”Зелените” и БСП срещу проучването за нефт и газ в Добруджа

"Зелените" и БСП се обявиха срещу разрешението за проучване на нефт и газ в Добруджа. Договорът е сключен от предишния кабинет, обяви екоминистърът.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ ТУК И КАЗВАТ - ЗЕЛЕНИТЕ?

Bell

Дъщерните предприятия на Газпром.

Незабавна оставка! И на съд!

Министърката е за линч....

Bell

Те и в българската част на Черно море направиха всичко възможно да забранят проучванията за природен газ. Малко след това се случиха протестите и падането на правителството на ГЕРБ. Само този, който е удобен на Газпром, има право да управлява в България.

Жекова да си подава оставката !И всеки следващ, който защитава чужди интереси ...

точно пък тези ли боклуци ще обясняват какво и защо било незаконно.. !? ооо... забравих, че идват избори и всяка тема е повод да показват "загриженост за хора и природа". съргейската крадла си смени мястото но явно не е сменила стила в който пише опорните точки за овчите кратуни

Зелените са доказани мародери и алкохолици. Всеки безлюден плаж е пълен със строшени бутилки от водка о зелените патрули, патрулиращи чайките. А БСП са откровени слуги на Кремъл. Липсват ми атака.... Те къде ли са изчезнали? Дали не са заминали да изследват пак колониализма преди предизборната битка?

И ЗАЩО?

Абе, тия от БСП и Зелените що се не гръмнат ? Ще се извършва проучване, което не замърсява, а не добив. Баси наглеците са тия от БСП и Зелените.

Да добиваме собствен нефт и газ значи само едно - независимост. А независимостта за България е липса на приходи от посредничество за Партията. Вече махнаха посредниците на Партията от газопровода, съответно Партията започва строежа на нов газопровод - старият й е напълно излишен.

1во. Тези , срещу чийто интереси протестират зелените не са по- малко пройдохи от това, което си описал.2ро Далеч не всички зелени в България са такива, каквито си описал.Далеч НЕ.3то По- важно от ова КОЙ, е КАКВО се казва :-)

Да пазим интересите на Русия, България кучета я яли. Искаме вносен газ и нефт. Нали за това ни плащат братушките, да говорим ''истината''.

Това е незаконно, обявиха и от БСП. От кога БСП станаха борци за спазване на закона.

И не пуснете една тръбичка под реката до Румънско, да им източваме нефтеца от Плоещ?! Колко му е, нищо работа. И незнайно защо, гледайки тук, се сетихме за музея на Мадам Тюсо.

Има ли още глупаци да вярват, че това "служебно" правителство не е кукла на конци на американския агент боко тиквата, и че той не цели да ни затрие? Как пък все американски компании искат да ни помагат я с шистов газ, я с въглищен газ, я с мръсните Марици, я с недоказана ядрена технология на Уестингхаус...

Познайте дали тази стрина дето е на снимката е забогатяла когато е подписала заповедта? Познайте дали Христо Казанджиев и сучастниците му от Български енергиен форум са забогатяли като са приели да лобират с лъжи в полза на задокеанските приятели на по-горе посочената стрина? Играят някакви пари, но ние ще платиме сметката!

Ставало въпрос за проучване (само)... Все едно "Аз няма да те убивам, само ще ти взема мярка за ковчег".

как така ще нарушаваме статуквото - те реснаците са наши братя,ако ще и да ни мачкат, мачкат, да ни продават най-скъпия газ - ние сме за тях - умираме за тях.Да вземе Путя да пробва - да ни нападне ще умрем за него.

Българомразците и страхливците от българите=българофобите, постоянно са поставяли спънки и "етикети" пред тях. Масонските им организации=ПАРТИИТЕ са "скопили" надписът на фасадата на Народното събрание, който Е: ЕДИНЕНИЕТО С БОГ, ПРАВИ СИЛАТА. Екологията, е последната брънка във веригата на ГЕНОЦИДА. Само че Господ каил не става и ще даде Помощта Си за ПРАВОТО ДЕЛО. Това не е волунтаризъм, а ясна констатация. Хубаво да си помислят българофобите още месец време, защото на 6 октомври ще се разбере, какво означава АКТИВИРАН БЪЛГАРСКИ ГЕН.

...против проучвания... - а майдан де, а майдан! След месец и за шистов газ ше проучват а вие си вийте, все тая! НАТО ни пази, а uSSa е от НАТО, значи спокойно може да си дупчат дето си щат. Който е против да върви в Сибир.

Как да разберем че са против освен голите декларации в медиите? Хората вярват на действия, а не на приказки. Такова производство предизвиква неизчислими за екологията и качеството на обитаемата среда щети и косени разходи които поне хилядократно надвишават ползите. Печелят няколко човека, губят милиони. Освен че бързо пада добива и се отделя потентният парников газ метан в големи количества. И после се плащат и въглеродни емисии. Голяма загриженост но за рушвета единствено като достойни хедонисти.

Аман от продажници - а сега служебното правителство в мътна вода започна риба да лови! Ей затова много им пречеше Орешарски, че бяха гербаджиите в опозиция и не можеха да правят каквото си поискат!

Не така и не от тия. Има и други места.........

Честитих ви освобождаването на цените на тока,а сега ви честитя и новите проучвания.Тежко ти Българино!

Прост народ - слаба държава е казал поетът. Ама е пропуснал да добави и продажен. Тук някакви зомбита веднага решиха, че БСП и Газпром са виновни. А бе, продажни к.пелета, тази България да не е за еднократна употреба? Не виждате ли за какво става въпрос? Това правителство се о.ра за няма и месец - само реваншизъм и прокарване на пътеки за Боко и за САЩ... Другите изкараха кой година, кой три, ама такова о.иране за нула време не е имало. Някой все пак да се опита да посочи някаква американска инвестиция, която да е донесла нещо добро за страната ни - опитайте, може пък и да измислите нещо, за да не кажете, че не виждаме добрината на братския американски народ. Аз мога да ви посоча някои примери - царевица, ГМО, Мариците..

Винаги съм казвал, че служебно правителство съставено от българофобският агент на ЦРУ Чехльо, е СУПЕР ОПАСНО за страната ни!!! И боклуците от правителството бързичко го доказаха!!! Кой и е дал мандат на тази скумрия еко министърката да взема такива КАРДИНАЛНИ РЕШЕНИЯ!??? Коя и каква е тя - поредната ЕДНОДНЕВКА!!! Лизашки и помиярчетат му имат една единствена задача - ПРОВЕЖДАНЕТО НА ИЗБОРИ! Всичко останало НЕ ИМ Е РАБОТА и ако не спрат с идиотиите и Чехлю не ги разкара - ще трябва ние да поискаме ЧЕХЛЮ ДА СЕ разкара.....................!!!

е продажна к.чка. Аз искам БГ за българите и техните деца, а не за живеещи под земята отровени дрипльовци от американски филм за бъдещето.

Каква Русия, какви пет лева ? Дали когато се унищожи Добруджа и всичко се превърне в пустиня вие тъпаците няма да изчезнете за да не могат да ви линчуват. Нали целта е не само да се добива нещо, което ще е по-скъпо от руското до момента, но и да сме напълно зависими като не можем да произведем и жито дори. Нали целта е всичко да бъде унищожено за да се разширяват американските пазари. И почетете малко за посоченото споразумение. И да те отровят няма да можеш да се оплакваш защото ще накърниш интереса на американските компании. Ако не се спре това безобразие вие русофобите ще плачете за Русия, но ще е късно.

ОТКОГА КОМУНИСТИТЕ СТАНАХА ЗАЩИТНИЦИ НА ВЯРАТА?

Колега, само една забележка моля - не обиждай рибата скумрия с тая "министърка". Много сори, ама скумрията си е хубава рибка:)

ЕГАТИ гадния трол си. Много ли ти плащат ! Или просто си господ по всички въпроси ?

Малоумнико, Путин не живее на тази земя, нито Обонго живее тук!!! Тук живеем аз и ти, а аз нямам друга родина и друга земя! Но ти вероятно имаш , продажнико, за това пишеш такива идиотии...............

Ако чак толкова много ни е нужен газ, по-добре шистов. Аз мисля, че не ни трябва нито съветски газ, нито български; имаме предостатъчно слънце и вода да произвеждаме енергия, без да замърсяваме природата.

Ти не може да разкараш Плевнелиев защото си Никой. Нали ви видяхме лятото - сдухан бабукер, Шамара и Петното - утайките на обществото. Аз съм гласувал за Плевнелиев за да не може БСП/Евророма да влияе на българската политика.

Драги глупаци, Държавата ни живее в абсолютна бедност. За какво по дяволите ви е природа като няма да има кой да отиде да я види. Аз съм за проучване навсякъде ако искат да бучат на всеки метър хич ми нее ... важното е пара да пада. Помислете малко с празните си еко главички и се осъзнайте. Аз съм за парите бал съм го и природата ! Аз като немам пари как да ида до природата. Пълни глупаци сте ! пълни ! Живял съм 10 г. в сащ и в задния двор на съседа имаше такъв кладенец. Човека има самолет сесе... а хората в добруджа немат пара да си купят хляб камо ли ракия. Помислете с празните си природонаучески галвички и се спрете . Ще запазя моето име в тайна, но съм един от бъдещите депутати, който ще лобира за все повече и повече проучвания. Искам пара не природа !

това е тъпанарско мнение

Не искам да те притеснявам, обаче ти депутат няма да станеш....

Пука ми на шарана, за кой изрод си гласувал..........

Може да си прав но защо даваш воля на неудовлетворението , което избива в нихилизъм? Не ми харесва определението тъп народ, когато е просто страхлив и саможив.

хахаха аз съм водач на листа бе калъф 100% съм вътре хахаха. ти обаче нема да си хахаххаха смешник

Абе Путин и в Крим не живееше, но сега вече може и да живее. Какво му пречи на кагебееца да живее в Несебър? Хубаво е че сме в НАТО, защото ще ходим на нашето Черноморие с ....... руски визи.

Като искаш пара,а не природа връщаи се в щатите.Чии го дириш тука!?Такива депутати като тебе и сега си имаме.

Мен не ме радва нито Евророма да ми диктува политиката на България, нито ме радва ЦРУ и сие бандити да управляват България, чрез разни пионки, като Плевнелиев!!! Ама теб май те кефи!??

хахаха!

ХАХХАХАХАХАХАХА листи-мисти. Всичките сте кукли на конци........ не го забравяй...!

Ти мен, си ОТВСЯКЪДЕ ВЪТРЕ! Жалка работа....................

Ти не дей да ми даваш съвети като стигнеш на мойте пари,контакти,работа,положение в обществото тогава можеш да ми говориш аз съм обиколил половината свят ти докато си си бъркал/а в носа и си гледала дързост и красота ! Аре у лево !

И Зелените и БСП са като платноход.Откъдето задуха вятъра натам търчат.Как нито един от тези екозащитници не се обяви за изсичането на горите в България.Как нито един не се обади,че природата ни се замърсява от отпадъци и разорани от камионите гори.Но видите ли Добруджа щяла да се замърси.Когато руснаците дупчеха тази земя как никой не се обади но защото са американците вой до небесата.Е руснаците плащат да имат клакьори в България.