17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добрият филтър е задръстения филтър. Нищо не пропуска. Та и с маските е така.

А бустерна маска кога?

Леле какоо цигра-магра-тактикааа, као башно евалата дашшноооо!

Византийците откачиха да се слагат на СЗО

По един или друг начин дълговете трябва да се плащат... Очевидно надупването няма да е само физическо...

то за устата да разбираемо ами за гъза какво мислят нали като пръдне човек обгазява с ковид осталите около него

Забранено е също да се ходи без долни гащи!;)

Гърците не ги мисли. Те са измислили любовта. Римляните само са добавили жената...

Време да се въведат шнорхели с ХЕПА филтри и очила за дълбоководно гмуркане. За по-сигурно върху тези ЛПС трябва да се надене един силиконов балон за да се спазва дистанция. Изобщо: престъпление е да си човек! И всеки трябва да бъде наказван, че се е родил. Ей, така изглеждат нещата тези дни! Изроди!

Последният доклад за наблюдение на ваксините във Великобритания PHE за случаите на Covid показва, че двойно ваксинираните 40-70-годишни са загубили 40% от способността на имунната си система в сравнение с неваксинираните хора. Имунната им система се влошава с около 5% седмично (между 2,7% и 8,7%). Ако това продължи, тогава 30-50 годишните ще имат 100% деградация на имунната система, нулева вирусна защита до Коледа и всички двойно ваксинирани хора над 30 ще загубят имунната си система до март следващата година.

Дано се окаже, че ваксините са тест за интелигентност и е сигурно, че ваксинираните ще са с отрицателни такива.

Е , оказва се обратното :)

Кога ще сложим противогази? Питам?

А памперсите от кога ще са задължителни? Съобщиха ли вече от СЗО?

статия от Файненшъл таймс Vaccine scepticism among medics sparks alarm in Europe and US German poll finds 50% of surveyed nurses shy of vaccination and 25% of doctors и.т.н.

"Ваксините" в момента се изпитват. Странното е, че вървят трите фази едновременно, а не всяка да ползва резултатите от предишната фаза. И тъй като това е изпитване, никойне знае колко микрограма е дозата на ваксината - 5, 10, 30, 250... Да не забравяме, че има и плацебо в изпитанията. С една дума - МИСЛЕТЕ! Не се доверявайте сляпо на фирми, които сами не вярват на продукта си, и искат съгласие, че неносят отговорност

В момента върви преброяване на неуките олигофрени, тъй наречените антиваксъри. Излизат коментари с факти колко страшни заразни болести са почти изчезнали заради ваксините, но те пишат минуси и ръсят тъпотии. Не може болест, която е заразна да се остави ваксинацията на доброволно начало. Когато някой идиот може да убие със заразата си десетки хора, според тях трябва да ги молим да се ваксинират.Това е все едно да се разреши с огнестрелно оръжие да се стреля на посоки, пък кой уцелее кой не . Хйетъри, четете внимателно какво става в Гърция ! Направени са близо 150 000 теста на ден и има 1600 заразени. Ако в България се направят толкова теста при среден коефициент на заразата от тази седмица 12-15 %, ще имаме между 18-20 000 заразени на ден.

Всичко, което си написал за ваксините е еярно за болести с голям леталитет. Китайската кашлица доубива хронично болни хора и леталитетът е под 2%.

Две маски ,с две дози ,с двоен шлем и две ръкавици на два метра дистанция. Новото нормално е тук. Африка и Азия ни се смеят ,уж сме много напреднали . 19 месеца затъваме в Ковид блатото.

Кога са ваксинирали по време на пандемия ? Затова вируса мутира и няма как да се спре. Щама ще изпреварва ваксината .

Ти само гледай в Чили какво става. Поради огромния процент ваксинирани вече се е появил инов вирус, спрямо който короната е света вода. Преди няколко месеца дори Люк Монтание предупреди, че така ще стане, но... печалбите за фармаФията сапо- важни

Таз година двойна, догодина тройна!

Аз казах ли ви, че маляките са страшни пу... женски полови органи? Драха се по площадите как фашистите ги били обрали - ХАХАХА, а сега мълчат като пич... риби. Направо един презерватив да си налузат на празните, прости кратуни и да го затегнат около шията. Гаранция спира всякакви болести! П.С. абе, нашите прости, страхливи и слаби скотове сигурно си мечтаят да живеят там. А преди са клели мързеливите гърци ахахаха.

Маляките се оказаха изтрещели копелета ! Как може да подариш властта на боклук от доказан с десетилетия глобалистичен род ?! А това, че слушат и изпълнявате без коментар, пълен потрес ! Някога бащите им имаха топки, сега са някакви мекотели.

Имунизациивсички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния домот втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б, ако ваксината срещу хепатит Б е в състава на многокомпонентна ваксинаако хепатит Б ваксината не е в състава на многокомпонентна ваксина, втора доза се прилага от първия месец и трета доза от шестия месецваксината срещу пневмококови инфекции на третия месец не се прилага при децата, родени след 31.12.2019 г.между 7 и 10 месечна възраст на децата без белег от БЦЖ имунизацията в родилния дом се поставя БЦЖ ваксина след отрицателна туберкулинова пробаот тринадесетия месец децата се имунизират с комбинирана ваксина срещу морбили, рубеола и паротитРеимунизацииот дванадесетия месец - реимунизация срещу пневмококови инфекции, но не по-рано от 6 месеца след: прилагане на третия прием при децата, родени преди 01.01.2020 г. и втория прием при децата, родени след 31.12.2019 г.от шестнадесетия месец - реимунизация срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит и хемофилус инфлуенце тип Б инфекции, но не по-рано от 12 месеца след прилагане на третия приемна 6 г. възраст - реимунизация срещу дифтерия, тетанус, коклюш и полиомиелитна 7 г. възраст - реимунизация срещу туберкулоза на лицата с отрицателна туберкулинова пробана 12 г. възраст - реимунизация срещу морбили, рубеола и паротит и и срещу дифтерия, тетанус, коклюшна 17 г. възраст – реимунизация срещу тетанус и дифтерияпри навършване на 25 години, както и на всеки 10 години след това - реимунизация срещу тетанус и дифтерия

Против всяка задължителна медицинска интервенция ! Всяка ваксина - само с изрично писмено съгласие на двамата родители !

От 1793-1822 година жълтата треска е една от най-страховитите болести в пристанищните градове в САЩ. Огнищата на заболяването в Съединените щати оформят американската история и повлияват на важни национални решения. В началото на 20-ти век откриването на Карлос Финдли и Уолтър Рийд за Aedes aegypti като източник на предаване на жълта треска довежда до изкореняването й в някои части на Латинска Америка. Изолирането на вируса и по-късното развитие на ваксината от Макс Тейлър помагат за елиминиране на Agygypti и жълта треска от страни в Африка и Америка през средата на 20 Големи ваксинационни кампании и програми за контрол на комарите намаляват честотата на жълта треска по целия свят.

Това е минало, с Операция Ковид, влизаме в нова епоха с други ценности - цифров концлагер и трансхуманизъм.

Туберкулозата е една от най-древните болести, познати на човечеството. Днес, заболяването е проблем не само за бедните страни, но и за почти всички развити държави от Европа и САЩ. Всяка година заболяването е причина за смъртта на около 2 милиона души в света.         Туберкулозата е хронично инфекциозно заболяване, което засяга главно белите дробове. Развиват се и извънбелодробни форми със засягане на други органи и системи (лимфни възли, централна нервна система, сърце, очи, кожа, органи на коремната кухина, кости и стави, пикочо-полова система и други).Имунизация с ваксината БЦЖ Важно средство за предпазване от туберкулоза е прилагането на БЦЖ-ваксина. Ваксината е задължителна съобразно Имунизационния календар на Република България. Първичната имунизация се прави още в първите дни от живота на детето - поставя до 48-ия час след раждането на бебето. Новородените се имунизират в родилния дом, преди изписването им. На 7-месечна възраст се прави проверка за постваксинален белег. Децата без белег се изследват с проба на Манту и при отрицателна реакция се имунизират отново. На 7 и 11 години се извършва реимунизация против туберкулоза след проверка с проба на Манту. При отрицателна реакция са извършва ваксинация с БЦЖ.

Защо не са се загрижили за ваксинирането срещу Хепатит A например, след като България е в дъното на класациите?

Когато ваксината не е ефективна, правим няколко дози, когато маската не е ефективна, слагаме няколко маски. Елементарно. Благодарим за работещите мерки.

Най- добре е да премахнем всички ваксини , и така ще сме напълно свободни .Да мрем .

Има Ваксини и "ваксини"... Последното е пълен пикоч!

Полиомиелитът е остро инфекциозно заболяване, което се характеризира с възпалителни изменения в сивото вещество на гръбначния мозък, вяли парализи (намалена мускулна сила и тонус, и липсващи рефлекси), тежко протичане и висока смъртност.         Боледуват предимно деца от 1 до 5 годишна възраст. Наблюдава се широко разпространено и продължително заразоносителство, което благоприятства масовото разпространение на болестта.          В доимунизационния период /1954 г./ са регистрирани големи епидемии от полиомиелит, а след въвеждането на полиомиелитната ваксина, заболеваемостта рязко се снижава.          През 50-те години на 20 век е наблюдавана първата полиомиелитна пандемия, обхванала повече от 70 страни в света.          В България най-висока заболеваемост е регистрирана през 1947 г. След въвеждането на масова имунизация през 1959 г., заболеваемостта рязко спада. През 1991 г. е наблюдаван епидемиологичен взрив, с 46 заболели, като засегнатите са били неимунизирани или непълно имунизирани деца.

Защо не са се загрижили за ваксинирането срещу Хепатит A например, след като България е в дъното на класациите за вирусните хепатити?

Преди създаването на ваксина, коклюшът е бил една от най-често срещаните детски болести, причиняваща значителен брой смъртни случаи. След 40-те години на миналия век, постепенното въвеждане на имунизация срещу коклюш започва да снижава заболяемостта и смъртността. Коклюшът обаче все още продължава да бъде важен проблем на общественото здравеопазване в развиващите се страни. За съжаление, през последните години заболяването започва да се завръща и в развитите страни, в които под влияние на различни антиваксинални „теории“ част от родителите оставят децата си без тази важна за здравето им ваксина.

Никой не е против истинските ваксини. Хората са скептични относно препаратите, които се изпитват в момента. И които за да бъдат приети от населението са наричани “ваксини”. Подобно на използването на думата “гей” за да бъдат приети хомосексуалистите.

Дифтерията и до днес се счита за опасно заболяване. Рискът от смърт след заразяване е между 5 и 10%, а при деца под 5 и възрастни над 40 години – 20%. Макар и рядко, все още възникват епидемии. Дифтерията е силно заразна болест. Разпространява се при пряк физически контакт или по въздушно-капков път. До 20 век е била широко разпространена, но след това е почти премахната в развитите държави. В България ваксината ДТК (произнася се „дифт-тет-кок“ от дифтерия-тетанус-коклюш) е включена в задължителния имунизационен календар

Едрата шарка (на латински: variola vera или Вариола) е силно заразна вирусна болест, засягаща само хората. Причинява се от два вида вируси, наречени Variola major и Variola minor. Първият вид причинява по-смъртоносна форма със смъртност при 20 – 40% от инфектираните, докато вторият убива само 1% от жертвите си. Много от оцелелите ослепяват частично или напълно поради възпаление на роговицата, а по кожата остават типични за шарката белези. Средно изчислено в периода на 20 век, вариолата причинява 300 – 500 милиона смъртни случая. Само през 1967 г. Световната здравна организация (СЗО) изчислява, че от 15 милиона души заразени от болестта 2 милиона умират същата година. Последните случаи на едра шарка са регистрирани през 1977 г., а през 1980 г. СЗО обявява окончателното унищожаване на вируса в природата.

вирусът на Едрата шарка пак ли е бил пуснат умишлено като Ковид 19 ?

Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/drKaryMadeyInterview Ако ви е допандало това, ето ви е нещо мега важно за сващане пак в клип с документални факти до 101 по темата ковид https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Нали там се изповаксинираха на 80-90%, за какво са им маски?..

Гърците са ваксинирани вече приблизително на 60% с двете дози. При делта варианта за стаден имунитет е нужно 80%. Забележете- правят над 120 000 теста на ден, а тук ние с по 15-20 000. Гърците имат двойно по- малко починали от Ковид спрямо нас.

Следващата стъпка, която са намислили от Световния Икономически Форум, е взимането на кръв при легитимиране с Covid паспорта ви: https://www.weforum.org/agenda/2020/07/covid-19-passport-app-health-travel-covidpass-quarantine-event/ --- И Клаус Шваб каза: "Свиквайте с новото нормално, роби!"

2 маски са толкова ефективни колкото и 2 презерватива. С други думи по-добре една качествена маска N95 отколкото 2 или повече случайни парцала един върху друг.

Хич да не дишат най-добре! Зарази ще ми разпространяват! Аааа, маха!

Отпред една, отзад - втора, тъй ли? За любителите на боба?

Правителството на Гърция се грижи за живота и здравето на хората си .А при нас , на Радев му е през дедовия колко народ боледува и умира , няма никаква жал към собствения си народ.

Браво! Изходил си се политически коректно и под тази новина! Герб и неговите тролове правят света по-забавно място!

Тия, ако искат и по пет найлона около главата да си намотаят, ефектът няма да е никакъв. Пълни простотии!

С по два противогаза направо!

Някои са прости, други са двойно по-прости...

Маляките пак изперкаха. И десеторен намордник да си сложат - все тая.

Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/drKaryMadeyInterview

Ако ви е допандало това, ето ви е нещо мега важно за сващане пак в клип с документални факти до 101 по темата ковид https://bit.ly/SecretVideoLibrary

На гърците да напомня: Само антисептичен лубрикант и латексов предпазител нахлузен на главата осигурява "Вечен живот"

Няма ли да протестират за това?

вирусът се предава по въздушен път и една маска от плат няма никакъв ефект. има изследвания за три маски от стандартните хирургически предпазват на 80%, стига да стоят добре на лицето. това е важно, защото количеството поет вирус предопределя протичането на болестта.

Кога ли ще разберете, че това, което се случва, няма връзка с никакъв вирус?

В Гърция имаше строги мерки - маски, излизане с есемеси, излизане за ограничено време... Е, и?!?

27 починали ние 100 1 процент положителни ние 10 Е и?

Както и преди пландемията.

както виждаш стадото не се интересува от факти и цифри, а от това да има мнение.

"на гол гръб и сто тояги са малко". На празна глава, и 10 маски да и сложиш, пак ще са мслко

Не двойна маска за да има повече ефект трябва 3 маски наведнъж да се носят!!!!

А у наше село жулим рачия и не носим гащи , оти сме жеуезни . Е като ни фане ковидо ни нещат никъде и мрем като мишки, но затова пък сме се усрали до врато .

Данайците, етиопските цигани, наречени гърци сега и на задниците ли ще слагат пацали?

Са 10 трябва На гъзолисците и това е малко

2 маски ще ограничат достигането на замърсения Атински кислород до белите дробове на отговорните граждани, така че подкрепям

Един парцал повече, ще подкрепи мозъка ти прост!

АХАХАХАХА ТОТАЛНА ГАВРА