Гавра с кон и флаг: Завързаха животното за пилон на българското знаме (видео)

По думите на очевидци подобна поява на коне в центъра на Омуртаг е имало и друг път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе коня го е хванал Хаванският синдром. Сам е отишъл и сам се е вързал, решил е да поругае българския флаг. Но това е дреболия в сравнение с такива като Доган и Свинята Пеевски които изнасилиха България, и продължават.

Като снимате с телефон, завъртете го на 90 градуса, гарантирам, че обхванете повече от околното пространство.

на всяка поляна байряк, войводи и знаменосци бол, само няма кой да копа окопите, да стреля с пушката и да дъни преходите, циганина добре е намерил приложение на пръта, знамето можеше да го даде на циганката да си ушие рокля поне

Конят е прабългарски.

Байряк до байряка, мила ... .

Гледайте на пилона като на кол. А байрякът и на ЕСа вее ли се там? Да не стане,,европейски въпрос,,?

Някой няма ли да изкара коня виновен.

Конят е ок, той хем е вързан да не побегне из градът и да станат катастрофи заради него, хем се явява естествена косачка. Циганинът е този, който не е ок, него трябва да изкореним от българските градове и села ! А конят добре се връзва с флагът, като част от нашето минало и незаменимо превозно средство тогава...нашите ханове. Така, че...конят не е проблем. Онова човекоподобие дето го е вързало е проблемът на държавата.

Циганина много реално е отразил какво е страната ни и по точно управляващите, властимащите и подобни изчядия. Трябва да му се благодари за точната преценка и представяне. Ние нямаме страна, след като гореопоменатите си дават гъза да го ебат.

Мангалане му дреме къде е и какъв е.. И марсианци да дойдат той е доволен като има помощи и кво да крадне

коня опорочил знамето да го водят към Смядово .

А има ли полиция в Омуртаг?

Гаврата с коня ли е или с флага, не ми стана ясно от заглавието?!

Просто си взимате коня и айде на къщата. Животинчето явно е изоставено и бездомно...

ДрОгари, Флагът всъщност е горе на пилона и съответно не е опорочен. Пилонът е пилон. Чувствителните националисти сигурно викат на други хора, че са "либерали" и "джендъри" и т.н. Я малко и те да се постегнат. Никой не е опорочил флагът. В малък град човек трябва да си върже кончето някъде. Флагът си се вее горе. А това да кажеш, че завързване на едно красиво животно, което не само ,че сме използвали векове, ами чиято опашка е била знаме и символ на основателя на държавата, тва е абсолютно непознаване на историята на България. Сори, ама националистите са по-зле от тези, които те обвиняват че са "либерали", "еврогейчи" и не знам си какво.

Ти на 3ти март сигурно си слагаш новите потури и феса и викаш алахакбар

Сегашното знаме е било близо до предишното знаме - конска опашка - какво толкова. Потомци на прабългари ли сме, или не сме?

Да ве я и тъпанарите! Това да не е Софето и ул Оборище? Кончето трябва да е под надзор и да се храни ,докато сайбията му пие една ледена бира.

Провокация , пробват ни.

Алоу за тези които не знаят, конската опашка е символ на българската държава от древността. Прабългарите не са слизали от конете си и живота им е зависел от това. Нищо лошо няма да си пасе животинката вързана за пилона на знамето. Дори коня да е облечен с българското знаме не е гавра а гордост. Познавай историята си за да не се срамуваш от себе си.

Това е заглавие като за порнхъб, не за новинарски сайт

Баси глупостите!

А кон да гледа през порозореца на десетия етаж в панелка виждали ли сте? за едно знаме - голям зор...

На първия съм виждал, в Търново.

e ко толкова ривети? ко е станало толкова? едно знами само....ми де да си върже катъра, като всичкуту жилезу е на скрап. Напръйти нов пилон без знами и ши гу връзвами там

Уау, грамотността ти е същата като на въпросния кон!

еми да ама крадъ. За крадини трябват умениа не буквари. И лапиту краде. И ще крадем докато нарежим цялатъ дуржавичкъ на скраб

За сметка на това дълбочината на възприятието ти е колкото вчерашна пица...

дълбочината на чувала дет прибирам мъ интересува. Тия твойти глупости халяс не носят. Души, муши, тъпотии...немам времи за губени, има много за бране ощи

Кон до коня, мила моя майно льо...

Днес бях в Омуртаг. Минах покрай това място, но коня го нямаше. Наистина болшинството от гражданите в Омуртаг са роми, с различен от нас начин на живот. Не мисля, че собственикът е мислел да се гаври със знамето, просто това място е най-близкото до пазара затревено пространство.

В България има цигани, роми няма. Не бъркайте нещата

Не е редно вие да определяте как да се нарича друг етнос. Това е все едно по време на османската империя турците да кажат за българите - в империята българи няма, има гяури.

Sm3hurk0

Коня е символ на българщината от времето на основаването на българската държава от времето на хан Аспарух... Разни недоклатени педали, правят някакви асоциации за да бъдат забелязани и интересни..., .., от други подобни.... А да Ви у... разбирачите.... РАзбирам коня да тъпче знамето умишлено - да това е гавра..., но какво общо има пилона с гаврата...

Аре стига простотии, Кон завързан за колец. Нищо по естествено. А това дали може да пасе в центъра е друга тема.

Кво пискате като ощипани

булгар, булгар... булгаристанската тъпотия е сравнима по безграничност с космоса.. ббаахаха

Мангустите са първични същества неподлежащи на дресировка.С уважение се отнасят само при вида на дебел прът !

Обида е за коня. Знамето ни вече е просто тоалетна хартия. С политиката да пазим пенсиите,циганите и емигрантите знамето ни трябва да е с герб кенеф и то турски.

Михаиле ти македонска пута..на ли си?

флагьт на Хан Аспарух е бил конска опашка а прабьлгарите са се славели с конницата си. Аз бих казал че този кон е наследник на активни борци и има право да е там

Тая информация за конската опашка от къде я имаш?

За циганите това е окачен працал. Нямате право да му направите и забележка. Увеличете му помощите, и върже те една пенсионерка да се гаври с нея.

В Омуртаг 98% са цигани и 98% са гласували за Галевата! Може да проверите,ако не вярвате за село Търнак,Белослатинско,99% са цигани и 99% са гласували за Галевата! И тия същите си пасат конете насред центъра,като флага го използват,като памперс на коня,да не ос.ра плочките на центъра на селото,ама това не го осмислят,че било флага на България и за какво служи,те са прости и просто флага го имат за някакъв парцал....

Сега и коняра да бъде завързан за пилона....само че скъсен ..с една глава.....

This is the way !!!

Само Циганин го е направил ! Самолета и в Северна Индия Област Мангалия !

Това е така защото общината не се е погрижила за подходящ паркинг на тези превозни средства. Ако се загледате в който и да е филм за усвояване на дивият запад. Пред всяко заведение има оборудван паркинг за превозни средства с животинска тяга и подходящи приспособления за завързване на животните.

Даже и пред Софийския университет имаше. Викахме му "коневръза".