17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Физическо възпитание(мануална терапия) в средно високи дози много помага. П.С. не, че е безобидно и за насърчаване, но боядисване с боя за коса!!?!?!? Чак пък гавра????

Предлагам да "къносат" изцяло и мангалите извършители - да им е за спомен !

Ония бастуноподобен Кънев от БХК да се появи да каже една добра дума за ромите. Нали е на всяка манджа мерудия. Защо седи ням сега? Лигльо....

Авей, хора, ма вие сложихте жена ми по долу от бездомно куче, бе! На кой свят живеете, или сте от територията, а?

"Животното е в добро здравословно състояние, но непосредствено след боядисването, рискът от алергична реакция е бил голям, защото боята съдържа най-различни химикали" Значи за жените може, но за кучето (то, на мама горкото) не може, опасно е и т.н. Нещо не мога да разбера тази жалба, съпроводена със смешен плач. Не им пука на разни "не знам кви си"защитници за никого, за бедни стари хора по селата, без средства, болни, сакати, едва кретащи в края на животът си, ама за псетата жал и вой до небесата.

а тия кучки/кифли дето се боядисват за пари тях що не ги жалите

боята за коса или е полезна за хората след като е вредна за кучето?

знаете ли колко нещастни котенца има пред блока?!? Идвайте да ги спасявате, че ще умрат от глад. Или само кучета спасявате?

Направо да се събират природолюбивите НПОта и да протестират срещу циганските НПОта.

Като гледам тези деца са му направили услуга на кучето с боядисването на козината.Иначе сега вместо да е в хубав подслон чакащ новият си стопанин щеше да скитосва по улиците!

Странно ,боята за коса за псето вредна , а за хората ,не.???Сроред мен щеше да е по -креативно , ако половината куче беше зелено , а останалата червено. Все пак човека е проявил чувство за хумор,забавно е.

Една жена е поне 50кг и намазва с боята 1/20 от кожата си. Кучето е 5кг и е намазана цялата му кожа. Намажи и ти цялото и тяло с безвредната боя за коса и стой така няколко часа, да видим колко е безвредна боята.

На времето (а може и сега да е така) всичките "химии" се тестваха върху животни. Освен това никъде в упътванията за боята не я дозират на килограм тегло Скалпа на една 50 килограмове и една 150 килограмова дама е горе долу с една повърхност. С една дума на кучето нищо няма да му стане, но има хора, които обичат да се вайкат и да правят "новини". А и в интерес на истината кучето е добре боядисано. Равномерно и поетично.

Малко прилича на Рут Колева

, поддържам fisherman. Кучето е много добре боядисано! Много му отива. Усещам, че ще се отприщи една мода. Няма да е последното.

Да се знае че кучето е комунист! Явно циганите,които да го боядисали копнеят по времето на бай Тошо.

Боята за коса е безвредна. Не виждам защо се вдига такава истерия. Животното няма концепция за красиво и грозно и не се води по никакви разбирания за мода и естетика. Просто на някоя застаряваща лелка и се е видяло възмутително и е вдигнала олелия до небесата. По същия начин вероятно на някое дете му се е сторило, че кучето ще стане по-красиво, ако е червено. Ако го бяха заляли с блажна боя бих се съгласил, че е гавра.

Дарителаска сметка за намазване на виновни те се лай....на

""Това са деца, които не знаят просто какво правят."" Тези деца до края на живота си няма да разберат какво правят. Част от населението е на нивото на маймуните.

Като гледам как са се справили - равномерно и стилно, много добре са знаели какво и как да направят.

Населението е на нивото на маймуните и за това започнаха често помежду си да се избиват.НЯМА ЛОШО.

Преиграва се със "нещастното животно", и журналистите си търсят новина. Гледах репортажът по телевизията.Спокойно, игриво и доверчиво (не наплашено) животинче. И въобще не му пукаше какъв цвят е козината му!

А ОХРАНАТА НА ДРОГАРКАТА НИНОВА Е ОТ ПОДИВЕЛИ ,ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ,КОИТО СЕ БОЯДИСВАТ СИНИ,ОРАНЖЕВИ,ВИОЛЕТОВИ И ПЕПИТ И ГЛЕДАТ НА КРЪВ ,КОГА ГИ ПИТАШ КАКВО ИМ ОТНЕЛА ДЕМОКРАЦИЯТА И КОЙ СЕГА ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРИИИИИИ???

Какво да каже човек, освен циганска работа. Иначе кучето е симпатично, много симпатично.

Сега да го пуснат пред паметника на СА в София или на митинг на БСП

тъпаци

Стига тъпизми бе! Имам куче и тук в салоните за подстригване на животни предлагат и боядисване на козината на кучета! Правят го с боя за кучета, която е по-евтина, именно защото не е тествана за алергични реакции както се прави с боята за коса за хора. Пак некой си е намерил публика за глупостите!

То както с държиш към животните, така го правиш и към хората, защото ти не може да имаш двоен стандарт в държанието си.

Ами да забраним боядисването на косата на хората ли?!

Циганите са тъпи изроди, които трябва да се третират като паразити-хищници. Не случайно Хитлер ги е прекарвал през комините на крематориумите. Демоосирацията ги направи много по нагли и вероломни.

Секси е, като гледам по улиците какви силиконови и боядисани вампири се разхождат... на киченцето поне му тича. Добре е че е боя за коса!

Хора може, кучета не може....

Бой на мангалите до зачервяване!!!

Циганите са тъпи изроди, които трябва да се третират като паразити-хищници. Не случайно Хитлер ги е прекарвал през комините на крематориумите. Демоосирацията ги направи много по нагли и вероломни.

Може да боядисан, ама я как добре му стои, симпатяга. К'во толкова мрънкат, нали е боя за коса, не е блажна боя. По тая логика дай да настаним в приют всички изрусени блондинки и червенокоси, за тюркоазените да не говорим!

Очаквах само сълзливи коментари на кучелюбците, но твоят реален и обективен коментар ми върна вярата в човечеството.

Много биологичен отпадък, много нещо. И не само сред мангалите.

От централата на БСП трябва да го осиновят. То си е направо готово.

Боядисали са го тея от ветеринарната клиника, за да вземат някой лев от ненужни манипулации :(

Ако цялата енергия която вкарват някакви родни изроди да тормозят животни и хора я вкарат в копане или някакъв друг полезен труд ще се оправи тая държава сбъркана. То всъщност хората правят държавата на се чудя къде точно е скапаното звено !

е, вероятно е гавра, ама знаели човек?? моето бабе ежеседмично дава пари на фризьорка да свърши таз същата работа! а като дете ни разправяха как ремсистите боядисали един щъркел червен за да се борят срещу монархофашизма та знаели човек кое какво е

кучето си е куче, колкото и да го боядисваш...

Циганките си боядисват бебетата, виждал съм и с руси и с червени коси. Акъл нямат за децата си камо ли за животни.

сиганката е купила боята със социалните помощи, ама малките са се упражнили по изобразително изкуство и сега ще ходят небоядисани и по-малко красиви.

Къде е гаврата???????

Сърцето му ще остане дори след отмиването на боята, а журналистът измислил тази тъпотия, ще си остане тъп до гроб.

всичките м.ангалчета в маалата да се боядисат с жълта боя - трикратно

Спасители ха ха: да вземат да спасят жените и дъщерите си от тези вредни химикали. Да не говорим че всяка боя се тества на животни с години преди да излезе на пазара. Нищо му няма здравословно друг е въпроса че е гавра с животното.