10 желаещи да доставят тръбите за интерконектора с Гърция

10 са подадените заявления за участие в процедурата за производство и доставка на тръби за нуждите на газовата връзка Гърция - България.

Обратно в новината

Коментари - 10 желаещи да доставят тръбите за интерконектора с Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е да не се допускат червените маймуни!

Не се хабете да пишете 2 unbekannte Montageschiene MAK ? Gesamtlänge 148mm und 20mm breit und Gesamtlänge 140mm und 18mm breit ohne Schrauben (siehe Bild) Ware ist gebraucht. Печели фирма ЕЛЕКТОГИНА вече е договорен кредита необходим за изпълнението на интерконектора

ДАЙ И ТРЪБИТЕ, ДАЙ И МАРИШКИТЕ ТЕЦОВЕ. ДАЙТЕ И ВСИЧКО! Госпожа ОШФОРКОВА знае как да ни натресе дълговите си. Ще ги плащаме през цената на тока , на газта , на всичко. Иначе НУШЕТО не знае какви ги върши ГИНЧЕТО

Бинго ! - Първата СериознаОферта !, и то Германска !!! ----- Пояснение - ИдетеВижте Задължителните Изисквания за такива тръби.

...откъдето - ще Сме готови И за LPG в Тази насока.

10 желаещи да доставят тръбите, а един, познайте от коя партия, ще получи комисионните!

А колко от 10-те са от 'нашите', и внимавайте и този път да не оплескате нещата с алчността си!

Нали кака Теменужка си бе подала оставката поискана и от бате Бойко ,заради ЧЕЗ и Гинка от Пазарджик.КС постанови също,че Делян Добресв е незаконо в Парламента,но ПГ на Герб е над КС и правилника на НС.Почтеноста ,морала и закона не са приоритети на Герб,когато не са в унисон с решението на Цветанов и Бойко.

"Най-много са заявленията от Турция - три. От Индия са постъпили две заявления, от Русия две, от България, Гърция и Германия - по едно." Искате да кажете, че дори тръби не се произвеждат у нас?!! Пък били те и за пренос на газ, а не прости. И ще внасяме от Индия и нам си още къде? Машалла! Аферим и ашколсун!

Кисмлек...млекце...кашкавалец..тук-там някоя дрешка...болтченца и гайкички за Неотговорни модули...някоя и-друга пластмасичка...ракийка и винце... - това се Произвежда, Колега. ...ама пък кракове (от софт до амфетни) и Магарии - Бол !

Имахме Кремиковци, имахме завод за безшевни тръби в Септември. Всичко сринато, до земята. Сега ще плащаме на други. И представете си какво качество ще получим - Китай, Индия... Затова пък сега София диша с пълни гърди, няма го Кремиковци, въздухът веднага почна да ухае на теменужките от Борисовата градина.

Далеч по-модерни стоманодобивни заводи, в далеч по-развити икономики, на запад не издържаха на ценовия дъмпинг на китайците, индийците и турците, тъй че не дрънкай глупости...

Тъййй, интерконектор ще имаме..... само дето се чудя откъде ще го пълним??? Ама що пък да не похарчим едни пари за проектиране, пък после ще му мислим.

Газ може да си купуваме от Гърция ако имаме нужда. Те имат терминал за приемане на газ пренасян от кораби-цистерни. Важното е да влезеш и да се изокаш като шоп на мегдана...

Ааа, то газ се получава и от други устройства, ама трябва напъване и много ядене, по възможност боб. Друг е въпросът колко и за кого е изгодно, какви са цени..... Та виждаш че само изокането е началото, после и напъване требе....

А ако няма нужда за какво ще се прави тази връзка, само за да се "усвоят" едни пари ли? А втечнения газ с колко по- скъп е от руския?

Тая ги Върти тръбите и то все в неправилната посока. Остава да пусна тръби и до Албания

Що да ти обяснявам, ама нейсе, има едни пари за едни тръби, както имаше едни пари за едни спортни цнетрове. Е какво ти пука, че има две баби и един дедо в селото? Та мислят хората, че и те трябва да спортуват!