ГДБОП и френските служби разбиха група, експлоатирала наши работници във Франция

Арестувани са трима българи и един французин, у нас се претърсват домове и офиси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо и основно това е, че не само малцинствата, но и българите сме доста необразовани. Имаш право да работиш легално, но отиваш да работиш на черно при българи. Щото е по- сигурно. И като стане такъв проблем почваме да се заблуждаваме, че само мангалите го правят. От друга страна смятаме, че мангалите не работят. Един съвет - ако сте решили да емигрирате не ходете при сънародници. Българите сме отвратителни работодатели с азиатски манталитет. Ходете по интервюта и все някой ще ви наеме.

мангос! Белите роби в ЕУ.

Значи аз тва ваопще, ама ваопще не го вервам, тва Путин ще го е писал

Там французите за разбили, в България претъсват без никакъв резултат както обикновено....но виж ГДБОП сложени на първо място...хубаво е когато сами се тупаме по рамото :)

Руска пропаганда за светлия Запад. Там таквиз нища не става.

изчезна коментара че ще почнат да изчезват коментари и ще се блокират айпита в тая статия,малей ама колко съм прозорлив във тая медия набедена за свободна

хахахахах свободно пътуване из ЕС хахахахах робстврто ви е написано в историята!

Така и така сте започнали защо не проверите и Хюман Пауър който адрес беше преди (сега незнам) около Сточна Гара в близост до спирката за трамваите за гробищата . В една бизнес сграда . Те така правеха ,че наемаха предимно хора от провинцията които си мълчат и си трайкат само и само да изкиризат някое евро и ги карат да подписват с тях а после ги командироват и парите мнозинството чак в края на "сезона" а през това време само някакви жълти стотинки джобни за храна . Пращаха за бране на пъпеши , грозде и т.н. . Някой ми беше казал ,че фирмата е била на някакъв чичак от синдикатите т.е. бивше комунде .

Интересно на тия прости мангусти кой им казва как да се справят с цялата бюрокрация? Кой ги насочва във Франция? Без поне един Моис, Жозеф, Давид или Бенжамин надали се справят?

То на 20-30 циганина се пада по един начетен. Главния циганин, ТОЙ оправя работата.

Покажете ги : снимка и трите имена!

и у нас да се пише че циганите са престъпници по медиите ни е тема табу

кво пречи и на наште и на либераските франсета да кажат че става въпрос за цигани