17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кого са хванали, ама в София е пълно с магазинчета, където ти продават мобилни телефони без ДДС, а ако поискаш фактура ти предлагат такава за кафеварка, хладилник или нещо друго, но не и за телефон! А служителката ми го обяснява това съвсем чистосърдечно и очакваше от мен разбиране?! Става дума за чисто нови телефони, с гаранция, в оригинална опаковка и т.н. Направо бях потресен!

Кокиноф

Малее,много пари бре.А ДДС милярдите кога?

Браво на колегите от ГДБОП!

Навсякъде по всяко време, се замисля ново престъпление, ново добро дело, ново начинание, ново убийство, ново раждане предстои в този час, нова смърт настъпва!

mathur

А кога ще разкрият групичката от герП която обра Милиардите на КТБ ???????

кои са повече - хванатите или пуснатите

оставихте бесепето без спонсори!

Те на толкова дребно не играят. Хора с 10 милиона евро кеш ще ти цъкат ДДС за 75 хиляди евро.. Не ги обиждай така!

Добре щяха да ми дойдат тея 150000 лева.

Значи да ме извинявате ама аз по-голямо проспано данъчно престъпление от Менда Стоянова правеща чадър на Цар Киро докато е директорка на НАП Пловдив до този момент не ми е известно.

,...разби банда , НА ПО-МАЛКИ БАНДИ !

А какво стана с Бисеров , защо не бе осъден , за милионите ?

Не ме разсмивайте! И като доказателство някако пликче! Колко банки са източени през тези годи - милиарди. А вин ни говорите за някакви 150 хиляди. Ха-ха-ха.

Става дума за много известен сайт за мобилни телефони. Като си купиш телефон от тях и ти издават фактура - опростена. Т.е. на документи тези нямат 50 бона годишен оборот, а са на пазара от 14 години. Поредните български селски тарикати.

Е що си купувате от тях ? Няма ли китайски сайтове. Електрониката няма мито когато е от Китай има само ДДС. Тия кавали тука продават същата стока ама поне 5 пъти по скъпа и е с 1 година закъсняла на пазара.

Защото ме мързи да се разправям с митницата. 2 часа висях там последния път за 80 лева ДДС.

това с 5 те пъти като пример да дадете нещо, или сами си приказваме, разкази от под шипковият храст.

Не са се отчели. Ей не се научиха!

На кого да се отчетат?! Бля-бля.