Гърците вече ще могат да пребивават в САЩ две години

Авиокомпаниите ще предоставят на полицията данни за пътниците си след двустранно споразумение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ибем джендерасти безплатно.

Разбраха се за името на Македония, направиха терминал за втечнен газ, признаха самостоятелност на украинската църква все червени точки на дъската на чичо Сам.

голем праз ! не ща в щатите аз ! там има американска мечта - щом те подхване - става една... хем си несметно богат си - хем си беден безкрай ! мерси, не желая да бъда в измислен за други призрачен рай ! В БГ си ми е много добре - тук е моята родина, тук е мойто сърце ! Може някой да каже, че не всичко при нас е наред ! Но на мен ми тук най ми харесва от всички държави навред ! Да живее България - нашата мила страна ! Не бих заменил я за никоя друга страна !

последната дума да се чете - "на света !"

Млъкни бе свиня!

много моля, да не ми нареждаш да млъкна ! ние сме демокрация и имам право свободно да грухтя мнението си ! ако не ти харесва - имаш право да мълчиш, защото всичко, казано от теб ще бъде използвано в съда ! уповавам се на демократичните устои да ме защитят, когато свободно квича мнението си като становище ! разбери това ! ако щеш, естествено ! много моля ! да си имаме уважението, ааа ма ха !

Признай си ,че само в България можеш да крадеш безнаказано, щото родата ти е от бсп

Безплатен билет да ми подарят, не бих отишъл в краварника , за да си харча реалните пари, за техни продукти произведени с долар без никакво поктитие.

...покритие

Не е лесно да си тъп комуняга. Я, като няма покритие, излизай от Гугъл, Facebook и си гаси DELL-a, ако обичаш.

Фацебук не ми трябва, има и други търсачки вместо гугъл, а компютъра ми е от комунистипески Китай, с китайски комунистически технологии. Твоят също

даа друго си е да си безумно умен соросоиден пор.

Комунистическият ти кампютър без империалистическа ОС е куп тенекии.

ако нашия има топки като Ципрас, колко българо -гербери ще излезнат на бел свят

Защо другите водещи пилитици работят за народите и държавите си, а тук само за молитвени закуски,безплатни разходки по света и чужди интереси? Каква полза имаме от международните "успехи" на премиера, като май цялото признание се ограничава с потупване по рамото? Работят за македонците, те гледат или към сърбите, или към гърците. Герберите не разбраха, че бедната държава никой не я брои за нищо. Десет загубени години за държавата ни.

Гърците знаят как да си поискат подаръчета и от Германия получиха каквото си искаха, а ние седим и се се чешаме по главите. Тези наши политици да се постараят.

Стараят се...евтини луксозни апартаменти, къщи на хубави места, молитвени закуски, бонуси, децата в богатите страни на добри служби...как да не се стараят! Само тези, дето ги избират, не ги интересуват.

Това е наградата за признаването на Македония (северна).

Абсолютно точно!

Само да попитам - В Европа не бяхме ли всички равни?

След катоСоросоида Ципрас подписа със Соросоид Заев за името на Македония... .. За Да и Отворят пътя към НАТО!!! Заповедта за всичко това идва от САЩ, откъдето дойде и Преврата в Македония и Заев. Сега САЩ подхвърля на туземците захарчета и стъкълца. За Слугинска България няма и толкова!?

За тях захарчета, а за тебе един гол ...