Младенов уволни бригаден генерал

Разследваният от прокуратурата бригаден генерал Иван Мечков - директор Служба „Военна полиция" при Министерството на отбраната, е отстранен от длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Младенов уволни бригаден генерал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерал Мечков е предател и затова му е отнет достъпа до секретна информация. Той трябва да е в затвора, а не да ходи по партии, сбирки, учреждения и да е постоянно в пресата.

Като прочетох мнага хора познават Правилника на ВП но май не познават ЗЗКИ кои може да издава разрешения и до какво ниво може да зададете въпраса на г-жа Маркова и тогава пишете. А за министър - не Ви харесва защото мнаго хора ще попаднат под ударите то като се прави нещо защо се прави като не се прави защо не се прави и вие сте едни неможе човек да Ви направи добро.

за генерали или за кабинетни лъвовестава въпрос?

Ами така ще пише, сега ще е в отпуска по болест, после ще си вземе редовния отпуск, за да не може още да се води уволнен. Ама, че е освободен така е.....ще видите като му свършат и болнични и отпуски на тази мишка! Така правят мизрниците....иска още малко да паразитира на гърба на държавата....нали му тече заплатката в това време, добре че е до време!

Ричард, KGB, Aurora, някои, pepe, ВМС, браво, !2!, !!!, .. и другите са прави - всеки по своему. Ясно е едно - всеки, който е сгазил лука, трябва да понесе наказанието, което заслужава! Особено тези, които са имали достъп до секретна и поверителна информация!

БМВ-та в розово, купени на 2 февруари, абе вие военни ли сте или педерунгели смотани, мале,мале... И Свинаров шикалкави, че не знае за нищо, ми къф министър си бе, фандък мизерен ?

Абе хора много си мъчите главите да коментирете.Малко по горе някой спомена на набързо пенсионираните генерали.ами оже да почните от генерал Кирчо Куртев--какво стана с него никои незнае ами какво направи пак никой незнае.После другаря генералСамандов- този голям мошенник за какво остана пак никой незнае,Ами Ванко Ддобрев-този пък закакво стои за насиране ли за какво, колко далавери имаше гада му с гад. никой не се запита защо изолираха Пехливанов, ами защото нещо не беше удобен и .........., ами стария Стойков той пък къде се скри милия мишок.Боже колко са още ялии пили за сметка на всички нас.николай Цонев---направил много ами колко взе още малкия хари потърааааааааа ей господа разследващи опомнете се и ги почвайте , че на хората им омръзна.

ЕСТ ОФИЦЕРСКА И ДОСТОЙНСТВО , КОЕТО СТРАДА ОТ ТАКИВА СЛУЧКИ

А Цако Пантелеев защо не е в затвора? Нали той продаваше военните имоти за стотинки?

Не знам какво коментирате, но това го има на сайта на Министерството на Отбраната: http://www.mod.bg/ ако цитирам, ето какво пише там: Министър Младенов не е освобождавал генерал Мечков вторник, 1 септември 2009 По повод излезли информации, че бригаден генерал Иван Мечков е освободен от длъжност от министър Николай Младенов, пресцентърът на Министерство на отбраната информира: Минист Младенов не е освобождавал от длъжност бригаден генерал Мечков. От 26.08.2009 г. до 29.09.2009 г. бригаден генерал Мечков е в отпуск по болест.

мее езикът на тия педали, дето ги свалях в небето над София не ми трябва!!!!!

то вЛондон щото шъ знапйш са света вода ненапита там мафия няма и са едни овчици случайно дето светът им се кротнал в краката за много векове...смешник си ти или лизач на отворено общество - избирай сам)))))

и някакъв пикльо, неслужил войник ще ги спре?????!!!

Докога ще ни управляват неграмотни политици? Реда за издаване на разрешения на достъп до кладифицирана информация е уреден със ЗЗКИ. А там пише, че Военна полиция сама извършва проверка и издава разрешителни на своите служители. Наскоро пишеше, че Мечков бил назначил комисия, която да извърши проверка дали да му даде разрешение! И даже им заявил, че ще подпише протокола, независимо от това, дали му издават разрешение или не! Нека Младенов да кажи - Мечков сам ли си е издал разрешението, или му го е издала комисия? Дали това е проблема, или бившия началник на ВП - Чулев, който не изпълнява нито указ на президента, нито заповед на министъра - вози се на служебна кола на ВП и не сдава кабинета си на новия началник!!! Тия закони за кого са? За простолюдието, а не за генералите, така ли?

Абе те младите са с жълто на устата,ама са много добре подготвени и не са обременени от старо мислене.Не са завършили в Москва и не са свързани с мафията.Това достатъчно ли е?

Проверете и други генерали дето набързо ги пенсионираха.Някои от тях трябваше вече да са в затвора,червения чадър беше на главата им.

Въпроса ми е именно до ЗАКОНА обикновенните военни и цивилни служители(повечето на МИНИМАЛНА заплата) от БА -трябва на 3г. да дават от себе си между 60 и 100лв. за издаване(проучване) и един месец обикаляне между институциите за да получат просволутото разрешително и после не получават нищо като допълнително заплащане за работа с документи с гриф.....а нашите стари и нови Депутааааааати след издаването му получават по една минимална заплата като добавка към заплата .......ех, Българиоооо,новия министър е срам за БА,толкова глупости за толкова кратко време нито един военен министър досега не е правил.- всичко е прах в очите на ехалето .. и само някой бушонот долните етажи ще изгори ...далаверите с други..но за тях никой и никога няма ги обавят! тези са по-страшни от тройната коалиция.

Министър, ти си срам за българската войска. Как можа ББ да сложи най- големият малоумник за военен министър. Срам за България!!!

Виктор, прав си за келеша и за генералите. Не се надявай, обаче ББ да оправи нещата, защото той е от измислените генерали и заиграва яко с келешите.

Време е вече Младенов да стане генерал-може би с този акт си осигурява бройката.Нищо ,че няма дори реднишко звание.Хайде Президенте,какво още чакаш?

При толкова голяма армия нито един генерал не трябва да има.Най-много майор.Ето Кадафи вече 40 години е полковник,а тука Сульо и Пульо станаха генерали, а пък полковник Лили Иванова се равнява по звание с либийския президент.На гол тумбак-чифте пищови/български патент/.

Ако се съберат достатъчно доказателства.... НЯМА да се съберат!Щом аз,който съм никой,знам това,значи,че НЯКОЙ го знае още по-добре.

Наистина този е прекалил с правомощията си. Но има и други по-опасни - тези които са с руските академии и за жалост все още не са си променили чипа и мислят по старому. Още по лошо е че и езика на НАТО не владеят (ако го владеят - то е само на хартия). Те защо са все още в строя? И до кога?

Бе, ти виждал ли си индустриална държава? Или си ходил само до МК Кремиковци?

Някой да напомни на любимеца на Надка, че пенсионираните генерали командват навсякъде.

Тия комунистически генерали ни закопават всеки ден - ринете с голямата лопата!

Има нарушение на закона. И то ачик-ачик. И в случая няма никаво значение дали са щели да му издадат допуск или не. След като е сгазил лука - ще си ходи. Даже нещо повече. Не само уволнение. Или там номера с пенсионирането. Дисциплинарно уволнение и съд. Без 20 заплати, без всички екстри като пенсионер. За назидание на останалите. Да знаят какво ги чака като сгазат лука. Ама те съвсем се бяха самозабравили - нали са нашите на власт все ще ни оправят. Е, сега ББ ще ги оправи всичките.

Пита се - осъден ли е генералът?! Ако не е осъден, не може да се наказва с уволнение. Тоя Младенов се мисли за всичко след Бойко. Проверка на проверките!

А какво става с оня измамник Стуци ?

До 123 . Благодарение на съветите на САЩ, българия от индустриална страна стана нищо!По съветите на консула на USA предприятията бяха ПОДАРЕНИ от Костов, на комунистите, от средният и висш ешалон!

А що никой не пише, че днес министъра доволно откри и преряза лентата на стола в МО,а?

Тоя смешник ли беше с розовите БМВ-та, на военна полиция! Майко мила, великите ни генерали сигурно се въртят в гроба!!!

Трябва да се чисти държавата от горе надолу.Бойко Борисов добре е разбрал тази истина.Да обезглави мафията по върховете малките глави сами ще паднат.На Борисов му желая успех добре тръгна сега трябва видими резултати.

Браво Младенов ! За да няма допуск другаря генерал трябва да е руско ченге . Вън руските агенти от българската армия !

Симеонов вземете мерки срещу уволнението на генерали!

Щом няма разрешение за класифицирана информация - ВЪН, а които е виновен за това - наказание.Не само да седят в хубавите кресла във ВП и Информацията и да сеият в гърдите колко са важни, велики и недосегаеми, но трябва да се спазва и ЗЗКИ.

Не само този, всички генерали да подпукат. След като е станало ясно , че така нареченото цивилно ръководство върши злоупотреби, то точно генералите е трябвало да ги стопират, но вместо това и те взеха голяма лъжица за кацата с меда. Сега за едните прокурор а а за другите военен прокурор....срам за армията ако изобщо има такава...или е останало само пепел от рози...

има още много генерали и адмирали,които трябва да го последват

Евала, един келеш с жълто още около устата не ходил дори войник може да работи с класифицирана информация а един генерал неможе! Ако има истински хора на честа в армията всички трябва да си подадат оставката и нека келеша Младенов да застане и да пази министерството! Срам за българското воинство! Бойко не разрешавай това! Ще се скапе тази държава съвсем!

Където и да бутнеш, каквото и да дръпнеш - злоупотреби, нарушения, кражби и измами! Ние не живеем в реален свят, а в някакво подобие на общество, сборище от някакви ошашавени типове, които се лъжат и надлъгват, и всички си ходят излъгани, измамени, ограбени, бити, подведени, лично и служебно оплюти и накрая гарнирани с чалга и кучешки вой през нощта! ... Къде е Дейвид Линч да направи един филми за страната ни в прехода - ще стане най-потресаващ трилър, Туин Пийкс ще ни диша праха само!

А какво стана с оня с Ламбото ?

Направете му мечка на Мечков!

фдабадфба

Abe pusnete go Mladenov za 24 chasa novobranka v edna kashishka rota pa da vidim ? A?