Масово одобрение на ревизиите и новите партийни лица

Трайно силно е общественото желание за промяна, масово се одобряват всякакви идеи за ревизия, нови лица и нови идеи в партийните програми.

Обратно в новината

Коментари - Масово одобрение на ревизиите и новите партийни лица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелата Лиляна, Нушка Мазната, Пъпчивата земеделка, Клощавата право-дъсъдна, ореваха орталъка, по ефирната теле-канализация за някаква Нова мнНого Опасна игра: Лов но вещици защото те не били и Всички говореха думи за Органи имайки предвид Онзи, който те си уважават, в Харема, а не, някакви неизвестни професори и генерали

евреите отново избиват масово "неравните" с тях, чрез цензурата на сорос и ротшилд. въпроси около холокоста?

повтаря се масовото избиване на непокорни на юдейската система за създаване на гои? ами да, видно е!

А бе на знам какво сте анализирали, но "безусловен базов доход" с България означава две неща: 1) светкавичен ръст на инфлацията (което ще го "изяде" самоза няколко месеца; 2) десетки хиляди доволни цигани, които и без това не желаят (и не могат) да вършат някаква полезна работа.

това не е масово одобрение, а поредното масово внушение. а кога нови лица в "галъп"?

Новите им лица сигурно са тези отзад и малко под кръста.

Одобрението идва после, когато БСП ако дойдат на власт ще съсипят бизнеса в страната. Тогава стотици хиляди одобрители ще седнат на празна маса за 1-2 месеца, след което ще ходят пак да трупат купчини с камъни на гладен тумбак пред позитано!!!! Справка 1997 година. и 1996 годината на доволните бъдещи недоволни.

Да не се окаже, че в нарушенията в МО не участва само бившият министър Ненчев, а и бившето ръководство на Военно-въздушните сили семейство Радеви - сега Президент на България И това да доведе до Импийчмънт

Дай да покрай стоката да шитнем и разваления боклук - БСП. Така ни се иска и за това говорим така , но вие ни вярвайте.

Това не трябва ли да е с гриф"платена публикация"? О не , просто идват избори.

Калъп изпълниха поръчката. Що бъркат социология с ПР не ми е ясно.

Тия дето слизат от метрото ревизорите ли са? Не , че нещо, ама Галъп не са Галъп интернешънъл и нямат право да носят името "Галъп". Така, че трябва да се чете едни хора, които не зачитат българския правов ред ни убеждават, че хора, които слизат от метрото всичките одобряват ревизиите, които правителството извършва... А ние вярваме ли на тия хоботи?

"70 процента одобряват новите лица в листите на БСП" Някой е решил още един голф-комплекс да си построи покрай тези избори ;)) Дано не стане лоша изненада на 26.03, че и тези ще се наредят след Гергов на опашка за кредити.

С Боко и Цецо поне лицата бяха ясни! Пък и какво, Цецо няма да направи 60 апартамента,я?!За Боко никой не може да каже какво има?Е, може би Цветелина, но....??

Другарите от Галъп Инт. (да не се бърка с истинския Галъп) ще ви спретнат резултатите, за които сте си платили.

Четете ли добре статията а дали я чете и оня изцъкления-Над 70% от българите одобряват отпадането на така наречените "пръстови отпечатъци" на изцъкления това какво ви говори ? А къде са мишоците които яростно защитаваха Москов който уж с това свое безумие се "борел" срещу лекарската мафия ? И нима всичките над 70 % българи защитават мафията къде сте мишоци ?

Имам една изненада за теб на изборната вечер... Отнася се за БСП и госпожа Лъжа.. Чакай иде! Най- доброто предстои!

Нещо си се объркал наистина ще има изненади и за теб и такива като теб.Но само не можах да разбера от коментара ти каква връзка има тук г-жа Лъжа ???!!!

Г-жа"Лъжа "го каза г-н Лъжец, но все пак спряха пари от еврофондовете за образованието, нали?Или вече го забрави, то наистина мина вече една седмица...?

Геро, пръстовите отпечатаци са само дно средство - така ще си сигурен, че парите ти са отишли за лекуване на реални хора, а не на "имена".

Този филм за новите лица и идеи съм го гледал няколко пъти. :))))))

Така е! За пореден път залъгват българина. И той няма да усети номера. Както не го усещат тия нещастници, дето подхвърлят хиляди левове от терасите на телефонните измамници!

Падаш си по стари шлагери, а? Е, всеки има право на лош вкус!

опази сляпо да прогледа.

Малцина били онези, които се питат откъде биха дошли пари да се увеличат минималните заплати и пенсии... Ами да поизтупат "чувалчетата" с краденото и парите ще изскочат.

От оборота, от оборота. В магазините няма по цял ден да стоят и да чакат да влезе някой и да направи покупка за повече от 5 лева или да вземе на вересия в селата. След това и производителите ще се размърдат, а и няма да правят само продукти със себестойност близка до нулата. Това само Дянков не го проумяваше и ни върна с поне 10 години назад!

Ако не беше Дянков да стегне финансовата дисциплина, сега щеше наистина да си като в 1997 година.

Одобрявам ревизиите. Но толкова очевидна тъпотия на професора премиер вкл. и повдигнатите от лекета жадни за власт по общ. поръчки ми идва много

"...финансиран със собствени средства.." ! Ах, горките! Те милите, всичко за хората бе, за хората работят. Още малко и ще почнат да просят пари от идиотите, които им вярват на стъкмистиките... Има два-трима

"Този извод правят от "Галъп интернешънъл"..." - откриха топлата вода...Само хората от властовата пирамида не разбират, не искат да разберат и не могат. В творбата на Смирненски " Приказка за стълбата" най добре е казано, но кой чете....

ГЕРБ не трябва никога повече да има достъп до властта. А бай Х.. да отговаря пред прокуратурата, съда и закона за продажност на национални интереси и множество злоупотреби

Никога БСП и с-ие на ВЛАСТ!!!