”Галъп”: 72% искат държавата да отмени сделката с ЧЕЗ

Огромната част от българите са против случващото се с ЧЕЗ и искат по-ефективна намеса на държавата.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 72% искат държавата да отмени сделката с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от българите искат "Шайка"-та да се махне от управлението на държавата, но ....

да, ама - не, Бай Х.й не желае и цялото му същество крещи към клатещите го Гадове,че няма да се даде и властта е у него, както и парите на държавата, а скоро и на балканите, е, Галъп, това също трябва да го отчетете

Всички питат : "Защо именно Гинка ?" - отговорът е прост : Съпругът на това нищожество в рокля е боен другар на Боко Банкянски - проверен в битките СИК-аджия !

Един БУШОН без значение дали се казва Минка, Гинка или Манго,си остава БУШОН ....

Галъп защо не пита: "Искат ли българите държавата да се управлява от Боко Тиквата и Цецо Кратуната?"

нали имаше избори,бре "Неанкетирания" Болшинството българи си казаха тежката дума ,че не искат по-вече да ги управляватчервените крадци-които са си за ЗАТВОРА и само имунитета им ги пази!

Ами да,каза си го народът ,само 17% гласуваха за Герб.Останалите 83% бяха против. Това демократично ли е ?

ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА ГАЛЪП ЗА ВСЕ ПО-НАМАЛЯВАЩИТЕ ИМ ДЕБИЛИ.ХАХАХА

d4

че тя-"държавата" нали имаше контролен дял в ЕРП-тата?? ама той-БайХ го продаде... сега ще го купува пак но на тройна цена. тя простащината не ходи по гората. а по хората.

КОЙТО ИСКА ДА ГО КУПУВА ДА СИ ПЛАЩА,АЗ ПЛАЩАМ ДОСТАТЪЧНО ВИСОК ТОК ТА ДА СЪМ И СЪСОБСТВЕНИК.

Ей Галъп, не им пука какво мислят българите.

ГинчИто е от Пазарджик, тя не е от ТрЕбич!!! Гинка президент!!!

Със срещата си с Гинка Върбакова, Бойко Борисов си направи харакири. Показа, че той стои зад сделката с ЧЕЗ. Това каза пред бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

Господа от Галъп, грешка е допуснал корумпираният и самозабравил се премиер, че той и неговата компания няма да могат да си лапнат и ЕРП-тата.Не задавайте глупави въпроси, на които и децата знаят отговорите.

ЧЕЗ не е частно, 63% е на чешката държава. При толкова разговори с чешкия премиер Борисов можеше да получи информация директно, а не да праща Гинка да преговаря. Като я гледам сигурно не е виждала договор през живото си.

И аз , и аз , и аз ...

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА

на Слави "Няма такава държава" все едно е написана за сегашната ситуация..Борисов смени мнението си поне 10 пъти,сякаш искаше да ни каже: Като не мога да ви убедя така ще ви объркам,че пак да ми повярвате

Кога тези проценти се запознаха със сделка описана в 15 килограмов договор и започнаха да е смятат за неприемлива.

80% от българите дори не искат тия търбуси в парламента ама кой ли ги пита....

Задачата на Борисов не е да разкрие истината за мръсната сделка сЧЕЗ, а да прикрие връзките си със сегашните играчи

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАК БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ СА ИСКАЛИ И ТОЗИ ПЪТ ДА ПРЕМЕТНАТ ЗАСПАЛИЯ НАРОД

Толкова ли е трудно , да живеем нормално ? А , господа политици , и вие управници ?

ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАН.ЛЪЖЕ В ЕФИР. ЛЪЖЕ ,КОГАТО СЕ СРЕЩА С ХОРАТА.ИЗГУБИЛ Е ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗА МЯРКАТА.МАФИЯТА МУ Е ОКОПИРАЛА ДЪРЖАВАТА.ИНТРИТАНСТВАНЕТО МУ НАДМИНА ПРОСТОТИЯТА МУ. ДНЕС ЕДНО, УТРЕ- ТОЧНО ОБРАТНОТО. БЪЛГАРИЯ ПОЛУДЯ ОТ АКРОБАТИКИТЕ ИМ. ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СЕ ЗАДЪХВАТ ОТ БЕДНОТИЯ И КОРУПЦИЯ.НОООООО-ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА. ШАМАРЪТ НА БОГ Е БЕЗШУМЕН И МНОГО БОЛИ. ОТВРАТИХА НИ!

КТБ фалира, голяма част от хората пиха ледена вода по няколко пъти. С парите от КТБ искат да купят и ЧЕЗ, за да не е капо раята... Ще им позволим ли на тия народни изедници, да си разиграват фалшивия кон, а?!

Преди време хората се надигнаха срещу Пеевски, а сега нещата са хиляди или милион по страшни, защото всеки ползва ток, а не всеки ползваше Пеевски, не е ли така???????????????????

Защо не питате колко искат оставката на правителството? Трябва да се направи проучване сега и колко ще гласуват за герб?

Тя държавата до момента се опитва да обастни как сделката е добра и законна. Е то да не мислиш, че органите не знаят коя е Гинка. Просто ББ си купува ЧЕЗ с парите в партиината касичка.

Не може стадото да казва "държавата е лош стопанин" и "искаме си светлото капиталистическо минало" ,а сега да иска държавата да отмени тази "сделка"!? Това е някаква шизофрения!?

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СКОЧИ НАРОДЪТ , ЗА ДА ПРАВЯТ КАКВОТО ТРЯБВА.БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ЧЕАКО НЕ БЯХМЕ СКОЧЕЛИ, ОТНОВО ЩЯХА ДА НИ ПРЕМЕТНАТ. КАКТО КАЗАТАТЯНА ДОНЧЕВА -ПЕЕВСИ И БОРИСОВ ПРОЗИРАТ ЗАД СДЕЛКАТА ЧЕЗ. КАКТО КАЗА МАРТИН КАРАБОВСКИ -ВСЕ ЕДНО СМЕ НА МАГУРАТА-ТУКА ИМА, ТУКА НЯМА.КОЛКО ПЪТИ НИ ИЗЛЪГАХА САМО ЗА ТАЗИСДЕЛКА. НА ВСЕКИ ЧАС МЕНЯТ МНЕНИЕТО СИ. И ПОСЛЕ ВИНОВНИ "ГАДОВЕТЕ", ВИНОВНА НИНОВА, ВИНОВЕН ПРЕЗИДЕНТА, А ТИКВАТА -ВСЕ В БЯЛО. СМЕШНИК. ЖАЛЪК И ПРОСТ ЦИРКАДЖИЯ.СМЕНЯ ПОЗИЦИИТЕ СИ НА ВСЕКИ ЧАС. И ТОВА МИ БИЛО ПРЕМИЕР.ПОДЪЛ ЛЪЖЕЦ!

Като скочи на какво седна

добра новина! деби.лите в държавата не са 80% а са само 75%!! лошото е, че после за глупостта им, ще плащаме ония 25% дето разбираме какво се готви, знаем че не трябва да се случи, но нямаме сили да го предотвратим!

Ако това същото проучване се проведе в по-нецензурен вариант, колко процента от хората ще споменат МАЙКИТЕ на управляващите ?! :))

Що ревете? Когато се дадоха ЕРП тата , що не ревахте? Гинчето си е абсолютно изрядна по сделката, зависта е голяма!

Като го купи държавата (с нашите пари) пак ще има раздут щат и назначаване на работа на хиляди излишни и не вършещи нищо държавни служители, които гледат само да крадат, ще получават високи заплати и с благодарност ще гласуват за този който ги е назначил на работа (Бойко). Разбира се като всяко държавно предприятие ще работи на загуба и загубите ще се плащат от нашите данъци.

72%- ГЛУПОСТИ! Все още нищо не е ясно. държавата истеризира.Истреизираха всички, защото прекрасно се знае, че Гинка кинти няма. Няма и банката зад нея. Няма и се разчита да се плаща от оборота, а в това време Шиши да гушка от схеми. България се провали в борбата с корупцията отвсякъде. Пролича БКП, която се е внедрила във всички партии и като рак смуче последните сили от българина. Ами скандалът е моралния край на бкп, а вече е късно да оправите имиджа на престъпна мафия.

2004 г. - продажба на 67% от ЕРП-тата - премиер - царят 2012 г. - продажба на 33% от ЕРП-тата - премир - суджуков 2018 г. - след яка обществена съпротива, суджуков кандисва държавата да си върне контролния пакет в чез... За другите ЕРП-та засега това не е възможно, щото собствениците им НЕ ПРОДАВАТ дялове от дружествата си...