Коментари - ГДБОП разби престъпна група за сексуални услуги, трима са задържани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е тавана на Рашковите възможности!

Там още не бях ходил. Жалко...

Да питам, да, виновни са организатори и сутеньори, но какво да кажем за "труженичките", те са чисти като сълза, нали..., освен с венеричните инфекции и никакъв морал, но на кого му пука...

Ако не са били женени, не виждам изобщо морален проблем. Платена услуга като всяка друга. Просто масаж на определени части от тялото. Какво неморално има в това?!

Проституцията трябва да се узакони, регламентира и контролира. Но тогава от къде ще печелят необлагаеми приходи такива от ГДБОП, ДАНС и всички други, осигуряващи чадър над тази доходоносна индустрия, за която всички знаят, но се правят, че не я виждат.

Ами то като работят само с проститутки , дилъри и подобни отрепки , накрая се вливат в техните редици. Да не са по-тъпи от тях , я.

Смях Смях Смях... какъв ГДБОП,какви акции в АЛО бг има само за София 800 обяви ,които са недвусмислени в предлагането на секс....смешници

титани! пребориха престъпността, стигнаха до К*рвите, които са заплаха за нацията

Идиоти, не закачайте ебането, само то ни остана.

Абе оставете ги на мира курвите. Ние какво ще правим сега със нашите скучни крокодили-жени в къщи? Живота е по интересен когато има трева, уиски и курви. Съвсем ни загонвате в девета глуха. Ами то вече нищо интересно не остана.. Освен да хванем Бойко, да го намажем с катран, и да му забием едно голямо перо в дупето и да го гоним по неговите магистрали с РейнджРовер. Нищо друго интересно не остана в цирка наречен България

Е,защо секс услугите да са престъпление,след като има търсене,корупцията,моноплите,злоупотребата със служебно положение,и със държавна и местна власт са истинските престъпления!Във Патая и Банког секстуризма си е нещо нормално и никой не закача проститутките и травеститите

Проституцията в Тайланд е забранена и наказанията за това са в пъти по-строги от тук. Съвсем отделен е въпросът за корупцията и защо не ги закачат. Същото е и тук - хиляди подавани сигнали за тутки по околовръстното, Сливница, Ало бг, Адам и Ева, еротичните клубове, дискотеки, барове и откровени бардаци - резултатът е нулев. Защото всички по веригата облажват.

Няма работа за хората ,затова мъже и жени се продават за пари.

Защо ни дават подобни новини ? Що за идиотия ? Нета е пълен с обяви за всякакъв вид сексуални “усуги” , а специалните ни части открили ОЧЕВАДНОТО !?! Що за “разкритие”? що за “новина”?

""По неофициална информация той е знаел каква реално работа извършват "масажистките". Предстои да се вземе решение от разследващите и прокуратурата дали ще му бъдат повдигнати обвинения.""" Ама защо се затрудняват да му търсят някакво подходящо наказание ,най-добре и значително по лесно е да го похвалят.

Разбирам те напълно. Е, аз съм само с едно висше и 5 чужди езика... ама нямам п...а. Хората това търсят и за това са готови да плащат. Търсенето и предлагането определят цената. Това е положението.

В натура ли е взимал наема?

Е, какво толкова ? Човека се бори с терористите по нестандартен начин. Заразява ги със сифилис и трипер и така ги неутрализира. Това си е 'специална операция' отвсякъде. Рептилите, например как ни унищожават с вируси и ваксини ?! Вече пушките не са нужни.

Оставете хората да се е@ат на мира, бе..

Както може да се очаква, МВР е мозъкът на всяка престъпна схема

Да вземат да направят нещо и на момичетата, които имат onlyfans акаунти. Вземат хиляди левове, без да плащат данъци, а аз с 2 висши образования и 3 езика вземам в пъти по-малко пари от патка, която си снима шундата, която едвам е завършила гимназия.

Ами и вие си снимайте каквото имате там за да преуспеете :)

Ами ела ми врътни една свирка, ама качествена, с тия 3 езика, да видиш лесно ли е, а не завиждай на хората! А, ако се натренираш да го поемаш и отзад, направо ще забогатееш с 2-те висши !

Ти си някаква утайка на обществото, като повечето 18 годишни, аз имам самоуважение и достойнство, човек, който нищо не му се отдава и не му се работи, чака лесните пари. За разлика от вас, мен не ме притесняваш факта, че работя нормална работа.

Ами продава си задника и недей да плащаш данъци.

Да ги оставят да работят, но и те да си плащат данъци както всички хора.

Кат бях в училище, видяхме с едни приятели една супер маска слизаща от BMW-7. Тогава един изкоментира, тая колко ли св.. е направила да и я купят, а тя каза - само едина ама на точния човек. Та така с onlyfans трябва да имаш и външен вид и умения, ти ако си някой бухал, нищо няма да изкараш. Не е работа за всеки. Така, че не завиждай на младите катерички си гледай претакането на зелето.

Защо сте толкова просто младите? Говорим за данъци бе, идиот! Говорим за хора които вземат, от 5 до 10-15 хиляди лева, тези пари влизат чисти, без да се плаща нещо на държавата. Ние тъпи ли сме да работим и да плащаме данъци?

собственикът на помещението, който го е отдал под наем, е служител на Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма". AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

няма организирана престъпна дейност зад която да не стои полицая и съдята!

Че то у нас проституцията никога не е била извън закона... Подсъдни са сводничеството и отдаването на помещения под за наем за консумирине на веселата част. Даже по времето на комунизма имаше изключително много "студентки", защото по ония години проститутките ги гонеха по параграфа "неучещи и неработещи", а работещите момичета следваха докато могат така че МВР да не им търси работа която би им попречила изцяло да се посветят на обществените нужди;)

Сега този служител на жандармерията да оказва сексуални услуги на съкилийниците си в ЦСЗ

Остават само още около 1800 труженички (ако се съди по днешните обяви). Ама като ги окаушите всички вас ще клатим.

Сексът трябва да бъде достъпен само за богоизбрани.

Удрят конкуренцията - ЖАЛКА РАБОТА!В София само от пл. "Македония" до бул. "Пенчо Славейков",през бул. "Прага" , има 4 (ЧЕТИРИ) клуба!Това е колко - около километър разстояние!И тези клубове ги знаем - а тези които НЕ ЗНАЕМ?Жалка работа,хора - ЖАЛ-КА!Симулират дейност като бият конкуренцията и безотчетните!А ОФИЦИАЛНИЯ клуб в хотел "Хемус" от 20 години НЕ ГО ПИПАТ!

20 ли? той още от соц-времената (от 82 насам съм сигурен) си беше място за проститутки. 'плочка пред хотел Хемус' и оттам дойде лафа за '5-та плочка'.

ех, рашков, руска мутро, на най-милото посегна

Е добро утро...те 90% от студиата за масажи са такива..жалко,че краят на това студио не е хепи

Глупости, какви престъпнички са три момичета които раздават любов, те ги приравняват с убийците, смешно. Щом има търсене значи са необходими.

Срамно! Да се унижават! с МЪЖЕ!!!

Собственика не е бил от правилната партия. А това автоматично го прави враг народен, кулак и терорист.

Ами като не са правили отчисления, където трябва така става. Чадърът на ченгето се е оказал хлабав. Просто конкуренцията ги е накиснала

Собственика не си е сменил навреме партията.

Заради маските ли ги праснаха ?

Узаконете проституцията и спрете да се занимавате с простотии. Не случайно я наричат най-древната женска професия. Като я узаконите ще имате чисти доходи от данъци, здравуопазване и ще лишите мафията от контрол.

Ама данъците ще влизат в държавата, а такса спокойствие влиза в джоба на индивида ;)

То в цяла София е пълно с такива студия има десетки обяви в интернет. Преди няколко месеца и аз ходих на масаж с освобождаване при една украинка. Приятно изживяване.

Престъпник такъв... Как можа?

как можа да ходиш не в моя!!!