Георги Гергов: Възможно е управление на БСП, ГЕРБ и ДПС

По думите му даването на мандата на БСП беше унижение с цел PR на Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя като какъв го интервюират?

И тоя е с 200!

Подлога на БАЙ-ГАНЬО си ти.

Свинаря Ивайло па се е изходил неподготвен!!!!

Селски боклук.

Това е тъжната истина за вредата от нинова за цялата партия.

Значи, всякак ще се изкълчите, мам*ка ви

От свинар толкова...

Тая дебела масонка торба с гомна... "момчета" така да се обръща към чираците там дето му лапат пишлето

Тоя маймун и с дявола ортак ще стане само да има далавера Само отвън червен иначе вътре бял

Отвътре е кафяв по-скоро

БСП, ГЕРБ и ДПС и за това със сигурност може да очакваме възраждане на БКП!!! Ха, дано, но надали, че така са се раздалечили че и при пълната им консолидация възраждането на БКП в предишния й, позната и приемана от хората, вид е невъзможно!!!

Тоз не живее с идеите на социализма . Обича парите повече от майка си . Да вдигнем данъците на такива . Все пак теле на обед не може да изяде сам .

Доказан ортак на крадеца и лъжеца борисов!

Свинар с костюм!

БСП няма да влезе в управлението с провалена партия като Герб.

Изпята песен сте вече. Времето ви мина.

Гергов е предател и корумпиран самозабравил се.. БСП потъва заради такива като него!

Много им се иска на дебелите шопари да докопат парите.Но май си правят сметките без кръчмара зад океана.А той е решил , че париците на тези юнаци са червени и поради тази причина трябва да бъдат секвестирани и дадени на правилни , наши хора.Всичкия проруски капитал у нас трябва да смени собствениците си.Смрадливите резняци искали доказателства за Магнитски.Кои са тия жалки боклуци , че някой да се съобразява с тях.Щом са решили да ви отсекат зелката никой не може да ги спре.И се молете да не резнат зелката на проскубания ви сокол

Възможно е, но не е препоръчително, защото народа този път ще ви избеси и изколи в самота НС! И никой и нищо няма да ви спаси от народната любов. С радост ще ви разпорим дебелите търбуси!

Герб не би се обединил с БСП и тяхното недоразумение Мунчо Радев

Този май е объркал десетилетието

Гениалният Ботев ни завеща, СИЛНО ДА ЛЮБИМ И МРАЗИМ – да обичаме БЪЛГАРИЯ повече от живота си и да мразим враговете й повече от смъртта.

Бълнувания на един политически труп и бъдещ клиент на прокуратурата...

А САМО ГЕРБ ! Ясно, ГЕРБ са единствените които могат и знаят как се управлява държавата.Те го доказаха и полека,ще изтече още малко време и това ще се разбере от целия народ.

Така е,показахме на всички поцинковани как се "управлява"

доказаха единствено как да се краде. Те са враг номер едно на България.

е това говедо от снимката? Защо не е разстрелян до сега?

Това не е говедо, а свиня.

“Възможно е управление на ГЕРБ, БСП и ДПС…”. Това хората няма как да го допуснат, защото българите по душа са доверчиви, но не са идиоти. ГЕРБ се оказаха една фашизирана бандитска организация, която осъществи геноцид спрямо българския народ. По време на нейното управление, стотици хиляди българи умряха преждевременно от мизерия, болести и липса на добро здравеопазване и лекарства, Дори и поробител не би ограбил страната така, както я ограбиха ГЕРБ. БСП освен празното говорене, друго през годините не направиха. Когато ГЕРБ се подиграваха с Конституцията и приемаха закони в интерес на престъпниците, БСП си остана в парламента и фактически им помагаше. Когато миналото лято младите хора излязоха на протест, БСП не ги подкрепи. През последните месеци не направиха почти нищо за съставяне на редовно правителство. ДПС по начало са една противоконституционна партия на етническа основа, чийто лидер дори не знае коя е родината му. А Гергов ни казва, че като гласуваме за тези, те щели да поемат управлението на съдбините ни. Няма да има нищо по-жалко от това.

Да не би ТИКВАТА да е избрал тоя за кандидат на герб за президентските избори ? Аз мислех че ще Данаил Кирилов с вице Фидосава,а то

Няма да стане, повечето хора не искат ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС или ДБ, защото всички участваха в грабежите на държавата. Именно затова са новите партии ъ и политици за да изритат старите ,а те са за прокуратурата. Не стане ли това, гарантирано е че ще има избори на всеки четири месеца или на всеки годишен сезон Ха,Хааа

УРОДИТЕ на държавата

Уродливото лице на бкп е герб.

Аз и моето семейство ще подкрепим ГЕРБ!

И ние!

Ние също.

Всички тъпи ,неграмотни,с купени дипломи калинки и мангалите,ще подкрепят герб

Можеше в предните два парламента да си управляват трите глави на ламята ДС-БКП. Кое им пречеше? Нека да позная - Христо Иванов :) :) :)

Смятай колко са отчаяни щом вече открито говорят за коалиция. Първо Данчо Ментата, после Гергов, сега чакаме политическите проститутки от ГЕРБ.. Но тая коалиция я обявете предизборно, за да е ясно на хората, които гласуват.

Точно ГЕРБ никога не са правили безпринципни коалиции!

Аа не. Няма как да знаем дали е възможно управление на БСП, ГЕРБ и ДПС, тъй като не знаем как резидентът и служебното му правителство ще подредят изборните резултати за предстоящата поредна за трети път подмяна на изборния вот чрез измамното машинно гласуване. Такова е положението. Измамническо!

Така е, машинките са манипулирани!

Отдавнашна мечта е да се обединят трите крила на БКП. Управление на гербспдпс има само един проблем. Кой ще го играе ролята на опозиция както 12 години до сега. И кой и как ще обясни на малоумния им електорат, че са пълни малоумници и баламурници, които направиха една шепа мутри, престъпници и ченгета милиардери?

Не плачкай :)

Гергов плачка, Хамид Хамид плачка, Боко плачка и това е само началото ;)

Гергов е прав. Нужна ни е националноотговорна коалиция! И да изметем протестърските подлоги на олигарси!

Призоваваме всички пенсионери да не гласуват от сега нататък. За пореден път се погавриха с нас. Идват месеци с непосилни сметки са отопление, които ни обричат отново на студ.Помощите за отопление се раздават по неясни критерии и затова нека пак римляните да изберат управници.Ние - не! Нека бъдем солидарни!

Ма не хваща дикиш :)

Всички ще гласуваме! Иначе боклуци като Чери пак ще успеят с купен вот да вкарат бандитски партийки като ИБГНИ!

Този път ще се разбере , че ни омръзна гаврата с достойнството ни. Не ни чакайте, нито партиите, нито президентите.

Предаде БСП и Нинова за десетки милиони "подарени" от Б.Б. шрез община Варна за една дупка... Нинова е крайно време да се оттърве от ПРЕДАДЕЛИТЕ от ВЪТРЕ, те ДЪРПАТ БСП надолу...

Човека е напълно прав!

СВИНАРЯ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ???ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ???

С подкрепата на Б.Б. намята с десетки милиони от Дупката във Варна .. Дупката все още си е там а милионите в джоба му на Гергов- целят му е отстраняване на Нинова! И коалиция ГЕРБ, БСП и ДПС...да си крадат на спокойствие!

Гергов е милиардер!

От партията на властта, но св води червен лидер. Началният си капитал получи от БСП през 90те чрез земляка со министър Танев , когато окраде дадени на страната чужди помощи, после се правеше на седесар, големите активи получи на безценица при царя и тройната коалиция като комунист, а Боко му раздаваше милиони от банката за развитие и му изкупуваше имоти на завишени цени да го спасява. На местно ниво управляваше Пловдив 2000-2010 в триумвират с прокурора Росен Димов и кметовете Чомаков и Славчо Атанасов. Почти всичко придобито от него е по незаконен начин, но не е пипан , близък е до Цацаров , който си правеше срещите в ЦУМ. Пълен батакчия, освен свинекомплекса в Маноле друго не е развил. Всичките му активи са ипотекирани по 10 пъти , Боко го спасяваше чрез банката за развирие. 2016 му даде кредит за Слънчев ден, през 2018 даде кредит да се изкупи Слънчев ден. Общо 120 милиона да го спасява,плюс 60 милиона от Община Варна да му изкупи имот , ккойто и без това не може да застроява,на десеторно завишена цена. .

толкова сте смешни и жалки в това подобие на държава че просто вече нема накъде... хората отстрани ви гледат и даже не се смеят а само се чудят... след 30 и кусур години сте точно там откъдето тръгнахте ако не и по-назад... сичките изброени засъвместно управление партии са все създадени от бкп и са филиали на дс която реално контролира всичко както и преди 10ти... а най-жалкото е че даже не го разбирате

Как се купува ЦУМ ? Как Пловдивският панаир става " частен " ? Как един гьол струва 60 000 000 лв. ? И още много чудеса в " кочината " ?

Този човек би следвало да се засрами и спре с публичните изяви. Отвращава хората, само като си покаже зурлата. И айде няма нужда да защитава Слави, че бил неразбран. На крив х*й, вълната му пречи.

Мунчовщината,която ни завладява!

Този нафталин откъде се изкопа? Много се радвам как някой на преклонна възраст за активна политика или простии съждения, хвърля изказвания от типа "аз имам нужния опит да коментирам"

Тези старци като Гергов Борисов Доган Трифонов и. т. н. са вече развалини!

Старците в днешно време, доста млади и красиви онождат. Нали все сте за паричките, та и ти ще си минеш по реда.

Да си дойдем на думата. Всички крадци от статуквото. Буци бил ми пазил от "комуниздите,". Долна сган

Ивче, ами кой го докара до тук, а? Некадърност та на платените птотестърчета. Нали се сещаш сега, че тези от статуквото, няма хей така да подаря властта на мунчовите тъпаци. С Мунчо Курни изчезва в небитието.

ТОЧНО ТОВА ОЧАКВАМЕ!!! ЗА ТОВА ГЛАСУВАХМЕ !!! И ЗА ТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ !!!

нема лошо.. то чичко сталин беше казал, нека си гласуват хората, не е важно за кого гласуват... та и тука така, вие си гласувайте, те кат решат и се разберат кого да сложат и кво и как да си поделят, ше обявят резултата от гласуването

Това извращение , ако стане аз ще си сменя Българското гражданство ! ЕпАСИ боклуците !

по-добре късно отколкото никога... успех с новото гражданство каквото и да е то, все ще е по-добре

Бегай бе! Не ни трябват черепарски подлоги!

ГерБов си го каза ясно в края на предаването. 30 милиарда евро чакат хората и всички трябва да са на софрата. Герб, Дпс и Бсп ще си направят правителство и ще си крадат дружно и весело. Честито ви Българи!

Като се правите на чегъртачи, това се случва. Тръгнах те с лъжи власт да взимате, но ви лъснаха омазаните задници. А ДПС много нахитряха и с дрисльовци няма да се занимават.

През 90-а видехме БКП разцепена на фракции. Сега че видим БКП обединена. Това е добра новина. Избирателите по-лесно ще се ориентират някак.