Галъп: Общата оценка на служебния кабинет е положителна, 58,9 % го одобряват

Личното доверие в Румен Радев е 64,3 процента. 41,8% не желаят да се ваксинират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ХОРАТА ПРОДЪЛЖАВАТ С ЛЕКОТА ДА ВЯРВАТ НА ВСЯКАКВИ "ПРОУЧВАНИЯ", БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ - ДАЛИ СА ВЕРНИ ИЛИ НЕ СА ВЕРНИ ? ПРОСТО ЗАЩО ТАКА ЛЕСНО ВЯРВАТ, А НЯМАТ МАЛКО ОТ МАЛКО КРИТИЧЕН ПОГЛЕД ?! ЕЙ ТВА НЕ МОГА ДА СИ ГО ОБЯСНЯ - ЗАБЕЛЯЗАЛ СЪМ, ЧЕ ХОРАТА ВИНАГИ ОБИЧАТ КРАСИВАТА ЛЪЖА, ПРЕД ГРОЗНАТА ИСТИНА ... ДЕФАКТО ОБИЧАТ ДА ГИ ЛЪЖАТ!

Е няма що ако е вярно тъжно , комунизма се завръща в територията преди 32 години я напуснах заради тези скапани комунисти, сега историята се повтаря, честно казано сте мибезразлични и мисля че си заслужавате участта, ще ви заобикалям по въздух и по вода , тука се чувствам свободен и щастлив.

Радев обичан, а Тиквун мразен. Така е писано.

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Болук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !! Щом НЯМА араби, негри и китайци НАБЛИЗО, НЯМА и кой да те ЗАРАЗИ с вируси... Нека да МАХНАТ маските за българи в България, да НАКАРАТ всички чужденци да ходят АБСОЛЮТНО навсякъде по улиците, с маски или с торба на главата, за да НЕ ни заразяват... И да видиш как в цяла Европа СЪЩО ще МАХНАТ маските !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

Единствено заради икономистите, иначе: Бойко Рашков-червен сатрап Здравеопазването-злобен и поръчков Културата МинЕтков-ииидиот А назначиха и военния на ДПСто- пълен провал и реваншизъм...

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Този процент за подкрепа на служебпия кабинет е доста преувеличен и измислен. Освен да объркат хората с празни приказки и да настройват народа един срещу друг , да уволняват доста кадърни хора ,засега нищо съществено не са направили.

Президентът Радев си вдигна юмрука и вдигна държавата, а комуниста Бойко си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.

От хунтата на Мунчо Шпаклата!

Е ми, според социолозите си заслужавате съдбата, прости народе! Алчна и противна комунистическа сволач! Както казваше дядо ми - добрият комунист е мъртвия!

Стига глупости бе тъпаци мръсни. Кой ги подкрепя тези комунистически убийци бе измет

Щях да повярвам,ако не беше тази деветка накрая----58,9.........

С тази гадна комунистическо-чалгарската пропаганда, от 90 г. до сега подлудите и опростачиха е хората и най вече младите!!!! Стига диванета проклети! Недоволни милионери-Райчев, Кольовци, Рашковци, Техноекспортци, то не бяха голфигрища, фирми, имения, коли, деца в чужбина, апартаменти, яхти…..

Първанчо, ти не си соцолог. Ти си социалист. .. пиша ти го редовно след всяко соц но*иране

е тоя Гълъб, бе. Стига с тая просташко-комунистическа стъкмистична агенция.

Стига с тия платени прогнози. Това служебно правителство, както и следващото нищо няма да свърши освен да краде. КОМУНИСТ САМО МОЖЕ ДА КРАДЕ.

ще се види на изборите на есен за НС и президент.ха.ха Г-н Плевнелиев има одобрение 79 % от българите.

Пробит човек не познавам, който одобрява служебния кабинет и/или бившия фатмак.

Нормално. Герберастите ставате все по-малко.

Не съм от тях.

Тошко, ти ли си бе, курвенце гномясало

Айде моля ви се платени статии. 55 процента одобрявали... 55 процента от електората на БСП, който е общо 12% от гласувалите българи. Пълна скръб са тези червени подлоги на Радев.

Така разправяхте и преди изборите за катастрофалния рейтинг на Бочко.

Ako тези проценти наистина са верни (в което дълбоко се съмнявам), това говори изключително зле за манталитета на българския избирател. Не може русофилът Радев и неговите другари милиционери и военни да ти харесват, а после да искаш да бъдеш европеец и да имаш висок стандарт на живот.

Всеки, който не гласува за двойно осъждания комунист, е с лош манталитет, а?

ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ПОКАЗВАТ НАЙ ДОБРЕ,А РАШКОВ ОВЛАДЯ МИТНИЦИТЕ И ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА ЦИГАРИ И ТЮТЮН НА ЧЕРНО, ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ОДОБРЕНО !

И сигурно имаш доказателства, нали? И за двете твърдения? Не е като герберастите да имате репутация на лъжи и клеветници, хи хи хи!

Са правили това проучване в някой от 12 то кенефа на Рашко Дамаджаната

И по изборите личи, че населението масово затъпява. Трябва да си пълен наивник, за да не се усетиш че успехите са наследени. Нищо смислено не направиха самите служебни. Паси стадо.

Е, аз съм от тези 28.8%.

Моите съчувствия. Не е лесно да се самопризнаеш за един от простите, любимци на Вожда ви.

Има 56 инвестиционни проекта и 43 реформи". Това каза по Нова телевизия вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов. "Много от тях имат истинско изражение в живота ни - медицинските хеликоптери например, с които ще се спасяват човешки животи", уточни той. Ще се направят 7 центъра за лечение на инсулти в различните региони. Това ще бъде свързано със спешната медицинска помощ, за да се покрие т.нар. златен час за спасяване на хора, изпаднали в критична ситуация. Браво! Това от една година го говорят по 7/8 заедно с хеликоптерите. Страхотно е, че има политици, които вместо асфалт мислят наистина за народа!!!

Те тия хеликоптери Борисов ги поръча накрая на мандата, ама не си разбрал. Сега тия си ги преписват.

То Борисов ги е поръчал ама е забравил да пусне поръчката

Как няма да го одобряват-80% от българите са дебили и наследници на комунисти,партийна номенклатура и разни ченгета и русофилски кретени

101% вярно, но тук слагаме и тези, които са гласували за герб. Много хора, гласували за герб в последните 12г. минаха при дб, итн и радев. Точно както казвате вие. След 1945г. от 3000 партизани се възпроизведоха 3млн АБПФК! Сега сме свидетели на същия процес!

2021-07-25 17:23:35 Георгиев (нерегистриран) Или тъпаците в България са се увеличили ,или това е една фалшива новина! ---- ТОТАЛНАТА НЕГАТИВНА ИНФОРМАЦИОННА АТАКА, ВЕЧЕ ВКЛЮЧВАЩА И ЗАПЛАХИ ОТ "ОГРАНИЧЕНИЯ" И РЕСТРИКЦИИ ... ТОВА ЕСТЕСТВЕНО ОКАЗВА ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ НЕ-СВОБОДНИЯТ ИЗБОР НА ХОРАТА! И МАСОНИТЕ ДОВОЛНИ ЩЕ СА, АКО УСПУЯТ СИЛОВО, ЧРЕЗ ЗАПЛАХИ И ШАНТАЖ ДА ДОБУТАТ ДО 50-60% ОТ ОВЦЕТЕ ДА ИЗВЪРАШ "С ОТВРАЩЕНИЕ" НЕ-СВОБОДНИЯТ СИ ИЗБОР ? ДОВОЛНИ ЛИ ЩЕ СА , КА СА ОБКРЪЖЕНИ ОТ ХОРА, КОИТО СА БИЛИ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗВЪРШАТ НЕ-СВОБОДЕН, НАСИЛСТВЕН ИЗБОР! М? "СПОКОЙНИ" ЛИ ЩИ СЕ ЧУВСТВАТ КУКУВИЦИТЕ ОТ ЛОЖИТЕ ОТ ТАКЪВ "ИЗБОР"? ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ УМРАТ ОТ ВАКСИНАТ, ЩЕ БЪДЕ КАЗАНО - АМА ТЕ САМИ /КАКВА НАГЛОСТ САМО/ НАПРАВИХА "ДОБРОВОЛНО" СВОЯ ИЗБОР! НЕ НА "ВАКСИНИТЕ" !

Другарката Пръмова-Кунева няма ли да ни удостои с "високата чест" "светлата" ѝ личност да огрее в Министерския съвет?!

Служебното правителство на президента Радев е най-доброто нещо което се е случвало на България в последните 30 години.

От коментара ви не става ясно тази година 1април подранил ли е или е закъснял?!

Той и другаря Костов, беше "най- добрия", ама накрая едва не го изгонихме с камъни!

Добро друг път. На бас, че ще си останеш същата мижатурка, но свестни и способни хора ще пострадат.

Кой не знае Лъжливия Галъп, кой не е чувал за него?!

Тези комунисти определено са по-зле от другаря Борисов! Ще берем големи ядове до година, макс две! Гладни хиени!

Нали се даваха 100 дни, за да се направят първите оценки?

пРезидента Първанов, ... аа, ... Гадев няма ли да дава мандата? Или ще трябва да го "подсетим"?

По-малкият проблем на Първан е нелепият му външен вид! Професионалната му некомпетентност ,съчетана с чести прикляквания пред силните на деня са истинският му жесток проблем!

Или тъпаците в България са се увеличили ,или това е една фалшива новина!

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Млади и неопетнени

Особено първия :)

Да помолим Василев, може да се съгласи!

Изглежда добър човек

Социолозите са садисти! За няколко ПИКливи лева не мога да стана от компа и в неделя. Флоров и Георг горките и те така....:(

А,стига бе...цели 108,9 % са !

Това с новото софтуерче ли го сметнаха :)

2021-07-25 16:25:30 Сопола Драгойчева (нерегистриран) Да така е, но не трябва да забравяте за работническо-селското родословие на суверена и първосигналният му стаден инстинкт ----- НА ТУКАШНИТЕ МАСОНИ - ЗА ПОЧТИ 2 ГОДИНИ СЕ ВИДЯ, ЧЕ КОМАЙ БЪЛГАРИНЪТ ИМА НАЙ-МАЛКО "СТАДЕН" СИРЕЧ ОВЧИ МАНТАЛИТЕТ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА! И ТОВА ГОВОРИ МНОГО ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИНА , ЧИПЪТ МУ Е АДСКИ ЧИТАВ И МНОГО ПО-ТРУДНО С МНОГО ПО-ВЕЧЕ УСИЛИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛИРАН. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОВЦЕ ДО МОМЕНТА МАЙ СЕ ОКАЗАХА ЧИФУТИТЕ, КОИТО СЕ НАДУПЧИХА ВСИЧКИТЕ .... ТЕ ПО ПРИНЦИП СА КЛИНИЧЕН , ФАНАТИЧЕН "МЕСИАНСКИ" СЛУЧАЙ... КОИТО ДРУГИ СА НАПУЧЕНИ НАД 50% ? МАЙ ОНЯ ОТ ОСТРОВА И ПЕТЛИТЕ, ДЕТО УЖ МНОГО СТАЧКУВАТ, АМА И ЛЕСНО СЕ ПРЕДВАТ, ЩОТО ИМ Е МЕКА КИТКАТА, А ИНЯМАТ ДАЖЕ ГРЕБ... МАЙ И ЯНКИТЕ СА НАДУПЕЧНИ ДОСТА, А ТЕ СА ОЛИГОФРЕНИ ПО ДЕФИНИЦИЯ ...

2021-07-25 17:13:01 ТОЧНО В ТОВА Е "ПРОБЛЕМА" (нерегистриран) 2021-07-25 16:25:30 Сопола Драгойчева (нерегистриран) Да така е, но не трябва да забравяте за работническо-селското родословие на суверена и първосигналният му стаден инстинкт ----- НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОВЦЕ ДО МОМЕНТА МАЙ СЕ ОКАЗАХА ЧИФУТИТЕ, КОИТО СЕ НАДУПЧИХА ВСИЧКИТЕ .... ТЕ ПО ПРИНЦИП СА КЛИНИЧЕН , ФАНАТИЧЕН "МЕСИАНСКИ" СЛУЧАЙ... -------------------- И КВО ИЗЛЕЗЕ - ПАК ИМАТ РЪСТ И ПАК ИМАТ СМЪРТНИ СЛУЧАИ ПОВЕЧЕ ОТ НЕНАДУПЧЕНИЯ ПРОСТ БЪЛГАРИН !

Ама ковид какво общо има ... Съвсем друго е ... Ако е толкова важно, добре, и аз не съм ваксиниран и не мисля да го правя, но това е точно обратното ... Аз няма да се ваксинирам, защото започнаха да ни карат насила. Както навремето беше за университет, кореком, кола... Точно затова в източна европа подхождаме със съмнение към всичко задължително. Полша, Унгария, Чехия, Словения обаче намериха сред народите си една идея по-читави политици, а ние тук се радваме на... Абе...

МЕНЕ МИ СЕ ЧИНИ ДЕКА ГООЕМ ЛАЖЕЦ ГАЛАП ТИ СИ ЛААЖЕЦ И АЙДЕ У ЛЕВО

ГЕРБ, Гастроезофагиална рефлуксна болест. Демек - като си легнете, след като сте преяли с качамак, ви се връщат стомашни киселини нагоре по хранопровода.

Той преяде с кюлчета, не с качамак.

Джаф, джаф :)

Грешка дрогаре от гълъб сте напраеле. Нии оссидесемте прооцента дебиле заявяваме повече е 79 .99 процента удобреваме наш мунчо и дрогарето

Мястото на ГЕРБиджа е на боклука.

Мястото на черепарската подлога е на гробищата!

Общата оценка Радев разединителя на България ще я научи много скоро на изборите за президент.

Са правили това проучване в някой от 12то кенефа на Рашко Дамаджаната Мдаа

Сичкото червен трол се е събрал тук на лиже гъзa на Шпакловчика Радев. Баси фарса!

Нормално да са много, след като 64% от народа одобрява Президента. Ти какво очакваш, да се съберат за политическия труп Боко ли?

Само 64%, той Рашков беше говорил да пишем 84%. явно е намалил % да не се усети раята, че допитването е нагласено. От кака стана тая работа в Беларус , много внимаваме с нагласените резултати !

И да врещите, и да не врещите, 64% одобрение на Президента, гербогниди. Стягайте се за РР2, хи хи хи!

По най гоцево време беше по добре.

Щом толкова материал харесва Радев - най-гнусното нещо излязло от БСП. То българина заслужава да е беден. Щото е прост.

А докато гласуваше за Боко, също ли беше прост и заслужаваше да бъде беден българинът?

Всичкото трол-пиклив-гърбав педал затова ли вие на умрело? Баси кефа!

КАЛЪП ще ги скалъпят процентите...

С колко са ги скалъпвали? С 5? С 10? С 20% ли са "скалъпили", герберастчета? Щото пак остава доста преднина пред одобрението на Бочко отпреди изборите, хи хи хи! Ама ако не вярвате на "Галъп", вижте резултата от изборите.

За толкова години "демокрация" никой за нищо не ме е питал, говоря за тези "СОЦИОЛОГИЧЕСКИ" агенции. Цялата работа ми прилича на едно забавно предаване... Попитахме 100 жени или попитахме 100 мъже... А лично аз не одобрявам нито служебното, нито предишното, да не говорим за по-предишните.

59% одобрение за служебното правителство, герберасти. 64% за Президента. И да врещите, и да не врещите, фактите са си факти, хи хи хи!

Матросов май не е единствен...

"Успокойте се господа некомунисти, при соца се живееше 1000 пъти по-добре" Точно това е манталитета на простия българин, който си милее за соца и гласува за Радев, а после хленчи че сме били най-бедната държава в ЕС-то. Логическите връзки съвсем му се губят. Добре че от няколко години не живея в България. Докато не измре и последния комунист, няма да се върна.

Ти си от тия дето живеят по Монако, а? С авансовите поръчки? Хич не ни и трябваш. А усоял гербаджия, без да е крал теоърва има да се ражда :)

Герберастки гьонсурат да видиш с цифри, че народът одобрява служебното правителство и Президента, а бокорастията да продължава да плюе, вместо да си признае, че не са били прави, хи хи хи!

Ами аз гласувах за Северна Корея там разправят бил рая на земята.

Нищо чудно, че Бочко падна, в такъв случай. Само дето го излъгахте, че пак ще си го изберете, хи хи хи! Е, после пък и той ви излъга, че сте гласували за него, хи хи хи!

Ти кореец ли си бре,много хубаво пишеш на български

Той и Толупа е комунист ама за него нищо не казвате...

Да, Радев е комунист, никой не го оспорва.

Тулупа е Бочко, гербогниди. Ама май само вие не сте чули, че е потомствен комунист още от малък? Или сте чули, ама не ви отърва истината, а? Точно както сега се правите, че служебното правителство и Президентът нямат одобрението на народа, хи хи хи!

Не се ядосвайте господине. Чугунитета е непобедим. Още учените не могат да открият как на запад са живяли без управление на комунистическа партия... Мушмулата капитализъм не спира да гние, но на комунетата им е най-вкусна! Този долу, дето ги е писал тия неща се възхищава на младите от сл. правителство с дипломи от харвард и оксфорд. Той и неговите деца карат коли, използват телефони, микровълнови, хладилници, дънки, костюми, телевизори. Без значение къде са произведени тези продукти, те са приумица на буржоазните изедници и капиталисти. Друго си е да ползваш природата и домашните животни за да си живееш охолно. Техните идоли, алтернативното семейство маркс-енгелс си мислят, че индустриалните революции и техническите постижения са измислени от бог Комун и да откраднати от дяволът Капитал!!!