Галъп: Румен Радев остава най-харесваният политик

Позицията на обществото ни по отношение на Северна Македония се втвърдява

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румен Радев остава най-харесвания политик на машините за гласуване. Да хванеш единия да удариш Гълъб

Румен Фигурантов си фигурира, но българските хамбургери си го харесват;) След време подобни случаи ще са известни като “парадокс на фигуранта”

И кой го харесва? Интригант, предаде ни на Македония, проводник на нечистоплътни икономически интереси... Той и неговото парвеню за премиер продадоха България.

От утре предателя ще ума рейтинга на Юда!!!

Българският Галъп ,как са го налазили от години български корумпирани помияри с комунистически корени ....

Цял живот е козирувал срещу пълна фуражка с кинти , а преди Корнелия да го назначи за президент, отдаваше чест от генщаба на премиера Кюлчо Бухалков. Подобно на Кирчо е руски хибриден проект - превърнал се в "политик" в последния момент на 12-тият час, преди картата да се превърне в тиква. "Политик" БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКО МИНАЛО. Дори за продавачка искат качества и ОПИТ ОТ МИНАЛОТО.

Ние ромите много харесваме Радееф само че от ОТ ЗАД

От 1000 може и да има 10 които да имат някакви симпатии към разединителя на хората в България!

Лъжетее няма как Муньо някой да го харесва те хората дори травестита Деса не харесват камо ли шпакловчика Ушат

Рано е за 1-ви април. Едва януари е...

ха

Тия дето са ги интервюирали знаят ли за всички роднини назначени на високи заплати под давлението на новите "честни и почтени" ИЛИ ВЪПРОСИТЕ СА БИЛИ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ. ТАЗИ АГЕНЦИЯ БЪКА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ МРЪСНИЦИ, ЧИИТО БАЩИ И ДЕДИ СА БИЛИ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ.

Добре че е Радев иначе оная к. от Банкя ще да затрие България и да изнесе още някой милярд в сакове.

И ти ли си лизач като Ушко или си пендел въшлив

Напротив - Муньо Брадавицата никой не го харесва, нито го иска. Даже и фелдфебела Деса Мутреса!

Тия нещастници от тази комунистическа агенция продължават да лъжат!!!!! ИДЕТЕ В ПЪРВИЯ ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН И ПИТАЙТЕ ПАЗАРУВАЩИТЕ. КОГО ПИТАТЕ, БЕ ПОМИЯРИ?????????????

Питали са по министерствата и роднини. Откъде иначе да изкопаят някой, който да "одобрява".

ОПРЕДЕЛЕНО МНОГО ГО ХАРЕСВАТ! ВСИЧКИ ТАМ СЕ ПРАВЯТ НА РУМЕН РАДЕВ!

Фалшификат ,като изборите !!! Фалшиви медии и МЕТЕЖНИЦИ и МОШЕНИЦИ, продължават унищожението на България . Трябва да си пълен профан и иди.от ,за да подкрепяш абсолютно некадърния и злобен Никаквец....Радев .....

тролите ли тролчета ;) скоро паричките ще свършат и ще се хванете за палците

Я трол

Вашите пари сигурно много се увеличиха при кадърното управление на другаря ви Мунчо.

По-добре трол, отколкото гном смачкан!!!

Това ако е истина обяснява защо сме на този хал

Най-харесваният ЦЪРВУЛ!

Тези стъкмисти кого са питали?

Брей по цял свят политик се обвързва с някаква партийна принадлежност. Сега ние добавяме ново качество - президентска политика към световната политология . Еталон за президентска политика ( разбирай президентски политик) са чифт зелени чорапи.

Да им се чудиш на акъла на тия овце , дето си харесват Невнятният Нищоправец Радеффф!!!! Халал да ви е новата Промяна. ТИМаджиите още му се смеят на това недоразумение за онова МУТРИ ВЪН. Направо се заливат от смях.

Радев е най-харесвания политик сред тези който го харесват ако само тях питате ше е 100%. Ма на изборите загуби над милион гласа от предишния си мандат и не можа да вземе и 40% от имащите право на глас. Те и Бойко доста го харесват ма като се събраха всички дето не го харесват се оказаха повече в даден момент. Така е и при Радев, но просто нямаше кое посолство да организира недоволните.

За какво да го харесваме този идиот,че разедини нацията,че с 2-те служебни правителства нищо не направи,а ни води към бедност и мизерия,висока инфлация,Ковид криза,че назначи на всички възлови позиции свои хора,за да държи властта,че покри всички шпиони и корумпирани в президенството,че почти всичките му съветници са ДС агенти!?

Ами трябва да се спомене и неговия принос към световната медицина . Той беш е откривателя на две нови мутации на Ковид вирус, открит в Бъгария - мутанция 'ШИПКА" и мутация 'БАНКЯ' и то много преди да се заговори по света, че ковид-а от Ухан има мутации. А да го направим почетен доктор на Медицинска Академия и може едно орденче - примерно 'Стара планина' с мечове.

Румен Радев е винаги за пример ! Той с достойнство и качества победи Цецка Цачева на първи тур, а след това професор Герджиков на втория тур. Борисов нямаше други силни кандидати, тъй като вече залязва на политическата сцена в България.

Схванахме иронията

Що харчите държавна пара за четкане и реклама, бе?!

Да, тая анкета, ако я е попълвала само Деса, е вярна.

Смях в залата. Всякакви и- - оти , всякакви вярвания. Толкова малко трезви оценки.

А пък БСП редовно е първа или най-малко втора политическа сила. Вервайте на Галъп.

Кърлеж!

Този когато и да се гръмне ще е късно!!!

Ефект на Дънинг-Крюгер или иначе казано как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави. Ето и малка справка какво точно представлява Ефектът. Това е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, поради което погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си.

Решетников ,ОСТАВКА веднага... Долен ,злобен ,завистлив и лицемерен пълен глупак ...

пасва най- добре за един от Банкя - селски тарикати.

Каква порнография от корумпираният клон на Галъп за България ...Изключително долни ,фалшиви ,сребролюбци ....

Да пуснат и рейтинга на Гешефта, да се види колко му нямт доверие хората!

Верно ли? Ама това жена му селската мома ли го каза?

Каква порнография от корумпираният клон на Галъп за България ...Изключително долни ,фалшиви ,сребролюбци ....

И БЕЗ ПРОУЧВАНИЯ от самолет е видно, че президентът Радев е НАЙ-ОДОБРЯВАНИЯТ държавник в демократична България. ИЗТРЕБИТЕЛ :))) ... Евала на Корнелия, че го издигна на полит сцената! :)

И за какво е най-одобряван,какво е направил този идиот?

МЕНТЕШЕНАЛ...

Мунчо ми е най-любимия ... селски идиот :)

ха ха ха ха ха ха аха ха аха ахах ха най-харесван ха ха ха ах аха ха ха

От военен президент Кога се е занимавал с политика? Или сверите на влияние се считат за политика. Президента политик ли е.

За какво да го харесваме този идиот,че разедини нацията,че с 2-те служебни правителства нищо не направи,а ни води към бедност и мизерия,висока инфлация,Ковид криза,че назначи на всички възлови позиции свои хора,за да държи властта,че покри всички шпиони и корумпирани в президенството,че почти всичките му съветници са ДС агенти!?

Странно е, че го харесват. Той докара Киро и сие. Стана борец срещу мафията едва, когато посегнаха на сивия му кардинал... За жалост излезе стандартен политик.

От 67 депутати на "Продължаваме Промяната" : > 22-ма са обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация "Америка за България". > 13 идват от "Хардардските курсове", финансирани от фондация "Америка за България". > 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация "Америка за България". > 24 лица са бизнесмени или служители на НПО-та, формално обвързани с предните лица. Честито на Нейно превъзходителство генерал-губернатора на протекторат България - Херо Мустафа. Отлично свършена работа.

Що го няма в класирането?!

Не ни разсмивайте,взимайте си го и в расия

Тоя анцунг и в Славяново не го щат!

Аз по си харесвам Деса ... Простакеса :)