Гръцката полиция откри русо дете в ромски катун

Гръцката полиция откри русо 4-5- годишно момиченце в цигански катун във Фарфала, в района на Лариса. Полицията не изключва възможността да е пред разкриването на международен канал за трафик на деца.

Обратно в новината

Коментари - Гръцката полиция откри русо дете в ромски катун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детето явно е откраднато, но за него това са родителите му.

Бас държа, че това дете е на циганка от Девин и околностите. То е продукт на някой австрийски работник по време на строежа на Цанков камък.

съм виждала в Русе, с една циганка, която е джебчийка преди около година. С нея се движеше още едно дете също бяло и русо, със сини очи,но на около 14-15 години. Дори си говорехме , че сигурно детето е откраднато. По-голямото също е джебчийка, но много добре облечено и в автобусите не прави впечатление, тне събужда подозрение, така по-лесно обират пътниците

Няма я вече Ванга, за да ни каже къде да търсим родителите ...

На мама сладурчето. Щи си го вземе мама стига да е възможна такава процедура. Мамино шарено писанче.

Тая циганска сган е крайно време да изчезне от лицето на земята.Съгласен съм със СТАКИНски,че Хитлер е щял да реши този проблем!

Това невероятно красиво пиленце , наистина прилича на скандинавче. Ако има нормална полиция в Гърция ,надявам се да е по-добра от нашата родна , трябва да направи всичко възможно за да го върне на истинските му родители от които вероятно е откраднато или да му намери достойни осиновители.

На мама ангелчето. С удоволствие ще си го осиновя и ще си го отгледам.

ГЛЕДАМ ГЛЕДАМ И ГЛЕДАМ ТАЗИ СНИМКА С ТОВА АНГЕЛЧЕ!! НАПРАВО СЕ ЗАСРАМИХ ОТ САМИЯ СЕБЕ СИ! ЗАЩОТО ИСПОЛЗВАМ ЧЕСТО ДУМАТА ЦИГАНИЯ!-=-ЗА НЕ ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА!! И СЕГА КАТО КАЖА ЦИГАНИЯ-МИ ИЗПЛУВА ТАЗИ СНИМКА В СЪЗНАНИЕТО. ПРОМЕНИ МИ СЕ РЕЧНИКА!! ВМЕСТА ЦИГАНСКА ,ВЕЧЕ КАЗВАМ БЪЛГАРСКА РАБОТА!! ИМА ЛИ НЯКОЙ ДРУГ КАТО МЕН??

Детето НЕ е циганче. ОТКРАДНАТО Е ОТ ЦИГАНИ.

Така, говорих с жена ми. Украинката ми каза така : "Нека изчакаме търсенето на истинските, биологичните родители ! А ако това не стане - тогава да действуваме за евентуално осиновяване, ако държавите (Гърция и България) разрешат. "

абе намерете маика на детето , спасете това дете не трябва да става курбан на циганите!

Абе Вуте, оти внучето ти е цръно като звер? Нане, щерката като работеше у Африка, един звер, црън я подгонил и уплашил, та за това. Вуте я мислим че я е и стигнал.

Едно е сигурно - детето е българче. Това е единственото, което се припокрива във версиите на мангалите.

Българче си ти, не обиждай детето . Това дете е с 90% скандинавски черти.

да но може и русначе да е

Егати якото хлапе! Северна красавица! Пу, да не й е уроки!

Това дете изобщо не прилича на българче ! То е от по-северен европейски прозход.

русначе. Може да е от някой гръцки или друг циганин оставено на манговците от майката. Ако е била проститутка, или гастролираща някоя.

Има цигани, има проблеми - няма цигани, няма проблеми. Това не са хора, това са човекоподбни маймуни. Трябва всеки да търси начин да се отървем от тях завинаги. Никава прошка за шибаните им нрави и диващини. Хитлер е решилпроблема по свой си начин, ние да намерим нашия. Комунягите ги прилъстиха да имгласуват по парламентите, а за сметка на това ги оставиха да мародрстват. Ако ще е така и занапред - по-добре Хитлер и в Аушвиц!

Циганите в Бг са (бяха)хетерогенни в религиозно отношение. За това, не трябва да ги слагате в един кюп. Една група от тях вярвят, че когато им умре дете (новородено) трябва да го заместят с друго (дали осиновено, найдено, или открадното е друг въпрос). Това беше цитирано в социологична кандидадка дисертация по ком. време. Видял съм идентичен случай, пак по ком. време в София. в

Друга версия, ние по българските закони ли ще живеем в България, или ще се съобразваме с вярванията на циганите и законите на мешерето? Хайде да открием в големите окръжни градове по един пазар на булки от 12 до 15 годишни, щото това им са културни особености на етноса. И на место да се проверява дали са девствени и колко са изкусни в кражбите, за да се наддава.

невеж. Или не знаеш какво значи хетерогенни или просто си глупав. Циганите у нас са християни и мюсюлмани. Тези мюсолманите се турчеят, което е смешното.

Днес в гръцките вестници се появи съобщение, че се е появило едно семейство в Солун, на което през 2009 се родило дете уж мъртво родено, но без да им покажат детето и като отворили ковчега за да го ексхумират, той бил празен. Семейството имало по права линия скандинавско родство. Дали са кръв за ДНК изследване и се чакат резултатите. Освен това за циганката пишеше, че имала 2 лични карти на различни имена, регистрирана в две общини - в едната с 4, в другата с 5 деца като три от тях били родени в една и съща година, циганинът имал регистриран още 5 деца като в момента ги разследват освен това за злоупотреба със социални помощи. 10 от регистрираните деца липсвали.

НА МЕНЕ ТОВА ДЕТЕ ПО-СКОРО МИ ПРИЛИЧА НА ДЕТЕ СЪС СЛАВЯНСКИ РОДИТЕЛИ- РУСИЯ; УКРАЙНА, СЛОВАКИЯ или ЧЕХИЯ!

са определени като черти на представители на източна или северна европа,вероятно и по ДНК експертизата ,и външно

Браво, азиатецо

Така както се вижда на снимката детето изобщо няма наченки на ромски черти,да не говорим за цвета на косата.Личи си,че дори са му я боядисвали за да не бие на очи,значи са съмнителни е и крадено,отвлечено.Другото ,което прави впечатление,че ръчичките му са захабени.Това значи,че или са му ги къносвали,или са го карали да работи,например ,да бели картофи или орехи.Казват,че е било агресивно.Насилието,ражда насилие,значи е било тормозено.

е било ЗАБЕЛЯЗВАНО ДА ПРОСИ,първо само,а след това с циганката

не видях никъде в световните новини да се споменава българя, като вуъможна родина на майката. както и да е. аз живея във щатите и тука има ирландски цигани които са руси и бели като това дете. не всичките изглеждат като индиици. има и шотландски цигани които са имигрирали. може би за това на острова няма много локални. всичките са в щатите. има дори и шоута по телевизята "моята голяма циганска сватба". навсякъде обаче се занимават с измами и живеят на катуни.

на МОЯТА ДЕБЕЛА ЦИГАНСКА СВАТБА ,НЕ ВИДЯХ КАТУНИ,А ПОВЕЧЕТО ЦИГАНИ ОБИТАВАТ ДОСТА ЛУКСОЗНИ ЗА ТЕХНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ КЪЩИ ,КАРАТ СКЪПИ ВОЗИЛА,И ПО-РЯДКО ЖИВЕЯТ В СКРОМНИ ФУРГОНИ,КАКТО СА ПРОБЛЕМНИТЕ МЕСТНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦИГАНИ,КОИТО СЕ МЕСТЯТ С ФУРГОНИТЕ,ЩОМ ИМ НАРЕДЯТ КОГАТО СА ИЗВЪРШИЛИ КРАЖБИ И ДР ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА МЯСТОТО ,КЪДЕТО ВРЕМЕННО СА ОТСЕДНАЛИ С КАРАВАНИТЕ

Викаш ли на ум? Много ми е неприятно да чета писано с главни букви! Да тези които живеят в щатите са заможни от придобитите от тях по незнаен начин много пари. Всичко е в брой. Купуват често луксозни коли. Може би така перат пари. Нямам идея. Някои изплащат къщи. Моя е грешката за "живеенето на катуни". Имах предвид на групи. Не се делят. Много семейства живеят в един квартал.

В Гръцките новини съобщават за възможна връзка с България - една от версиите на циганите е, че детето им го дало българка, която не можела да се грижи за него.

Ало, Гърция ! Обявете детето за осиновяване ! Да видите тогава каква борба ще настане ... Аз и съпругата ми ще Сме от първите кандидати. През всичките корумпирани консулства, посолства и министерства ще минем. Разбрахте ли ? Такова дете не трябва да е в цигански ръце и в цигански условия на живот. Разбрахте ли ?! ;)

БИОЛОГИЧНИТЕ РОДИТЕЛИ ! ЦЕЛТА навсякъде е да има справедливост и да се събере семейството ,като основна клетка в обществото .Доброто семейство може да съживи и умиращия,а ЛОШОТО СЕМЕЙСТВО МОЖЕ ДА РАЗБОЛЕЕ И УМОРИ И НАЙ-ЗДРАВИЯ . АКО РОДИТЕЛИТЕ СА ЛОШИ,ПО-ДОБРЕ БЕЗ РОДИТЕЛИ ,ОБАЧЕ -В СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ИЛИ ОСИНОВЯВАНЕ .

Макс! Следя редовно коментарите ти и по косвени улика открих, че си от Плевен. Това ми предположение сега се потвърди. Ето и моето мнение по въпроса. След дълго отсъствие зад океана се връщам в Плевен. Минавам моста на Вита и усещам подсъзнателно, че в пейсажа нещо важно ми липсва. Загрях със закъснение. Циментовият завод липсва. Фашистите го постоиха, комунистите го модернизираха, така наречените демократи го изравниха със земята. От какъв зор? Сега ако не трябва цимент, че е криза, утре сигурно ще дотрябва. Цялата индустрия на Плевен, с която се хранехме и гордеехме е унищожена. А с това и бъдещето на нашите деца в тая страна. Що се отнася до циганите абсолютно съм убеден, че те ще довършата нашата Родина и съм привърженик на крайни мерки срещу тях. Каквото и да значи това. Цитирам Карбовски от филма му за Бохот-ако искаш да видиш какво ще представлява България утре, ела в Бохот сега.

Това ще е поредната сапунка в която нещастна българска бедна майка продава рожбата си за да не гладува пияния и мъж :))))

кво гепи днес мелиха?!?

Мариике, бас държа че тия цигани ако ги питат какви са казват че са турци като тебе!

Мелиха, добре дошла от мен отново във форума. А може и добре дошел. Може би моят ник ти е познат? В такъв случай би трябвало да се знаеи и каква идеология защитавам. Но по скоро си жена-пишеш много интелегентно. Та ето какво мисля аз аз по въпроса. Живял съм доста време в няколко многонационални държави, където цари пълна равнопоставеност и на етносите и на религиите. И знаеш ли до какъв извод дойдох? Че има доста голяма, исторически оформила се разлика между етносите. И аз съм расист, защото природата е създала хората различни. Напримар пигмеите в Африка, застинали в доисторическото си ниво.Като как да приема за равнопоставен един пигмей и теб,например. Или циганите, които просто нежелаят да влязат в нормите и правилата на съвременната цивилизация. Нещо повече-те искат да я унищожат. Каквъв трябва да бъде отговора на обикновенните хора на това предизвикателство-всеки решава за себе си. Виж колко мнения има по въпроса. Не се обиждаи, ако някои причисляват и манталитета на част от турците като средновековен. Има и свестни турци. Ти например си такава. Истината не е обида. Хайде селям Алейкум.

А ти сеньоре знаеш ли че България е застинала в 80-те години на миналия век. А Турция строи трети висящ мост над Босфора, а не с 15 подпори като тоя във Видин, след една седмица се открива тунел под проливите, кръстосват свръхскоростни влакове, а Истанбул се оформи като крупен финансов център на региона. Още по огорчаваща истина е че някои народи угасват докато други процъфтяват.

О, каква изненада! Радвам се че съм имала почитатели тук в форума. Поласкана съм и ми харесва. Да се надявам че тези почитатели ще станат и мои последователи, защото историческата разлика за която се говори при нас в България тук е прилика :)

Алкохолизирането означава ,че човекът е с пробем,от който иска да избяга,защото не може да реши .Има проблемни,които причиняват проблемите на другите като крадат и ядат ресурсите за живот на другите т.е причиняват мизерия и смърт,като в същото време са толерирани и остават недосегаеми за законите и непоправими -познай кои са непоправими . ЦИГАНИТЕ МНОГО ПИЯТ И СЕ ВЕСЕЛЯТ,И ПОСТОЯННО НАРУШАВАТ ПРАВАТА НА СЪВЕСТНИТЕ ,ЧАК НЕ ЗНАЯТ,ЧЕ И ТЕ ИМАТ ЧОВЕШКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ОБЩЕСТВОТО -ДА НЕ КРАДАТ ,И ДА НЕ ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,А ДА УЧАТ И ДА РАБОТЯТ РАВНО

А как да си разпознаят детето като е отвлечено като бебе в пеленки! Циганите, в които е намерено детето досега са изказали няколко варианта как е попаднало в тях. Единият е, че българи са им го дали, другия е , че някакъв мъж им го е дал увито в одеялце и т.н. Чудно е, че гръцката полиция не постъпва с тези престъпници по-сериозно и да ги натисне да кажат истината, защото при тях са открити и други деца, които явно пак не са техни. Тук става вече въпрос за престъпна верига , която се занимава вероятно с отвличане, кражба на деца, както пишат в английските медии. Това вече е много страшно престъпление.

Могат да го разпознаят,защото то колкото расте,все повече ,ще заприлича на родителите си,акое бебе е по-трудно.

Много лесно, всички родители, чието дете е изчезнало и сега е трябвало да буде около тази възраст могат да дадат днк. По ДНК-то на детето пък могат да установят произхода на родителите. Желание им трябва. На мен детето не ми прилича на Българче. По-скоро на русначе или поляче.

Сладурче, мечтаех го...

Няма да Ви Го дам ! Само да Го обявят за осиновяване ! :)

Току-що говорих с жена ми. Чакам оценката и отговора И .

Написах и по-долу. Добре де, Ваше да е, дано мога да го виждам, чат пат, харесах го, каква ти борба, дано му бъдете добри родители, дано Ви дадат права за осиновяване!

Аз не мога да разбера каква е тази нетърпимост към мнение различно от това на повечето хора. Ама то се започват едни ругатни, едни определения, излива се една емоция рожба на духовната пустата и липса на всякакъв разсъдък. Това, което исках да кажа е, че омразата и непоносимостта към тези хора води до решение, които не са човешки. Най-удачния вариант е да бъдат култивирани. Но затова трябва държавна политика. Иначе, етническата непоносимост е страшна в едно общество. Другото, което е, че сте като о.вц.е и винаги реагирате първосигнално. Така не се води диалог, а се постига прекъсването на диалога и човек остава с впечетлението, че не търпите мнение различно от вашето- само съдите, критукувате, но не чувате. Наследство от миналото, нали? Тоталитаризмът още е жив, затова и олигархията няма кой да я спре в тази държава.

а ти не разбрали ,че ако е отвлечено има родители..мисли с тъпата си глава..

това е към осиновителите ,първо за това помислите

Нека гърците го обявят за осиновяване само ! Ние с жена ми (украинка) ще Сме първите кандидати ! Имаме две дъщери, от едната от които - и внук. Хич не се майтапя ! Само да го обявят, и ще Сме първите кандидати. И ще "приберем" това Слънчице. Това НЕ Е МАЙТАП ! ДА ГО ОБЯВЯТ САМО !

УСПЕХ, ще се запознаем с Мимето, дай Боже ;-)

престанете да си правите майтапи. ще търсят родителите му -не мислите ли ?

Какво "Миме" ?! Те , кадърните гърци, не са и разбрали името на детето. Ако беше при мене, щях да знам вече и име, адрес, щях да знам имената на бабите и дядовците и !

Ало, ГЪРЦИЯ ! Чуйте Ни и разберете ! Като не можете да Се разберете с това дете, като не Сте способни и името Му да разберете, ДАЙТЕ ГО НА НAC ! Understand the lesson ?

Не разбрахте ли, това е труден казус. Няма как да стане, заобичах го това русичко ангелче, ама няма как да стене осиновяването, жалко ;-(((

на малката снимака в лице, прилича на абсолютен викинг

Българче с толкова светла коса на такава възраст се среща доста рядко.

Глупости.

Прави Сте, но ... внукът ми е такъв. Блондин . Естествен блондин. Как Сте ? Все пак аз предполагам за най-вероятно, че детето е украинка.

Дир, очакваме повече информация. Обичам това дете! VIVA MARIA!!!

Майко на две близначета ! Ще вземем това дете Ние с жена ми - украинката ! Не се майтапя ! Гответе се за борба ! :)

Добре де, Ваше да е, дано мога да го виждам, чат пат, харесах го, каква ти борба, дано му бъдете добри родители, дано Ви дадат права за осиновяване!

А в Б-г ка ги съчинявате тези новини, че и име на детето вече дадохте. Полицията в Гърция търси международна подкрепа от всички да идентифицират детето. Може те ли да си представите всяка държава да му тури име и така да претендира, че е нейно. МИ то кьорав да си ще видиш че има фламандски черти.

или молдовски черти...

Чакай сега ! Това е 4 (ЧЕТИРИ) - годишно дете. То със сигурност ЗНАЕ не само името Си, ами и откъде е. И адреса Си знае даже. Това, че не казва, Те, гърците, да намерят една лелка - украинка, и ще установят самоличността му. Да ви посоча преводачи от украински ли ?!?!???????? Аз искам да Го взема за отглеждане, но трябва преди това да обсъдя нещата със съпругата си ... ;)

Дракула?!? И ще осиновяваш, пък и съпругата ти не знае, майко ...

Нека гърците го обявят за осиновяване ! Тогава ще Се кандидатираме с жена ми. Това не е майтап.

Гърците поне от време на време влизат в циганските гета. В България дори след Катуница не посмяха да разбутат наркобизнеса и търговията с оръжия и хора в гетата. Явно който е бил на власт (ГЕРБ) е взимал % от тези "бизнеси" и е очаквал подкрепа на изборите.

Да имаш спомен някой изобщо да е разбутвал циганските гета през последните 24 год. и да не е търсел гласове за изборите от там.Сети се и го посочи.Рашков беше богат още през Татово време ,но сътрудничеше на ДС и не го закачаха особено.

Прав си, но все пак след наглост като в Катуница, Боко трябваше да направи нещо срещу циганската престъпност, а не да праща 200 човека тежковъоръжена жандармерия да мази палатите на някакъв цигански разбойник.

Да се басирам ли с Вас ? Бас държа, на две бири, че детето е УКРАИНКА. Разберете, твърде малка е вероятността да е от Полша, Германия и Скандинавските, вкл. Прибалтика. Малка вероятност има да е от Русия. Защо ли ? Ами защото в гореспоменатите страни / държави е налице НЕОБХОДИМИЯТ КОНТРОЛ. И още : Бих Го взел слънчицето за отглеждане, но нямам жена до себе си, каквато би била необходима все пак ... ;)

Наистина прилича на украинче или русначе.

Mad Max, ясно, решението е напалм, помня само, че се правеше от бензин+желираща добавка, става запалителен гел... P.S. иначе, химик-разузнавач от БНА ;-)

Наближава времето когато ДНК тестовете ще са евтини.Тогава ще има истинска евгеника.Работят по въпроса.

Нафталина върши работа за желираща съставка. И АП-то става ама се разтваря предварително с хлороформ и трябва да се внимава,че се поучава тремобаричен ехплозив.

Традиционно е циганите да крадат деца.

са регистрирали общо 14 деца, и за 10 от тези няма следа

Това дете е със сини очи, а не със зелени, както пише в българските медии. Вероятно е продадено от български цигани и се предполага , че има северен или източноевропейски произход. Вижте как циганите отвличат децата! То е отвлечено още като бебе.

С НЕГЪРИТЕ И АРАПИТЕ КВО ПРАИМ?!?

Негърите и арапите са два различни свята.Да обясня обаче,пуснете си Дискавъри,за приноса на арабите в световната култура и наука.Дори в Африка имат държави.Държавата е като къщата ,има нужда от основи-разбирай ред и закони има нужда от чистене и поддържане.Единственото племе на света без държава са циганите.Единственото племе ,където режат пръстите на децата си ,за да крадат са циганите,единственото племе издържащо се основно от кражби,проституция и трафик на хора са циганите.Те не искат да учат.При социализма ги настаняваха в апартаменти с паркает.Вдигаха паркета да го горят,заедно с вратите и дограмата и превръщаха блока в коптор.Циганинин е психология,манталитет.Според индийците ,те са подчовеци и затова са ги прогонили.

Коментирах само придошлите африканци и араби в София, пуснати на свобода, циганите не коментирам, те са си наши, за жалост отдавна...

Това е само началото.Сега ги крадат ,или взимат проституки и те им раждат по-бели деца.Вчера гледах по нова съдби на кръстопът.Където филма беше за добре материално българско семейство и как сина им на 13години стана баща на момче,родено от 15 циганка.Съзнаватели на къде вървят работите.Това дете е крадено,взето от наркоманка или проститутка.На нас обаче ,ни предлагат децата ни да имат деца от цигани.Нещата са много по-страшни и твърде необратими .Този случай е само върха на асберга.ДНК пробите при различните раси са различни.Характеристика на рома е кражбата,мързела,проституцията,наглостта,липсата на морал,образование и хигиена.Те са единствения етност без държава.

Духовито, на първи прочит, ама детенцето си е гепено от мангалите, дано разберем и дано има шанс, иначе новината си остава поредната ежедневна...

Странен начин за интеграция към бялото население.

Дир-а, дайте повече информация за това АНГЕЛЧЕ, с продължение! VIVA MARIA!!!!!!!

съобщават,че се ТЪРСЯТ РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ ГЛОБАЛНО .Изглежда като от северна или източна европа .Открито е при рутинни обиски за оръжия и дрога. Жената и мъжът са регистриали различен брой деца пред различни кматства,като жената твърдяла,че родила 6 деца за 10 месеца.

6 за 10 месеца, това си е за Гинес ;-)

Ще ти трябва и двуезична детегледачка с цигански/български, ама първо скрий ценностите и металните предмети и дома...

ДОКАЗВА,ЧЕ ДЕТЕТО НЕ Е НА ТЕЗИ ЦИГАНИ ИЗОБЩО. ?ОТВЛЕЧЕНО ИЛИ ?ТРАФИК НА ДЕЦА

Типично помаче от с. Бръщен.

Добър ден! Без терминиране няма интегриране!

И я думам че това дете е бугарско.Некоя жена сакала да си купи лаптоп а немала пари и продала детето си.