Георги Кадиев напуска парламента (обновена)

Депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев напуска парламента. Избори в края на юли са "най-бързия път към ада", смята той.

Обратно в новината

Коментари - Георги Кадиев напуска парламента (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е, и, просто една проститутка от най-ниска класа по-малко, да духа ....таратора

Ха, ха колко героично. Съществуването на парламента е въпрос на дни и Кадиев реши да го напусне. Сега остава да ходи и да плюе против партията си от канал в канал.

Станишев за тая партия е,като Горби за Русия.

БРАВО НА КАДИЕВ И НА МЛАДОТО МОМЧЕ 15.ЗАРЕЖЕТЕ ГИ ТЕЗИ ЧУГУНЕНИ-БЕТОННИ КРАТУНИ.

Младо, младо, колко да е младо? Колкото и онзи дебелак, когото журналистките умилително наричат бойко и се подмокрят в неговата близост.

Браво! Това момче има бъдеще!!!

щастлив народ сме ние. Още една "алтернатива" ни се готви!!! Наздраве гласоподаватели:)))

Браво на Кадиев !!! Единствен Той винаги е бил критичен и обективен в изказванията за БСП. Ще ми припомните ли,кой политик,след като не е съгласен с политиката на своята партия-напуска парламента ??? Всички други мишки стават или независими,или сменят боята,само и само да се задържат на коритото наречено ,народен представител"

КАТО ВИ СЛУШАМ КАКВО ГОВОРИТЕ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ МАСТОТО ВИ НЕ Е В БСП - СЕГА ЩЕ ВИ КАНЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗАЩОТО ИМА ТЕЛЕВИЗИИ КОИТО КАНЯТ САМО ТАКИВА КОИТО ЩЕ ГОВОРЯТ ПРОТИВ БСП И СТАНИШЕВ - ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ КОИ АМИ ГЛЕДАЙТЕ НОВА ТВ И БТВ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ

му в БСП приключи неуспешно-разкрит е.

си искат кокала и не щат хора като Кадиев. Няма го Овчаров, няма го Петков, няма го Първанов. Значи за виновен става и Кадиев. Дали пък той не е виновен, че БСП губи? Ясно е, че Станишева дружинка ще седи до последно на горчщата черга. Кога БСП-Станишевисти стигне до под 4 процента ще се сетят за Кадиев или някой като него да ги спасява. Не съм на Първанов фен, но това дето направи от БСП след 1997ма не всеки го може. Ама със станиша до тук. БСП е на ниво от преди Лилов. Дъбов е назначен от политбюро за сектретар на промишлеността в Шумен (каквато тогава е имало явно из страната) преди 40 години и повече сигурно. Този човек им прави изборите - пак добре извадиха към 20 процента с такива феодали и номенклатурчици начело. Ама на Дъбов фирмите търг не губят покрай мандата. Подробности. Няма такова нещо у нас. Всичко е честно и ясно.

Този винаги е бил интересчия и кариерист! Нека каже как така женицата му Соня Кадиева направи фирма за търговия с електроенергия и защо? Аман от праволинейни мошеници и нравоучителу!

Комунистически ПР ?

На 11 юни напуска парламента - все едно на 7 септември 1944 да е излязъл партизанин и след това да го удостоят за активен борец срещу фашизма. Мислех, че всичко си има граници и е крайно в този свят, ама се оказва, че мерзостта е безкрайна.

върти се по вятъра. все пак има интереси във ВЕЙ човека.

герберите са се засилили да се върнат във властта отново и "котараците" вече мъркат доволно. Ваш'та няма да стане, народа няма да го позволи!

Моля, ВИ, говорете от ВАШЕ, име ? А НАРОДА го оставете на мира, ТОЙ, сам ще реши?

Той народа го каза миналия месец но такива като теб явно са били в кома.....будна кома като партийката ви:))))

Плъховете бягат, червеното корито потъва!

много се развълнувах, няма да спя тази нощ!

Махай се Кадиев и повече не се връщай . Е може като за последно да обиколиш всички ТВ студиа.

Кадиев е по-подготвен, по-знаещ и по-можещ от поне 95 процента от всички други 239 в НС. Ако той счита , че не си е свършил работата добре другите какво чакат. Човека е на-ясно, че ако не го изберат пак БСП просто си е заминала тотално и няма за какво да съжалява. Феодалите чакаме и станиша. Рано или късно ще опрат до малцината като Кадиев - за съжаление верочтно чак, когато ще имат проблем с прескачането на 4-те процента.

Не зная колко е искрен Кадиев, но постъпката му е достойна

Куфар - гара - влак - Москва! Куфар - гара - влак - Москва! Куфар - гара - влак - Москва!

Куфар - бяла риза с ръкави връзващи се отзад - микробус със сирена и мигали - специализирано лечебно заведение Куфар - бяла риза с ръкави връзващи се отзад - микробус със сирена и мигали - специализирано лечебно заведение Куфар - бяла риза с ръкави връзващи се отзад - микробус със сирена и мигали - специализирано лечебно заведение

Единствен Кадиев явно има достойнство в тази партия.....а колкото до корнелията - тя се опитва да замазва нещата - уж подава оставка, ама не съвсем и на края подкрепила съсела за председател???

Всяко нещо си има край, добро - лошо все си има край. 100 лета на тези даже са им много. Изчерпаха се, дори и с най-обикновенната човешка алната. Край.

На този човек му свалям шапка. Ако 20% от бе-се-парите бяха като него щеше да ни е много трудно да ги катурнем. Добре , че Станишко им разката фамилията.

искаш да каже6 добре че Моника им разката фамилията :-)))

Колкото и да ми е неприятно да го кажа - ПРАВ СИ!

Този"човек" е един обикновен подлец! На физиономията му е изписано, ама кой да види, като всички са слепци. Кадиев по нищо не се различава от Боко и Местан. Все мръсници!

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА,СЛЕД СВАДБА БУЛКА

С тази сваДба иди се ожени някъде.....

Да в последните дни на парламента го напуска!Сметкаджия!

Кадиев е един от малкото нормални в тази партия. Може да плюете левите, но в България има много хора с такива възгледи, и леви партии винаги ще има. Въпросът е, че те трябва да се ръководят от нормални хора като Кадиев, а не от апаратчици като Станишев. Пожелавам на Кадиев да има сили да се бори за това - трябва нормална лява партия, а не сбирщайн Съсел Йосифов и сие.

....ТАЯ ПАРТИЯ ЛЯВ Е САМО серГЕЙ!

Райдовски каза че още не си е скъсал опашката.

Като е нормален, какво прави в тая партия?

Леви партии има и сигурно ще има по светът!?Но бсп не е лява партия?бсп е партия на крадци "тарикати" прикриващи мошеничествата си с празни нищо не значещи, социални приказки ?!

Политиците наистина ни вземат за идиоти... Крайно време е да им се покаже кой е "суверенът". А това е българския народ. В последните 25 години, не съм забелязал да се е променило нещо съществено в политическата система. Единственото, което се промени беше, че бившите кадри на ЦК на БКП образуваха "ЕЛИТ", заедно с противоконституциалната етническа партия ДПС и въдвориха дивия капитализъм. Еталон за "нормалност" станаха мутрите и корумпираните... Е, аз няма как да повярвам на този "преход", който опропасти живота ми. Крайно време е да видя политик в затвора!!!

отдавна този ренегат ,кадиев трябваше да се измете.дулго драпа за председателското место,но това не моге да се случи.катила си е катил!!!

Ренегати са Станишко и кликата около него, които предадоха интересите на редовите партийни членове, за да уредят себе си. Няма един редови партиен член, освен няколко изкуфели пенсии, които да иска Станишко начело. Но той е назначил в ИБ само свои хора, манипулира вътрешните избори, разрушава ППО-та, които не го подкрепят - въобще - Станишев е ТУМОР, и за България, и за БСП. На членовете на БСП им пожелавам да успеят да го изметат по-бързо, защото на България и трябва нормална партия в лявото пространоство.

Нека Гея готви партията. Това е добре за всички останали партии.

Кадиев е един от малкото професионалисти и честни хора в БСП. Поздравления! .

ХАМСТЕР: ТЪРСЯ СЪСЕЛ С ОБРАТНИ НАКЛОННОСТИ.

ЗА ДА ИМА РЕД И МИР, СТАНИШЕВ - В СИБИР!

Хайде сега в редичка и всички останали да напускат билдинга!

АБВ са предатели, защото не "цепят басмата" на Серго. Ама как може така...?!

Тук само злоба и простотия! Никой не може да различи доброто и злото, дайте само да хули и обиждаме! Това го можем, но да видим че дори и врага е постъпил правилно и да го оциним не можем! ЖАЛКИ СЕ с този манталитет!

Добре и кое е доброто според теб , защото така написано мнението ти губи смисъл , кажи за "по- непросветените" как да различим доброто от злото

Много лаеше този, поне сам се махна! Какво да мисля за него, жена му получава толква добра заплата ,че той до пенсия може да не работи!!!

АРНО,АРНО, МЪ ЩО ТЪЙ САМО ТИ БРЕ МИМЕ,Я СА ИЗУЙТИ ОТ ПАРЛАМЕНТО СИЧКАТА ЧИРВЕНА ГНИЛОЧ ,ЧИ НЕЩО МНОО СМЪРДИ!!!!!!!!!!

СЕГА КОГАТО ГЕМИЯТА БСП ОКОНЧАТЕЛНО ПОТЪВА ,ИЗВОДИТЕ СА СЛЕДНИТЕ: 1.УСЕЩАЙКИ ЗАДАВАЩАТА СЕ БУРЯ,ПЪРВО НАПУСНАХА НАЙ ОХРАНЕНИТЕ МИШОЦИ -ПЪРВАНКАТА И СИЕ! 2.ПОСЛЕ ЩУРМАНА МЕСТАНЧО, НАЦЕЛИ ГОЛЯМА ПОДВОДНА СКАЛА, КОЕТО ЩЕ МУ ДОНЕСЕ ГОЛЕМИ НЕПРИАТНОСТИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА ГЕМИЯТА!!! 3.ВИЖДАЙКИ ЧЕ КОРИТОТО ПОТЪВА, ПОСЛЕДВА ВТОРА ВЪЛНА - НА ТЕЗИ ПЛЪХЧЕТА, КОИТО САМО СЛЕДЯТ ОТ КЪДЕ ИДВА МИРИЗМАТА НА СИРЕНЦЕТО - КАДИЙЧЕТО И СИЕ!!! 4.НА ГЕМИЯТА ЗАСЕГА ОСТАНАТ, НАЙ МЪРШАВИТЕ МИШОЦИ,ЧАКАЩИ ЕВЕНТУАЛНО КАПИТАНА СЕРЖ ДА ГИ ОТВЕДЕ!!ДА АМА ТОЙ ОТДАВНА Е НАПУСНАЛ ПРОБИТОТО КОРИТО, ТАКА,ЧЕ ЯДЕЦ!!ВСЯКА МИШКА ДА СЕ СПАСЯВА СЪС СВОЯТА ОПАШКА!!!.......НА БРЕГА ЗА МИШОЦИТЕ ЩЕ ИМА ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА - ИЗМЪРШАВЕЛИ ОТ ГЛАД КОТАРАЦИ ОТ ГЕРБ..ГОЛЯМО ПЛЮСКАНЕ ЩЕ ПАДНЕ!!!

Михню, когато човек коментира нещо първо чете текста, после го осмисля и след това коментира или както е модерно напоследък да се казва анализира. Ти платени троле би следвало да се прегледаш и ако разбереш до каква степен си заболял сам да се съжалиш. Не можеш да сипеш постоянна малоумна пропаганда само защото някой ти е платил жълти стотинки да висиш по форумите.

Да отиде на почивка със Софиянски...

Браво г-н Кадиев! Една мъжка постъпка! Един от малкото свестни хора по върха на БСП се оттегля! За съжаление съсела остава!

Да ! Снощи го сгащили да пее на черно без договор в кръчма ама иначе е голям потриот!

Евалата Георги , сега вече Памперсницата ще спечели изборите. Мухахахахаха

ЕНП предстои да направи коалиция с ПЕС в Европарламента. В този ред на мисли, ако падне ръководството на БСП и се подмени с нови млади кадри има шанс да се направи ЕНП-ПЕС коалиция и в БГ. Тази коалиция трябва да стане публично като се намерят ясни приоритети и двете страни направят компромиси с политиките си. Преговорите да се водят при президента и да се предават пряко по телевизията. Правителство ГЕРБ-БСП-РБ ще има сериозна обществена подкрепа и мандат за сериозни законодателни промени. Също така ще предствалява сериозна част от населението. Популистите, турците и националистите не трябва да бъдат допускани във властта. Само това за мен означава национално отговорна политика. Ама като гледам как в БСП подкрепиха Станишев с 118 за и 2 против се съмнявам тези хора да имат желание и възможност да се променят.

Ако това стане, значи се връщаме там, откъдето започнахме - Кръглата маса през 1990 г. Ето до тук ни докараха комундета. Впрочем, по нашите географски ширини, коалиция ГЕРБ - БСП (дори и с чисто ново ръководство) на практика е невъзможна.

Гладна кокошка просо сънува......БСП трябва да бъде ЗАБРАНЕНА и да изтече в канавката където и е мястото!!!

Най-вероятно си прав, неспособни са да се самореформират. Но не може да отречем, че сериозна част от населението са с леви възгледи и дали ще е чрез нова лява партия, дали чрез реформирана стара е хубаво да са представени във следващото управление за да се успокои държавата и да тръгне напред.

Не ми пука ни за Кадиев ,ни за Станишев, ни за която и да е червена "тиква". Но да "обичаш на инат" , е това вече Станишев компания явно го могат. Щом накараха други да подават оставка, а те само "поемали отговорност". Какво отговорност ,бе нещастници? Вие сте най-безотговорните създания. От една година хората не ви искат, а вие се натрапвате да управлявате. Колко души стоят зад вас? За каква отговорност дрънката? Измитайте се "боклуци". Дори и свестните между вас изгонихте и низвергнахте. Имате няколко души ,като Паскалев, които нещо са свършили пред хората и имат някакво уважение ,но и тях не слушате. Вашето сгромолясване тепърва предстои, ако ще изборите да са утре.

Никога не съм харесвала БСП но г-н Кадиев се държи като истински мъж и политик! Браво! Много от политиците от всички партии трябва да са като него за да вървим напред.

Щях да го подкрепям с двете ръце за лидер на левицата ако жена му не беше част от енергийната мафия на Р.Овч. Но не може да му отречем, че като политик се държи смело, последователно и отговорно както би трябвало да се държат всички политици.

И Корнелия Нинова е по-мъж от "мъжете", ама и тя е замесена в далаверата с "Булгартабак"... Изобщо, няма ли някой "чист" в лявото пространство...

Чистите и в ляво и в дясно отдавна ги отсвириха, защото така е по-удобно...

Един свестен човек напусна столетницата. Май ще излезе прав Кутев за БСП=СПИН!!!

АБВ ПРИ ПРЕДАТЕЛИТЕ!

В АБВ са "предатели" защото не цепят басмата на Съселчо ли?

Предатели сте вие, защото престъпния ви картел БСП не е нито партия, нито българска и най-малко социалистическа.

Баба ми доживя стотака, стана столетница и умря.

ТИ И ВСИЧКИ ФАШИСТИ- СЪС СИГУРНОСТ!

Сега е ред на комуноидите да измрат до крак и тази чума да се забрави

Георги Кадиев е от т.нар. "енергийна мафия"! Жена му има фирма за внос и износ на ел. енергия. Изключително нагла и арогантна! Затова е дупе и гащи с ГЕРБ и Плевнелиев!