Генералният директор на ОЛАФ похвали България

Виле Итала пристигна у нас за среща с премиера Бойко Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перезвоните мне пожалуйста 8 (495) 248-01-88 Антон.

прилича на статия от Работническо дело отпреди 89 та.

похвали ли го за европарите, взети за къщите за гости! И това е най малкото от отклонените пари от еврофондовете,! Иначе всичко е точно!

За 6 гласа в Европарламента кви милиарди се изливат тука, какво жумене, какви чупки....

Шефът на антикорупционната служба на ЕС хвали най-корумпираната членка. А някви михлюзи разправят, че ЕС щял да пребъде 1000 години :) :)

Ето кой толерира корупцията в България, приятелите от ЕНП в ОЛАФ, иначе няма да имат гласовете на ГЕРБ в ЕП.

Много им дреме на българите как се хвалят помежду си разни измекяри:(((((( Освен ежедневни софри на чужд гръб, отделно от мангизите в джобовете от такива индивиди нищо добро полезно практично няма как да очакваме..

Всичко е наред, а макарона все крив - Шенген се не види. Поне хонландеца беше по честен и със сини очи, та си го каза човека. Цъфтите но дали ще вържете ще решим НИЕ.

ОЛАФ похвали ли ни за големите тераси и частните асансьори?

Шефът на Олаф от какво е впечатлен? Че в държавата, официално с най-голяма корупция в Европа, няма нито един политик осъден за корупция? Май от Олаф трябва да се почне, пък Бойко по-после...

Завели са гио в някоя къща за тъща, на някоя сауна на някоя тераса и той е останал впечатлен.

И тия от ОЛАФ са ми ясни вече.... Същите като нашите КПКОНПИРИ. Явно всички са в схемата.

Ще му предложат мъни,за да не спрат кранчето!!!!!! Това,което е написано е пълна идиотщина.Като знае,че всичко е наред,за какъв идва?

Генералният директор на ОЛАФ сподели, че е впечатлен от постиженията на българското правителство в борбата срещу контрабандата и поздрави премиера Борисов. Този или не чете вестници или не гледа телевизия.

Основно гледа какво влиза в джоба му като многобройнте ий такива като него еврогейски дупари..

По-скоро УЛАФ отколкото ОЛАФ!!!

Аз откъде да знам, че това което сте написали е истина. Не съм присъствал на срещата. В наша помийна яма всичко е много хубаво, ако слушаш политиците и техните медии. Това е манипулативна новина.

Защо не коментират на глупака безродник изказването, че Гоце Делчев подобно на Че Гевара се е борил и загинал за свободата на чужди нему народи. Наистина комунист ли си, това е за винаги.

Даже бай Тодор е бил по-скромен по време на социализЪма! Безгранично е бойковото самолюбие и космически е неговия нарцисизъм.

Мани ги тия от ОЛАФ - тези още Гоцето ги надцака със спонсорите!;) Вие ми пуснете видеото на Баце на път за Драгоман, дето се вози на електрокар, че да ми напълните душата;))

Ъъъ?! Електрокар?!

Да, да - тичай бързо в другата новина - току що публикуваха подвизите на Баце като шофЕр на електрокар;)))

О-лаф е бошлаф!

Боко тая снимка и тая статия можеш да я пратиш на баба ти.

Събрали се двама големи лицемери да си мерят лицемерията и какво виждат обикновените хора тогава - прах в очите. Чудя се Лаура като дойде дали така ще и се усмихва момчето от Банкя, което някога е яло филия ръчен хляб намазана със свинска мас, а сега пие уиски на възрастта на дъщеря му, защото ако било по-младо го хващали киселините.

Някой да ги разледва тия от олаф щом ни хвалят значи тия не работят нищо само харчат пари.

Не дойде ли Кьовеши да ги подгони, нищо добро няма да стане

Този ОЛАФ, трябва да е УЛАВ за да ни хвали... Няма друго обяснение.

Последни по всичко не само в ЕС....НО П Ъ Р В И по хвалби и ....ПРОСТ Н А Р О Д !

Стига глупости! Измамите си вървят с пълна сила. Похвалил ни бил...