Гръцките фермери изтеглят тракторите от повечето блокади

Тракторите от повечето блокади в Гърция започнаха да се оттеглят, но част от тях се върнаха на границата. ГКПП Кулата–Промахон е затворен, останалите работят.

Обратно в новината

Коментари - Гръцките фермери изтеглят тракторите от повечето блокади | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече започва работата на полето и тракторите са нужни. Чакайте ги другата зима пак блокадите отново.

Гръцките фермери ще си вземат исканото, пък българските дангалаци ще се разпишат на 400-500 лева заплата и ще чакат да видят срещу кого трябва да се възпалят, под диктата на местните си господари , които ги мачкат и манипулират. Мъжество е да отстояваш конкретните си прав пред тези от които зависи интереса ти, а тва дето демонстрираме ние е балкански дамазлък и бабаитлък демонстриран от слуги под диктовка на господарите им .

точно

Аз спрях да папкам гръцки портокали от 2 - седмици се търкалят 2 портокала в хладилника. Нещо много взеха да ми присядат плодчетата на тези гръцки вресльовци. На гръцки плаж не съм ходил, няма и да отида.

Разбирачи си казаха, че блокадата ще е до 01 март, защото гръцките земеделци тогава започват да обработват земите си.

Отдавна трябваше гръцките лапачи да бъдат изгонени от Едвопа и оставени да се оправят сами! Нагъл, по-нагъл, ГРЪК!!!!

Гръцките фермери изтеглят тракторите от повечето блокади Това заглавие звучи, че все едно танковете изтеглят.

Какво ги чакате до Понеделник , Още сега никакво продукция от Гърция ! Въобще не ви взимат на Сериозно !

Ще видим следващата седмица как ще е блокадата?! Тогава ще си направим по-верни изводи!!! А иначе, ако фермерите толкова искат да протестират, нека блокират Атина и парламента с тракторите си, нека се сбият с гръцката полиция, или по-скоро са им други намеренията?!

мигрантите....към Македония... Що не направят номер на Ципрас да си ги задържат у тях?

Когато чукаш на вратата на даден ЧУЖД дом и не те пускат да влезеш,какво ще направиш- ЩЕ СИ ТРЪГНЕШ!!! *ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ ДА ХЛОПАШ/ в което няма смисъл/!!! ИЛИ ЩЕ ЧАКАШ ДА ТИ ОТВОРЯТ!! Можеш и сам да нахълташ, ама ДАЛИ ЩЕ СИ ДОБРЕ ДОШЪЛ!!! ТИ РЕШАВАШ!!

Това е коя? 5 или 6-та година с тези номера. Какво пречи да има 7, 8 и 33-та? Не бива да оставяме без последици действията на фермерите, ако не искаме да бъдем използвани и в бъдеще. Ако не може да го постигне Правителството, то съм на 100% сигурна, че можем да го постигнем ние, като бойкотираме продукцията им.

Вероятно незнаете,че и преди 20 години беше същото,много хора от коментиращите пък и от тия разбиращи всичко незнаят ,че през всичките години в Гърция е така!!!Нямаше да има напрежение,ако българските умници не бяха затворили.

Проблем е ние отморихме. Той Виктор Орбан хубаво ни каза - ограда от нашето черно море до Албания и нищо общо с тия. Ципраси селяни тарикати и всякаква мързелива и подла поплач. Ограда затваряй и да се оправят - те турците и без това ще ги унищожат а и гърците доста помагат. Затриха Европа тия търтеи. Бойкот на техните курорти. Те туристи доста има там от Азия и Африка без да е починал сезона. То това и други ни го казват ама скоро ще е късно така че да действаме сега.

Нека нашите да им блокират износа на зарзават лятото. И туризма. Пък да ги видим после от какво ще живеят тези търтеи.

Що "нашите"?! Иди ти да ги блокираш! Защо караш други?!

Византийски номера. В понеделник ще отворят границата в очакване българите да отидат за празниците. Хайде поне един път да бъдем единни и да не ходим в Гърция. Бий за да те уважават !

Хайде да ти кажа, че ще си го преместят в другия крачол :) И да повтаряте едно и също като развалени грамофонни плочи е излишно, Гърция винаги ще е предпочитана дестинация пред България :)

Ходи си в Гърция, куха тикво!Еничарка такава - "Колумбиана" се кръстила, нещастница! Рано или късно ще рикошира и върху теб. От такива предатели като тебе сме на тоя хал....