17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са се отчели. Ей не се научиха!

Става дума за много известен сайт за мобилни телефони. Като си купиш телефон от тях и ти издават фактура - опростена. Т.е. на документи тези нямат 50 бона годишен оборот, а са на пазара от 14 години. Поредните български селски тарикати.

Не ме разсмивайте! И като доказателство някако пликче! Колко банки са източени през тези годи - милиарди. А вин ни говорите за някакви 150 хиляди. Ха-ха-ха.

На кого да се отчетат?! Бля-бля.

А какво стана с Бисеров , защо не бе осъден , за милионите ?

,...разби банда , НА ПО-МАЛКИ БАНДИ !

Значи да ме извинявате ама аз по-голямо проспано данъчно престъпление от Менда Стоянова правеща чадър на Цар Киро докато е директорка на НАП Пловдив до този момент не ми е известно.

Е що си купувате от тях ? Няма ли китайски сайтове. Електрониката няма мито когато е от Китай има само ДДС. Тия кавали тука продават същата стока ама поне 5 пъти по скъпа и е с 1 година закъсняла на пазара.

Добре щяха да ми дойдат тея 150000 лева.

оставихте бесепето без спонсори!

кои са повече - хванатите или пуснатите

Те на толкова дребно не играят. Хора с 10 милиона евро кеш ще ти цъкат ДДС за 75 хиляди евро.. Не ги обиждай така!

Защото ме мързи да се разправям с митницата. 2 часа висях там последния път за 80 лева ДДС.

А кога ще разкрият групичката от герП която обра Милиардите на КТБ ???????

Навсякъде по всяко време, се замисля ново престъпление, ново добро дело, ново начинание, ново убийство, ново раждане предстои в този час, нова смърт настъпва!

Браво на колегите от ГДБОП!

това с 5 те пъти като пример да дадете нещо, или сами си приказваме, разкази от под шипковият храст.

Малее,много пари бре.А ДДС милярдите кога?

Кокиноф

Не знам кого са хванали, ама в София е пълно с магазинчета, където ти продават мобилни телефони без ДДС, а ако поискаш фактура ти предлагат такава за кафеварка, хладилник или нещо друго, но не и за телефон! А служителката ми го обяснява това съвсем чистосърдечно и очакваше от мен разбиране?! Става дума за чисто нови телефони, с гаранция, в оригинална опаковка и т.н. Направо бях потресен!