газят я и нея, и законите и елементарните изисквания за поведение и компетентност, той вика на Президента, щото чел Конституцията и я спазва: "Ми то с кой ли министър президентът няма проблем..."

Само така,министре!Ти носиш отговорност,ти решаваш!Остави ги ония да си мърморят!Ако слушаш този или онзи,и ако има провали, всички ще ти се смеят,ако се оправдаваш,че си послушал някого. Имаш опит знаеш какво е армия, налагай принципите.И не слушай тези,дето не са и помирисвали казарма!

Чест и почитания, но моята роля е на услужлив библиотекар,а не на иконом. ЛоЛ Регент. Не мога да рабера къде да щракна за да отиде до получателя.

Щтракни по слабоумната си глава.

ДЯДО АНЬО, Предложените от теб мотиви за отказа да бъде приета кандидатурата на Първанов звучат интересно : "Той не владее в достатъчна степен английски език" ЗАКАКВО МУ Е АНЬО ДА ВЛАДЕЕ АНГЛИЙСКИ КОГАТО В МНОГО СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ПРОГОВОРИТЕ НА РУСКИ. За теб не е проблем езика . Ти си завършил и Москва и някакви там Римски клубове, но все пак при руснаците ще имаш един проблем. Полагал си някаква клетва за нещо на което после си изменил. Все пак клетвата Аньо не е нещо което като тоалетна хартия можеш да употребиш и после да изхвърлиш. Желая ти най вече здраве, защото дългия живот прекаран в агония е едно от най тежките изпитания които Твореца е дал на човека.

Министър Анев,настъпвай здраво тия анонимни хлебарки,които си нямат и понятие от военно дело. Налагай здравите военни принципи,не слущай хора,които не са полагали клетва.Гоце ще подпише накрая назначението на комодора,какво дуго може да направи.

За съжаление в BG отново засмърдя на мръсни партенки. И какво да правиш, когато някои хора смятат, че да се научиш да връзваш партенки и да козируваш на жабоци подобни на този от снимката е по-важно отколкото да станеш културен и образован човек. Бог да пази България!

Този шушомига вънншноста му е на ЖАБОК, много правилно е избран за министър на нещо което Демокрацията направи един обикновен гьол....е да квака там...абе всичките ни генерали ли са така грозни и дебели?

Този шушомига вънншноста му е на ЖАБОК, много правилно е избран за министър на нещо което Демокрацията направи един обикновен гьол....е да квака там...абе всичките ни генерали ли са така грозни и дебели?

Тоя с тая снимка горе зясенчи Цветанов.Цецо е като Ален Делон пред него.Боже, къде ги намират бе?

Докладвам: Действа стандартизацията на ранговете на НАТО.Ранк в НАТО. It is often regarded as a 1 star rank with a NATO code of OF-6. Commodore, абревиатури: Cdre, CDRE or COMO Военен ранк във военно-морската флота на много страни, промеждутъчен между капитан и адмирал. Мисля, че е контра-адмирал. В някои страни може да означава и адмирал. Флагманско звание. Мисля, че в НАТО е flag-officer. Във въздушните войски и сухопътните отговаря на Gnral de brigade. Произхожда от френското commandeur,което някога е било един от най-високите рангове в рицарските ордени и е назовавало рицар отговарящ за "commenda"- местните владения на даден орден. Докладвал: Chef de bataillon: АХАоr...Някой може би следваше да ни открехне малко за ранговете.

А сега обясни и за заслугите на адмирал Хорти в управлението на Унгарския флот.

За унгарския подводен флот ли питаш умнико?

Какво да те открехват,като не разбираш нищичко.

снимката направо трепе риба в океана... все едно се е наакал и сега се чуди кво да прави...което не е лъжа всъщност

ега ти министара

г-н Министър, засягате интересите на мафията, която си има държава.

Ми така е все пак и този министър го е назначила мафията трябва малко лоялност.

А защо временният Ви шеф гледа, как да се изразя-я, така.... неумно?? Като че ли нещо е направил в гащите, които така и така са Му вещеви и трябва да издава по опис.

Абе знае ли някой какво е това КОМАДОР??? Имало ли е в историята на Българската армия такова звание???

ало, защо се изказваш неподготвен, първо прочeти някои норматвни документи , става дума за устава, и после дрънкай, званието комодор, озбачава бригаден адмирал, и е въведено с цел изравняване на наименованията в нато, все пак сме член на алианса, така че аман от всезнайковци

бреййй ми направо ги задминахме с това звание...смехуране..едно време турския шеф на гнещаба при въпрос отговорил за БНА (не БА) - Много добри сухопътни сили , добри ВВС и ВМФ без значение....така че комодор ми пет пъти комодор да го кръстят, с тия корита все тая...

комодски варан:)пожарникар става генерал,редник полковник!!!утре Цецо може да стане АДМИРАЛ,адмирал Цветаноффф

...само ти за нищо не ставаш.

браво тоя гОЦЕ да се скрие и всички който пишат в подкрепа на старато не са научили ,че вече СВЕТЪТ е друг не на КГБ и ДС.

тва Гагашев е маскировка ..той сигурное Гугугшев или по-точно Нагушев или най-вече Нагушишефов ама нейсе...

А ти си Напълнигащев.

Дойдеш от село - и хоп, комодор Гагашев ли, Гугушев ли там....! Както е тръгнало, и пряпоршчици ще си имаме, и есаули, и атамани! Едно на ръка, на гол тумбак - чифте пищови; и, второ, кога се качиха на палмата, кога нещо червено им лъсна..... Не се помайвайте, г-да супервоенни, ами хапнете и пийнете за наша сметка като за последно по 12-18 заплатки, че от други ден, като изтрезнеете след пира.......

На тая снимка Ангелов е като Jabba от Star Wars!

Оня не знаел английски...А немски или френски знае ли??А български?Гагашев що за фамилия е,как се е казвал дядо му -сигурно Гагаш?А Аню име на мъж ли е?Аню руски знае ли?Там полиглот ли ще назначават или разузнавач...Какъв е тоя КОМОДОР,звучи като някакъв древен звяр!Всички намесени да прочетат какво пише над парадния вход на Народното събрание!!!

частот биографията му - Езици: английски, руски и немски Женен, с двама синове. аз лично падам...

Ти отдавна си паднал.Може даже и това да не си разбрал.

отде толкоз езици у мен да не съм Аню цървула аташето в Англия я?))))

мале какъв портет с поглед ще те утрепе.

прав си, с такъв поглед не ни трябва армия;)

Една рота като него и нямаме нужда ни от самолети ни танкове..

комодор, английски, тинтири минтири.Зад всеки от тях-генерали и комодори наднича някой неграмотен чобанин, станал генерал за една нощ и после учил вечерно гимназия.Ив армията, и в милицията, и в дипломацията е така, и навсякъде.И затова няма държава-тези тикви могат да управляват само в условия на комунизъм.Демокрацията иска интелигентни и честни хора, а не потомци на неграмотни убийци.След чистките през 40-те държавния апарат на България вече не е могъл да се съвземе, защото принципа на рекрутиране е бил на база на класова/мафиотска/ вярност.

Носи червените цървулки със здраве,много ти отиват.

А бе Аню само каши забъркваш. Разбра ли ,че за нищо не ставаш. Всяко твое решение произтича от личния ти интерес и изгода. Намери малко чест и достойнтство стига с това лизане.

Преди да си отговорят някой пишещи недоносчета от Герб,кой е прав,техните вождове да отговорят:според конституцията може ли агенти на чужди шпионски центали да бъдат назначавани на такива длъжности.Или набутаха ни Дянков ,след туй този на Данс сега и този.Aми да ни направят и щат и да се кълнем в тяхната конституция .Обърнаха България в американска тоалетна,на всичко отгоре президента виновен.

Може ли агенти да стават президенти?

Топчо, изглежда ти е трудно да направиш разлика между агент на нашето разузнаване и такъв на някое от чуждите такива...

Да ,ама ти само предлагаш..Президента назначава.!Или компромис или ще си ги мерите кои..по.

Разочарован съм от Бойко Борисов и от ГЕРБ и за това се радвам на Аню.Дай Боже повече такива смачканяци!А Бойко да не се крие от медиите!

Какъв е тоя комодор бе ,това да не е някое пиле?Тоя на снимката прилича на кукумявка.

тук е пално с недоносчета гербери явно някои им плаща за да пишат в форума смешници

човекът Слънце и тя тя плащат ))))

илияне много куха леика си и не пиши глупости кои е недоносен и кои не , гледаи себеси и не пиши за другите

НА ЧЕРВЕН РОДООТСТЪПНИК ГОЦЕ МНОГО МУ СЕ ИСКА И ЧЕРВЕНО РАЗУЗНАВАНЕ

Свещенна простота! И защо е родоотстъпник - защото е работил за българската национална кауза по македонския въпрос и срещу сърбизирането на българското население в тази "страна" ?!

Прав е Аню .. ква приемственост, кви пет лева .. в разузнаването.. той явно гледа , че направиха и Шкумбата посланник ..;)

Къф комодор бе... Стига излагации.

това страшилище от снимката кой и кога го пусна на свобода, определено считам, че трябва час по-скоро да се прибере в бърлогата си този звяр и да кротясва, защото колкото пъти си отвори устата, толкова пъти говори само глупости и глупомера ще се пръсне, да се потапя дълбоко, като атомна подводница...

Прав си за Гоце!А Аню Ангелов е толкова смешен,че би могъл да заеме и позицията,освободена от Шкумбата.Освен ако ти не си по-смешен от Аню!Време ти е за консул или за генерал.Бойко харесва позмазвачи!

Аню се държи като фатмак,то на такваз армия такъв началник.Като иска негов човек може да го направи по деликатно.То каква информация събира тази служба,а и кой да я ползва като армията ни две трети е чиновници останалите в чужбина.Педесет чеченци за два часа вземат властта а Аню ще разбере сутринта от Ани Цолова.Абе няма ли още някой като Шкумбата?

ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ДА СЕ СЛОЖИ НА ТОЗИ ВАЖЕН ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ ПОСТ НЯКОЯ АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА !!!ИЗМЕННИЦИ,ПРЕДАТЕЛИ,USA-МАРИОНЕТКИ И ЛИЦЕМЕРИ ,НЕ ГИ Е СРАМ , СЪСИПАХА ЕДНА ОТ НАЙ-МОЩНИТЕ НА БАЛКАНИТЕ,ДИСЦИПЛИНИРАНА И ВЪОРЪЖЕНА ДО ЗЪБИ БЪЛГАРСКА НАРОДНА АРМИЯ И Я ПРЕВЪРНАХА В МАЛКА АРМИЯ ОТ ЛИГЛЬОВЦИ И БИВШИ ШИВАЧКИ ,ВЪОРЪЖЕНИ С НЯКОЛКО ПАТРОНА И НЯКОЛКО ДЪРВЕНИ ЛОДКИ(ПОЧТИ САМО С КОПИЕ И ЛЪК) ,АРМИЯ СЛУЖЕЩА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ДА ОКУПИРА И ИЗБИВА НЕВИННИ ГРАЖДАНИ НА СУВЕРЕННИ СТРАНИ ЗА ПЕТРОЛ И ГАЗ(ПРИМЕР - НАБУКО) ,АРМИЯ ИЗПОЛЗВАНА ЗА ВТОРИЧНИ СУРВИНИ,КАТО ИЗКУПУВА СТАРО И НЕЕФЕКТИВНО ОРЪЖИЕ НА СУПЕР-ВИСОКИ-ЦЕНИ !!! ТОВА НЕ Е АРМИЯ , НЕ И БЪЛГАРСКА,И СЪЩИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ИМАТ НАГЛОСТТА ДА ПРАЗНУВАТ ДЕН НА ВМС ??? БОКЛУЦИ !!!

Другарю, пий си хапчетата

Слепецо,за съжаление човека е прав.

Ние сме страна, членка на НАТО и е време разузнаването ни да се справи с руските шпиони.

Държава без разузнаване е обречена! Никой никъде и по никакъв повод не си позволява да се гаври с разунзаването си,на практика се оказваме от правото си да знаем какво се случва около нас. Благодарение на такива кадърни специялисти сега виждаме тоталната разруха в разузнаване,армия и още много други области,благодарение на такива държанки като този пуяк сега на практика сме разграден двор! Бъдете сигурни че след максимум 10 години ни очаква съдбата на бивша Югославия. На никой не му е изгодно да ни търпи а и реално както казах вече сме разграден двор!

всчики лизачи от ГРЕБ тсрадате от раздвоение на личността напоследък...не ви стигат лаптопите май а??? полижете може пък ББ да ви отпусне...

Не се грижи за другите,а помисли за своите раздвоения,разтроения, разчетворения...... и разстройства на личността.Отиваш на все по-зле приятелю,дано да е само от слънцето.

Абе сламено човече,още ли си тук?Не бих отказал някой хубав лаптоп.Дано,както казваш ти,ББ или който и да е да отпусне.Няма да откажа,макар,че и моя върши работа.Но както винаги пак не си в час.

Как разбра вместо мен,че съм от ГЕРБ.Или така те съветватНе ме разсмивай в тази горещина.А лаптоп и ти да ми дадеш няма да откажа.

ти не си от ГЕРб ти си от ГРЕБ))))) както и Аню де...

ама снимката кърти мивки а ...сигурно Аню превежда Шекспир в момента....ужас...

А какво става с басейна на Червено знаме? Защо не го почистите и отворите? Елементарни неща не вършите а за по-важните да не говорим.

Щом като Аню Ангелов остава твърдо зад комодор Гагашев, значи зад Аню твърдо стои американския посланик! Възможно ли е Ангелов да бъде съден за неспазване на конститузията? И Възможно ли е Ангелов да бъде съден от военен съд?

"Тогава той се зарече да внесе в правителството ново предложение, като уточни, че няма да изчака одобрението на Георги Първанов". Бре голям герой е тоя Аню!:))

нарочно ли е подбрана такава снимка на Анев - прилича на костенур!

Ако знаеш само костите на колко "костенури" от неговия род в Хасково лежат по знайни и незнайни бойни полета щеше да се замислиш преди да се изказваш. ... Аню не само продъжава традицията да служи на войската , но и традицията го прави отговорен за това което прави.

И откога качествата се предават по роднинска линия?

род човек не прави - историята знае издънки и от много по-славни родове! Анев може и да е бил свестен, но подлагайки се на бойко вече е извървял!

И за какво са си оставили костите тези юнаци след като са сътворили един ибрикчия и предател.

Добре, ще изпълнят волята на американците. Ще назначат моряк за шеф на разузнавачите, който ще е в пълно невидение. Заместниците му, професионални разузнавачи (единия от тях трябваше да стане директор) реално ще командват и ще го правят на маймуна този моряк. По тоя начин се убива стремежът за професионално усъвършенстване на всички офицери. Ще се политизират и ще почнат да търсят връзки с управляващите.