"Гардиън": Риши Сунак може да забрани цигарите във Великобритания за бъдещите поколения

Отделно от това съветите в Англия и Уелс призоваха през юли правителството да забрани до 2024 г. продажбата на вейп устройства за еднократна употреба

Обратно в новината

Коментари - "Гардиън": Риши Сунак може да забрани цигарите във Великобритания за бъдещите поколения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А алкохолът кога? Поне цигарите не водят до противообществени прояви, щото всеки който е направил грешката да се разходи в събота или неделя сутрин, през центъра на който и да е английски град знае за какво говоря..

Скоро нема да пушите-добре.Нема да работите-добре.Нема да е@ете-добре.Нема да се храните-ПАК добре

Е така след скоро време ще ви боднат със смъртостната инжекция.След мълчаливо съгласие.

Сиганинът от Пенджаб си го Забели и рече .НА Яжте Евробалъци.

Тотално пропаднали в блатото.Нещат цигари,а отварят магазини за наркотици.Провал.Златният милиярд НЕ Е В ЕВРОПА.Това всичко ще го затрият.Тука послушковците най-много ресурси унищожават

Сушито със Спанак пичага, направо железар отвсякъде! Абе важното е на мъгливия Остров на извратеняците да има педерасти, педофили, (транс)джендъри и прочие отпадъци, другото е бошлаф работа. Чарлито No.3 например, е почетен педофил - беше един от най-честите гости на частния педофилски остров на холивудския педофил и доставчик на свежа мръвка, Jeffrey Epstein. 2019г. Джефрито малко го (само)обесиха в един щатски затвор, ама това вече е друга тема.

Ще ми забрани дедовия че това е най големия бизнес след наркотиците проституцията и производството на оръжие

дано скоро и в България

Пушенето е личен избор само когато пушиш в къщи при затворени прозорци.Иначе-на терасата тормозиш съседите-прането смърди,на автобусните спирки-чакащите автобуса,на плажа всички околни са принудени насила да ти дишат гадния дим.

Да се забранят скарите , барбекютата . Гответе в тиган с капак аламинутите !

да ама от скарата не се задушаваш и не получаваш астматичен пристъп като пасивен пушач.

Цигари , нафтови леки коли , въглища , паленето на гуми - забранете ! От чистия въздух без миризми и твърди частици по-хубаво няма !

и никой няма да го обвини в дискриминация.

Тоя е агент на руснако прави всичко възможно да пропадат повече.....

Oстава да им забрани и уискито индиеца... Чърчил се върти в гроба

Чърчил е наблягал на брендито.

До 2030 Риши Циганак ще си смени мнението поне още 100-тина пъти само по тази тема. Отделно много скоро ще си изказва мнението пред магазина в квартала, докато подава пакет цигари на клиента. Жена му и татко кога ще си платят данъцита на парите с които се издържа премиера на Англия? Какво да говорим за кралството с Крал, Камила и Кретена Хари. Единствено кралица ЛГБТКМегън може да оправи ... нещата.

Браво

“Сунак обмисля мерки срещу тютюнопушенето, които включват забрана за продажбата на тютюн на всички, родени след 1 януари 2009 г“ "Искаме да насърчим повече хора да се откажат от тютюнопушенето“ Не съм пушач, но не съм съгласен с такива стъпки. Личният избор не бива да се отнема, иначе става страшно. Опасно начинание е това. Утре ще започнат да ни „насърчават“ да не пием алкохол, да не ядем месо, да не гледаме „определена“ телевизия, да не четем книги, да не ругаем правителството, да не се събираме повече от 5 човека и т.н. Забраната не е насърчаване. Забраната си е забрана, не оставя никакъв личен избор!

Ми то и наркотиците са личен избор по твоята тъпоумна логика.

Какъв личен избор бе? Пасивните пушачи имат ли избор да не ти дишат отровата като ходиш и пушиш? А комшиите като излезеш на терасата? От дете съм знаел, че няма умен човек пушач и до ден днешен не съм срещнал, чул или видял! 2023 година сме, а не 1923!

Браво на Сунак!

До къде стигна империята, циганин да я управлява.

А у нас шибаната държава насърчава пушенето, защото печели от акциза. Пушат 80-90% от населението и 100% от младите момичета. Процента на жените пушачки надвишава този на мъжете. Пушат преимуществено неграмотни и необразовани. Народното Събрание трябва да забрани пушенето на спирките на публичния транспорт, парковете, плажовете, както е в цивилизованите страни.

В Англия искат да забранят безплатния вейпинг за децата…?!!!

Нали ще дойде следващият и ще ги разреши.

Скоро Руждито може да обяви и кравите за свещени животни, както в родната му страна. От това могат да спечелят англичанките, които автоматично стават и те свещени. Макар че повече ми напомнят на скумрии или на сушени херинги.

ЗАБРАНЯВАТ цигарите; ЛЕГАЛИЗИРАТ наркотиците...

Какво ли е пък ,,вейп,,. ?