Гангстерски войни в Швеция: Трима убити за три часа, 11 - за месеца (видео)

Безпрецедентната вълна от насилие, свързана с войната между две престъпни групировки за контрол над трафика на наркотици, разтърсва страната

Обратно в новината

Коментари - Гангстерски войни в Швеция: Трима убити за три часа, 11 - за месеца (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези са за специално наблюдение от ЕС!

И тези в НАТО, Боговете само могат да го опазят това НАТО...а и нас с него...за съжаление.

заслужават си го, след като допускат турчоля, шиштъри и сяква друга сволач, с която ни насилстват да съжителстваме и ние

Спомням си, че преди години искахме да правим т.нар. "Шведски модел" в България. Ква я мислихме, ква стана.

Ние го правим ако не сте забелязали! При това много активно го правим, за съжаление.

Реших да го гледам отдалеч как го правят модела, но и тук не е много по-различно.

И над това ни чака, като ПП-ДБ-ГРБ-ДПС клекнат за мигрантските квоти.

sawo

Ти цял живот си клекнал, който и да е на власт, всички са ти виновни. Целия свят ви е виновен, все други ви акат в гащите. Докато дишате, ще се оправдавате с другите.

Преди 30-тина години по Коледа във всяка една от тия скандинавски страни държавните глави (монарси, премиери) държаха реч за състоянието на държавата през изминалта година и там винаги имаше следният момент: говорещият прави сериозна физиноми подходяща за това, което ще съобщи и казва: "За съжаление и тази година престъпността се повиши: още 20 велосипеда повече са откраднати през нея в сравнение с миналата." Сигурно и сега политиците държат речи, за да се "отчитат', ама какво ли им е на техните слушатели, които помнят какво е било и гледат какво е сега?

Тя Швецията се води и страната с най-много изнасилвания, но това е, защото даже да дишаш тежко в ухото на мадама в дискотека и могат да те приберат и съдят. Да не говорим за да я плеснеш по задника, а тука това си е обикновен вторник. Швеция убийства 1.1 на 100 000. Бразилия 22 на 100 000 Русия 6.8 на 100 000. Индия 3 на 100 000 Китай 0.5 на 100 000 ЮАР 42 на 100 000 Нищо де, нека фактите да не развалят доброто ви настроение. п.п. Бонус САЩ са същия брой жертви като Русия. :))) 6.8 на 100 000 България с 1.3...

Да , ако този дето пляска мадамата е бял, рус швед ще го закопчаят, но ако е някой талибан или мамун - това е вече е етническа особеност и либерастките власти се правят на умрели гълъби...

Ми пробвай. Ти няма начина да си бял, рус. Най-много да си синеок, но това няма да е достатъчно да минеш за бял там. :)))

Леко сте пропунали статиаката за избухналите бомби и за водените престрелки с огнестрелно оръжие. :-) Нищо де тя статисти9ката е статистика, защото е удобна. Щом ви кефи в Швеция, си живейте там в либералния рай.

Вкарваш третия свят, ставаш третия свят.

Нали знаете, че ако иска държавата може да реши този проблем много бързо. Знаете ли какво се е случило със знаменития френски гангстер Жак Мерин? Полицията му прави засада насред Париж и го разстрелват с автомати, барабар с "жената до него".

Няма да го реши, особено пък сегашните либерастки власти!

Нали бяха най-добрата държава за живеене

Никой не може да ме убеди, че в Саканиданивто е възможно да има добра държава за живеене, а още по-малко да е най-добрата. :-) Както никой не може да ме убеду, че финалндците са най-щастливите хора. Най-големите лицемери, може би, но най-щастливи, едва ли. А при тези шведи каквото и да е било, то е в минало време.

катаджии къде се крият с триноги има ле у Швеця!? ... изборите купуват ли се като в Бг. ... айде холан както казват холандците не се кахърете за Швеця и Франця и Белгия всичките тея имат предградия с проблеми не са решили не са изтепали псетата, останалата икономика и социална държава да им е е добре глупци такива хубавото че тея дет сега правят панаири там заобикалят България като малка гара.

Не може да бъде! Тия не бяха ли "бяла държава" дигитално и безкешово. прозрачно общество образец на бдеия световен ред? ?? ??Или се води бяла само заради кокаина? Кажете бе козяци ... хахаха ????!!

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами----- https://urlis.net/biocom

Нали консерваторите спечелиха в Швеция. Нали всичко щяха да оправят за нула време... И въздържание има същия капацитет да оправи нещата. :))))

Този глупотевици откъде ги измисли?!? Счупена държав3а се ремонтира с години. То да не е колибата на баба ти!

То това е ежедненвие в Швеция от поне 5-6 години. Всеки ден престрелки и избухнали бомби. Вие сега се сетихте да ни информирате. :-) Там построиха мултикулти обществото. Обигатиха се културно. Сега се наслаждават на обогатения си живот съвсем пълноценно и либерално!

Швеция още не е влязла в НАТО, а вече започва да прилича на американски щат - цветнокожи бандити, ежедневни престрелки и убийства!

Нали беше много спокойно и уредено в Швеция???

беше!!!;)