Георги Харизанов осъди прокуратурата и на втора инстанция за "Напоителни системи"

Шефът на тв "Европа" е получил 16854,23 лева обезщетение, което ще бъде "инвестирано в подпомагане на проекти, свързани със здраве и спорт"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

очаква се да бъде с такава биография.Тиквата придира в ГЕРБ само изроди с такива биографии.

Браво на Харизанов.

Престъпник отвсякъде! Не знае какво ще му дойде до главата!

В България, мафията си има държава.

Георги Харизанов беше директор на "Напоителни системи" през 2011 г. по време на първото правителство на ГЕРБ, но през 2012 г. беше отстранен, след като стана ясно, че няма висше образование, а покрай скандала се разбра, че преди години е бил осъден условно за изнудване и срещу него има разследвания за кражба и закана с убийство. Е , сега същият този , като солоташак на Борисов е Политически "анализатор" и директор на телевизия Европа.

В цялата страна бяха назначени калинка в "Напоителни системи", които ги разпродадоха. И къде отидоха парите от това?

Е как ще го осъдят , като е приятел с Диктатора и Гешев ! За кокошка няма Прошка за Милиони няма Закони ! Ех Българино , Българино , тъпо Балканско животно си !

Лозан Панов е проклятието на съдебната ни система.

Я да видим фактическият състав какъв е: 1. Неграмотна калинка заема висок пост и се разпорежда с активи, в т.ч. финансови, материални и човешки. 2. Калинката злоупотребява, ау, ама вие сериозно ли, как е възможно това. 3. Съществото по т. 1 правомерно е отстранено, ама нито възстановява щетите, нито посещава бай ви Ставри. 4. Съществото осъжда държавата и сега данъкоплатецът ще киха кинти, а съществото ще ръзи мозъци като медиен управленец и несправедливо обвинен. Нещо генерално е сбъркано. Приятен ден.

Потърсете в гугъл: "Какъв политолог е бившата „калинка“ на ГЕРБ Георги Харизанов?"

Физиномията,обличането и начина по който говори,дават представа за къкъв човек става дума.Биографията му е уникална.Жалко е че и в другите партии има такива личности и затова,България е в това положение в което се намира. Повечето от политическите анализатири са необективни и са привърженици на някоя партия.Политиката не е професия нито наука която мже да открие нещо ново.Повечето от актуалните политици са неусяли и провалили се в живота и са дошли в политиката,да лапат от държавните ясли. п.с. Колко обективни могат да бъдат Нашите национални телевизии, постоянно натрапващи ни такива като Харизанов за анализи?!

в кръчмата може и да не е престъпление, но да бъде назначен за Изпълнителен директор на голяма и значима компания човек без образование си е наглост. Този е същата калинка като калина Илиева. След уволнението му се преквалифицира в политически анализатор и даже стана директор на телевизия . Дали е заради енциклопедичните му знания ?

Същото (познаващите ме едва ли са изненадани) ще бъде инвестирано в подпомагане на проекти, свързани със здраве и спорт - за спортен автомобил не ти стигат, Жорка, така че бих предположил почивка тук, разходка там...

Дали правилно съм разбрал?!?! Този паразит е оглавявал напоителни системи без висше, което ще рече, че е имал някакво средно! Та, този боклук днес,продажните медий ни го натрапват, всеки ден, като политически анализатор!!! По чиста случайност, това нищожество всеки път защитава яростно тиквите!!! Защо ли?!?!?! Ами той е една от стотиците им калинки! Забележете,кой е бил прокурор.... Петьо еврото... Не беше ли той човека на каскета?!?! Каскета, не е ли човека на Боко?!?!

Баси герберасткия неграмотен боклук е тоя!

За кво те биа бе кенеф ? Еврото от там трябваше да тръгне , и присъдата ти е вързана в кърпичка , а ти даде някой лев на прокуратурата и затова обвинението не е издържало .

Класически ГЕРБав Боклук на точки.

Мале, троловете как бързат да изчукват стинки. Брях, не е ли Харизанов Гьобелса на ББ в пропагандата? Дружка и съветник на Слънцето Бойко? Че той нямал и погарникарско образование, пък акъл дава

А от къде напоителни системи взимат пари да платят глобата? От държавата! А държавата от къде ще вземе сега пари да плати на този човек обещетението? Познахтееее... от нашите данъци! Че от къде другаде. Крайно време е да се спре тази порочна практика, като някой е допуснал грешка, да си носи той отговорност, да плати с неговите си пари или ако няма средствата, възможно най-строгото наказание и да се маха. Това е същото, като тази комисия за защита на потребителя, аз ще си купя по невнимание нещо с изтекъл срок за годност, ще го изконсумирам, после разбира може да имам сериозни проблеми със стомаха. Ще подам оплакване до тях. Те ще идат, ще наложат акт на търговеца, който продава продукти с изтекъл срок на годност, но познайте какво? Държавата ще прибере парите, за мен обещетение - няма. Най-много да ми върнат парите, и това е.

А, то тепърва ще има вълна от обезщетения! Стотиците уволнени от Хунтата и Канадеца с лекота ще спечелят делата.

Харизанов от години не е шеф на "Напоителни системи"

Гербавите, дори когато не са на власт, намират начини да доят Българската държава! Море да имаше един свестен главен прокурор, този олигофрен щеше да изгние в Софийския централен!

И свестен съд ще трябва