17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе дръжте ги в панделата тия самозабравили се боклуци и всички от тяхната черга. България е на този хал заради такива мухльовци.

И ко кат сам Мангал?? Ние не сме ли балгари ?? Не плащам ли сметки - данаци ?? Всички сте утрепки, специално Тото !@ Боклуци балкански и тъпи до безкрай. Всички имат права , ве .

Комплекарче си Големо Знаеш да лаеш Ша яднеш кочана у дупарата

Защо, да не си мераклия да им платиш лечението? Някой медицински екип е стоял цяла нощ да им вади сачми от задниците, и сега аз трябва да плащам.

Цецко пак е излязъл човек че не ги нацелил в манерките, но проблема е че сега данъкоплатците трябва да плащат за лечението на мутрите, щото те едва ли имат медицинска застраховка, обикновено те се мислят за безсмъртни. А и не вярвам тоя Шошо ли е какъв е да им плати лечението.

Ела та уцеля у Газа Кат си толкоз отворен Чекам та

Наочи са да пишиш уа мънгал.

Кой па не е Бил в америка?? Да си дигне ръката Там оружие продават под път и над Но патрони нема :))

Има има.

Щом си взел , требе да връщаш Най вероятно е можело да има трупове. Но сега ....може вендета И ще има най вероятно Тия в болницата, сигур имат и те оръжие

А мутрите не са ли ги прибрали? Дест човека са били май….?

Според пресата, брата е взел пари от некав Шошо, тия двамата простреляните са му охранители. Ами ясно е Бащата се опитва да спаси сина си. Вместо да му плати версийте . По лошото в случая е едно, това се случва на оживено място ами ако имаше невинна жертва ???

Аве Тоя Мангал ли е ? На колко е години щом баща му на 42 Брат му на 22 Да не го е правил на 13 Ххаахха

Щото е бил военен! Ако е друг,едва ли ще пише малко и ще го пуснат. Ти изкара че в Амерка е ебати свободията бе колега:)) и ние сме били и знаеме как е:))

Това ли ти е проблема, кой на колко години е, що не ходиш да им светиш, тулуп. Колко момчета и момичета се женят след като завършат гимназия на по 19, стотици. Въпроса е че момчето е спортист, национален състезател, нито е мутра, или дрога или наркодилър. И пак се намериха хейтъри, майната ви нещастници, стойте си в помията и не излизайте от там, и ти най-вече бай коч.

Помня преди около десетина години в Щатите една случка. Млад военен, може би лейтенант, се разхожда със семейството си на кея, и се случва да се заяде с някакъв бездомник, хобото тръгва към него с верига в ръката, на края на която виси катинар, лейтенантчето вади пистолет и го застрелва в главата. Идва полицията, малко писане, малко обяснения, няколко свидетели разпитани, и точка. Военния се прибира в къщи със семейството си, а дрогираното животно отива в крематориума. Дай боже скоро такива закони и в Бг.

Аз Сам за оружие Да може да имаш Закона Не та защитава Полиция ваобще.... Тай че

22 годишен отворко, се обажда на тати до дойде да го спаси ?!?!? На тати детето....милото :-))) А тати в нормална държава трябва да бъде осъден на ефективен затвор

А ти какво би направил когато една банда дрогирани орангутани те сгащят на бензиностанцията, готови да те осакатят?

He тати, a bати...

На друга планета съм виждал. Едните викат за Rangers други за Senators... на една пейка седят и си викат "Наздраве". Тука се стрелят за Левски ЦСКА ... Манталитед ще да е ...

Я отиди на Рейнджърс -Селтик , да видим дали ще ти викат наздраве и дали изобщо ще си тръгнеш жив, ако влезеш с фланелка на единия отбор в противниковия сектор....

Така, както го описват излиза,че двамата ербапи са намерили точно каквото са търсили. Човекът е защитил момчето си.Какво друго би трябвало да направи един нормален баща?

Излиза,че комплексирани то фитболистче е стреляло,а роднините са поели вината.Сакън да не секне западащата му кариера.

Еми ....който е бил там и е видял, повече знае ...или пък познава хората

Някакви цигани се карали и стреляли - голямо чудо.

Какво точно е станало?

Mалоумни хора, безмислени и тъпи коментари. Скачат да те налагат 5 дрогирани олигофрена, които се водят "охрана" разбираш ли. И аз ще имам пистолет ама няма да го пипна и ще ги оставя да ми скачат на главата и да помелят от бой сина ми примерно... Абе малоумници, някой позаинтересува ли се тези "простреляните" кои са що са? Ми аз в тази ситуация едва ли щях да целя и двамата в краката, щях. да се изкуша. първият примерно да е с хедшот...

и едно е сигурно, тез двамата вече съшити никога повече няма да са такива ербапи, там някъде в линейката към ВМА се изпари не малка част от "тарикатлъка им"

Който дължи пари и не ги връща е за бой

Ти що не ходи да се направиш и ти на голям побойник бе мишок? Има и трето легло свободно в болницата, А долу в мазето под отделението има и други легла, ама в хладилник... Всеки си намира майстора рано или късно, или си намира това което търси. Крайно време е такива псевдо "охрани" " бизнесмени", "лихвари" и тем подобни маймуни да разберат че все пак годината е 2022 а не 1992

И според теб 1, какво търси този, който взема пари и не ги връща?

Въпроса е след като ситуацията е била опасна защо не са викнали полицията а са викнали баща си? Явно са имали достатъчно време и е можело да постъпят по друг начин.

Момчето е чорбар, нормално поведение.

Ама верно левскарите сте големи дебили.

Бащата Цецко и на 20 години вече има две отрочета!!! Цигани та дрънкат!!! Освен това намесена и фолк певачка !!! Класика в жанра : футболист и чалгаджийка ,а за гарнитура : стрелби с пистолет !!! Потресен съм ,но.....не и изненадан !!! Както се казва : No comment!!

да вземат в цска да поиграе на тез години...

Не би на бензиностанция стрелЯло :)))

на Барзата си е намерил майстора. Тая Марийка половин София я знае що за стока е. Нищо чудно и заради нея да са се стреляли .... Абе кармата съществува ,да знаете.

Стига ни занимавайте с тези отрепки!

Като запалят, съборят китайски ресторант или китайски магазин или арабин Дюнер-джия, ще има Пари и Работа за нас, българите... Трябват ПРОТЕСТИ пред Парламента... Всички чужденци- араби и китайци, бежанци, мигранти, трябва да ПЛАЩАТ 10 пъти ПОВЕЧЕ от българите за ТОК, за да е ниска цената за Българските фирми !! Араби - ДЮНЕР-джии и китайски ресторанти и китайски магазини, също трвба да плащат АКЦИЗ и 10 пъти по скъп ТОК..... За украинските бежанци, може да се направи ОТСТЪПКА да ПЛАЩАТ по- малка ТАКСА, в сравнение с арабите и китайците, Но и украинците трявба да ПЛАЩАТ месечна такса, например 5000 левва, ако искат да стоят в България. . А араби и китайци- по 50-100 хляди лева.. Иначе, да се махат !!! ВАЖНОТО е за нас, БЪЛГАРИТЕ да е ЕВТИНО и да живеем добре...

Интересно, до вчера всички коментираха как трябва да имаме оръжия за законна самозащита, а сега, когато човека е стрелял да защити сина си, всички ревете. Аз лично ако изпадна в подобна ситуация не бих се замислил да изпразня един пълнител по някаква група наркомани дето ме е нападнала.

на футболиста Тодор Барзов, но явно майка му е залитнала по ромската клонка

озлобени хора. Така изглеждат. Ама Запада и други диваци толерират получовеците дето доставят зрелището "футбол". Едни милиони, едни безумия. И младите имитират възрастните гневни агресивни изродяги. Милионите им са сиренцето в капана за мишки.

Ние сме Ромови, а не Йомови. Навремето си сменихме фамилията, но цвета на кожата си остана.

Банкя, чалга, футбол и... Цецко...

Тези са мангали.

Селяни, футбол и чалга водят до такива неща.

И аз имам законна гаубица с гумени снаряди. Изваждането на какъвто и да е пистолет не беше ли подсъдимо, питам за един преател. ;-)

"наследствен" някакъв си у нас и превъртелите му роднини помислили се за полубогове. Ей за тва няма да се оправим. Докато не пречупим тоя тъпунгерски принцип "мои-твои" и "ти знаеш ли кой съм аз/кой ме праща!" няма да прогресираме не само като нация ами и като човеци.

Кастите и клановете са генетично закрепени в населението тук. Не сме холандци или други по-напред(ъ)еднали нации, все пак.

ГоооУема новина

Цецко Йомов... Ма кви са тея имена, кви са тея фамилии...