17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецко Йомов... Ма кви са тея имена, кви са тея фамилии...

ГоооУема новина

"наследствен" някакъв си у нас и превъртелите му роднини помислили се за полубогове. Ей за тва няма да се оправим. Докато не пречупим тоя тъпунгерски принцип "мои-твои" и "ти знаеш ли кой съм аз/кой ме праща!" няма да прогресираме не само като нация ами и като човеци.

И аз имам законна гаубица с гумени снаряди. Изваждането на какъвто и да е пистолет не беше ли подсъдимо, питам за един преател. ;-)

Селяни, футбол и чалга водят до такива неща.

Тези са мангали.

Банкя, чалга, футбол и... Цецко...

Ние сме Ромови, а не Йомови. Навремето си сменихме фамилията, но цвета на кожата си остана.

озлобени хора. Така изглеждат. Ама Запада и други диваци толерират получовеците дето доставят зрелището "футбол". Едни милиони, едни безумия. И младите имитират възрастните гневни агресивни изродяги. Милионите им са сиренцето в капана за мишки.

на футболиста Тодор Барзов, но явно майка му е залитнала по ромската клонка

Кастите и клановете са генетично закрепени в населението тук. Не сме холандци или други по-напред(ъ)еднали нации, все пак.

Интересно, до вчера всички коментираха как трябва да имаме оръжия за законна самозащита, а сега, когато човека е стрелял да защити сина си, всички ревете. Аз лично ако изпадна в подобна ситуация не бих се замислил да изпразня един пълнител по някаква група наркомани дето ме е нападнала.

Като запалят, съборят китайски ресторант или китайски магазин или арабин Дюнер-джия, ще има Пари и Работа за нас, българите... Трябват ПРОТЕСТИ пред Парламента... Всички чужденци- араби и китайци, бежанци, мигранти, трябва да ПЛАЩАТ 10 пъти ПОВЕЧЕ от българите за ТОК, за да е ниска цената за Българските фирми !! Араби - ДЮНЕР-джии и китайски ресторанти и китайски магазини, също трвба да плащат АКЦИЗ и 10 пъти по скъп ТОК..... За украинските бежанци, може да се направи ОТСТЪПКА да ПЛАЩАТ по- малка ТАКСА, в сравнение с арабите и китайците, Но и украинците трявба да ПЛАЩАТ месечна такса, например 5000 левва, ако искат да стоят в България. . А араби и китайци- по 50-100 хляди лева.. Иначе, да се махат !!! ВАЖНОТО е за нас, БЪЛГАРИТЕ да е ЕВТИНО и да живеем добре...

Стига ни занимавайте с тези отрепки!

на Барзата си е намерил майстора. Тая Марийка половин София я знае що за стока е. Нищо чудно и заради нея да са се стреляли .... Абе кармата съществува ,да знаете.

Не би на бензиностанция стрелЯло :)))

Бащата Цецко и на 20 години вече има две отрочета!!! Цигани та дрънкат!!! Освен това намесена и фолк певачка !!! Класика в жанра : футболист и чалгаджийка ,а за гарнитура : стрелби с пистолет !!! Потресен съм ,но.....не и изненадан !!! Както се казва : No comment!!

Момчето е чорбар, нормално поведение.

да вземат в цска да поиграе на тез години...

Mалоумни хора, безмислени и тъпи коментари. Скачат да те налагат 5 дрогирани олигофрена, които се водят "охрана" разбираш ли. И аз ще имам пистолет ама няма да го пипна и ще ги оставя да ми скачат на главата и да помелят от бой сина ми примерно... Абе малоумници, някой позаинтересува ли се тези "простреляните" кои са що са? Ми аз в тази ситуация едва ли щях да целя и двамата в краката, щях. да се изкуша. първият примерно да е с хедшот...

Какво точно е станало?

и едно е сигурно, тез двамата вече съшити никога повече няма да са такива ербапи, там някъде в линейката към ВМА се изпари не малка част от "тарикатлъка им"

Който дължи пари и не ги връща е за бой

Някакви цигани се карали и стреляли - голямо чудо.

Ти що не ходи да се направиш и ти на голям побойник бе мишок? Има и трето легло свободно в болницата, А долу в мазето под отделението има и други легла, ама в хладилник... Всеки си намира майстора рано или късно, или си намира това което търси. Крайно време е такива псевдо "охрани" " бизнесмени", "лихвари" и тем подобни маймуни да разберат че все пак годината е 2022 а не 1992

Така, както го описват излиза,че двамата ербапи са намерили точно каквото са търсили. Човекът е защитил момчето си.Какво друго би трябвало да направи един нормален баща?

Излиза,че комплексирани то фитболистче е стреляло,а роднините са поели вината.Сакън да не секне западащата му кариера.

На друга планета съм виждал. Едните викат за Rangers други за Senators... на една пейка седят и си викат "Наздраве". Тука се стрелят за Левски ЦСКА ... Манталитед ще да е ...

Еми ....който е бил там и е видял, повече знае ...или пък познава хората

22 годишен отворко, се обажда на тати до дойде да го спаси ?!?!? На тати детето....милото :-))) А тати в нормална държава трябва да бъде осъден на ефективен затвор

А ти какво би направил когато една банда дрогирани орангутани те сгащят на бензиностанцията, готови да те осакатят?

Ама верно левскарите сте големи дебили.

Помня преди около десетина години в Щатите една случка. Млад военен, може би лейтенант, се разхожда със семейството си на кея, и се случва да се заяде с някакъв бездомник, хобото тръгва към него с верига в ръката, на края на която виси катинар, лейтенантчето вади пистолет и го застрелва в главата. Идва полицията, малко писане, малко обяснения, няколко свидетели разпитани, и точка. Военния се прибира в къщи със семейството си, а дрогираното животно отива в крематориума. Дай боже скоро такива закони и в Бг.

He тати, a bати...

Аве Тоя Мангал ли е ? На колко е години щом баща му на 42 Брат му на 22 Да не го е правил на 13 Ххаахха

Аз Сам за оружие Да може да имаш Закона Не та защитава Полиция ваобще.... Тай че

Щото е бил военен! Ако е друг,едва ли ще пише малко и ще го пуснат. Ти изкара че в Амерка е ебати свободията бе колега:)) и ние сме били и знаеме как е:))

Според пресата, брата е взел пари от некав Шошо, тия двамата простреляните са му охранители. Ами ясно е Бащата се опитва да спаси сина си. Вместо да му плати версийте . По лошото в случая е едно, това се случва на оживено място ами ако имаше невинна жертва ???

А мутрите не са ли ги прибрали? Дест човека са били май….?

Щом си взел , требе да връщаш Най вероятно е можело да има трупове. Но сега ....може вендета И ще има най вероятно Тия в болницата, сигур имат и те оръжие

Кой па не е Бил в америка?? Да си дигне ръката Там оружие продават под път и над Но патрони нема :))

Това ли ти е проблема, кой на колко години е, що не ходиш да им светиш, тулуп. Колко момчета и момичета се женят след като завършат гимназия на по 19, стотици. Въпроса е че момчето е спортист, национален състезател, нито е мутра, или дрога или наркодилър. И пак се намериха хейтъри, майната ви нещастници, стойте си в помията и не излизайте от там, и ти най-вече бай коч.

Има има.

Цецко пак е излязъл човек че не ги нацелил в манерките, но проблема е че сега данъкоплатците трябва да плащат за лечението на мутрите, щото те едва ли имат медицинска застраховка, обикновено те се мислят за безсмъртни. А и не вярвам тоя Шошо ли е какъв е да им плати лечението.

Ела та уцеля у Газа Кат си толкоз отворен Чекам та

Комплекарче си Големо Знаеш да лаеш Ша яднеш кочана у дупарата

Наочи са да пишиш уа мънгал.

Защо, да не си мераклия да им платиш лечението? Някой медицински екип е стоял цяла нощ да им вади сачми от задниците, и сега аз трябва да плащам.

И според теб 1, какво търси този, който взема пари и не ги връща?

И ко кат сам Мангал?? Ние не сме ли балгари ?? Не плащам ли сметки - данаци ?? Всички сте утрепки, специално Тото !@ Боклуци балкански и тъпи до безкрай. Всички имат права , ве .