17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой защитава ли интересите на българските автори, които качват информация в интернет и систематично биват крадени, защото продуктите не им са с авторски права, а са на свободно ползване. Американските филми порно продукция и музикални продукти и литература са ужасно слаби и не си заслужава нито да ги крадеш нито да ги купуваш. ГДБОБ да се занимават с ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ТРОЛЕРИ които крадат лични данни и ни заплашват систематично и ни лъжат с услуги в интернет, които не съществуват и са опасни за живота и здравето на хората и са вид измама.

Защо само 4 и защо само на ИДИЛ? А останалите терористи! То в Сирия почти всички са терористи - Ал-Кайда, ИДИЛ, Ан-Нусра, Белите каски, Армия на Исляма...

Разследването започва в края на 2015 г....

Бързо действат - не са минали и 3 години още! С тази скорост като нищо ще спрат ислямския тероризъм към 3023 година!

пропаганда кога ще спират?

Българските автори получават стотинки за ползването на продуктите им (ако въобще им бъде заплатено), а почти цялата сума плащана за авторски права отиват в няколко компании, които забогатяват на техен гръб !

и кво стана?

Мижи да те лажем! Западното военно разузнаване разполага със софтуери за гласово и визуално разпознаване, в състояние да индентифицират и локализират много бързо терористите, които се свързват с интернет или използват телефонните мрежи. Същото важи и за Израел. Всички данни от електронните устройства свързани онлайн , са лесно достъпни за тайните служби , докато камерите и микрофоните на компютрите , таблетите и смартфоните , използвани от терористите , могат да се превърнат в техни очи и уши. И въпреки това ги оставиха толкова време да си набират доброволци чрез интернет! Немският журналист който живя 10 дена при ИДИЛ - Юрген Тодерхофен се е свързал с групировката чрез Фейсбук....

Американското порно било слабо, казваш ... Да разбирам ли, че качваш собственото си порно и се надяваш на пари от това?

Ако са на арабски, значи всеки, който го е учил в джамията, трябва да бъде екстрадиран от нашата земя, където си пишем на кирилица. Пишещите на шльокавицата - и те да си избират приемна втора родина, но не и да ме затрудняват с липсата на легализиран превид на чужди за нас азбуки.

Тиквата, за да ги разбие! Той ги разбира тия работи - сървъри, мървали, външен дълг, икономика, книжки.. Абе, образован е тъпака!

Аз се чудя защо не работят сървърите на НСБОБ, а то ето каква била причината.... Мерси за полезната новина.... То всички радикализирани VPN водят към 7-ми километър..... на излизане от София, У лево... :)))))

Супер-Явор да не е убил някоя камила?!

Собствениците на тези сървъри да се скопят и да се изселят в Близкия Изток