"Галъп": Доходите на хората са се променили значително от началото на пандемията

В средата на юни тези, които смятат, че заплахата е преувеличена, са повече от другите или 51%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми се иска да видя данните на статистиката за средната работна заплата през март и април, но май нещо ги крият ...

Не съм се спрял да щъкам, но в МОЛ или голям търговски център не съм стъпвал от Март. Заведения на открито ок, на затворено - мерси :)

Ама разбира се! Нека тези 77% останат без работа за 2 месеца и да видим какво ще започнат да чуруликат!

То беше ясно, че доходите ще спаднат. И то заради един грип! Чакам да видя скотовете как ядат камъни през септември!

И какви са тези графики? Какво има на абсцисата, какво на ординатата? Да отговорят тия от Галъп, ако знаят, разбира се.

Доходите на нищоправещите диджеи, бармани, артисти, джебчии, автоджамбази и т.н. са намалели, но на тези, които работят нормална и смислена работа са се увеличили.

Артистите нищоправещи, викаш, а? Култура, халтура, все тая. Тъпан

а цените на стоките и услугите от първа необходимост скочиха и то драстично?! За обезценяването на лева не е ли показателен факта за промяната лимита за плащания без ПИН от 25 на 100 лева?! Може всичко друго да е пропаганда или управленческа политика , но банките си гледат интереса, парите, и съвсем реално реагират на пазарната цена на лева и всяка друга валута!

Глалъп да поръчкова агенция. Разликата между мен и тях е че аз не съм К*а и не се продавам. Доходите са намалели - факт, одобрение за правителствените мерки над 40% - АБСУРД!!! Нямаме толкова много тъпи хора. Че ние сме отговорни за здравето си - да, а правителството закъсня с карантината на идващите в България. Друг непростим грях е да накажеш здравите - това е наистина АБСУРДНО и никакво оправдание че в САЩ или Италия било така няма почва. Трябва да се работи умно с индивидуален подход, но това Винету не го умее.

Важното е, че и днес Бойко и Арнаудова пак са намачкали камунезите с видими резултати!

Смях без граници ! Колко ви плати Боко за тези лъжи ?!

Сметката е проста, някои печелят много! Защо? Ами, прогнозира се, че икономиката в България ще се свие с около 8% за годината! Доходите на населението вече паднаха средно с 30% и едва ли ще се промени картината! И да се крият и да ни лъжат, разликата остава, като печалба за капитала - работодатели! Към края на годината ще има несъответствия и проблеми с народа, май.

що така, нали всички се радваха на новата онлайн форма на работа от хоумофиса по долни гащи? Сега изведнъж доходите падат, пък уж от вкъщи всички бяха много по-ефективни....интересно ми е кога ще почнат да режат от държавната хранилка, щото първо са заплатите на частника, но после идват и по-малките данъци. Интересно как ще се отразят на мвр, нсо, администрация и учители. И те много се изкефиха на коронависурса докато заплатите си идваха навреме и отпуските макар и принудително, но пък платени си вървяха....

Айде нямаме нужда на някаква подкупна агенция да ни казват неща, които си знаем.