Коментари - Георги Георгиев: Само в "Люлин" се ремонтират над 50 000 кв.м тротоари - колкото доскоро в цяла София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е къде са тези ремонтирани тротоари май са невидими.Ннашия е от 1980 година .А улицата е Н .БЕЛОВЕЖДОВ

Още един човек администрация за да бил следял как се изпълняват ремонтите. Тея ремонти 20 години ли ще се правят че да трябва постоянно човек на заплата

Спрете да се хабите. Както и да напишете 2500 квадратни метра или в дециметра или в нано кубически милиметра, това което пишете са равнява на плочките на 30 средно големи бани с коридорите. 50 000 квадратни метра плочи не пряват промяна нито на инфраструктурата нито на впечатлението ни, че нищо не правите. И не ви ли е срам да се снимате под такива постни заглавия, които нямат никаква добавена стойност за хората, които ви плащат заплатите. Пълна гявра и посредсдтвеност.

Неюал шанс за кмет, Жоре, нагледахме се на гра ителската ви гербава некадърност. Тротоари правели, смех...

Новите тротоари гу правуте също без мозък, лато старите! На Т. Александров до вентилационните тръби на К. Величков преправяхте тротоара заради образуваща се на него локва. Познай! Заради макоумните цигани, които го преасфалтираха с обратен наклон, локвата си е пак там и след това! Така че вие само усвоявате пари, за да правите след това с вашите некадърни фирми по 100х ремонт на ремонта на едни и същи места!

то в гето Люлин само 2 тротоара са толкова, каквито са широки примерно по Т. Александров. Така че стига се хвалил и си правил пиар, разбрахме, че ти ше си гробарския кандидат. За 8г. нищо не свършихте, сега се вдигнали обшествено мнение да обръщат! А пък шахтата на К. Величков и Т. Алвксандров вече 3ти път е за ремонт на ренонта, откак гербавите ви ръчиици я пипаха с островните спирки! А тея от Софиянски си стоят и не пропадат! Като си тръгнал да се хвалиш, кажи си и това!

Да дойде тоя капут да се качи наметрото в сливница когато е валяло..да го тура на лелЯ му глупава

Абревиатурата на ГЕРБ е: Грабежи Европейски Рекет от Бойко Мотото на мутрите от Герб е: Да направим един ремонт на нещо да го обявим за 12 милиона примерно , а всъщност ще го направят за 800 000 лева! Ей така са им всичките ремонти на тия изверги от Герб в страната! А и да не забравим.. правят ги така,че след 1-2 година макс пак се налага основен ремонт!!! Невиждани грабежи ни приложиха тия престъпници!!!!

Е то това трябваше да стане още преди 20 години.Софиянци ми се дуят колко са напред а доскоро нямаха 100 метра прав тротоар.Да облагородят малко че е срамота.

Че ако си мислиш че новите ще са прави... За справка паветата пред народното събрание, или тротоара по графа ...

Ама като дойдете “на Софията” прескачате релсите да не ви хване ток, селяндур смръдлив.

Че к'ви тротоари в Люлин? Кой ходи там???

Тамън ги оправиха да може да се ходи и сашо хиената остана с един крак

София и тротоари......този ме спука от смях, че то тротоарите се ползват предимно за паркинги на коли и това никой не е в състояние да промени в третия свят, в който живеем!!!!!!

"... на една страна захвърлил пушка на друга сабя на две строшена... " "...На една страна захвърлил кирка на друга кофа на три парчета Двама попушват , трима си приказват и всичко туй е за отчет на кмета !... "

А кога ще разширите метрото? Може би когато спрат да ви бутат някакви "по-приоритетни" проектчета от влиятелни бизнесмени?

Какво разширение, ти до ваше село ли искаш да ходи?

Вместо очаквания пробив под бул. "Царица Йоанна", "Метрополитен" обяви конкурс за нова станция при "Бакърена фабрика".

Да е сънувал, но в Люлин не съм видял два квадратни метра третият, ремонтирани! Гоше, и Зеленски лъже, но с малко повече мярка!

Аз ремонт на тротоари в Люлин не съм виждал Тук таме на кръстовища по малкит улички да И що трябва да се съобщава ? Нали тва им е работата ? Поздравления ли иска ?

Гоше, като минете и нашия квартал, тогава имате един глас от мен в подкрепа за кмет на София.

Това просто не вярно. В Люлин няма и 5 м ремонтирани тротоари поне от 5 години насам. Престанете да публикувате неверни данни.

Този подход не го разбирам. Да се хваля сам. Очаква се благодарност или адмирации, за това, че някой си върши работата на която е назнаен (избран или поставен). Тов ти е работата ганчо. Въпросът е дали си направил достаъчно за тези години и защо само преди избори можеш да работиш?

А в центъра на бул.СкобелеВ между цар Асен и петте кьошето

ГЕРБ в София сте пътници.

Е що чак сега?

НАГЛИ ГЕРБЕРСКИ ПОДЛОГИ!!!! ОБРАХТЕ НИ!!!!!! СААМО ЛЪЖЕТЕ И КРАДЕТЕ!!!!