Газът поскъпва с 4.65%, парното не

Цената на топлинната енергия за българския потребител няма да бъде променяна от 1 януари за първото тримесечие на 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Газът поскъпва с 4.65%, парното не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги тези които се отопляваме с газ и електричество плащаме сметката на тези които са на централно парно

Ми тоз кът го слушах по тиливизора, как щял да дига с мауко цИните на гъзта и тува немало да се отрази пААрното, да се взеьмат с МИтоди Ъндреев - антикУмониста и да се разкарат ! Немам нерви !!! Миуууееено ! КАде си ?

Маааа ви деаааа и измекяри, поискали 15 повишили 5 , измислете нещо друго репертоара ви се изтърка, мафия, боклуци.

Винаги се чудех,защо когато газа поевтинява у нас цената му се покачва!А сега обратно,ааааа сетих се -идват избори !След това д ..е да ни е яко!

а с цените на стоките какво ще стане, мамицата ти дърт бълхарник!!!

При толкова много газ около нас - и да поскъпва??! То не беше -от Русия, от Румъния, от Азерите и Ирак, Втечнен от Катар и Щатите !?.. Нашата пръдня я турям настрана - за резерв. .. И все недостига!....

Забраил си от Черноморското ни , от Бацевото хъбче, от Катар , от майната си гъзичина дето ни пратиха едни тъпунгери държавата.Там е пуно с газ.

Ееехх,че дюшеш му дойде на този костовист тази службичка ...Ама направо си падна на късмета ! Иван Иванов ...За по открояващо ...Иванчо -Питанката ! Не минаваше парламентарен контрол , без тоя да не зададе поне 3-4 питания или въпроси . Може само двама да са в залата , ама от 5 питания ,4 ще са на Иванчо ...Докато му запушиха устата и любопитството с този пост !

мълчи си кукундела му с кукундел, щото с пълна уста никой не протестира,вчера каза,че газа няма да поскъпва, а днес пее друга песен, щото устата му е затъкната...

Вече ми е се тая. Всичко е ясно. Вино, ракия, месо - посрещане на 2017 г. Пак всичко на ново и те така

_амицата ви , вече не знам какви сметки за ток плащам при всичките ви намаления , неотразяване , все нагоре растат и растат при зверски икономии дето правя.

Tози е главоч от класа!! Защо заблуждавате хората,то едното върви с другото!!! Сега ще чакаме да встъпи в длъжност новият Президент,Бойко вече да не е на власт и тогава два ката!!! Вижте колко е лошо без НЕГО,дайте да го изберем пак!! ЕЛЕМЕНТАРНО!!!

Радев ще направи газа без пари, даже ще ни плаща, че го ползваме.

за сега само гъзът върви - почти без пари....

Тоя от снимката като го видя, рак ме хваща! Монополистите си правят каквото си искат, а тоя пъпеш все се оправдава, че вдиганията на цените били правилни и обосновани...

това пазарна икономика ли е? Значи дигаме цената на ресурсния материал, с който топлофикациите трябва да си изкарат парите за заплати, после им забраняваме да вдигат цената на парното, те задлъжняват, задлъжнява и БЕХ, не се разплащюат помежду си, зашото всички са длъжници и най-вече благодарение на шибаните политически решения. И най-накрая ще дойде момент о ще вдигнат цената с 10-15% и народа ще духа супата, защото сиренето е с пари. По-добре по малко, но редовно актуализиране на цената, отколкото спирането на увеличението и след това прехвърляне на политическите популистки решения върху народа.

Пък ако го бяха вдигнали сега пак щеше да сте недоволен.

Е нали нямаше да се вдига бе продажници гадни гадни...