Генералният секретар на ООН: Бушува вятър на лудост

Антониу Гутериш предупреди, че се налага чувство за нестабилност и взривоопасни напрежения с висок риск за погрешна преценка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този да се замисли за първопричината за тези конфликти!

Това неокомунистическо протеже - Гутериш, не се ли сеща, че никак, ама никак не е добре, генералният секретар на ООН да говори за споразумения на "ключови държави", с което доказва цялото безсмислие на тази организация? Дето уж всички били равни, дето се зачитали мненията на всички страни и т.н. и т.н.? Що не каже нещо, как точно всички "ключови държави" нарушават решенията си? Конфликтите в Северна Африка и Близкия Изток не започнаха ли с приветстваната и подкрепяна от ООН "Арабска пролет"? Без Ирак и Афганистан, където съществуващите вече конфликти се засилиха след "пролетта", предизвикана от САЩ на Обама, с подкрепата на Франция и Великобритания? Уви, навлизаме яко в период, много подобен на 1933 година - малко преди ВСВ.

За "агресор"..иранците ще ви коригират вас

Този сега се сети за нарушаване на Съвета за сигурност. Малоумници. Къде бяхте когато НАТО бомбардира суверенни държави без те да са го заплашвали и без решени на СС на ООН. Списъка е огромен. Разрушихте цветущи държави и сега хленчите. Гадни манипулатори

говори за Сирия Либия за всвкви глупости само не и за истинското зло с оранжева перука което отмени всички споразумения за ограничаване на използването на всякакво оръжие, което се изплю с агресорска злоба и надменност и на споразуменията за ограничаване на въглеродните емисии щот щял да бори въглеродния диоксид с глобално пръскане на милиарди тонове оксиди на тежки метали от самолети задвижвани от пентагона

бушува ветър на безполезнос на оон.то. и те така.

Къде се казваше, че "Истината ще ви направи свободни"?!

Нещата са прости , лудите говеда от Америка да спрат да финансират всевъзможни терористи джихадисти като тези от ИДИЛ -Джихади Джотата и Ислями Мюслита от ал-кайда и по света вече няма да вее вятърът на лудостта на лудите говеда!

Да, да-а, най-добре ще е да запише песничка. Това поне ще е нещо реално !

Няма как да се уважава нищо вече, което ООН прави, след като мълча като трътка, докато САЩ с подкрепата на пуделите им от ЕС погазваха всякакви международни норми, като унищожаваха Ирак, Либия, Сирия... Къде е ООН, когато САЩ против всякакви международни норми, убиват висш представителн на една държава на територията на друга, като най-елементарни престъпници, ООН да поговори за вятъра на американската лудост?

комуниста Гутериш му бушува вятъра на лудостта в празното му пространство (главата му). Той и предшествениците му превърнаха ООН в най-корумпираната и провалена ОФ организация в световен мащаб!

"вятър на лудост бушува на Земята" А, тук няма лудост. Има елементарни човешки алчност + агресия. А ООН-то да се премести от най агресивната страна на Земята. Мястото му не е там, самата страна също няма място в ООН.

Ама хич не са "нормални" и хич не са "човешки". Пък ти се пръй на "експерт" в очите на слепите.

Краварите искат да краднат все повече и повече отвсякъде! Играят си на войници пред портата на Русия... Какво очаквате да стане в такъв случай?

Чиче, шеф си на ООН и единственото което правиш е да даваш пресконференции. Я по-добре запиши песен с призив към световен мир.