"Галъп“: 50% от българите "по-скоро" са съгласни с "ваксинационните паспорти"

Близо половината от планиращите пътуване в чужбина биха го отложили, ако ситуацията не се промени, смятат родината за по-сигурно място за почивка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моляяя аз Не желая да се ваксинирам и да ме принуждават

Нагли лъжци. кой ги финансира тия мекерета.

Осталите 50%?

Колко ви платиха да лъжете.

Работа ли ще сменяш?

.

Това е 100% лъжа!

И Галъп влизат в черния списък. После да не ревът.

Ама, дърт циганин не ви стига в лъжите!

Резултат от следващото изследване на Галъп: "49,987 % от българите с нетърпение очакват да получат разрешение да си имплантират чипове в черепа."

Тези от Галъп никога не са обективни- ни на избори ни след тях... Само когато трябва да вдигнат резултата на БСПто се стараят да усвоят "едни пари"...

Стига манипулации- до кога искате да ви превръщат в опитни мишки...никакви паспорти! Вижте, че днес една ваксина е О.К.,( Напр. Астра Зенека) а утре я спират заради инциденти...

те ГУГУТКА и за изборите "познаха"

Нали твърдят, че всеки може да заразява, ваксиниран, неваксиниран, преболедувал. Не сме ли тогава на един хал и с еднаква "опасност" за околните? И защо тогава са тези паспорти? За да принудят в крайна сметка всички да се ваксинират, защото ще има ограничения за тези, които не ги притежават.

Мак, Мак, Мак......Нали тези милиарди трябва да се оправдаят някак си.....

Оставети ги разни тур и други оператори да им хванат задниците паяжина от глад и ще клекнат....

ГАЛОШ: 50% пърдят след боб, а останалите ядът боб за да пърдят

Как ли пък не !!! Кого и кога питахте ? Подлоги. Днес паспорт, утре гривна на вратовете . Изроди.

"Галъп“: 50% от българите "по-скоро" са съгласни с "ваксинационните паспорти А най-скоро Галъп да спрат с безумните си съждения.

На тези българи съгласили се с паспорта вероятно не им е било обяснено,че ваксината не отменя ПСР теста!!! Мотивът на СЗО е ,че дори и ваксиниран пак може да си разпространител! Получава се така,че хем си боцнат,хем търчиш за ПСР!

не е донбре да се лъже

Кой плаща на Галоп за тези резултати?

от първия ден казвам "Шерше Ле...мъни..."

Стъкмистика, без мистика. квото каже чорбаджията.

Би било прекрасно да спрете да пускате кьорфишеци, т.е. да спрете да пишете откровени лъжи и да публикувате откровени стъкмистики, защото за толкова години никой мен не ме е питал какво мисля за каквото и да е. Не одобрявам ваксинационни паспорти, нито пък ще се ваксинирам. И какво, ще ме спрат да пътувам ли?

Краси, само гледай. Целта им е такава. Всички да сме зависими от нешо измислено .

Абе не е по-сигурно място тук, отколкото в чужбина, но ако опънеш петалата от коронавирус - ще спестиш на близките си много пари от застраховки, хладилни камери, транспорт на труп, алуминиева кутия и пр.

От 1 година не спазвам мерки освен за пред хората и все ме чаката да си ида. Ама аз нито симптоми имам, нито съм тръгнал на някъде, ама имало страшна пандемия по телевизията - сапунен сериал с много драматизъм.

ти си спести пъпотиите

Аз съм против

тази информация е по-скоро манипулативна. Тази информация е по-скоро невярна. Хората в БГ по-скоро не вярват на това, както и на ваксинационните паспорти

Абе нали преди година ковид маняците казваха, че вярваме в конспиративни теории ???? Сега се оказва, че не са конспиративни, а са си истински. Ваксини, паспорти, ограничения, изолации, наказания, дискрининации, и т.н. Ето, че всичко планирано от алчните паразити се осъществява с или без нашето съгласие. Да ни е честито Новото робство !

Не се прави на ощипан. Вксините и паспортите са ви конспирациите от тази година. Миналата вярвахте в 5G, наночиповете, кемтрейлсите и в БЦЖ-то ни пази. Другата ще е нещо трето, което е актуално и в което разбира се ще сте вярвали вече две години.

Очевидно не знеш нищо за конспипациите освен това което са ти наредили.

И така да е, вижда се , че не е конспирация , а целенасочено поробване на населението по света.

3евзек

Г-н Трол, Не чета фейсбук, в частност това, което пишеш там, затова не знам нищо. А ти какво знаеш извън информацията в тролската ви база? Има ли още някой таен заговор, за който вече знаят всички?

3евзек

Г-н кой, теб поробиха ли те?

Прав е човека, поне троловете да ви бяха подбрали малко по-информирани! За първи път идеята за въвеждане на такъв документ се изразява от Жак Атали преди няколко десетилетия. А той е от обкръжението на елита. Ето какво казва пред френската телевизия: „Ще установим абсолютна форма на диктатура, при която всеки доброволноще спазва установените норми. Тази нова форма на тоталитарно общество се създава с помощта на медицината". Това го има и на видео.

Силно се надявам , да не се стигне до т.нар. поробване. За целта обаче, населението на земята трябва да се събуди....

Да допълня,че говорим за нещо преди 40 години. Още тогава Атали предлага да се въведат специални „здравни паспорти“ за контрол на хората. Трябва да се чете повече.

Относно чипирането, Президента на Световния икономически форум в Давос още през 2016 година съвсем открито си пише в една от книгите за това. Може да е писал и по-рано по въпроса. Конспиративните автори още през 90-те пишеха за чипирането.

3евзек

Т.е. щом Жак Атали преди 40 години е казал нещо, значи сега няма начин да се случи нещо друго. Откъде ви намират такива бе? И на всичкото отгоре"информирани". Прочели 2-3 тролски бази данни и вече станали голямата работа.

Казвам ти колко стара е тази идея, защото според тебе това било отскоро. Иначе в по-ново време пpeз 2016-2017 г. в инициaтивaтa „Зacилeнo cътpyдничecтвo cpeщy бoлecтитe, пpeдoтвpaтими чpeз вaĸcини“нa Eвpoпeйcĸaтa ĸoмиcия ce гoвopи зa „вaĸcинaциoнни ĸapти“: „Te щe aдpecиpaт пpeпopъĸитe ĸъм дъpжaвитe члeнĸи, Eвpoпeйcĸaтa ĸoмиcия и cъвмecтнитe пpeпopъĸи и ĸъм двeтe инcтитyции, взимaйĸи пpeдвид дeйcтвиятa нa OOH и дpyги глoбaлни здpaвни инициaтиви (Cвeтoвнaтa здpaвнa opгaнизaция и UNІСЕF) и paзвитиятa в oтдeлнитe cтpaни. Toвa щe вĸлючвa oбщ пoдxoд ĸъм вaĸcинaциoннa пpoгpaмa в Eвpoпeйcĸия cъюз и вaĸcинaциoнни ĸapти и peгиcтpи в Eвpoпeйcĸия cъюз, щe ycтaнoви зaпacи oт вaĸcини в Eвpoпeйcĸия cъюз зa cпeшни cитyaции и плaн зa пpoyчвaния и инoвaции пo oтнoшeниe нa вaĸcиниpaнeтo в Eвpoпeйcĸия cъюз.“ Двe гoдини пo-ĸъcнo, в дoĸyмeнтa Rоаdmар fоr thе іmрlеmеntаtіоn оf асtіоnѕ bу thе еurореаn соmmіѕѕіоn bаѕеd оn thе соmmіѕѕіоn соmmunісаtіоn аnd thе соunсіl rесоmmеndаtіоn оn ѕtrеngthеnіng соореrаtіоn аgаіnѕt vассіnе рrеvеntаblе dіѕеаѕеѕ вeчe ce гoвopи диpeĸтнo зa вaĸcинaциoнни пacпopти, ĸaтo в нeгo чeтeм, чe cpeд дeйcтвиятa пo тeмaтa щe e: „Πpoyчвaнe нa възмoжнocтитe зa cъздaвaнe нa eдиннa вaĸcинaциoннa ĸapтa/пacпopт зa гpaждaнитe нa Eвpoпeйcĸия cъюз (ĸoятo взимa пpeдвид пoтeнциaлнo paзличнитe вaĸcинaциoнни плaнoвe в oтдeлнитe дъpжaви), ĸoятo e cъвмecтимa c eлeĸтpoннa имyнизaциoннa инфopмaциoннa cиcтeмa и пpизнaтa зa yпoтpeбa пpeз гpaницитe, бeз дa ce пoвтapя paбoтaтa нa нaциoнaлнo paвнищe.“

3евзек

Ало, 77, Ваксинационни паспорти има от много време. Само че важаха за държави, в които опасните болести са проблем. Г-н кой, Усещам, че даваш заден. След като лелеяното от теб робтво не се случи след 5 или след 50 години, ще можеш да се оправдаеш, че хората се били събудили. А днес са заспали, само ти си нещо повече от тях, нали така?

Тия фълшиви статистически агенций след грешните проценти за партий сега продължават със корона вируса. Ако 50% бяха съгласни ние нямаше да сме страната с най малко ваксинирани хора на глава от населението ;D.

прекрасен и истински израз "по-скоро" ?! Да, ама не - казано по просто ! Четете в тази връзка Наьо Тицин да ви светне за какво аджеба служат т.н. ваксинационни паспорти - за НИЩО ?! При това си ги и плащате. Е, че държавата ще направи някой лев още, не е важно !

Как пък го стъкмистирахте този процент?! То по тази логика да имаме вирусен паспорт за всеки наличен смъртоносен вирус. Нелепо е по този начин да се ограничава свободата и изборът на хората. Да не говорим пък за дискриминационния елемент в цялата работа. Да на релевантните и необходими твърди мерки за борба с вируса, но твърдо против ваксинационен паспорт.

Това е ограничаване на свободатта на всички интелигентни хора които знаят как е съсдадена ваксината. Една ваксина не се приготвя за една година. Зелени паспорти и сертификати са пълни глупости. Това е тотална корупция на ЕС и България да не остане по далеч трябва лиже. Жалко че няма интелигентни раководители в това правителство да им се опънат. Били сме 500 години под турско робство и продължаваме да сме роби.

Аз: 50% от българите "по-скоро" не са съгласни с манипулациите на Галъп

Дира, дайте пак оня виц как повечето българи си купували големи и умни жилища ново строителство.

не съм отложил нищо.. правителствата са ми го отложили, щото ми е забранено да пътувам до Манила като гост/турист въобще на този етап.. а когато вземе да се разреши сигурно ще изпляскат една 14 дневна карантина.. какъв е смисъла?

Не си измисляте !!! Не сте социо;ози а долни подлоги. Стоп на Геноцида и измамата Ковид 19.

Няма как да съм съгласен с подобни незаконни и неморални паспорти! Фашизъм и диктатура отвсякъде!

А бе смешни и бедни душици такива! Българите били съгласни!?! Долна провокация! Сигурно сте питали 5 човека в офиса си и изкарвате статистика! и чистачката един път е потвърдила а след това е отрекла и за това кломните към 50% ... мерзост!!!

Стъкмистика за прекарване на неофашистки идеи...

Подкрепям ваксините, но не подкрепям принудите!!!

Опорките на местния антиваксърски тролетариат пак са на път да рухнат. Броят на новите заразени за ден в Израел е спаднал около 30-ина пъти от началото на годината до сега. Сигурно това е част от новия план за изтребване на населението на планетата, а евреите станаха роби, които нямат нищо.

Статистически е спаднал. Нещо като броене на комари край Дунава в реално време. Каква е ползата от такава статистика?

3евзек

Ползата е само когато се покачват преди ваксинацията и в първите месец-два след началото й. След това вече не носи приходи и затова не я споменавате, нали?

Не бъразй, да не останеш без надница!!!

3евзек

Г-н кой, Моята надница не зависи от ниския брой заразени в Израел. Да не би да ви ударих по джоба?

Опорките на местния ваксърски тролетариат пак са на път да рухнат. В САЩ случаите растат. В Германия се готви локдаум за третата вълна. Ваксинираните пълнят гробищата.

3евзек

Адаш, Само не мога да разбера защо лъжеш? Не те ли е срам бе? Не те ли е шубе, че Бог ще те накаже?

Зевзек много те боли гъза за чуждиа джоб. да не се храниш оттам?

Че лъжите .

Ако беше вярно, досега щяхме да имаме почти 50% ваксинирано население, ама нямаме.

Психологическа обработка на населението. Лошото е, че работи.

Те Галъп ако не излъжат, кой да излъже?

У нас по-скоро не се прави ваксинация. Ваксини няма а ако си записан във великата система чуваш "извинете ама имаме само един флакон за хора над 65 години"

А за "гейски" папспорт кога ще направят проучване?!! Усещам, че ще отваря още повече врати и пространства...

Ваксиноционни паспорт какво гарантира, че разнасяш вируси сертифицирано ли?!

по отношение на идеята за т,нар. "ваксинационни паспорти" или "зелени сертификати": 50% по-скоро са съгласни, 43% обаче са против. ДЕМЕК ОБЩЕСТВОТО Е РАЗДЕЛЕНО НА ДВЕ! Заглавието внушава друго - че хората са съгласни. Това, че не се дават точните проценти на "твърдо съгласните" и "твърдо несъгласните" е показателно. Защото ако съотношението е например: 20% - "твърдо съгласни" и 30% по-скоро съгласни (общо 50%) срещу 30% - "твърдо несъгласните" и 13% по-скоро несъгласни (общо 43%) ТО НЕЩАТА СА ОБРАТНИ НА ЗАГЛАВИЕТО!

Абе-е...мани ги ти теа маски бе! Важното е гащи, гащи-и отдолу да носят, че де да знае чиляк откъде ще му наулезе вироса?!

пак увъртане и усукване, само и само да се пробутат фашистките мераци за контрол чрез сертификати, ваксини и последващо изтребване на милиарди хора

Това избиване вече цяла година само го обещавате. За кога е планирано? Преди или след куковото лято? Само дано сме живи да го видим!

И петимата са изразили по-скоро склонност към евентуално хипотетично организирано и оторизирано вероятно прогнозирано съгласие.

Пълни лъжи.

По-скоро си ЕПМ !