Гърция иска обяснение от МВФ за опит за шантаж

Гърция ще поиска обяснения от Международния валутен фонд (МВФ) заради разкрит от Уикилийкс конфиденциален разговор между негови представители.

Обратно в новината

Коментари - Гърция иска обяснение от МВФ за опит за шантаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВФ е оръжие на САЩ. Правилното заглавие е. САЩ шантажира Гърция.

Как е възможно световният лидер Россия и Императорът ВВП да допускат някакви си фондчета да разиграват прогресивното човечество ?

Прочетох записа от разговора. Не е кой знае какво. Всъщност както винаги се опитват Европа да плати повече. Единствения начин Гърция да не фалира е да се върне към драхмата. Иначе ще я държат на ръба на фалита докато си искат и докато им дадат всичко.

Браво, революционно откритие в икономическата мисъл, за да не си изплащаш дълговете, просто си сменяш националната валута ???

Е туй ни чака след заемите на Боко. Купувайте вазелин че после може да няма пари и за него.

Гърците има доста да съжаляват че не отсвириха БАНКСТЕРИТЕ овреме. Изпуснаха мига и загубиха свободата си.

Как практически би могло да стане "отсвирването", защо не ни ограмотите ?

Става ясно защо мафията нещо не преде. То друга мафия е взела цялата власт и прави каквото си иска. Май разбойниците са на власт не само в България.

мвф Е ИНСТРУМЕНТ НА СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ОЛИГАРХИЯ ЗА ЗАРОБВАНЕ НА СУВЕРЕННИ СТРАНИ!!!

Това батковци,е за да започнете да проумявате какво е да ти викат,че си "мързелив сиртакаджия" и да ти искат пари,тези които са ти ги взели вече три пъти... Свиквайте,свиквайте.....

Свобода или Смърт! Робството е за вулгаросите, които живеят с гордост от гявурството си!

От своето създаване МВФ е защитник на корпорациите и противник на демокрацията за отделните хора. Бачкай по 24 часа/7 дена седмино - цял живот, без минимална заплата, без пенсия, а ако се разболееш - към екарисажа!

МВФ е световния поробител на държавите,ведно със св.банка,там са еврейското Рокфелеревско котило,което заговорничи и поробва....диктува....

А натиска върху Меркел, не е ли от страна на гръцкото лоби?! Долните византийци все търсят под вола теле, все друг да им е виновен, а не гледат себе си, колко са затънали от кражби, мързел, театро и узо-зайбекита!

Батка,имаме и в Гърция бавно развити мекотели като теб,които твърдят,че си продавач на бебета,крадец на пари от банкомати и живущ паразитно от социални помощи в чужбина.... Идиот,под общ знаменател цял народ слагаш......

Абе малака, чикиджия вреден, кой е мекотело бе, капут нещастен?! Ей гайдури измамно, ще ядеш заездно с гърчавите магарешки трън, с все гайдурита по камънаците и фашкиите с чалми. Вашта мама недоносена, изроди крадливи. Ти защо ги защитаваш бе продажник, антибългарин?! За колко драхми се продаде бе гнидо? Тебе на първата маслина ще те провиснем, мръсен червей! Ама с краката нагоре, защото няма да имаш глава за която да те вържем. Изрод безподобен!

Гърци спрете да искате пари ,а се оправете като застанете един /зад друг :))))))

Заради блещятата идея,веднага получаваш гръцки паспорт и честта да си "локомотивът" на влакчето......

Ха-ха-ха Да живее конспирацията. И хората вярващи в нея.

МВФ, Федералния резерв и Световната банка - еврейската света троица осъществяваща тоталния контрол над човечеството!

Че какво невярно има в това, че Гърция трябва да ореже още от без това високите пенсии и огромен административен апарат? Къде е заговора? Това е известно и за лаиците. Виж, това , че притискат мама Меркел да развърже още кесията, това си е заговор и Германия трябва да бъде на ниво в политиката, както е в икономиката. А това, че трябва да има Грексид е от ясно по ясно. Дали преди или след референдума във Великобритания едва ли е от значение.

Great Breatan не е в Евро зоната и никога не са искали да имат нещо общо с нея! Така, че тя не влияе на Еврото и финансите на ЕС, толкова, колкото се прави, че е важна. Гърция не стои добре, напоследък с тарикатлъците си! Бузуки и Сиртаки за целят гръцки народ, за сметка на ЕС, май, скоро ще секне! Като нищо може да бъде отсвирена от Евро зоната, като начало, а после може да бъде оставена да я ръфа Турция, извън ЕС, дори!