Коментари - Газпром вече притежава 100 процента от акциите на Белтрансгаз | dnes.dir.bg
назад

Газпром вече притежава 100 процента от акциите на Белтрансгаз

Газпром е купил за 2,5 милиарда долара втората половина от акциите на Белтрансгаз и вече притежава сто процента от акциите на беларуската газопреносна компания.

Обратно в новината

Коментари - Газпром вече притежава 100 процента от акциите на Белтрансгаз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък не съм чул някой да купи фирма у нас и да увеличи заплатите на работниците двойно.Виж да вдигне цените на производството си ,да почне да съкращава работници,да назначава юркачи вместо специалисти ,да увеличава както му скимне работното време ...абе такива прелести вече не са екзотика а банално и жестоко ежедневие.

Е,и кво - чекайте та да видите :)) Само Шеврон да намери нещо - мали-и-и - голем смех ще е сред червенотиквеничетата :)))

а защо не пишете и не по-малко пикантната подробност, с тази сделка беларус ще купува газа за $165 вече, а не за $250 както беше досега...

Белорусия си е била винаги подлога на Русия. Нека си стоят под робството на руснаците. Ние вече им знаем похватта!

Беларус (подлога) получава облаги за лоялността си и реално има полза от това.Русия винаги е била щедра с приятелите си и БГ помни това. А подлоги на американците какво получили от среща за слагачеството си? А? Комбинация от три пръста и унижение. Това е. Носете главата си не само за шапка.