Атина и Скопие ”маршируват на място”

След един бърз старт Атина и Скопие "маршируват на място" на водените от тях преговори по спора им за името на Бившата югорепублика Македония (БЮРМ).

Обратно в новината

Коментари - Атина и Скопие ”маршируват на място” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Гърция няма ли да си промени конституцията и да ПРИЗНАЕ БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО (МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО) ?

Да живее Mакедония. Cтрана на добри хора с весел нрав. Hе на омразната политика на (г)ърция, политика на двуличие, политика на омраза и лицемерие. Hе на гръцкият шовинизъм на Балканите и Cредиземноморието.

Като че ли най-слабите в икономическо отношение държави(Гърция,България,Румъния) не възразяват за увеличението на вноските в Европейския съюз!А в същото време са най-големите нетни ползватели на европейските фондове!!Но важно е какво ще решат развитите европейски държави!!!!!!

ГЪРЦИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА. ТЯ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ НА НЯКОЛКО СКОПСКИ КОМПЛЕКСАРА, ДА СЕ МЕРЯТ С НЕЯ- ОШЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ ПРЕЗ СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. ПРИ АЛБАНЦИТЕ ГЕЛЕ НЕМА.

Велика, велика - КОЛКО да е велика? Айде да не мешаме сегашните гърци с онези, от преди 2000 години, а? Щото онези са щъкали по нашите земи и са кръщавали градовете ни на царете си - Филипополис, Иринополис... а сегашните сме ги били като маче у дувар последните 100 години нееднократно. Вярно - само сме загубили територии, но това е друга тема. Та колко "велики" са казваш гърците? Не са ли просто селски хитреци, запънали се, като магаре на мост? Или забрави ежегодните фермерски стачки, щото тази година нямаше?