Скандал за сексуална експлоатация на бежанци тръгва в Гърция

Европейският съюз е спрял финансирането на неправителствена организация, помагаща на бежанците в Гърция, предаде агенция МИА, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Скандал за сексуална експлоатация на бежанци тръгва в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей така, като редови български пенсионер, що не взема да се пиша един бежанец, а? Чета:" комисията има "нулева толерантност" към всяка злоупотреба с правата и личността на всички бежанци и мигранти..". ми ние, българските пенсионери само що не са започнали да ни е.ат, така де, в прекия смисъл, иначе отвсякъде ни "оправят' и очакват да умреме максимум до около шеесетина години, та да "не Тежим" на Бюджета! А, като бежанец - 1000 кинта джобни, убежище, храна, облекло, детски (ше си пишем поне 6-7 невръстни 17-18 годишни изтърсака) и че си пеем и живеем, като в обещаваният от всички досегашни власти "комунизъм"! Така като си мислим нема да е зле! Ама никак!

Много се дразня журналистите скрият фактите, кой какво кога къде е направил. Иначе сме много подробни в незначителните подробности, и реакцията на официалната власт какви мерки били взели. И сега да питам кой са го експлоатирали и кой е искал подкуп ?

точно най ебливите мигрират....

Ми това са хора които не се изтрепват да работът за залъка си и имат сили да се ебът и да пробат нови сексуални техники. Я фани некой изтормозен бачкатор в края на деня, може и да не може да дигне парашута от умора и ако е гладен..... Оядени, скучаещи, пращът от сили на наша сметка, и се чудът в коя дупка да си бръкнът..... С какв ода се занимават неграмотни и изостанали хора, на които това им е културата.

Всички неправителствени организации трябва да се самофинансират чрез доброволни дарения. Те и без това в повечето случаи вместо изписани вежди го докарват до избодени очи. Пример: БХК. Същото не би било зле и за синдикатите - ако ги оставят само на членски внос, както е по закон, ще изчезнат много бързо от хоризонта и няма под предлог защита правата на работниците да съсипват почти всичко до което се докоснат. Пример: Кремиковци.

Сички викат требе ама никой не им прави нищо - извод - власта е добре платена да си затваре очите. Демек си делкат парите и ни лук яли ни мерисали. Ти ако си мислиш че НПО-тата са сами в далаверата..... Сичкото е прогнило, никой нема да им дигне ръка и да им секне финансирането, толко нарот смуче слатко на биберона .......

В лагера Джунглата край Кале хванаха правозащитнички да се чукат с бежанци и нищо не им направиха.Покриха го.И това ще заметат.Дядо Сорос ще ги защити НПО-тата.

не са ги чукали, а са им оправяли вътрешната хармония! Ейй, аман от неграмотници, ве!

Като не им харесва на бежанците - куфар - гара - ад.

papion

Олаф, освен за сексуална експлоатация да вземе да провери, как за 1-2 г. в Германия не знаят къде са стотици от бежанците? Дали някъде не стават донори за органи? Самата Меркел обяви, че за 600х. дошли на тяхна територия нямат данни къде са.

Ти представеш ли си колко е цинично, че тя първо ги кани, после им плаща да додат, и после даже знае колко са? И знае колко е поканила и за колко е платила да додат.... и вие вервате, че това са бежанци които бегат от война, а това са платените ви убийци..... И сега си претстави, че това се плаща с твоите пари ...... КОГА ШЕ СЕ ДИГНЕМЕ СРЕЩУ ЦИНОИЗМА АКА КУМАНИЗМА ! ТИЯ НИ ИЗТРЕПВЪТ И ИЗТРЕПВЪТ БЕЛАТА РАСА, А ВИЕ ОЩЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ДЪЖД ВИ ВАЛИ!

"Очаква се разследване за сексуална експлоатация и корупция да започне против тази организация." А бре Големанов, Квой туй изречение бре, къв е тоя словоред, паднах от стола, компа се разплака...

Много правилно, тези паразити освен за секс играчки и за донори не стават за друго. Как ще ти атакуват страната и ти ще си вземеш неграмотните жени и гадните деца и ще тръгнеш да бягаш и после искаш хората да имат уважение към теб, НЯМА ДА ИМАТ. Страхливи гадини, това заслужават и това получават!

Разглезения ти задник кога е виждал война на теб. Стига си говорил, все едно знаеш какво. Как може да говориш така за хора, които не познаваш. Идиот!

kerelov@poshta.net

Мухльо, човекът е прав! Ако някой нападне България, въпреки преклонната си възраст, веднага ще се включа в редиците на защитата ѝ. Няма да бягам.

спрели са финансирането защото те вече се финансират сами.... чрез продаването на нежни ласки .....

Какъв е извода, в БГ бият в Гр. е...... :)

Е,поне най-накрая си признаха, че ЕС с парите от нашите данъци финансира бежанската вълна, чрез разни НПО. До сега никой не посмя да го каже на глас това.

нещо сбъркано има в някои от коментарите. Какво общо имат Гърция, НПО и бежанци с коментар за комунисти или Путин? Защо сте допуснали да Ви промият мозъците и изпитвате тази неистова омраза ?

Плаща им се на бройка постове с норма за време, затова.

Те бежанците нали са само здрави-прави "мъжаги", т.е. деца и младежи на 20-30 г.

Опищяха орталъка, че сме ги били биели бежанците в България. Е, поне не ги онождаме.

А по отношение на нашите НПО какво?

Като не им харесва към арабските земи ходом марш

Организацията да не БХК? А неее, сигурно е ГХК...

Иванчо: - Тате, тате... Какво правят тези две кученца?... Таткото притеснено: - Ами едното си е ударило крачето, и другото го носи... Иванчо: - Ех, какъв живот. Помагаш на някого, а той веднага ти го начуква...!!! Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

дърти гръцки трътли принуждават млади строини бежанци към секс?

Либералите разкриха сатанинските си лица. Помагали на бежанците или на портфейлите си...

Жалко че при управление на еврогейци е така и те са от тази категория.

комунистите по тошово време не е ....ха??????? партиините и комсомолските секретари тоже....... не сме го видяли нали????? Европа ви виновна... а как драпахте да корекомски стоки дори и вратите на кореком да се затваряха и милиционерите да пребиваха хората... забравихте нали... вие, комуняги лъжливи си спертнахте преварата, вие влезнахте в нато и ес, сега виете за пред хората иначе смучете

Интересно защо европейските институции не вземат така сериозно сексуалните посегателства на бежанците срещу белите европейци?....

Защото са пендели и така им харесва искат всички да са като тях.

Едното е демокрация и хуманизъм, а другото е расизъм :):):)

Айде стига с тия отрепки.Нашите пенсионери взимат 150 лв.пенсия а хрантутиме прошлеци тръгнали на разходка тук и там и то в държави които не изповядват тяхната религия !!!!

Важнното е че се толерират бежанците изнасилващи Германки.

путин от кгб, служил в гдр ги спаси. Какво искате, нали в сирия се бори срещу ид....световният спасител, великият, ненадминат путин