Георги Марков: Няма да гласувам за третия пол

Няма да гласувам за третия пол. Борисов прави огромна грешка!

Обратно в новината

Коментари - Георги Марков: Няма да гласувам за третия пол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Марков ! Ученото и в тоалетната да го затвориш, знае какво иска. БравоС, Георги +++++

"КОНВЕНЦИИТЕ" да си ги заврат....отзад!!!!

" Демократка ( нерегистриран ) 03.01.2018 22:42 Сега все пак има шанс това безумие да не мине, но само си представете, че в НС бяха Раданчовци, Плевнелиевци или Кристиян Таковци и другите метастази на СДС. Е тогава щяха да ни поднесат на тепсия тая конвенция! "

А защо тази конвенция не се подписва в страните, където този тормоз е народопсихология (Африка, Близкия изток), а се налага в Европа. Че утре всяка негърка с 8-10 деца ще иска убежище,защото вожда я тормози, а и всяка арабка, защото мъжа и я кара да готви,или не и разрешава шофьорска книжка. А след година, по силата на спогодбата за събиране на семействат ще цъфне и насилника, но и него ще приемем.

"Педераст,педераст,ама облечен във власт",както е казал поета. Педерастите бастисаха държави цата ни.Първото педераско прави телство в 13 вековната ни исто рия беше на Драгалевския Кра дец и от тогава стана модерно да си педал-политик.За 27г. инсти туциите ни се затлачиха с педали, тверсти,лесбийки и пр..Има ги на всякъде.Жа жалост и в съда.Пе дал и Морал са две несъвмести ми неща.За това сме на този хал!

Абе тези серсеми биология учили ли са? При висшите бозайници, в т.ч. човека, има мъжки пол с пенис и тестиси и женски с вагина като външни първични полови белези (и прилежащите им вътрешни)+вторичните полови белези. Е, и природата греши понякога и има рядко срещано анатомично и функционално смущение на репродуктивната система, наречено хермафродитизъм. Това да приемат за трети пол, като толкова им е зор.

По време на управлението на ГЕЙберастите България регистрира най-ниската раждаемост в своята история, армията и полицията са унищожени, икономика дефакто няма, а сега можем да видим реално за какво са поставени ГЕЙберастите на власт...

Тоя капут ли ще учи Българите на морал??? Помня, че така се репчеше на комунистите, а се оказа, че им е бил доносник. Сега сигурно и транссексуален ще се окаже като го гледам с какъв ентусиазъм се е заел с тази тема.

Овчедушната българска нация е готова да издигне всяка отрепка за герой, хем и да знаят отпреди що за отпадък е, ако отрепката им подхвърли онова, което искат да чуят. Стадо, а не народ.

Хей мъъжжж... новото предизборно послание на гейберастите...

Абе марков, твоите последни напъни да се правиш на юрист са като кюн по въпросите на соц държавата, на която си бил доносник, тъй че няма да те слушаме колко си спрял на тема международно право , морал и права. По -добре кажи нещо което касае пряката ти дейност като депутат: Защо всички в парламента единодушно и без ппвдигане на въпроса "забравихте" да гласувате мораториума върху придобиване на държавна и общинска собственост по давност, който изтече на 31.12.2017 и сега всеки може да граби държавна и общинска земя без пари. Квоти за кражба ли си гласувахте партиите в парламента та всички мълчите гузно. В следващия парламент пак "лошите" ли ще обвинявате, пък вие "чистите" им слуги ще се правите на вискоморалноте им слуги, пак Иван Костов ли ще виновен, той поне прибираше някви пари в хазната , пък вие червената и мутренска мафия сте решили да ограбите останалото на държават имущество без пари с двама свидетели. Как си жив и дишаш сволоч.

АБЕ КИРЕ.,НАЛИ ТОЙ БЕШЕ МНОГО ВАШ? НАЛИ ЗАЕДНО С КОСТОВ "ПЪЛНЕХА ХАЗНАТА", А МАЙ Я, ИЗПРАЗНИХА. "КАЖИ СИ ИВАНЕ"!!!

На Боби това трябва да струва поста му ...

депутат от герб с разсъдък и малко морал .да си го пазят ,че сигурно им е единствения .

А когато въведат трети пол, ще се появи после и четвърти, и пети... И пак трябва да ги узаконяват, за да не уронят правата на инакомислещите. Но неизменно ще се появяват и десети, и петнайсти пол. За тях е важно да бъдат ненормални, незаконни и отхвърлени от обществото, там е гъдела.

Вавеждането на трети пол е излишно. Попитайте всеки пе.ераст или лесбийка - чувстват се точно своя пол, нищо, че предпочитанията им са към себеподобните.

Нужно е да се изиска задължително поименно гласуване, да ги видим кой какъв е. Все пак, идат избори. До тука две опартии вече можем да отпишем твърдо.

Кои

Подобна ситуация във Франция. Българчета в едно училище. Започват да карат момченцата да ходят с рокли на училище, за да се научели да били толерантни. Учат ги малките деца на уроци по сексуално възпитание, третополовост и всичката гадост. Е сега точно същото с тази конвенция искат да вкарат като програма в нашите училища. А българчетата много бързо престанаха да учат в онова френско училище. Мънички, неизвестни хорица, а много по-големи и достойни човеци, сравнено с нещото третополово Екатерина Захариева и фалшивия мъжкар Бойко Борисов.

Пази Боже!

Сега е време да разберем кои са мнозинство в Парламента: 1. пе де ра си те или 2. християните Подозирам първите в мнозинство

Тази доктрина, която се спуска идва от САЩ. От там е натиска. Там управляват представители на сатанистите. Логично, опитват в момента да матресат от позиция на сила, изнудване и рекет своите сатанистки ценности, на колкото успеят. Повтарям, това, което ниу се пробутва е идеологията на тази секта. Нищо че е прикрито като конвенция и ала бала. Естествено, натискат държави, където знаят, че управляват техни подлоги, в най-пълния смисъл на думата. Съвсем ;логично е да запитаме, какво общо имаме ние, православните българи с морала и ценностите на нашето общество, със морала и ценностите на задокеанските сатанисти. А и ще трябва да приемаме нещо, което няма нищо общо с понятието билогия. След като това правителство не могат да защитят обществото ни и ще се опитат да ни правят на маймуни, редно е да си подаде оставката. Явно не стават. След мафиотската далавера с НП Пирин, за по-малко от 2 седмици, ресурсът на това управление видимо е изчерпан и започва да вреди на България.

Ами нормално е да бъде внесена тогава тази конвенция от Правителството за гласуване. Та 2/3 от Правителството ни се посочва от американското посолство у нас.

Бойко Борисов, не си ли се замислял да се махнеш от правителството. Започваш унищожаването на Пирин, явна мафиотска сделка. Сега ще ни правиш третополови и подобни извращения. Ето, ще имаш един истински мъж и православен българин за заместник. Повече от половината държави в ЕС отказват да ратифицират тази простотия. Но България се оказва, че има правителство съставено, с иузвинение от пу.ки, които не са в състояние да отстояват националните ни интереси в Европа. За това се гаврят и подиграват с нас. Нямаме своя Виктор Орбан.

какво общо има откачената конвенция за третият пол с Пирин? България е в Топ 5 на света по ски-писти тип алпийски. И държави с култура и екология, и богати като Швейцария, Австрия и Италия имат стотици писти и лифтове, а ти ми обясняваш, че ние трябва и от този туризъм и доходи да се откажем?????? И какво? Ще гледаме Пирин по Мапс или от прозореца на хотела, така ли? Кой, коя държава, фирма, корпорация, тур-оператор ви плаща за такава продажна дейност, бе идиоти, антибългарски?

Не получих адекватен отговор, защо ругаем, защо плюем, тези хора, който не са си причинили сами, по собствено желание - проблема хомосексуалност.И защо ги лишаваме,така настървено, от човешки, от граждански права, които няма да навредят на обществото- напр. да живеят на семейни начала, да могат да наследяват имуществата си. И все пак трудно е да мислим, че напредналите западни общества са по изостанали от нас в разбиранията си за правата на съществото човак. И ще кажа една мисъл на журналиста СУЛА, с която винаги завършва съботните си коментари във в. Сега И ВСЕ ПАК КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН

Защото парадират непрекъснато своята "нестандартност". Колкото повече я парадират, толкова по-лоша ще бъде и реакцията. Направих си труда и изчетох конвенцията. Преди 5 или 10 години нямаше да ми направи впечатление и бих я подписал. Но хората станаха мнителни и извъртяното определение за пол ще ги откажат да подпишат, а ако я приемат отношението към "homo aberans" ще стане още по-лошо

Няма да да бъде разрушен Картаген, Соори, обратен. И до колкото ни е известно, тоя шум и тази атака я започнахте вие, извратените. Не трябва да бъркате понятията "пол": и "психични отклонения". Живеем в нормални общества, където психично увредените хора трябва да се лекувате в специализираните заведения, а не да узаконяваме извратеност и лудост като норма. Защо започнахте всичко това?

Ъх, че по чие желание са си го причинили?!? Да не е наследствено? То тогаз нямаше да ги има тия зайчета.

Сега все пак има шанс това безумие да не мине, но само си представете, че в НС бяха Раданчовци, Плевнелиевци или Кристиян Таковци и другите метастази на СДС. Е тогава щяха да ни поднесат на тепсия тая конвенция!

Да даваш права не значи че твоите се отнемат. Толерантността е част от рецептата на благоденствието, наред са икономическия растеж.

Какви права даваш бе, някой да те е питал?

Някой теб да те е питал дали можеш да отнемаш права? ТЪП!

Ако дадеш право на гей-двойка да осинови дете, твоите права не са нарушени. Но дали и на детето не са? Ако приемеш задължителна квота за жени това не е ли дискриминация към мъж с по-добър резултат на конкурса?

ББ гласувал "ЗА"? Какво става с мачо Борисов, да не е обърнал р.......та?

години вече.

Не знам дали народът е дал мандат за трети пол и не знам дали има депутат, който ще излезе с името си и да гласува подобен текст. Който посегне да гласува, губи властта. С такива идиотщини ГЕРБ няма място нито в България, нито в Европа.

А бе не знам, ако дъщеря ми каже, че някакъв, чувстващ се жена, влиза в женската тоалетна, коя точно конвенция ще ме спре да му сменя лигитимацията...

Ти си мислиш , че на него , ако е изнасилвач, му трябва специален закон за да му позволи да влезе? Спи спокойно, сега няма да се осмели, точно преди да го направи - ще си каже, "А не може, не приеха закона в НС" Ето ви пример за криворазбрана политика.

Да ама до сега щеше да ме съди в СГС, а сега ще се жалва в Страсбург. О там, както знаем е пълно с гейове, педофили, вероятно некрофили и зоофили, а най-вече с малоумници. Тук поне са само корумпирани

Как в женска тоалетна??!!, нали третият пол не се чувства нито мъж, нито жена. Значи или трябва да се направят масово навсякъде по 3 тоалетни - по една за всеки пол, или тия ще акат по подлезите. Ама това няма да е законно. ЗАТОВА! - именно от клозетите трябва да започнат, и като ги внедрят навсякъде, даже и в училищата, чак тогава може да обявят официално третия пол!!!

sulio@mailinator.com

На много места в Германия и Англия и Холандия е така има входове на тоалетни трети пол,но те водят реално до женската тоалетна,но от друг вход,тъй като там може да пикаеш и прав и седнал. Така,че закъснели сте - вече е направено тук-там.

Изумителна наглост! Баш тоя, дето през 1993-та духаше свещички с формата на фалос на рождения си ден, баш тоя да е против! Зер гласуването е тайно.

Както няма трети пол, така и няма полу бременна жена и "златна среда" между гласуване с ДА и НЕ. Какво шикалкавият управляващите по медиите, питат ги ще гласувате ли за 3 пол, те ни цитират Конституцията! Кажете точно и ясно, как ще гласувате, ЗА или ПРОТИВ. И то се видя, били ЗА, но за цвят 8 министри били против. Ми това си е чист разкол в двора на Царя Слънце. Ако това не беше БГ, вече да сме в политическа криза и оставка на коалицията.

Да де още не сме загубили"напълно" суверинитета благодарение на такува като "нетретополовия" с дантелените гащички.

Тъй Тъй, повече жени за истинските мъжкари

Нали по конституция всички имат равни права? Тия за какво се борят? Ако искат да се определят като полярни мечки, но да не ни се натрапват с техните претенции. Психодиспансерите са пълни с "велики личности". Хайде погрижете се за нормалните хора, които се възпроизвеждат, грижат се за децата си и на които се крепи една нация.

Всичко оправихте,сега е ред на педитата.Ес. се срави с всичките проблеми на хората и сега е ред на извратените.Шизофренни измишльотини,няма тъкава генетика ,,трети пол,,.Вие ако сте ,,ку,ку,,ние сме реалисти,не живеем в облаците.Отврат

Тази политическа синя проститутка, самопредложила се за ГЕРБ-ерска метреса, да си трае и да си слуша сутеньора ББ. 10 години се топлеше под полата на унгарската си другарка, сега ще му се дърви. Никой не те е бил по главата да се хващаш за прословутия шлифер. Хайде у лево,ако имаш достойнство - напусни Парламента! Иначе няма какво да се правиш на ветропоказател.

Тия от парламента няма ли да попитат избирателите си, дали са съгласни с приемането на тази конвенция? Или после ще разчитат само на третополовите да ги вкарат в парламента? Народните ни избраници трябва да изразяват волята на избирателите си, а не на чиновниците в Брюксел!

Насилственото налагане на "третия пол", което се опитват да постигнат от Брюксел с тази конвенция си е чиста проба социален фашизъм!

Тази фурнаджийска лопата агент Николай о каква позиция дава мнения като от последна инстанция? Цяла цивилизована Европа вече призна равнопоставеността на гей браковете, в България продължават да се държат като диви балканци! А какво да кажем за Орбан, който има изключително лоша репутация в Германия и в целия ЕС, а Николай го обявява едва ли не за европейски спасител?!

да ти имам цивилизацията, гейчо

Защо ЕС не се погрижи да не сме на първо място по смъртност,бедност ,битова престъпност,корупция,А Е МНОГО ЗАГРИЖЕНА КАК СЕ ЧУВСТВАТ ПЕДЕРАСИТЕ. ТЕ ЛИ ИСКАРВАТ БВПРОДУКТ,ТА СА ТОЛКОВА ЦЕННИ ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ.НЕЗАИНТЕРАЗОВАНОСТА НА ЕС КЪМ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ,ОТВРЪЩАВА РАЗУМНИЯТ ЧОВЕК И НИ КАРА ДОРИ ДА НЕНАВИЖДАМЕ ТЕЗИ ЖАЛКИ ПЕДЕРАСИ. ТОВА СА БОЛНИ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАТ,А НЕ ЗДРВИЯТ РАЗУМ ДА ГО ПРАВЯТ ШИЗОФРЕНИК

МНого си прав,ама много.Няма да ставаме развъдник на пед...сти и траверси.

НЕ съм вярвал, че ще се случи - но този път , за пръв път, съм много съгласен с това, дето е казал :) а обратни се срещат и в животинското царство, но никога не оставят поколение , било то собствено или осиновено... другото ОБАЧЕ съществува, макар и рядко - осиротели индивиди са "осиновени" = закриляни, покровителствани от родители, загубили рожбата си по някаква причина. това мисля

Някой може ли да ми опише какво представлява това третополово същество? И понятието "биологичен пол" ще съществува ли вече?? Или се заменя със "социален пол" /каквото и да означава това/??? Горките деца!!!!

Г. Марков е прав: време е България да покаже твърдост и непреклонност, когато става въпрос за морал и истински ценности, а не натрапени от Запада неолиберални извратенщини! Тук Чехия, Полша и Унгария са за пример. Те първи се опълчиха срещу комунистическата диктатура и отново са първи срещу задаващата се нова диктатура - на неолиберализма, която се очертава да бъде още по-страшна!

Ееее как ще гласуваш против себе си?

ПИДРАСТИТЕ НА БОЙКО СРЕЩУ ОБИКНОВЕННИТЕ ТРАВЕСТИТИ :)) ... ИЛИ ДЕМЕК , "АКО ГО ЛАПАШ НА МУТРИТЕ НЕ СИ ПЕДЕРАСТ А САМО ГЕЙ":))

Жоро Дантелата(Николай)----нема нужда да гласуваш!:)))))))) Ти си---най-гадния политически травестит за последните 30 години, жоре дост!:)))))))

То стана като в родовете в граматиката - мъжки, женски и среден /той, тя и то/. Само се питам с какви полови белези се описва този трети пол /нали пола се свързва с определени полови белези/. В родилния дом определят 2 пола при раждане - мъжки и женски. Как ще определят кое новородено е от третия пол? Ако искат да угодят на капризите и претенциите на някои, които не се знаят какви са, поне да премахнат понятието "пол" и вместо "полови белези" да приемат "особени белези". И кога най-после ще се научим какво е демокрация? Мнозинството определя и диктува правилата /справка Швейцария, където една алея да направиш, питаш населението си/!

Това са хермафродитите (с пишка и п*утка едновременно), а не гейовете и лесбитата, които се изживяват като трети пол. За щастие хермафродитизмът е твърде рядко явление. Медицината използва този термин хермафродитизъм при наличност на двуполови гонади (полови органи) - яйчник и тестис. Това рядко срещано анатомично и функционално смущение на репродуктивната система се съпровожда с отклонения в сексуалното поведение. Третира се хормонално и хирургически.

мнение на пренебрегвания четвърти пол: вземи чети малко генетика-има и картинки

инкубатор на n-полови лезбоподобни геймарфродити

Ама Борисов, нормално ли е да гласува за третия пол???? Той наистина ли се надява третият пол да гласува за него??!!??!!!

Патриотизъм в членове на ГЕРБ ли виждам или поредната театрална постановка, за да не отнесат всички негативи от това решение. Дано тази конвенция, няма статут на международен договор. Защото ако е ратифицирана, като такъв, тия басни за НЕпротиворечие с българските закони и Конституция, заминават в коша за боклук. Защото подписаните от нас международни договори са с предимство пред българското законодателство.

а съжителство без брак ще може ли..или пак ще има гласуване..

Пак ви приканвам да прочетете конвенцията преди да пишете. 32 страници е, не е кон и вол! Няма нищо за трети пол, хомосексуализъм и обучение в училищата на сексуални практики, някой ви плацика жестоко!

Я прочети определението за пол!

Определението съм го прочела, ти прочети как се казва главата и членът, под който е това определение! Тази конвенция няма юрисдикцията да променя смисъла на понятия, вие нещо съвсем бъркате нещата. Всеки официален документ съдържа разяснения за целите, които си поставя и тълкуването на често употребяваните понятията в него! Това е смисълът, който влага документа в понятието "пол", а не ново тълкувание на "пол" по принцип! Толкова ли е трудно за разбиране?

А кой е социялният пол ??

Тълкуването на социалния пол е доста комплексно, четох го в някаква статия за джендър науките. То обикновено съвпада с биологичния пол, но е комплексирано от различните роли, които дадени общества приписват на половете. Ти може да си биологично жена, но да не обичаш да готвиш, но в едно общество, което счита, че ти като жена следва да готвиш и да обичаш да готвиш за теб може да възникне конфликт между предпочитанията ти и очакванията на околните. За това иде на въпрос в този документ! За защита на социалното понятие жена, да не се чувстваш задължена да се омъжиш за който изберат твойте роднини, да не се подлагаш на обрязване, каквато традиция има в някои източноафрикански страни и т.н. Ти винаги ще си останеш биологично жена и това конвенцията нито има за цел нито може да промени!

Агент "Николай" се изказа! Нищо чудно няма в поведението на Борисов. Затова го харесват на Запад, защото каквото му свирят това играе. Това е послушко, който постоянно се навежда, като не се съобразява с българските интереси. Сега не се съобразява с народопсихологията на българина! Това е не само скандално, но и неприемливо! За мен е любопитно да видя как ще реагира Българската православна църква. Само с празни декларации не става!

Коментарът е скрит, не защото е извън темата или съдържа спам, а защото един призрак броди в днешната епоха дори и в Дирникът - заразата на педерастията, толерастията, либерастията, на мъжеложниците и на антибългаризма. С други думи педераслъка е заразна болест. Родоотстъпници, платени и всеядни червей - соросути ! В християнската антропология не съществува понятието "трети пол". В първата книга на Библията Битие, в разказа за Сътворението, казано е много ясно, че Бог е сътворил човека "мъж и жена" (Бит.1:27). Той ги благославя за съвместен живот с думите: "Плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я" (Бит. 1:28). Оттук става ясно, че хората са сътворени мъже или жени. В Божия замисъл не съществува средно положение между тези два пола. Тъй като и мъжът, и жената са създадени по Божи образ, могат да творят, да създават деца. Но вследствие на грехопадението се появяват отклонения и в отношенията между мъжете и жените, обаче това отклонение е заклеймено недвусмислено в Свещ. Писание като грях. Но превръщането на един мъж в хомосексуалист и на една жена в лесбийка не може да се нарече усъвършенстване. Такова Божие творение няма, значи е дело на някой друг... Какво трябва да бъде отношението на християните към тези хора? Дали да се отнасяме със състрадание като към болни, или да осъдим хомосексуализма недвусмислено? И двете. Свещеното Писание категорично определя поведението на хомосексуалистите като грях и "гнусота " в очите на Бога" (вж. Левит 18:22, 1Кор. 6:9, 1 Тим. 1:8-11) Тази категоричност не подлежи на коментари.